آلمان

کاریابی در آلمان

کاریابی در آلمان

کاریابی در آلمان در سال 2019 و شرایط اخذ ویزا از این طریق موضوع مورد بررسی این مقاله می باشد.

در این مقاله شرایط اخذ این ویزا در سال 2019 مورد بررسی قرار گرفته است.

در این مقاله به پاسخ سوالات زیر توسط کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت پرداخته می شود:

  • ویزای کاریابی در آلمان چیست؟
  • برای دریافت این ویزا دقیقا باید چه شرایطی داشت؟
  • فرآیند اخد ویزای کاریابی چگونه است؟
  • آیا پیشنهاد شغلی مورد نظر باید ویژگی خاصی داشته باشد؟
  • چه مشاغلی در سال 2019 در آلمان مورد نیاز می باشد؟
  • اعتبار این ویزا چه مدت می باشد؟
  • آیا دارنده ویزای کاریابی آلمان می تواند اعضا خانواده را با خود همراه کند؟
  • حق کار برای اعضای خانواده چگونه است؟
  • آیا این ویزا منجر به دریافت اقامت نیز می شود؟
  • شرایط تمدید این ویزا چگونه است؟
  • مزایای این ویزا چیست؟
  • محدودیت ها و معایب این ویزا چیست؟
  • مدت فرآیند اخذ این نوع ویزا چقدر است؟
  • مدارک لازم برای اخذ این ویزا چیست؟

 

ویزای کاریابی در آلمان چیست؟

این ویزا به متخصصین ارائه می گردد؛ تا بتوانند در زمینه تخصصی خود در آلمان فعالیت نمایند. این ویزا به کارت آبی (blue card) شهرت دارد.

رشد منفی جمعیت در کشور آلمان سبب شده این کشور برای جبران کمبود نیروی کار متخصص به متقاضیان متخصص در زمینه های مختلف تحت شرایط گوناگون ویزای کاریابی اعطا نماید.

 

تفاوت ویزای کاریابی در آلمان با ویزای جستجوی کار آلمان

با اخذ ویزای جستجوی کار، متقاضی این امکان را خواهد داشت که وارد خاک آلمان شود.

سپس 6 ماه فرصت دارد به جستجوی کار بپردازد و شغل مورد نظر خود را بیاید.

درصورت یافتن کار، قادر خواهید بود ویزای کاریابی در آلمان را اخد نماید.

اعتبار ویزای کاریابی آلمان

این ویزا عموما با اعتبار 4 ساله صادر می گردد.

اگر مدت قرارداد منعقد شده برای مدتی کمتر از 4 سال باشد اعتبار این ویزا تا زمانی است که قرارداد منعقد شده است.

 

مدت فرآیند اخذ ویزا

مدت فرآیند اخذ این ویزا بین 14 تا 20 ماه متغیر می باشد.

متقاضی با مراجعه به سفارت آلمان در آنکارا (با اخذ اقامت ترکیه از طریق اجاره مسکن) می تواند مدت اخذ این ویزا را به 10 ماه تغییر دهد.

 

شرایط اخذ ویزای کاریابی در آلمان در سال 2019

  • تحصیلات و تخصص و سابقه کاری در ارتباط با مشاغل مورد نیاز آلمان در سال 2019
  • داشتن مدرک زبان آلمانی

در صورت نداشتن مدرک زبان آلمانی و با دانش زبان انگلیس نیز متقاضی با شانس کمتری می تواند این ویزا را اخذ نماید.

آگاهی از کشور آلمان و شرکت های معتبری که در زمینه تخصصی متقاضی هستند؛ می تواند شانس قرد را برای اخذ این ویزا افزایش دهد.

 

برای کسی اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله «مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاریابی آلمان» مراجعه نمایید.

 

مزایای این نوع ویزا 

  • امکان شاغل شدن در یکی از بهترین کشورهای دنیا
  • کوتاهی مدت زمان انجام فرآیند
  • هزینه نسباتا کم
  • امکان تبدیل ویزای کاریابی به اقامت دائم در اروپا
  • امکان به همراه بردن خانواده
  • امکان اشتغال اعضای خانواده در این کشور

 

محدودیت و معایب این ویزا 

  • تضمینی وجود ندارد که به توان این ویزا را از سفارت آلمان اخذ نمود.
  • برای درخواست اقامت دائم باید زمان طولانی (33 ماه) سپری شود.
  • با اخذ این ویزا نمی توان در این کشور تحصیل نمود.

 

مدارک لازم جهت ویزای کاریابی

  • فرم تقاضا
  • ۲ قطعه عکس (4×3 )
  • ترجمه شناسنامه
  • اسناد قرارداد کاری
  • اسناد تحصیلی تایید شده
  • تاییدیه مدارک تحصیلی (ZAB) یا ( Anabin)
  • رزومه
  • انگیزه نامه
  • مدرک دانش زبان آلمانی (حداقل B1)
  • بیمه درمانی (با ۹۰ روز اعتبار)

 

نکات قابل توجه

  • متقاضی ملزم به ارائه تاییدیه تحصیلی (ZAB یا Anabin) می باشد. متقاضی برای اخذ این تاییدیه باید به سایت ارزشیابی مدارک تحصیلی مراجعه نماید. (kmk.org)

سپس محل و رشته تحصیلی خود را جستجو نماید. پرینت نتیجه یافت شده همان تاییدیه مورد نظر می باشد.

  • مهاجرت از طریق کار در آلمان مستلزم ارائه مدرکی مبنی بر داشتن دانش زبانی متقاضی می باشد.
  • در صورت موافقت به اعطا ویزا متقاضی ملزم به ارائه بیمه نامه در زمان مراجعه برای اخذ ویزا می باشد.
  • برای متقاضی الزامی نیست که از ابتدا بیمه نامه داشته باشد.

 

مشاغل مورد نیاز آلمان 2019

آگاهی از مشاغل مورد نیاز به متقاضیان کاریابی در آلمان در سال 2019 کمک شایانی می نماید.

  • مهندسی خودرو و فلزات
  • مهندسی مکانیک
  • مهندسی مکاترونیک، انرژی و الکترونیک
  • تحقیقات فنی و توسعه علم d
  • مهندسی ساخت و ساز تجهیزات و ابزار
  • مهندسی فناوری اطلاعات
  • بهداشت، درمان و مراقبت
  • مهندسی جوش
  • مکانیک ساخت و ساز
  • مشاغل مرتبط با سازه های الکتریکی
  • تکنولوژی ماشین های الکتریکی
  • مهندسی برق
  • مهندسی ساختمانمتخصص فن آوری فلزی – فناوری ساخت
  • مشاغل مرتبط با ساخت و ساز ساختمان
  • مشاغل مرتبط با لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع
  • مشاغل مرتبط با کوره و سیستم های گرمایش هوا
  • مشاغل مرتبط با توسعه نرم افزاری
  • برنامه نویسی
  • لوکومتیورانی
  • پرستاری
  • ارتوپدی
  • توانبخشی
  • شنوایی شناسی
  • مهندسی الکترونیک
  • تکنولوژیست صنعت
  • مدرس اتوماسیون صنعتی
  • مهندسی اتوماسیون صنعتی
  • رباتیک
  • الکترونیک با گرایش انرژی و ساختمان
  • الکترونیک با گرایش سیستم های ساخت و ساز و زیرساخت
  • الکترونیک با گرایش ماشین آلات و تکنولوژی درایو
  • الکترونیک با گرایش مهندسی صنایع
  • برق صنعتی
  • برق صنعتی با گرایش مهندسی صنایع
  • مهندسی برق
  • فرایند مدیریت در برق
  • سنگ تراشی
  • ردیابی خودرو
  • مهندس تجهیزات بهداشتی
  • پرستاری

 

کاریابی در آلمان

  • فرد پس از اخذ ویزای کار قادر خواهد بود اعضای خانواده خود را به آن کشور برای مهاجرت دعوت نماید.
  • اعضای خانواده این فرد مجاز هستند حتی بدون دانش زبانی در این کشور کار و فعالیت نمایند.
  • دارنده این ویزا در آلمان پس از 33 ماه قادر به اخذ اقامت دائم این کشور خواهد بود.
  • با داشتن مدرک زبانی B1 می توان این مدت را به 21 ماه تغییر داد.
  • برای تمدید این ویزا ارائه تمام مدارکی که برای اخذ این ویزا لازم بود؛ الزامی است.
  • درآمد ناخاص در قرارداد لزوما برای هرسال حداقل 51000 یورو و برای هر ماه حداقل 4250 یورو باید ذکر شود.
  • همچنین شغل مورد نظر باید در لیست مشاغل مورد نیاز آلمان در سال 2019 باشد.

 

نتیجه گیری

با توجه به شرایط اقتصادی کشور آلمان داشتن شغل در این کشور به جز اخد ویزا و اقامت مزیت های دیگری دارد که پیش تر به آنها اشاره شد. برای مهاجرت به کشور آلمان راه های دیگری نیز وجود دارد.

برای آگاهی از این راه ها و یا آگاهی بیشتر از شرایط به کار رسیدن در آلمان در سال 2019 می توانید از موسسه سفیران سروش سعادت کمک و یاری بگیرید. و از پشیبانی و حمایت ما بهره مند گردید.

Related Posts

10 دیدگاه برای “کاریابی در آلمان

  1. hiva گفت:

    ba tashakor az site khoobetoon hazine khoona baraye fared daneshjooo dar in keshvar chegooone ast?

  2. پوریا هاشممی گفت:

    سلام من 42 سالمه و مهندس برق از دانشگاه آزاد تهران هستم میشه برای کار اقدام کنم؟

  3. Saba گفت:

    سلام
    ممنون بابت اطلاعات خوبتون
    لطفا در مورد ویزای تحصیلی آلمان توضیح میدید؟

  4. ارسلان رکنی گفت:

    سلام من ۲۶ ساله هستم با ۱ سال سابقه کار در رشته مهندسی عمران از دانشگاه آزاد و آیلتس ۶ دارم آیا میتونم ویزای کار آلمان را بگیرم؟

  5. بیژن مرتضوی گفت:

    من 26 سال دارو و لیسانس هنر دارم. آیا من هم می تونم تو آلمان کار پیدا کنم؟

  6. مینا محمدی گفت:

    salam
    Ba sene 43 sal mishe baraye alman eghdam kard?

  7. Arezoo گفت:

    سلام. ممنون از مطالب خوبی که عنوان کردید.
    واریابی در اتریش آسانتر هست یا در کشور آلمان؟؟

  8. amir abbas گفت:

    بابت مطلب مفیدتون تشکر میکنم متاسفانه شرایط من برای کار در کشور المان خوب نیست میشه در مورد شرایط کاری کشور های دیگه رو توضیح بدید

  9. اکبر گفت:

    خیلی جامع و آموزنده

  10. سعید گفت:

    ممنون بسیار مفید و کامل بود

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *