مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » چگونگی اخذ ویزای کاری اتریش

چگونگی اخذ ویزای کاری اتریش



چگونگی اخذ ویزای کاری اتریش

مهاجرت به کشور ها از طرق مختلفی مثل تحصیل، سرمایه گذاری، ازدواج، پناهندگی ممکن است. و یکی از راه های مهاجرت به کشور اتریش در سال 2019 دریافت ویزای کاری می باشد.

آیا شما از چگونگی اخذ ویزا کاری اتریش و اینکه چه مدارکی برای اخذ این ویزا مورد نیاز است، اطلاعات دارید؟

برای اینکه بدانید چگونه می توانید ویزا کاری دریافت کنید پیشنهاد می شود مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.

 

اقتصاد اتریش

 

اتریش جز یکی از ثروتمند ترین کشور ها در اروپا می باشد. و به دلیل دریافت دستمزد های بالا، زندگی و کار در این کشور بسیار ایده آل می باشد.

علاوه بر آن برای فارغ التحصیلان فرصت های شغلی مناسبی در نظر گرفته شده و دانشجویان پس از پایان دوره تحصیلی خود می توانند وارد بازار کار شوند و زندگی ایده آلی داشته باشند.

 

اجازه کار در کشور اتریش

 

دولت کشور اتریش 3 نوع اجازه کار در این کشور را صادر کرده است:

  • اجازه کار محدود برای مدت 1 سال
  • اجازه کاری برای مدت 2 سال
  • اجازه کاری نا محدود برای مدت 5 سال

 

اجازه کاری محدود برای یک شغل خاص می باشد. و باید کار برای یک کارفرما و در مکانی مشخص انجام شود.

اگر فردی برای یک شرکت کار کند و فقط موقعیت مکانی خودرا تغییر دهد. باید اجازه کار محدود دیگری را درخواست کند.

اگر فردی 1 سال با اجازه کار محدود مشغول به کار بوده باشد می تواند دوباره یک مجوز کار محدود دیگر و یک مجوز برای کار حقیقی (Arbeitserlaubnis)  درخواست کند. که این مجوز کاری برای یک دوره مشخص اعتبار دارد، و به فرد اجازه می دهد کارفرمای خودش را تغییر دهد.

فرد می تواند بعد از گذشت اجازه کاری دو ساله دوباره اجازه کاری دیگری را درخواست کند و به مدت دو سال دیگر به کار مشغول شود.

اگر فردی به مدت 5 سال به طور قانونی کار کرده باشد می تواند اجازه کار نامحدود در خواست کند. فرد بعد از دریافت این اجازه کار می تواند شغل دلخواه خود را در هر منطقه از کشور اتریش انتخاب کرده و به مدت 5 سال مشغول به کار شود.

به طور کلی می توان گفتفرد باید در ابتدا اجازه کاری محدود را درخواست کند و بعد از آن باید در دوره اجازه کار 2 ساله درخواست خود را ارائه دهد و بعد از گذشت 5 سال می تواند اجازه کار نامحدود را درخواست کند.

 

کارت قرمز- سفید- قرمز

 

اگر شما متقاضی مهاجرت به اتریش برای راه اندازی تجارت و کسب و کار یا پیدا کردن شغلی هستید، باید در ابتدا مجوز کار از دولت اتریش دریافت کنید.

در بیشتر مواقع مهاجرت به کشور اتریش با توجه به امتیاز بندی یک سیستم که کارت قرمز- سفید- قرمز نام دارد امکان پذیر است.

 

آیا تمام افراد نیاز به دریافت ویزای کاری اتریش را دارند؟

 

در بعضی از موارد مثل ملیت فرد و ایفای نقش فرد در اتریش ممکن است افراد نیازی به دریافت ویزای کاری نداشته باشد.

یا کسانی که پاسپورت کشورهای اتحادیه اروپا را دارند، اجازه کار و زندگی در اروپا را داشته و نیاز به کسب ویزا کاری نیست ولی افرادی که خارج از اتحادیه اروپا باشند باید ویزا کار از کشور اتریش را دریافت نمایند.

 

روند اخذ ویزای کاری کشور اتریش به چه صورت است؟

 

بیشتر مهاجرت های صورت گرفته به کشور اتریش بر مبنا یک سیستم که کارت قرمز- سفید- قرمز نام دارد صورت می گیرد.

و افراد برای دریافت این کارت باید مهارت و صلاحیت های مد نظر دولت اتریش برای انجام کار را داشته باشند.

افراد باید بتوانند ثابت کنند توانایی مالی برای فراهم کردن نیاز های زندگی، پرداخت هزینه های بیمه درمانی و پرداخت هزینه های اجاره خانه را دارید.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا کاری:

 

  • عکس از تمام صفحات شناسنامه
  • عکس از تمام صفحات پاسپورت
  • ارائه مدارک بیمه درمانی
  • مدارکی برای ثابت کردن این موضوع که شما مکانی برای این مدت اقامت خود در کشور اتریش را فراهم کرده اید

سایر مدارک مورد نیاز

 

  • فرد متقاضی باید مدرک معتبر از گذراندن دوره زبان خود را ارائه دهد.
  • مدارک سابقه کاری فرد
  • مدارکی مبنی بر پرداخت مالیات توسط فرد متقاضی
  • ممکن است این امکان برای افراد فراهم شده باشد که با توجه به نوع کاری که می خواهند انجام دهند، بتوانند از طریق کارت آبی اروپا (blue card) اقدامات لازم را انجام دهد.

دریافت کارت آبی بسار آسان و روند اعطای آن بسیار سریع می باشد، و فرد می تواندبه صورت آنلاین هم پروسه کاری برای دریافت کارت آبی را انجام دهد.

این کارت مشابه گرین کارت آمریکا بوده، و با این کارت می توانید در کشور های عضو اتحادیه اروپا مشغول به کار شوید.

 

چه افرادی می توانند کارت آبی اروپا را  داشته باشند؟

 

  • فرد باید تبعه کشوری خارج از اتحادیه اروپا را داشته باشد.
  • فرد باید دوره لیسانس خود را به پایان رسانده باشد یا در کاری به مدت 5 سال به صورت حرفه ای مشغول بوده باشد.
  • فرد قرار داد کاری فعال داشته باشد
  • اگر فردی کارت آبی اروپا را داشته باشد می تواند برای دریافت کارت قرمز- سفید- قرمز پلاس اقدامات لازم را انجام دهد.

 

ویزای کاری اتریش برای کارگران فصلی و کارهای پاره وقت به چه صورت است؟

 

این ویزا به کشاورزان، جنگل بانان و افرادی که در صنعت گردشگری مشغول به کار هستند پیشنهاد می شود.

افراد باید بتوانند مقامات مربوطه را قانع کنند که افراد بومی نمی توانند این کار ها را انجام دهند.

برای افرادی که در حوزه محصولات کشاورزی مشغول هستند، این ویزا برای مدت 6 هفته صادر می شودو ولی برای سایر کارگران فصلی ویزا 6 ماهه صادر می شود.

نکته: افرادی که با عنوان دانشجو و با گرفتن ویزا تحصیلی به کشور اتریش مهاجرت کرده اند، اجازه کار به صورت تمام وقت را ندارند.

این افراد فقط می توانند با دریافت مجوز در هفته 20 ساعت به صورت نیمه وقت کار انجام دهند.

افراد با توجه به سن و ملیتشان می توانند ویزای کاری برای تعطیلات درخواست دهند، که به فرد اجازه میدهد در کشور اتریش هم کار کند و هم به تحصیل بپردازد.

در حال حاضر این مجوز به افرادی که تابعیت هنگ کنگ، نیوزلند، تایوان، اسرائیل را دارند داده می شود. و برای تعداد محدودی از افراد که تابعیت کانادایی دارند ویزای کاری تعطیلات صادر خواهد شد.

 

تاثیر ویزا اتریش برای خانواده فرد

 

اگر فردی کارت آبی یا کارت قرمز- سفید- قرمز اتحادیه اروپا را داشته باشد، می تواند اقدامات لازم راجهت گرفتن ویزا برای خانواده خود انجام دهد.

در این سیستم همسر، کودک زیر هجده سال ( که می تواند فرزند خوانده فرد هم باشد ) تحت پوشش این سیستم می باشند.

این امکان برای همسر فرد نیز وجود دارد که کارت پلاس قرمز- سفید- قرمز را دریافت کند. و فرد بعد از ورود به کشور اتریش مشغول به کار شود.

 

هدف این مقاله ارائه اطلاعاتی در رابطه با شرایط ویزا کاری در اتریش، هزینه های زندگی، شرایط اجازه کار، کارت آبی و کارت قرمز- سفید- قرمز و دیگر موارد بود.

اگر بعد از مطالعه این مقاله بای شما عزیزان سوالات بیشتری در رابطه با موارد ذکر شده به وجود آمد می توانید طی تماس با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت و انجام مشاوره پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *