مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » شرایط اخذ ویزای کار اتریش

شرایط اخذ ویزای کار اتریش



شرایط اخذ ویزای کار اتریش

افراد زیادی از از طریق ویزای کاری به کشور اتریش مهاجرت می­کنند. موضوعی که ما در این مقاله به آن خواهیم پرداخت شرایط اخذ ویزای کار اتریش است، از اینرو از همه عزیزان دعوت می­نمائیم مقاله را تا پایان مطالعه نمایند.

کشور اتریش یکی از ثروتمند ترین کشورهای اتحادیه اروپا می­باشد که در زمینه اقتصادی به رشد قابل توجهی رسیده است. این کشور دارای کمترین نرخ بیکاری در اتحادیه اروپاست و از طرفی به شدت با کمبود نیروی کار مواجه است.

با توجه به شرایط کشور اتریش از لحاظ کاری، فرصت مناسبی است تا افراد در جهت یافتن شرایط اخذ ویزای کاری اتریش تلاش نموده و به این کشور سفر نمایند.

 

چگونگی اخذ ویزای کاری اتریش

اتریش کشوری توریستی می­باشد که سالانه میزبان گردشگران زیادی از تمامی نقاط جهان است. پایتخت این کشور شهر زیبای وین می­باشد که دارای معماری های تاریخی و زیبایی می­باشد.

افراد زیادی بدنبال بدست آوردن شرایط اخذ ویزای کار اتریش هستند و از این طریق به این کشور مهاجرت می­نمایند.

افراد جهت مهاجرت کاری به کشور اتریش بایستی اقدام به دریافت ویزای کاری این کشور نمایند. افراد برای دریافت ویزای کار بایستی ابتدا شغلی را در این کشور بیابند و پس از آن در صدد دریافت مجوز کار در این کشور شوند.

افراد برای یافتن کار ابتدا توسط ویزای جستجوی کار وارد این کشور خواهند شد. پس از یافتن شغل مناسب در این کشور کارفرما بایستی از جانب وی برای مجوز کار در این کشور اقدام نماید.

صدور مجوز کار برای افراد بمدت 7 هفته طول خواهد کشید. البته این زمان بستگی به شغل فرد، بازار کار و مدت اقامت فرد دارد.

 

انواع مجوز کار اتریش

همانطور که پیش تر گفته شد، مجوز کار در اتریش انواع مختلفی دارد که در اینجا به تفسیر هر یک خواهیم پرداخت:

مجوز کار یکساله

کشور اتریش مجوز کار یکساله را برای کارهای خاص و کارفرماهای خاصی صدور می­کند. در صورتیکه فرد شغل خودد و یا حتی سمت خود را در یک شرکت تغییر دهد مستلزم تغییر مجوز کار خود می­باشد.

مجوز کار دوساله

پس از اینکه افراد به مدت یکسال در کشور اتریش کار انجام دادن بایستی مجوز کار یکساله خود را به مجوز کار دوساله تغییر دهند. البته در صورتی که فرد تمایل به ادامه کار در این کشور را داشته باشد، این مجوز برای مناطق خاصی از کشور اتریش صادر می­شود. با در دست داشتن مجوز دوساله فرد نیازی به تبدیل آن حتی زمانی که کارفرمای خود را در طول دوسال تغییر می­دهد ندارد.

مجوز کار نامحدود پنج ساله

افرادی که دارای مجوز کار نامحدود پنج ساله هستند می­توانند در هرجایی از کشور اتریش به مدت پنج سال مشغول بکار باشند.

بطور کلی ابتدا برای افراد مجوز کار یکساله و در صورت تمایل به ادامه کار در اتریش مجوز کار دوساله و در صورتی که فرد بخواهد این مجوز را تمدید نماید مجوز کار پنج ساله برای وی صادر می­شود.

 

انواع ویزای کار اتریش

کارت Red-White-Red

با توجه به کمبود نیروی کار در کشور اتریش، این کشور کارت قرمز سفید قرمز خود را برای آن دسته از افرادی صادر می­کند که دارای مهارت های لازم در شغل های مورد نیاز این کشور است.

از جمله شرایط دریافت این نوع کارت سن مناسب، تسلط داشتن به زبان آلمانی و دارا بودن تحصیلات دانشگاهی می­باشد.

اعتبار اولیه این کارت بمدت 2 سال است و پس از چند بار تمدید فرد موفق به دریافت اقامت دائم این کشور خواهد شد.

کارتEU Blue

افرادی قادر به دریافت این کارت خواهند بود که دارای پیشنهاد کاری از سوی کارفرماهای اتریشی باشند. همچنین نیروی کاری در کشور اتریش و اتحادیه اروپا در این موقعیت شغلی وجود نداشته باشد.

در ضمن لازم است که افراد دارای حداقل مدرک لیسانس برای دریافت این کارت باشند. توسط این کارت فرد به مدت دوسال مجاز به انجام کار در کشور اتریش می­باشد.

 

ویزای کارگزار

افرادی که دارای ویزای کارگزار در کشور اتریش هستند تنها اجازه جستجوی کار در این کشور را دارند و در صورت یافتن شغل مورد نظر خود باید اقدام به دریافت مجوز کار در این کشور نمایند.

 

شرایط اخذ ویزای کار اتریش

کشور اتریش دارای رشد اقتصادی بسیار خوبی می­باشد. به دلیل امنیت و رفاهی که مردم این کشور برخوردارند و از طرفی نیاز به نیروی کارماهر در این کشور زیاد است، افراد زیادی علاقمند به مهاجرت به این کشور هستند.

دولت اتریش از نیروهای متخصص در رشته های مهندسی، پزشکی و رشته های علوم پایه استقبال خوبی می­نماید.

در کشور اتریش افراد می­توانند پس از اتمام تحصیلات در دوران مدرسه و از سن 15 سالگی وارد بازار کار در این کشور شد. البته کودکان تا سن 18 سالگی تحت قانون اشتغال کودک و نوجوانان می­باشند.

به همین دلیل افراد زیادی در صدد بدست آوردن شرایط اخذ ویزای کار اتریش هستند.

 

 مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کاری اتریش چیست؟

1- ارائه پاسپورت معتبر

2- تکمیل فرم درخواست ویزا

3- 2 قطعه عکس

4- ارائه گواهی پزشکی

5- ارائه گواهی تمکن مالی

6- ارائه گواهی عدم سوپیشینه

7- ارائه نامه پیشنهاد کاری از جانب کارفرمای اتریشی

 

 

چه کسانی می­توانند کارت قرمز سفید قرمز را دریافت نمایند؟

افراد پس از مدتی می­توانند کارت سفید قرمز سفید که بیانگر اقامت دائم در کشور اتریش است را دریافت نمایند.

افرادی قادر به دریافت کارت قرمز سفید قرمز این کشور خواهند بود که دارای شرایط زیر باشند:

1- دارای تخصص حرفه ایی در شغل خود

2- دارا بودن تخصص در مشاغل کمیاب

همچنان دانشجویانی که از دانشگاههای کشور اتریش فارغ التحصیل شده اند، چنانچه حقوق دریافتی آنان معادل حقوق مدیران ارشد دراین کشور و همچنین مسلط به زبان انگلیسی ویا آلمانی باشند نیز می­توانند برای دریافت این کارت اقدام نمایند.

افرادی که کارت قرمز سفید قرمز خود را دریافت نموده اند می­توانند پس از آن جهت اقامت اعضای خانواده خود به کشور اتریش اقدام نمایند.

افرادی که قصد مهاجرت به کشور اتریش را از طریق کار دارند با سوالاتی در زمینه شرایط اخذ ویزای کار اتریش روبرو خواهند شد:

1- آیا برای سرمایه گذاری در کشور اتریش بایستی ویزای کار این کشور را دریافت نمایم؟

2- آیا با دریافت ویزای کاری می­توان بطور همزمان با خانواده به این کشور سفر نمود؟

3- با اخذ ویزای کاری آیا امکان تحصیل برای سایر اعضای خانواده وجود دارد؟

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت علاقمند به مشاوره و پاسخگویی در زمینه شرایط اخذ ویزای کار اتریش به همه عزیزانی که قصد مهاجرت کاری به این کشور را دارند، هست.

 

 

شرایط اخذ ویزای کار اتریش
5 (100%) 1 vote

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *