مهاجرت تحصیلی اتریش

ویزای دانشجویی اتریش

ویزای دانشجویی اتریش

یکی از روش های مهاجرت به اتریش در سال 2019 اخذ ویزا دانشجویی است.در این مقاله در مورد  اخذ ویزای دانشجویی اتریش صحبت میشود. دانشگاه های کشور اتریش جز بهترین دانشگاه ها برای ادامه تحصیل می باشند، به همین دلیل تقاضای بسیار زیادی برای ورود به این دانشگاه ها وجود دارد. که روزانه به تعداد این متقاضیان اضافه می شود.دبه دلیل تقاضاهای زیاد افراد، کشور اتریش روند گرفتن ویزا را دشوار تر کرده است. اگر متقاضیان نکاتی را رعایت کنند، روند کارها آسان تر شده و ویزا خود را در مدت کمی دریافت می کنند. که در ادامه مقاله به توضیح درباره این نکات می پردازیم.

شرایط لازم برای گرفتن ویزا دانشجویی

شما برای اخذ ویزا باید به زبان آلمانی تسلط داشته باشید. بهتر است قبل از اقدام برای ویزا در کلاس های معتبر زبان آلمانی شرکت کنید، که معمولا دو سال زمان نیاز دارد. متقاضیان باید بدانند که در هر مقطع تحصیلی در دانشگاه های اتریش دروس به چه زبانی تدریس می شوند؟

  • مقطع کارشناسی: تمام دروس به زبان آلمانی تدریس می شود.
  • مقطع کارشناسی ارشد: دروس به زبان آلمانی یا انگلیسی تدریس می شود.
  • مقطع دکترا: تدریس به زبان انگلیسی میباشد.

هزینه تحصیل در اتریش

اگر دانشجویی بخواهد در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا به زبان انگلیسی ادامه تحصیل دهد و تسلطی به زبان آلمانی نداشته باشد، دانشگاه برای این دانشجویان دوره های زبان آموزی برگزار می کند. به دلیل هزینه های بالا این دوره ها بهتر است متقاضیان قبل از اقدام برای ویزا در ایران، در کلاس های معتبر زبان آلمانی شرکت کرده و به زبان آلمانی تسلط پیدا کنند و مدرک معتبر دریافت کنند.

هزینه های تحصیل در دانشگاه های اتریش به این صورت است که دانشجو باید برای هر ترم هزینه ای بین 400 تا 700 یورو پرداخت کند. ولی در برخی از دانشگاه های دولتی هزینه ها کمتر است. پس از تکمیل دوره های زبان، متقاضی باید مدارکی را برای پذیرش در دانشگاه و اخذ ویزا از سفارت خانه آماده کند. که تمامی مدارک باید توسط دارالترجمه های رسمی به زبان آلمانی ترجمه شود. دانشجو میتواند برای تسریع بخشیدن به روند درخواست ها، همزمان با ارسال مدارک به دانشگاه مدارک خود را به سفارت خانه هم ارائه دهد.

مدارک مورد نیاز برای ارسال به دانشگاه و سفارت خانه شامل چه مواردی می باشد؟

باید دقت داشته باشید که اصل مدارک و ترجمه مدارک که توسط دارالترجمه رسمی انجام شده باشد، باید ارائه شود.

  • ترجمه تمامی صفحات شناسنامه، که باید توسط دادگستری و امورخارجه تایید شده باشد.
  • برای پذیرش در دانشگاه اتریش باید گواهی نامه اشتغال به تحصیل ترجمه شده ارائه شود. و گواهی نامه باید توسط دادگستری و امور خارجه تایید شده باشد.
  • برای دریافت پذیرش از دانشگاه های اتریش باید ریز نمرات آخرین مدرک تحصیلی دانشجو ترجمه شود. و این ریز نمرات باید توسط دادگستری و امور خارجه تایید شده باشد.
  • در صورت ازدواج یا طلاق باید سند ترجمه شده آن ارائه شود. و سند آن توسط امور خارجه و دادگستری تایید شده باشد.
  • ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه برای ارائه به سفارت خانه کشور اتریش. لازم به ذکر است مدت اعتبار این گواهی 1 ماهه و مدت اعتبار ترجمه آن 3 ماهه است، و باید قبل از به پایان رسیدن اعتبار آن مدرک ارائه شود.

نکته: شما می توانید تمامی مدارک را به سفارت خانه تحویل دهید، ولی برای جلوگیری از ریسک های احتمالی می توان بقیه مدارک که در ادامه ذکر می شود را بعد از تایید دانشگاه و در هنگام مصاحبه به سفارت خانه تحویل دهید.

مدارک لازم بابت اخذ پذیرش تحصیلی در اتریش

در خصوص مدارک لازم بابت اخذ پذیرش تحصیلی در اتریش به موارد زیر اشاره می شود :

  • پس از تایید شما توسط دانشگاه، مدرکی برای شما ارسال می شود. که به عنوان گواهی پذیرش شماست و زمانی که باید در دانشگاه حضور داشته باشید را مشخص می کند.
  • دو قطعه عکس 4*3
  • فرمی تحت عنوان درخواست ویزا دانشجویی در سفارت خانه دریافت شود و تکمیل گردد.
  • ارائه گواهی تمکین مالی که برای افراد با رده سنی بین 18 تا 24 سال 491 یورو در ماه، و افرادبالای 24 سال 889 یورو در ماه می باشد. این گواهی می تواند به صورت قرارداد کاری، فیش حقوقی یا تاییدیه بیمه باشد.
  • اصل و کپی گذرنامه
  • رزرو خوابگاه در اتریش و پرداخت هزینه های آن، که می توانید از طریق وب سایتی مثل OeaD رزرو خود را انجام دهید. متقاضیانی که در اتریش آشنا دارند، می توانند از آن ها اظهار نامه ای مبنی بر اجازه زندگی با آنها برای مدت 4 ماه را دریافت کرده. و اظهار نامه را ارائه دهند.
  • ارائه پرینت گردش مالی در سه ماهه قبل از ارائه درخواست. افراد می توانند پرینت گردش مالی پدر خود را به عنوان فردی که حمایت مالی می کند هم ارائه دهند. پیشنهاد می شود در سه ماهه آخر، گردش مالی حساب بانکی خود را به صورت روزانه بالا ببرید.
  • ایرانیان باید بیمه مسافرتی از طرف ایران که هزینه خسارت و صدمات احتمالی در طول سفر را می پردازد دریافت کرده و به سفارت خانه ارائه دهند.

هزینه های بیمه به ازای 1 نفر به شرح زیر است:

هزینه ها نیز به شرح ذیل است :

  1. 1 ماهه           1,000,000
  2. 6 ماهه          4,650,000
  3.  1 ساله           7,900,000

دانشجو باید در یک شرکت بیمه در کشور اتریش هم تحت پوشش بیمه درمانی قرار گیرد. نکته: از اصل تمامی مدارک، 2 سری کپی دریافت نمایید. و 1 سری از کپی ها را نزد خود نگه دارید.

نکاتی در مورد اخذ ویزای تحصیلی اتریش

دقت نمایید ممکن است سفارت اتریش از شما مدارک بیشتری در خواست نماید. بدین صورت :

  1. فرد باید برای درخواست ویزا حتما ترجمه شناسنامه، سند ازدواج یا طلاق و گواهی سوء پیشینه را به سفارت خانه ارائه کند، زیرا بدون این مدارک درخواست فرد رد می شود.
  2. بهتر است 1 سال قبل از شروع دوره تحصیلی درخواست اخذ ویزا خود را به سفارت خانه تحویل دهید. زیرا امکان دارد روند درخواست شما تا 6 ماه طول بکشد.
  3. فرد برای تمدید ویزای تحصیلی خود باید در کشور اتریش قبل از اتمام مدت آن اقدام کند.
  4. فرد باید برای پرداخت هزینه ها در سفارت خانه یورو نقد همراه داشته باشد.
  5. برای تحصیل در دوره دکترا، باید معرفی نامه که 3 استاد آن را تایید کرده باشند و رزومه که نشان دهنده مهارت شما باشد به دانشگاه انتخابی ارائه دهید.
  6. دانشجویان بعد از اقامت در اتریش و دریافت ویزا تحصیلی، در طول تحصیل می توانند 20 ساعت در هفته مشغول به کار شوند.
  7. دانشجویانی که می خواهند بیشتر از 20 ساعت در هفته مشغول به کار شوند باید اقامت کاری دریافت کنند.

با بررسی این موارد مشخص شد که اگر فرد برخی از نکات را برای دریافت ویزا رعایت کند، روند این دوره کوتاه و دریافت ویزا آسانتر می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های تماس موسسه سفیران سروش سعادت ارتباط بگیرید و مشاوره تلفنی رایگان برخوردار شوید.

Related Posts

12 دیدگاه برای “ویزای دانشجویی اتریش

  1. v!da گفت:

    از مطالب خوبتون کمال تشکر رو دارم
    من 21 ساله در رشته معماری دانشجو هستم و برای ادامه تحصیل قصد دارم برای ،برای ویزای دانشجویی اتریش اقدام کنم
    به نظرتون شرایط برای ویزای دانشجویی این کشور رو دارم؟
    مرسی

  2. هانا گفت:

    ممنون بابت مقالات خوبتون

  3. امیر عباس گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مورد ویزای دانشجویی اتریش تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد ویزای تحصیلی اتریش هم مطلب بذارید

  4. امیرحسین گفت:

    با سلام
    مقاله خوبی بود.
    با تشکر

  5. leilakk گفت:

    سلام. هزینه زندگی و امرارمعاش در این کشور چطور هست؟

  6. قراری گفت:

    سلام. بسیار عالی. لطفا بفرمایید که امکان تبدیل ویزای تحصیلی اتریش به ویزای اقامت دایمی وجود دارد؟

  7. داود گفت:

    درسته که صدور ویزای دانشجویی اتریش خیلی خیلی سخت شده؟

  8. صبا صابری گفت:

    سلام

    ممنون از مطالب خوبتون
    آیا در هنگام تحصیل مجوز کار کردن هم دارید؟

  9. رامین گفت:

    وقت سفارت اتریش برای تحصیل چجوریه

  10. خموش گفت:

    ویزای دانشجوییی اتریش چقدر زمان میبره صادر شه؟

  11. sohrab گفت:

    برای ویزای این کشور الان واقعا فقط باید وکیل اتریشی داشت ؟ یعنی بدون این شخص نمیشه اقدام کرد؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *