شرایط در آمریکا

ویزای ازدواج آمریکا

ویزای ازدواج آمریکا

افرادی که در شرف نامزدی و ازدواج با یکی از شهروندان کشور آمریکا می باشند، از طریق ویزای ازدواج آمریکا برای این امر اقدام می نمایند. اخذ اقامت از طریق ازدواج با تبعه کشور آمریکا امکان پذیر است و قوانین و شرایط خاص خود را داراست که اطلاع از آن پیش از هر گونه تصمیم و اقدام راهنما و راهگشا می باشد. متقاضیان می توانند با دریافت ویزای نامزدی و ویزای ازدواج برای اخذ اقامت آمریکا اقدام نمایند. همچنین مشاوران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعات آماده اند تا به شما مشاوره دهند.

ویزای نامزدی آمریکا

در صورتی که فردی با یک شهروند آمریکایی نامزد باشد یا تمایل به ازدواج داشته باشد می تواند ویزای نامزدی آمریکا را دریافت کند. در صورتی که دو طرف، واجد شرایط ذیل باشند، ازدواج آن ها از لحاظ قانونی امکان پذیر است:

  • مجرد باشند
  • به سن مناسب برای ازدواج رسیده باشند
  • ازدواج آن ها مخالف با قوانین دولتی کشور آمریکا نباشد.

در صورتی که متقاضی مورد نظر قبلا ازدواج نموده باشد باید پیش از اقدام برای ویزای نامزدی آمریکا مراحل قانونی طلاق را سپری نموده و پس از آن برای ازدواج مجدد اقدام کند. مدت زمان لازم برای اخذ ویزای نامزدی آمریکا بین ۳ ماه تا یک سال می باشد که موقت است و غیر مهاجرتی محسوب می شود تا زمانی که برای ازدواج خود در خاک کشور آمریکا اقدام نماید. در صورتی که در این زمان ازدواج ثبت نگردد ویزای نامزدی قابلیت تمدید ندارد.

شرایط ویزای نامزدی آمریکا

از شرایط اخذ ویزای نامزدی، ملاقات افراد، حداقل یک مرتبه طی دو سال پیش از اقدام می باشد. فردی که تمایل به اخذ ویزای نامزدی آمریکا دارد می تواند با تکمیل فرم درخواست و اخذ ویزای k2، فرزند مجرد زیر ۲۱ سال خود را نیز همراه خود ببرد. در ابتدا فردی که تابعیت کشور آمریکا را دارا می باشد باید در اداره مهاجرت این کشور (USCIS) پرونده تشکیل داده و مدارک لازم نظیر فرم I-129 را تکمیل و ارائه نماید.

  • مدت زمان ۲ هفته برای دریافت رسید مدارک و ۵ تا ۶ ماه برای تایید پرونده متقاضی زمان نیاز می باشد.
  • و پس از تایید، مدارک مورد نظر به سازمان ملی ویزا (NVC) ارسال می شود.
  • پس از NVC درخواست ویزا به سفارت ارسال شده و با ارائه مدارک اضافی، وقت مصاحبه اعلام می گردد.
  • مدارک مورد نظر متقاضی باید در روز سفارت و هنگام مصاحبه همراه متقاضی باشد.
  • با دریافت ویزای نامزدی آمریکا، متقاضی می تواند وارد کشور آمریکا شده و در طی مدت ۹۰ روز از تاریخ ورود ازدواج خود را به ثبت برساند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای نامزدی آمریکا

برای اخذ ویزای نامزدی کشور آمریکا ارائه مدارک زیر الزامی می باشد:

  • تکمیل و ارائه فرم I-129F توسط نامزد شهروند آمریکایی
  • تکمیل فرم G-325 توسط هر یک از متقاضیان ویزا
  • گواهی تولد هر یک از متقاضیان (ترجمه شناسنامه متقاضیان ایرانی، گواهی تولد شهروندان آمریکایی)
  • پاسپورت معتبر هر یک از متقاضیان به همراه کپی
  • کپی تامین اجتماعی نامزد شهروند آمریکایی (Social Security)
  • ۲ قطعه عکس
  • گواهی حساب بانکی در کشور آمریکا
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی معاینه پزشکی
  • مدارک اثبات حقیقی بودن ازدواج نظیر عکس های دو نفره، پیام هاس شخصی و ….
  • گواهی فوت یا طلاق همسر قبلی برای هر دو متقاضی (در صورت وجود)
  • پرداخت هزینه های مربوطه

ویزای ازدواج آمریکا

شهروندان کشور آمریکا یا دارندگان گرین کارت کشور آمریکا می توانند برای اخذ ویزای ازدواج اقدام نمایند و از این طریق اقامت این کشور را اخذ کنند. به طور معمول ویزای ازدواج بین ۱ تا ۲ سال زمان می برد اما در برخی شرایط امکان طولانی تر شدن پروسه نیز وجود دارد.

در این نوع از ویزا نیز تبعه کشور آمریکا باید در USCIS پرونده تشکیل داده و مدارک لازم نظیر فرمI-130  را تکمیل و ارائه نماید. همچون ویزای نامزدی مدت زمان ۲ هفته برای دریافت رسید مدارک و ۵ تا ۶ ماه برای تایید پرونده متقاضی زمان نیاز می باشد و پس از تایید، مدارک مورد نظر به سازمان ملی ویزا (NVC) ارسال می شود.

در NVC مدارک مورد نیاز نظیر فرم حامی مالی(I864)، فرم DS-261 و هزینه از متقاضی دریافت می گردد و پرونده مورد بررسی قرار می گیرد. در این نوع از ویزا پرونده برای سفارت ارسال نمی شود و تا تکمیل پرونده در NVC می ماند. با تکمیل مدارک از سوی سفارت برای متقاضی وقت مصاحبه تعیین می شود. مدت زمان اخذ ویزای ازدواج بستگی به شرایط متقاضی داشته و متغیر می باشد.

شرایط ویزای ازدواج آمریکا

برای اثبات واقعی بودن ازدواج شخص آمریکایی، نیاز به ارائه عکس و مدارک می باشد. در ایالت متحده آمریکا یک فرد نمی تواند بیش از یک همسر اختیار کند و قانون چند همسری که در برخی از ادیان وجود دارد پذیرفته شده نمی باشد که بر طبق این شرایط هر فرد می تواند تنها برای یک نفر گرین کارت درخواست کند. در شرایطی که فرد تنها برای اخذ گرین کارت ازدواج کند و ازدواج وی واقعی نباشد، این امر تقلب به حساب آمده و دارای ۵ سال حبس و جریمه نقدی تا سقف ۲۵۰ هزار دلار است.

برای تایید گرین کارت داشتن ارتباط مداوم با همسر مورد نیاز است این امر با مدارکی مانند کارت پستال، عکس مشترک، واریز پول و …. اثبات می شود. ازدواج های نامناسب بین دو فرد از نظر سطح تحصیلات، وضعیت مالی، زبان، وضعیت فیزیکی، سن‌، نژاد، مذهب و …. اخذ گرین کارت برای فرد را دچار مشکل می کند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای ازدواج آمریکا

برای اخذ ویزای ازدواج کشور آمریکا مدارک زیر مورد نیاز می باشد:

  • پاسپورت معتبر (با حداقل ۶ ماه اعتبار)
  • سند ازدواج متقاضی به همراه ترجمه
  • شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه
  • دو قطعه عکس
  • تکمیل و ارائه فرم معاینه پزشکی
  • تکمیل و ارائه فرم DS-260

ویزای ازدواج آمریکا یکی از روش های اخذ اقامت و تابعیت کشور آمریکا محسوب می شود. فردی که تمایل به ازدواج با یک شهروند آمریکایی دارد می تواند از طریق ویزای نامزدی یا ویزای ازدواج آمریکا برای این امر اقدام نماید. مهاجرت از طریق ویزای ازدواج شرایط و قوانین خاص خود را داراست که پیشتر باید مورد بررسی قرار گیرد. با توجه به اینکه در حال حاضر اخذ ویزای کشور آمریکا با دشواری های بسیاری همراه می باشد اقدام از روش های قانونی برای کشورهایی که شانس ورود بالاتری دارند مناسب تر است. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت شما را در خصوص انتخاب مناسب ترین راه برای ورود به برترین کشورهای جهان راهنمایی می نماید.

Related Posts

یک دیدگاه برای “ویزای ازدواج آمریکا

  1. احمد میرصادقی گفت:

    آیا ویزای ازدواج آمریکا هم شامل ممنوعیت ترامپ میشه یا نه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *