مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آلمان » هزینه ویزای کار آلمان

هزینه ویزای کار آلمان



هزینه ویزای کار آلمان

هزینه ویزای کار آلمان بخشی از هزینه های مهاجرت به آلمان از طریق کار است.

کشور آلمان جزو صنعتی‌ترین کشورهای اروپا است که از لحاظ اقتصادی و تجارت در بالاترین سطح قرار دارد.

آلمان را می توان به جرات، قدرت اول اقتصادی اروپا نامید.

پتانسیل و توان اقتصادی و مالی که بازار آلمان دارد، افراد زیادی را جذب بازار کار این کشور می کند.

طیف وسیعی از افراد، از کارگر ماهر تا مهندس متخصص، امکان مهاجرت به آلمان و کار در آن را دارند.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، مشاور امین شما در مهاجرت کاری به آلمان می باشد.

 

درباره ویزای کار آلمان

کشور آلمان در رتبه سوم جهانی از لحاظ جذب نیروی کار دارد. رتبه اول و دوم نیز به ترتیب به آمریکا و انگلستان تعلق دارد.

ویزای کار آلمان دارای امتیازهای بسیار خوبی است.

از این امتیازات می‌توان به تمدید مجدد و قابل تبدیل به اقامت دائم در آلمان اشاره نمود.

به عبارتی دیگر، فردی که موفق به اخذ ویزای کاری آلمان گردد، رسما مجوز اقامت و فعالیت شغلی در این کشور را دارد.

دریافت ویزای کار آلمان، نخست مستلزم این است که واجد صلاحیت باشید

در نهایت و برای اخذ آن هم باید هزینه ویزای کار آلمان را به سفارت بپردازید.

ویزای نیروی کار Skilled work

این نوع ویزا دارای قوانین خاص خودش است.

متقاضی می‌بایست به مدت محدود و در بازه زمانی 3 تا 6 ماه جهت یافتن کار به جستجو بپردازد.

سپس لازم است در پایان دوره، خاک آلمان را ترک کرده و به اقامتگاه اصلی خود برگردد.

چنانچه شغل مورد نظر خود را یافت، می‌تواند با اخذ ویزا به مدت سه ماه جهت کار به آلمان برود.

این ویزا جهت انجام فعالیت شغلی در آلمان به شما اعطا می‌گردد.

در مرحله بعد، با اخذ ویزای کار می‌تواند نسبت به تقاضای کارت اقدام نماید و پس از مدت یک ماه کارت بگیرد.

با انعقاد قرارداد کاری بین خود و کارفرما، می‌تواند اقامت یکساله به او اعطا می‌گردد.

چنانچه اقامت کاری وی به مدت سه سال متوالی، تمدید گردد، در این صورت می‌تواند درخواست اقامت دائم نماید.

 

ویزای پیشنهاد کاری Job offer

این نوع ویزا نیز دارای شرایط مشخصی است.

شخص کارفرما می‌بایست آگهی پیشنهاد کاری خود را به مدت 3 ماه در سایت کاریابی و یا روزنامه‌ها آگهی نماید.

در صورتی که پس از گذشت این مدت، شخص مناسبی جهت انجام این شغل یافت نگردید،

در این صورت می‌تواند از متقاضیان خارج از کشور استخدام نماید.

 

هزینه ویزای کار آلمان

کشور آلمان، کشوری است که همواره به نیروی کار نیاز دارد.

بنابراین هر فردی با در نظر گرفتن شرایط و قوانین می‌تواند در این کشور مشغول کار شود.

چنانچه شخصی از یکی از دانشگاه‌های آلمان فارغ‌التحصیل شده باشد، می‌تواند ویزای کار آلمان اخذ نماید.

با این شرایط که در رشته تحصیلی خود دارای سابقه کار و مدرک معتبر زبان آلمانی یا انگلیسی داشته باشد.

اخذ ویزای کار در آلمان مستلزم هزینه‌‌هایی با نام هزینه ویزای کار آلمان است.

لازم به ذکر است هزینه‌ها و مخارج زندگی در آلمان که جزو کشورهای پیشرفته است، متفاوت است.

این هزینه‌ها به این که فرد چه محل اقامتی داشته باشد یا به چگونگی زندگی او مرتبط است.

مخارج زندگی برای هر فردی به طور ماهانه، بین 700 تا 1500 یورو است.

از جمله این هزینه‌ها می‌توان به خوراک، پوشاک، تردد و اجاره مسکن اشاره نمود.

توانایی پرداخت این هزینه‌ها و تمکن مالی فرد متقاضی جهت اخذ ویزای کار آلمان می‌بایست به اثبات برسد.

هزینه ویزای کار آلمان اشکال مختلفی دارد. شایان ذکر است افرادی که ویزای کار در کشور آلمان را دارند، به مدت 4 سال مهلت دارند جهت اخذ دائم اقدام نمایند.

با این شرط که کلیه هزینه‌های مالیات شغلی را پرداخت نمایند.

 

مدارک موردنیاز ویزای کار آلمان

متقاضیان جهت دریافت ویزای کار آلمان می‌بایست مدارک به شرح ذیل را ارائه نمایند :

  • تکمیل و ارائه فرم مخصوص تقاضا
  • ارائه تعداد دو قطعه عکس سایز 4*6 که مورد تایید واقع گردد
  • ارائه تصویر صفحات 2 و 3 از پاسپورت فرد متقاضی
  • ارائه اصل شناسنامه و تصویر آن توسط متقاضی
  • ارائه برگه بیمه‌نامه که دارای اعتبار باشد
  • ارائه اسناد و مدارک مورد تایید که به زبان آلمانی یا انگلیسی ترجمه شده باشد.
  • ارائه مدارک تحصیلی متقاضی که به زبان آلمانی یا انگلیسی ترجمه شده باشد.
  • ارائه سوابق کاری فرد متقاضی
  • رزومه و اطلاعات شخصی متقاضی
  • پرینت حساب و موجودی آن جهت تمکن مالی فرد
  • ارائه گواهی عدم سوءپیشینه توسط متقاضی

 

مزایای کارت ‌آبی (Blue Card) آلمان

کارت آبی در واقع مجوز اجازه کار تایید شده در تمامی کشورهای عضو اتحادیه است.

قانون کارت آبی از اول اوت 2012 میلادی در کشور آلمان اجرا گردیده است.

دارنده این کارت می‌تواند در همه کشورهای عضو اتحادیه مشغول کار شده و اقامت داشته باشد.

کشورهای ایرلند و دانمارک از این قانون مستثنی هستند.

حداکثر زمانی که فرد می‌تواند با کارت آبی در آلمان اقامت داشته باشد، 33 ماه می‌باشد.

سپس می‌تواند با ادامه فعالیت شغلی‌ خود، این اقامت را به اقامت دائم تبدیل نماید.

چنانچه فرد دارای کارت آبی بوده و مدرک زبان آلمانی سطح B1 را بگیرد، می‌تواند طی 21ماه اقامت دائم بگیرد.

 

شرایط اخذ کارت آبی

صدور کارت آبی، از کارت سبز ایالت آمریکا نشأت گرفته است.

تفاوت کارت آبی و کارت سبز در این است که کارت سبز اقامت دائم می‌باشد. اما کارت آبی استخدام نیروی کار حرفه‌ای در ایالت اتحادیه اروپا است.

اخذ کارت آبی نیز دارای شرایطی است. از جمله:

  • تایید مدرک تحصیلی دانشگاهی معتبر متقاضی از سوی سازمان ارزشیابی مدارک تحصیلی در کشور آلمان
  • ارائه برگه قرارداد شغلی که ثابت نماید متقاضی به طور سالانه مبلغ 49600 یورو درآمد دارد
  • در صورت تغییر کارفرما بنا به هر دلیلی، می‌بایست نسبت به درخواست جدید کارت آبی اقدام نمایید.
  • چنانچه قرارداد شغلی‌ فرد به‌صورت نامحدود یا بیشتر از 4سال منعقد شده باشد، کارت آبی 4ساله صادر می‌گردد. اما در خارج از این شرایط، کارت آبی به همان میزان مدت قرارداد مضاف بر 3 ماه، صادر می‌گردد.

 

اگر تمایل به اقامت دائم در آلمان دارید، می‌توانید از موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت کمک بگیرید.

ما مناسب‌ترین گزینه‌ها را جهت اخذ ویزای کاری و اقامت آلمان به صورت کاملا تخصصی ارائه می‌نماییم.

مشاوران ما با ارائه جزئیات هزینه ویزای کار آلمان، شما را با موفقیت به سوی اهدافتان پیش می‌برند.

5.0
01



  1. مجید مهریزی گفت:

    هزینه ویزای کاری آلمان به یورو دریافت می شود یا ریال؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *