مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » مالتا » موسسات معتبر کاریابی در مالتا

موسسات معتبر کاریابی در مالتا



افرادی که در جستجوی یک شغل مناسب در کشور مالتا هستند باید آشنایی کافی با موسسات معتبر کاریابی در مالتا داشته باشند. این موسسات با در نظر گرفتن شرایط متقاضیانی که در جستجوی کار هستند، می توانند یک شغل مناسب را به آن ها معرفی کرده یا بر اساس رزومه آن ها را به یک کارفرمای مناسب معرفی کند. ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تصمیم گرفته ایم که بر همین اساس به معرفی موسسات معتبر کاریابی در مالتا بپردازیم تا شما را با شرایط مربوط به آن آشنا کنیم.

کار در مالتا

شرایط کار در کشور مالتا به بسیاری از کشور های اروپایی شباهت دارد. روز کاری در کشور مالتا در حدود ساعت 8:30 صبح شروع شده و تا 5:30 بعد از ظهر ادامه می یابد. در طول یک سال، فرد اجازه دارد که به مدت 25 روز، از مرخصی استحقاقی استفاده کند. همچنین 14 روز به عنوان تعطیلی رسمی در این کشور شناخته می شود.

روزهای کاری در کشور مالتا از دوشنبه شروع شده و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت و تعداد ساعت های کاری در روز جمعه معمولا کمتر است و روزهای شنبه و یکشنبه نیز به عنوان تعطیلات آخر هفته شناخته می شود. افراد در طول هفته 40 ساعت کار می کنند و در این میان تنها می توانند تا 8 ساعت نیز به عنوان اضافه کار در طول هفته کار کنند.

مطالعه مقاله کار در مالتا بدون شک اطلاعات بیش تری در همین زمینه در اختیار شما قرار خواهد داد.

مهاجرت کاری به مالتا

زمانی که شما قصد دارید به عنوان یک نیروی کار راهی کشور مالتا شوید، باید ویزای کاری این کشور را بدست آورید. پس از بدست آوردن ویزای کاری، موظف هستید که اجازه کار در این کشور را نیز در اختیار بگیرید. توجه داشته باشید که اگر شما به عنوان یکی از شهروندان اروپایی شناخته می شوید، نیازی به ویزای کاری نخواهید داشت اما دریافت اجازه کار ضروری است.

مدارک لازم برای دریافت ویزای کار مالتا

چنانچه گفته شد، اگر شما یکی از شهروندان غیر اروپایی هستید باید برای کار در این کشور، ویزای کاری دریافت کنید. مهم ترین مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کاری در کشور مالتا عبارتند از؛

  • یک گذرنامه معتبر،
  • دو قطعه عکس،
  • شناسنامه معتبر،
  • گواهی عدم ابتلا به بیماری های خاص،
  • گواهی عدم سوء پیشینه قضایی،
  • مدرک تحصیلی یا گواهی که نشان دهنده تخصص شما باشد،
  • گواهی تمکن مالی،
  • گواهی بیمه درمانی،
  • یک نسخه از قرارداد امضا شده میان نیروی کار و کارفرما

در مقاله «ویزای کاری مالتا» توضیحات تکمیلی در رابطه با چگونگی دریافت ویزا را ارائه کرده ایم و توصیه می کنیم که حتما آن را نیز مطالعه بفرمایید.

مهم ترین مشاغل مورد نیاز در مالتا

بخش های مختلفی در کشور مالتا وجود دارد که به نیروی کار در آن نیاز وجود دارد. در حال حاضر IT مهم ترین زمینه ای است که بیش ترین تعداد فرصت های شغلی را ایجاد می کند. همچنین از آن جا که مالتا به یکی از کشور های مهم در زمینه جذب توریست تبدیل شده است، کلیه مشاغل مربوط به صنعت توریسم نیز از رونق ویژه ای برخوردار است.

زمینه های در دسترس اشتغال در مالتا

مهم ترین زمینه های در دسترس اشتغال در مالتا که موسسات معتبر کاریابی در مالتا می توانند در این زمینه به شما کمک کنند عبارتند از؛

  • صنعت توریسم،
  • IT،
  • مهندسی الکترونیک،
  • داروسازی،
  • تولید کنندگان کالاهای مصرفی،
  • حمل و نقل و بازرگانی،
  • ساخت کشتی و تعمیر آن.

رزومه کاری

آنچنان که گفته شد، شما برای اینکه در موسسات معتبر کاریابی در مالتا شانس بیش تری داشته باشید، باید یک رزومه کاری مناسب در اختیار داشته باشید. رزومه شما باید به زبان رسمی کشور مالت یا انگلیسی تهیه شده باشد. توجه داشته باشید که رزومه شما حتما در ارتباط با شغل مورد نظر شما باشد.

مهم ترین بخش های رزومه کاری

رزومه شما باید حتما به گونه ای تهیه شود که کارفرمایان پس از مراجعه به موسسات معتبر کاریابی در مالتا و مطالعه آن از شرایط کلی وضعیت شما آگاه شوند. مهم ترین بخش های رزومه شما شامل موارد زیر است:

  • اطلاعات شخصی،
  • تحصیلات،
  • گواهی زبان های خارجی،
  • تسلط شما به کامپیوتر،
  • توانایی های ویژه،
  • تمامی مشاغل قبلی،
  • تفریحات و سرگرمی ها.

مصاحبه کاری

زمانی که شما به کمک یکی از موسسات معتبر کاریابی در مالتا موفق شده اید تا یک شغل مناسب برای خود بیابید، به یک مصاحبه کاری دعوت خواهید شد. توجه داشته باشید که شما می توانید تنها از طریق ویزای توریستی برای مصاحبه راهی این کشور شوید.

در زمان مصاحبه حتما لباس رسمی به تن داشته باشید. در طول مصاحبه باید بیش تر در رابطه با شرایط تحصیلی خود و همچنین تجربیات کاریتان توضیح دهید. شما باید به کارفرمای خود توضیح دهید که مهارت های فردی شما چگونه می تواند راندمان کاری آن ها را افزایش دهد.

تجربه ی مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می تواند به شما کمک کند که با آسودگی خاطر در این مصاحبه ها شرکت کنید.

معرفی موسسات معتبر کاریابی در مالتا

زمانی که قصد دارید به عنوان نیروی کار راهی کشور مالتا شوید، باید ویزای کاری این کشور را در اختیار داشته باشید. پیش تر توضیح دادیم که برای دریافت ویزا، به یک نسخه از قرارداد نیاز خواهید داشت. بهترین راه برای شما که به کمک آن بتوانید یک شغل مناسب پیدا کنید، استفاده از موسسات معتبر کاریابی در مالتا است. مهم ترین موسسات کاریابی در مالتا عبارتند از:

  • Malta Park
  • Times of Malta
  • Reed
  • EURES
  • Career Jet
  • Learn4Good

 تدریس زبان های خارجی در مالتا

یکی دیگر از فرصت های مناسب شغلی در مالتا، تدریس زبان انگلیسی در این کشور است اما باید اشاره داشت که یافتن شغل در این زمینه بسیار دشوار است چراکه انگلیسی زبان ها در اولویت قرار خواهند گرفت. مهم ترین موسسات معتبر کاریابی در مالتا در بخش تدریس زبان های خارجی عبارتند از:

  • ESL Employment
  • Total ESL
  • ESL Cafe
  • Tesall

 کلام پایانی

ما در این مقاله بخش مهمی از شرایط کار در مالتا را تشریح کردیم و به معرفی موسسات معتبر کاریابی در مالتا پرداختیم. هدف ما از این کار آن بود تا معتبرترین موسسات رابه شما معرفی کنیم تا درگیر سودجویی عده ای در این زمینه نشوید. ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با تمام توان خود تلاش خواهیم کرد تا شرایط مهاجرت شما را به ساده ترین شکل ممکن فراهم آوریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *