مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » قبرس » مهاجرت کاری به قبرس

مهاجرت کاری به قبرس



مهاجرت کاری به قبرس

کشور قبرس به دلیل موقعیت جغرافیایی و نزدیک بودن به کشور ایران هر ساله مهاجران ایرانی زیادی را به خود جذب می کند.این کشور دارای شرایط کاری مناسب با هزینه های درآمدی مناسب و هزینه های زندگی نسبتا پایین دارد.از جمله انواع مهاجرت های مورد بررسی برای متقاضیان، مهاجرت کاری به قبرس از سایر مدل ها دارای بیشترین تقاضا را دارد.

این مقاله توسط کادر موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت برای آگاهی بیشتر شما در رابطه با مهاجرت کاری به قبرس جمع آوری شده است.

 

اخذ ویزای کار در قبرس

قوانین وضع شده برای مهاجرت کاری به قبرس به بررسی مدارک توسط بخش داخلی اداره مهاجرت قبرس انجام میپذیرد.

ابتدا می بایست کارفرمای کاری در کشور قبرس متناسب با مهارت کاری و دانش کاری خود پیدا و تاییدیه کارفرما اخذ شود.

مدارک جمع آوری شده در نهایت توسط پلیس اداره مهاجرت بررسی می شود.

طی مدتی معین از طرف کنسولگری برای ارائه مدارک فیزیکی با تماس با متقاضی دعوت به مصاحبه می شوید.

این پرسه از طریق کشور مبدا (کارفرما قبرس) می بایست انجام پذیرد.اطلاعات جمع آوری شده در سال 2019 می باشد.

درخواست کارفرما یا شرکت پذیرنده به طور مشخص به یک قرار داد کاری فی مابین کارفرما و درخواست کننده صورت میگیرد.

درخواست قرارداد صورت گرفته با مهر و امضاء وزارت کار و تایید بیمه شخص مورد پذیرش قرار می گیرد.

 

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای کار در قبرس

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت کاری به قبرس به شرح ذیل می باشد:

  • ارائه گذر نامه و کارت ملی همراه با یک نسخه کپی؛
  • قرار داد کاری فی مابین کارفرما و مهاجر همراه با امضائ وزارت کاری آن کشور؛
  • ارائه مدارک موجود در زمینه بیمه تامین اجتمایی از طرف کارفرما؛
  • ارائه کد اقتصادی از طرف کارفرما؛
  • تکمیل فرم های 58 و M.64؛
  • ارائه مدرک عدم سوء پیشینه؛
  • کسب گواهی نامه سلامت پزشکی؛
  • ارائه ضمانت نامه بانکی مبلغ 200 الی 500 پوند که در کشور های اروپایی متفاوت می باشد؛
  • پرداخت هزینه 20 پوند قبرس برای ثبت درخواست.

 

تمدید ویزای کاری در قبرس

برای تمدید ویزای مهاجرت کاری به قبرس می بایست فرم شماره M.61  را تکمیل نموده به اداره مهاجرت تحویل دهید

برای تمدید ویزای کاری در کشور قبرس برای مهاجر اصلی که خود شهروند اروپایی می باشد 5 پوند قبرس می باشد.

برای اخذ ویزای کار برای همراهان مهاجر اصلی نیز که خود شهروند عضو اتحادیه اروپا می شوند 5 پوند قبرس می باشد.

برای کسب اجازه ورود به بازار کار جهت مهاجرت کاری به قبرس نیاز به تهییه فرم و پر کردن این فرم می باشید.

افراد می توانند فرم مربوطه را از پلیس محلی، وزارت مهاجرین و یا ریجستری شهروندان تهیه نمایند.

اجازه اقامت و اخذ ویزای مهاجرت کاری به قبرس در مرتبه اول به مدت یک سال می باشد.

در صورت پیدا کردن کار در طول مدت یک سال و تهیه مدارک ذکر شده فرد می تواند برای تمدید زمان اقامت اقدام کند.

در صورت پیدا نکردن شغل و بی کاری، فرد مهاجر ویزا نخواهد شد.

برای افرادی که شغل یا کاری پیدا کرده باشند اجازه اقامت برایشان 5 سال هم تمدید می شود.

در صورت پیدایش عواملی که فرد نتوانسته در این مدت کاری پیدا کند مثل: بیماری و تصادف با دریافت گواهی از وزارت کار مشکلی پیش نمی آید.

 

ویزای کار برای شهروندان اتحادیه اروپا

متقاضی که شهروند اتحادیه اروپا می باشد با ارائه پاسپورت معتبر یا کارت شهروندی میتوانند وارد خاک قبرس شود.

برای مهاجرت کاری به قبرس مهاجران عضو اتحادیه اروپا می بایست یک سری شرایط را مطابق مراحل ذیل عمل کنند:

  • مهاجران کاری می بایست ظرف مدت 8 روز پس از ورد به خاک قبرس برای ثبت نام در اداره مهاجرت اقدام کنند
  • برای ثبت نام در ARC در شعبه پلیس مهاجرت محلی مراجعه و هزینه ای به مبلغ 20 پوند برای ثبت نام پرداخت کنید.
  • درخواست برای ثبت و گرفتن شماره بیمه تامین اجتماعی و تامین اشتغال در کشور قبرس
  • برای درخواست تمدید اقامت در قبرس 3 ماه قبل از انقضا اقامت خود به اداره ثبت و مهاجرت قبرس اقدام کنند.
  • برای درخواست باید به شعبه پلیس محلی قبرس مراجعه کنند
  • از زمان اقدام، اقامت موقت 6 ماهه به مهاجر صادر می گردد تا زمانی که اقامت کاری وی ثبت و صادر شود.

 

اقامت موقت کاری در قبرس

  • افرادی که اجازه کار کردن بیشتر از سه ماه در یک دوره کار کنند نیاز به دریافت مجوز خاصی ندارند.
  • اجازه اقامت برای یک دوره بیش از 3 ماه تا مدت محدود 1 سال برای خدمات دهندگان کاری کشور قبرس.
  • برای شهروندان عضو اتحادیه اروپایی که شغل آنها ورزشی می باشد، و یا دارای شغلی می باشند
  • این گونه مهاجران اروپایی پس از مدت 2 سال برای بررسی مجدد ویزای کاری باید اقدام کنند.
  • اجازه اقامت برای شغل های خاص کشور قبرس: مهندسی، پزشکی، دامپزشکی، دندانپزشکی، وکالت، مهندسی برق، حسابداری.
  • برای این گونه افراد مدارک، حرفه و صلاحیت کاری شخص مورد بررسی و سپس مدارک آن تایید می شود.
  • بعد از تاییدیه مدارک در یک دوره آزمون شرکت و پس از قبولی صلاحیت آن برای شهروندی بررسی می شود.
  • در صورت عدم وجود مقایرت و پس از تاییدیه همه مدارک مجوز اقامت کاری برای وی صادر می شود.
  • کارفرمایانی که فردی را بدون رعایت قوانین استخدام کنند جریمه می شوند. مبلغ جریمه در نظر گرفته شده؛

پانصد پوند قبرس می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با  مشاوران موسسه سفیران سروش سعادت در تماس باشید.

 

دریافت ویزای کار از طریق دستیاران داخلی در قبرس

این قوانین توسط شورای مدیران جمهوری نوشته و برای استخدام متقاضیان دستیاران داخلی برای مهاجرت کاری به قبرس ارائه می شود.

  • برای زوج هایی که در کشور قبرس اوراق بهادار اجتماعی خرید و فروش می کنند و سن فرزندانشان؛

کمتر از دوازده سال می باشد.

  • برای مهاجرانی که درآمد اعلام شده سالیانه آنها بیش از 30000 پوند قبرس باشد.
  • برای آن گونه از افرادی که در زمینه های مراقبت از افراد مسن، افرادی با نیاز های ویژه، افراد معلول و مبتلا به بیماری های خاص را به عهده دارند صارد میشود.

 

اخذ ویزای کاری برای هنرمندان در قبرس

این ویزا برای هنرمندان خارجی تعلق می گیرد که اجازه کار و فعالیت های هنری را در زمینه های موسیقی، رقص و هنری و سرگرمی می دهد.

دریافت این گونه ویزا به مهاجران از طرف وزارت کار قبرس مبلغی برای فعالیت های هنری به صورت کمک مالی ارسال می شود.

برای پذیرش فرد در گروه خاص هنری از موسسه، هتل ها یا شرکت های معتبر برای درآمد هزینه کمک گرفته می شود.

این افراد در مجموعه هایی همچون تاتر، سینما و سیرک مورد پذیرش قرار می گیرند.

ارائه مدارک لازم به شرح ذیل می باشد:

  • تکمیل فرم 58A
  • ارائه پاسپورت و یک نسخه از کپی آن
  • ضمانت نامه بانکی مبلغ 200 تا 500 پوند قبرس
  • ارائه مدرکی جهت تاییدیه درآمد هنرمند در قبرس
  • پرداخت 20 پوند برای دریافت فرم ثبت نام
  • ارائه بلیط برگشت برای هنرمند

 

همچنین این امکان برای شما وجود دارد که برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با ثبت شرکت در قبرس،

شرایط کار در کشور قبرس، و سرمایه گذاری در این کشور با کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت؛

در تماس باشید و از مشاوره های رایگان در نظر گرفته شده بهره مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *