مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » لوکزامبورگ » مهاجرت تحصیلی به لوکزامبورگ

مهاجرت تحصیلی به لوکزامبورگ



مهاجرت تحصیلی به لوکزامبورگ

شاید بسیاری از افراد از جای جای جهان راغب به مهاجرت تحصیلی به لوکزامبورگ باشند. اما نباید فراموش گردد که کلیه جوانب از جمله هزینه های تحصیلی و زندگی در این کشور می بایست بررسی گردد.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می تواند این اطلاعات را در اختیار متقاضیان قرار دهد.

این مقاله به همین منظور نگارش شده است تا در این راه بهترین تصمیم گیری و گزینه را انتخاب نمایید.

 

درباره کشور لوکزامبورگ

اکثر زبان های تحصیلی در کشور لوکزامبورگ، انگلیسی و لوکزامبورگی است.

اما برای دانشجویان ایرانی بسیار دشوار خواهد که زبان تحصیلی لوکزامبورگی را انتخاب نمایند. بنابراین ضروری است زبان انگلیسی را انتخاب نموده و تسلط کافی داشته باشند.

 

مهاجرت تحصیلی به لوکزامبورگ

در موضوع مهاجرت تحصیلی به لوکزامبورگ شایسته است شرایط دانشگاه های سایر کشورها ارزیابی گردد.

دانشگاه های کشورهای آلمان، اتریش، پرتغال، هلند، ایتالیا، انگلستان و اسپانیا از اعتبار ویژه ای در سطح جهانی برخوردار هستند.

درخصوص هزینه های تحصیلی نیز می توان گفت این هزینه ها در کشورهای اتریش، هلند و آلمان بسیار پایین است.

از این رو می توان گفت ارزش تحصیل در این کشورها نسبت به کشور لوکزامبورگ بیشتر است.

لازم به ذکر است دانشجویان حتی در برخی ازکشورها مانند ایتالیا، اسپانیا و اتریش می‌توانند بدون مدرک زبان پذیرش شوند.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی

دانشجویانی که تمایل به تحصیل در این کشور دارند، در کلیه مقاطع می توانند ادامه تحصیل دهند. بررسی مقاطع در بخش های دیگر این مقاله انجام می گیرد.

دانشجویان خارجی جهت مهاجرت تحصیلی به لوکزامبورگ می بایست دارای ویزای دانشجویی باشند.

برای دریافت این نوع ویزا می توانند به سفارت لوکزامبورگ و یا کنسولگری لوکزامبورگ در کشور مبدا مراجعه نمایند.

مدارکی که می بایست فرد متقاضی برای این امر ارائه نماید به شرح ذیل است:

  • ارائه گذرنامه دارای اعتبار حداقل 3 ماه
  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزای تحصیلی
  • ارائه تعداد 2 قطعه عکس در سایز گذرنامه
  • ارائه مدرک و سند اقامت در طول دوره تحصیلی
  • ارائه نامه تمکن مالی که توانایی فرد در پرداخت هزینه های تحصیلی و زندگی وی را ثابت نماید.
  • ارائه گواهی سلامت پزشکی

این امکان وجود دارد که مستندات بیشتری را از شما دانشجویان عزیز بخواهند.

 

تحصیل در لوگزامبورگ در مقطع کارشناسی

مدت دوره تحصیلی در دانشگاه لوکزامبورگ در مقطع لیسانس به مدت 3 الی 4 می باشد.

لازمه تحصیل در این مقطع دارا بودن مدرک دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی است. در این صورت متقاضی می تواند در مقطع کارشناسی در رشته های مختلف در این دانشگاه مشغول تحصیل شود.

دانشجو جهت تحصیل در مقطع کارشناسی می بایست 2 ترم تحصیلی را پشت سر بگذارد.

ناگفته نماند کلیه هزینه های تحصیلی در هر ترم می بایست در ابتدای همان ترم به طور کامل پرداخت گردد.

رشته های این مقطع شامل فنی و مهندسی، انسانی و علوم پایه می باشد.

کار ضمن تحصیل برای دانشجویان این مقطع امکان پذیر خواهد بود. بنابراین آنها در طول هفته به مدت 10 ساعت مجاز به کار پاره وقت هستند.

شهریه تعلق یافته به این مقطع تحصیلی بین 8 تا 10 هزار یورو به طور سالیانه است که می بایست پرداخت گردد.

 

تحصیل در لوگزامبورگ درمقطع کارشناسی ارشد

مدت دوره تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد به مدت 2 سال به طول خواهد انجامید.

البته این مدت زمان مطابق با رشته تحصیلی دانشجویان و همچنین مهارت های آنها متغیر می باشد.

کار ضمن تحصیل در این مقطع نیز وجود دارد. بنابراین هر دانشجویی در مقطع فوق لیسانس مجاز به کار پاره وقت به مدت 20 ساعت درطول هفته خواهد بود.

 

تحصیل در لوکزامبورگ در مقطع دکترا

مدت زمان تحصیلی در دوره های دکترا به مدت 3 سال می باشد.

استادانی که مشغول تدریس در دانشگاه در این مقطع هستند، شناخته شده می باشند.

این اساتید دارای اعتبار ویژه ای بوده و از 20 کشور دنیا در این دانشگاه فعالیت دارند. همچنین آنان اعضای هیات علمی دانشگاه لوکزامبورگ هستند.

فعالیت دانشجویان در مقطع دکترا با سایر مقاطع متفاوت است. در این مقطع بیشترین فعالیت دانشجویان در زمینه تحقیقاتی، پژوهشی و تهیه مقاله و پایانه نامه های سطح بالا است.

کار ضمن تحصیل در مقطع دکترا مانند سایر مقاطع مجاز است. بنابراین دانشجویان مشغول تحصیل در مقطع دکترا می‌توانند به صورت پاره‌وقت و به مدت 30ساعت در طول هفته به‌کار بپردازند.

 

امکان اقامت‌دائم پس ازپایان تحصیلات هست؟

اگر خواهان اقامت در لوکزامبورگ پس از فارغ التحصیلی هستید، می بایست به محض اتمام تحصیلات، به دنبال کار باشید.

دولت لوکزامبورگ برای دانشجویان مهلت 6 ماهه تا 1 ساله را قرار داده است تا شغل مرتبط با رشته خود را بیابند.

در صورتی دانشجو موفق به یافتن کار مورد نظر شد، می تواند مجوز کار به مدت 3 تا 4 سال را داشته باشد. در نهایت پس از گذشت این مدت با پرداخت مالیات های حاصله،‌ می تواند نسبت به اخذ اقامت دائم اقدام نماید.

این قانون در کلیه کشورهای اروپایی از جمله لوکزامبورگ مصوب گردیده است.

لازم به ذکر است که دانشجویان در صورت 7 سال فعالیت تحصیلی در این کشور، می‌توانند مستقیما اقامت دائم بگیرند.

 

ویزای همراه درمهاجرت تحصیلی وجود دارد؟

سوال بسیاری از دانشجویان مهاجرت تحصیلی به لوکزامبورگ این است که می توان از همان ابتدا خانواده را همراه برد یا خیر.

لازم است بدانید دانشجویان در ابتدا نمی توانند همسر و فرزندان کمتر از 18 سال را با خود به لوکزامبورگ ببرند.

اما پس از مدتی در صورت واجد شرایط بودن می توانند برای خانواده ویزای همراه دریافت نمایند.

 

رنکینگ دانشگاه لوکزامبورگ چیست؟

این دانشگاه در سال 2003 میلادی به تاسیس رسید. بنابراین نوپا بوده و رنکینگ و رتبه بالایی در سطح جهانی ندارد.

از سوی دیگر اگرچه هزینه های تحصیلی در این کشور پایین است، اما هزینه های زندگی برای یک دانشجو بالا می باشد.

بنابراین پیشنهاد می گردد جهت مهاجرت تحصیلی روی سایر کشورها متمرکز شوید که رنکینگ بسیاری بالایی نیز دارند.

بنابراین شایسته است در موضوع مهاجرت تحصیلی به لوکزامبورگ تجدیدنظر نموده و دانشگاه معتبرتری را انتخاب نمایید.

موسسه سفیران سروش سعادت می تواند بهترین گزینه مهاجرت تحصیلی را به شما پیشنهاد دهد.

بنابراین مشاوره های تخصصی و حرفه ای در این زمینه ضرورت دارد. جهت کسب این مشاوره ها می توانید با کارشناسان زبده ما در تماس باشید.

برقراری ارتباط از طریق مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی رایگان امکان پذیر خواهد بود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *