مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » مجارستان » مهاجرت به مجارستان از طریق کار

مهاجرت به مجارستان از طریق کار



مهاجرت به مجارستان از طریق کار

از راه های مختلفی می توان به کشور مجارستان مهاجرت کرد که یکی از این راه ها مهاجرت به مجارستان از طریق کار است. مهاجران گرامی توجه داشته باشند که برای این کار می بایست همه مسائل را مورد بررسی قرار دهند.

از این رو، این مقاله نگارش شده است تا کلیه جوانب امر توسط موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.

 

مهاجرت به مجارستان از طریق کار

در مهاجرت به مجارستان از طریق کار لازم است بدانید کشور مجارستان واقع در مرکز اروپا است و نرخ بیکاری در این کشور به میزان 7/3 درصد است.

همان طور که می دانید وضعیت اقتصادی یک کشور بر اساس نرخ بیکاری مشخص می گردد. پس می توان نتیجه گرفت که جست و جوی کار در این کشور به راحتی انجام می گیرد و متقاضیان کار می توانند به شغل مورد علاقه خود در این کشور دست یابند.

 

اخذ ویزای کار در مجارستان

ویزای کار مجارستان از دو روش برای فرد متقاضی صادر می گردد:

ویزای جست و جوی کار پس از تحصیل در مجارستان

این نوع ویزا برای فارغ التحصیلانی است که قصد ماندن در مجارستان را داشته و تصمیم به کسب و کار گرفته اند. در این صورت مجاز به تبدیل ویزای تحصیلی خود به ویزای اشتغال یا همان ویزای کاری هستند.

در این حالت یک فرصت 9 ماهه جهت پیدا کردن شغل مورد نظر را خواهد داشت. برای اخذ این ویزا می بایست 15 روز قبل از انقضای مدت اعتبار ویزای دانشجویی اقدام گردد که هزینه ای معادل 10000 فارینت دارد.

بنابراین می توان گفت یافتن کار برای دانشجویان فارغ التحصیل نسبت به موارد دیگر به سهولت قابل انجام است.

به این دلیل که کارفرماها تمایل بیشتری به جذب نیروی کار فارغ التحصیل دارند. همچنین دانشجویانی که به کار ضمن تحصیل مشغول بوده اند، می توانند اکنون به صورت دائمی با کارفرمای قبلی خود به فعالیت شغلی بپردازند.

ویزای کاری نوع D

این نوع ویزا که یک ویزای 1 ماهه (30 روز) کاری است به اتباع ایرانی تعلق نمی گیرد و در حال حاضر مختص اتباع اتحادیه اروپا و کشورهای زیرمجموعه است.

 

مبانی جستجوی کار در مجارستان

فردی که قصد مهاجرت از طریق کار را دارد، لازم است مدارک مورد نیاز مانند رزومه خود را در اختیار موسسات یا آژانس های کاریابی قرار دهد. این موسسات با در اختیار داشتن لیست مشاغل این کشور می توانند کمک موثری برای فرد متقاضی باشند و به راحتی شغل مورد نظر را بیابند.

شرط اول مهاجرت به مجارستان از طریق کار اخذ دعوت نامه شغلی از سوی کمپانی یا کارفرمای مجارستانی است.

کمپانی های مجارستانی پیش از این که اقدام به درخواست نیروی خارجی کنند، بایستی به مدت 2 هفته (15 روز) شغل مورد نظر را در وب سایت اداره کار مجارستان آگهی نمایند. چراکه اولویت جذب نیرو با شهروندان مجاری یا اتحادیه اروپاست.

در صورت قبولی متقاضی، وی باید با دریافت ویزای توریستی به مدت یک ماه به مجارستان رفته و بقیه امور را پیگیری کند.

 

هزینه های مربوط به ویزای کاری

مهاجرت به مجارستان از طریق کار مستلزم دریافت ویزای کار توسط متقاضی است. بنابراین در این راه هزینه هایی وجود دارد که می بایست توسط متقاضی پرداخت گردد.

برای مثال هزینه تقاضای ویزا مبلغی معادل 60 یورو (واحد پول اروپا) و 18 هزار فارینت (واحد پول مجارستان) خواهد بود.

این ویزا طی شرایط قابل تمدید بوده و هزینه 10 هزار فارینت را در بر دارد.

نتیجه درخواست ویزای کار در دو مرحله مشخص می شود. برای اعلام نتیجه اولیه 21 روز طول خواهد کشید. اعلام نتیجه نهایی به مدت 70 روز از تاریخ درخواست اولیه به طول خواهد انجامید.

چنانچه درخواست متقاضی مردود اعلام گردد می تواند ظرف مدت 8 روز نسبت به اعتراض در این خصوص اقدام نماید.

هزینه این اعتراض به مبلغ 20 یورو یا 5500 فارینت است.

درخصوص آگاهی از دیگر هزینه ها به موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مراجعه کنید.

 

اخذ اقامت کاری در مجارستان

از دو طریق می توان به اقامت کاری مجارستان دست یافت:

  • در صورتی که شخص به عنوان کارمند یک شرکت یا موسسه مجارستانی شناخته شود.
  • در صورتی که صاحب شرکت و مدیریت شرکت تجاری باشد.

 

شرایط کارفرما برای جذب نیروی خارجی

یک کارفرما برای این که بتواند از نیروی خارجی برای مشاغل مختلف خود در شرکت بهره بگیرد، می بایست شرایط زیر را دارا باشد:

  • در صورتی که تفاهم نامه شغلی با دولت امضا نموده باشد.
  • در صورتی که متعهد گردیده باشد که اتباع و شهروندان مجاری یا اتحادیه اروپا در استخدام نیرو در اولویت قرار دارند.
  • در صورتی که کمپانی یا شرکت وی برای اقتصاد مجارستان مفید واقع گردیده و منجر به پیشرفت اقتصادی این کشور شود. در واقع شرکت نیازهای اقتصادی را برآورده و برای مجارستان قابلیت سود دهی داشته باشد.

 

مدارک لازم برای تقاضای ویزای کار چیست؟

برای دریافت ویزای کار و در نتیجه مهاجرت به مجارستان از طریق کار می بایست مدارکی را تحویل این کشور نمود. این مدارک شامل موارد ذیل هستند:

  • تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزای کار
  • عکس پرسنلی جدید که حداکثر برای 3 ماه گذشته باشد.
  • رسید پرداختی هزینه های حاصله
  • اجاره نامه مسکن که دارای حداقل 30 روز اعتبار باشد.
  • ارائه مدارک شناسایی مانند پاسپورت و…
  • اثر انگشت متقاضی

 

فهرست موسسات کاریابی مجارستان چیست؟

افرادی که به دنبال مهاجرت به مجارستان از طریق کار هستند، می توانند جهت یافتن کار به “موسسات کاریابی مراجعه نمایند. برخی از این موسسات به شرح ذیل هستند:

  • موسسه کاریابی CPL مجارستان
  • کاریابی  Hays
  • کاریابی  Grafton
  • کاریابی  Karrier Hungria
  • کاریابی  Randstad
  • کاریابی  Next Consulting
  • کاریابی  Adecco
  • کاریابی  Pannonjol
  • کاریابی  Exact Solutions
  • کاریابی Reed

 

وب سایت‌های کاریابی در مجارستان کدامند؟

افراد متقاضی کار می توانند برای جست و جوی کار به وب سایت های کاریابی نیز مراجعه نمایند. برخی از سایت های کاریابی عبارتند از:

  •     monster.hu
  •     topjob.hu
  •     workania.hu
  •     profession.hu
  • jobmonitor.hu

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت این افتخار را دارد که همواره در کنار شما بوده و در مسیر موفقیت راهنمای شما باشد.

کارشناسان ما قادرند با ارائه مشاوره های تخصصی و حرفه ای از طریق مراجعه حضوری یا تماس تلفنی رایگان مهاجرت به مجارستان از طریق کار را برای شما آسان گردانند.

مهاجرت به مجارستان از طریق کار
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *