مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج

مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج



مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج

 

از راه های دریافت اقامت این کشور، مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج را می توان نام برد. برای مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج باید از شرایط و قوانین ازدواج در این کشور مطلع بود.

این مقاله پاسخگوی سوالات زیر خواهد بود:

 

اخذ اقامت در کشور انگلیس از طریق ازدواج

 

این ویزا به متقاضیانی تعلق می گیرد که قصد ازدواج با یک شهروند مقیم انگلستان را دارد.

این ویزا به دو قسمت تقسیم می شود:

  • ویزای ازدواج
  • ویزای نامزدی

در هر دو بخش متقاضی ملزم است؛ که مراجع قانونی و سفارت انگلیس را در چند مورد قانع نماید.

این چند مورد عبارتند از:

  • حداقل حقوق برای یک زوج بدون فرزند سالیانه 18600 پوند در نظر گرفته شده است. متقاضی برای اثبات این درآمد می تواند از طریق وجه نقد ، استخدام و… اقدام نماید. شرایط و مقررات استطاعت مالی برای هر پرونده جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد.

 

  • زوجین باید اثبات نمایند این ازدواج واقعی بوده و به قصد اخذ اقامت این کشور نیست. اثبات این ادعا برای افرادی که در این کشور زندگی می نمایند راحت تر می باشد.

 

نکات اخذ ویزا

 

  • ویزای نامزدی به مدت 6 ماه و به منطور ازدواج در این مدت صادر می گردد.
  • ویزای ازدواج در مرحله اول برای 33 ماه معادل 2 سال و 6 ماه صادر می گردد. پس از بررسی مجدد شرایط برای 33 ماه دیگر نیز قابل تمدید می باشد. پس از این 5 سال نیز می توان اقامت دائم اخذ نمود.

 

  • افرادی دارای ویزای کاری یا تحصیلی که اعتبارش بیش از 6 ماه است قادر به تعویض ویزا خود می باشند. این افراد برای تبدیل ویزای خود می توانند در انگلستان اقدام به تعویض نمایند.

 

  • برای اخذ این ویزا نمی توان با ویزای ویزیتوری از داخل این کشور اقدام نمود.

 

شرایط اخذ ویزای نامزدی

 

ویزای ویزیتوری نامزدی انگلستان برای افرادی با شرایط زیر صادر می گردد :

 

  • قصد اقامت در انگلستان از طریق ازدواج را داشته باشند.
  • مایل به ثبت ازدواج خود را در این کشور باشند.
  • عموما این درخواست ۳ هفته زمان می برد.
  • اعتبار ویزای نامزدی ۶ ماه می باشد.

 

شرایط اخذ ویزای انگلستان

 

  • متقاضیان بالای 18 سال.

 

  • امکان ازدواج برای فرد متقاضی وجود داشته باشد. (چند همسری در انگلستان قانونی نیست.معلوم بودن وضعیت تاهل فرد الزامی است. درصورت طلاق یا بیوه بودن باید با ارائه مدرک ثابت شود.)

 

  • اثبات خروج از کشور قبل از منقضی شدن ویزای 6 ماهه.

 

  • اثبات استطاعت مالی برای پرداخت مخارج در مدت اقامت در کشور انگلستان.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای نامزدی

 

  • گذرنامه
  • 1 عکس رنگی (5/4 × 5/3)
  • اسناد و مدارک برای اثبات وضعیت مالی متقاضی از طریق منابع درآمدی و یا حساب بانکی
  • اسناد و مدارک برنامه ریزی بعد از ازدواج نظیر: محل زندگی بعد از ازدواج و…
  • اسناد و مدارک برای اثبات واقعی بودن ازدواج و ارتباط مداوم با همسر از طریق: عکس، فیلم، پرینت تلفن و…
  • اطلاعات جزئی تدارکات ازدواج و اسناد و مدارک مربوط به پرداخت قسمتی از مخارج ازدواج

 

شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج

 

متقاضیان موظف هستند در هنگام ارائه تقاضا برای اخذ ویزا مقامات را از برنامه بعد از ازدواج خود مطلع نمایند. شرایط و قوانین انگلستان ازدواج را قبل از تقاضای ویزا الزامی می داند. به این صورت برای اخذ این ویزا مدارک و سند ازدواج را بررسی می نماید.

  • سن زوجین برای ازدواج حداقل 18 سال می باشد. متقاضیان کمتر از این سن قادر به اخد ویزا نخواهند بود.

 

  • برای اخذ این ویزا مقیم بودن یکی از زوجین الزامی می باشد. این فرد که مقیم انگلستان است نباید از کمک مالی و عام المنفعه از دولت اخذ نماید.

 

  • الزام حداقل حقوق رعایت گردد. حداقل درآمد برای یک زوج بدون فرزند در حال حاضر سالیانه 18600 پوند می باشد. (این درآمد باید از طرق مختلف اثبات شود مثلا با استخدام یا شغل.) یا داشتن پرینت حساب بانکی مبنی بر دارایی به مبلغ 63000 پوند به مدت 6 ماه در حساب بانکی.

 

بطور مختصر شرایط عبارتند از:

  • آشنایی ملاقات زوجین با یکدیگر اتفاق افتاده باشد.
  • زوجین تمایل داشته باشند برای اخذ اقامت دائم انگلستان اقدام نمایند.
  • برای اقامت زوجین محل سکونت انتخاب شده باشد.
  • زوجین استطاعت مالی داشته باشند و قصد اخذ کمک های عام المنفعه و دولتی را نداشته باشند.

 

بعد از دریافت ویزا برای اولین بار زوجین می توانند برای تمدید ویزا اقدام نمایند.

متقاضی پس از اخد ویزای ازدواج می تواند در کشور انگلستان زندگی نماید. همچنین بعد از 5 سال قادر است برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید. سپس تقاضای پاسپورت انگلیسی نماید تا از امکانات و مزایای اقامت در این کشور بهره مند گردد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ازدواج

 

  • گذرنامه جدید و قدیم متقاضی
  • شناسنامه متقاضی
  • عقد نامه
  • ارائه عکس و فیلم های مربوط به مراسم عروسی و همچنین پرینت های تلفن برای اثبات ارتباط مداوم با همسر
  • تکمیل فرم تقاضای ویزا- تکمیل فرم اسپانسری (امضا شده توسط ساپورت کننده)- دریافت نوبت از سفارت انگلیس
  • دوقطعه عکس 4×6 (پشت سفید)
  • مدرک زبان آیلتس
  • پرداخت هزینه بیمه

 

مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج

 

مهاجرت به انگلستان راه های گوناگونی دارد که یکی از آنها مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج می باشد.  انگلستان با توجه به شرایط خوبی که در زمینه های تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و… دارد؛ کشور خوبی برای مهاجرت محسوب می شود.

 

برای آگاهی از سایر راه های مهاجرت به انگلستان می توانید به مقاله «شرایط اقامت انگلستان 2019» مراجعه نماید.

 

نتیجه گیری:

 

مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج یکی از راه های اخد اقامت این کشور است که به آن پرداخته شد. سعی شد شرایط کلی این راه توضیح داده شود. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه نمایید. با مراجعه به موسسه سفیران سروش سعادت در این مسیر از کمک ها و راهنمایی های این موسسه بهره مند خواهید شد.



  1. hiva گفت:

    ba salam hazine ejare khane dar in keshvar b che soorat ast?ba tashakor

  2. تبسم راد گفت:

    سلام من نامزدم از طریق تحصیل به انگلستان رفته آیا من میتونم با دعوت نامه ایشون توریستی انگستان برم و باهم ازدواج کنیم؟

  3. اهرمی گفت:

    ایا در حال حاضر با ازدواج سوری هم میشه مهاجرت کررررد؟
    من میخام به هر شکل ممکن برسم انگلیس.
    میگن تحصیلی ممکنترین راهه.

  4. صبا صابری گفت:

    سلام
    لطفا در مورد ویزای کاری انگلستان توضیح میدید؟

    ممنون از سایت به روزتونن خیلی کمکم میکنید.

  5. سعید گفت:

    سلام، آیا بعد از شش ماه میشه ویزای نامزدی تمدید بشه؟ در این مدت میشه دنبال کار گشت؟

  6. amir abbas گفت:

    با تشکر از مطلب مفیدتون میخواستم بدونم این شرایط در کشور آلمانهم وجود داره

  7. sohrab گفت:

    آیا این پیشنهادهای ازدواج صوری میتونه راه خوبی باشه ؟

  8. بیژن مرتضوی گفت:

    آیا صیغه هم مشمول این قاعده میشه؟

  9. مینا محمدی گفت:

    همسرم از توابع کشور انگلستان می باشد، برای اینکه بهش ملحق بشم به چه مدارکی نیاز دارم؟

  10. هوشنگ کیانی گفت:

    من یه کیس خوب برا ازدواج میخوام که بتونم اقامت بگیرم شما میتونید معرفی کنید؟؟؟

  11. عادل گفت:

    سلام مرسی از مطالب خوبتون. میخواستم ببینم هزینه زندگی تو انگلیس چطوره؟؟؟

  12. لیدا بهرامی گفت:

    خیلی خوب بود این مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *