مهاجرت تحصیلی فنلاند

مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در فنلاند

مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در فنلاند

در این مقاله مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در فنلاند  قصد داریم ب سوالاتی مانند مواردی که ذکر می شود پاسخ دهیم:

  • مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در فنلاند در سال 2019 چیست؟
  • هزینه های زندگی در فنلاند در سال 2019 به صورت می باشد؟
  • مدارک و شرایط لازم برای پذیرش فنلاند در زمینه دانشگاهی به چه صورت است؟

فنلاند

فنلاند کشوری است در شمالی ترین نقطه اروپا. آب و هوای قسمت های شمالی کشور فنلاند بسیار سرد می باشد، و زندگی در شمال این کشور بسیار سخت می باشد. به همین دلیل بیشتر مردم فنلاند در بخش های جنوبی این کشور زندگی می کنند. زبان رسمی مردم ساکن در این کشور، فنلاندی و سوئدی است. کشور فنلاند دارای اقتصاد بسیاری خوبی است. و شغل های زیادی در این کشور برای مردم وجود دارد. پس سطح زندگی مردم فنلاند در شرایط مناسبی می باشد.

هزینه های زندگی

هزینه های سالانه زندگی هر فرد به طور تقریبی نهصد یورو می باشد. این مبلغ شامل چه هزینه هایی می باشد:

  1. هزینه محل اقامت
  2. هزینه خورد و خوراک
  3. هزینه پوشاک
  4. هزینه سفر و تفریحات
  5. هزینه کتب درسی
  6. هزینه بیمه

دانشجویان می توانند در طول تحصیل از تخفیفاتی برای برخی از هزینه ها برخوردار شوند.

  • هزینه حمل و نقل شهری
  • هزینه های رستوران یا کافی شاپ ها

همچنین دانشجویان می توانند برای کمتر شدن هزینه اجاره مسکن از خوابگاه های دانشجویی استفاده کنند.

تحصیل در فنلاند

  • کودکان از سن هفت سالگی وارد مدرسه می شوند..
  • دوره ی دبستان 6 ساله می باشد. و دوره دبیرستان 3 ساله می باشد.
  • بعد از گذشت 9 سال، افراد می توانند برای ادامه تحصیل در دانشگاه ثبت نام کنند.

برای دوره کارشناسی متقاضضیان می توانند به دو صورت ثبت نام کنند:

  • فرد می تواند به صورت حضور به دانشگاه مراجعه کند و کارهای لازم برای ثبت نام را انجام دهد.
  • فرد می تواند با مراجعه به سایت دانشگاه مورد نظر در رشته مورد نظر ثبت نام کند.
  • و نامه پذیرش یا عدم پذیرش در دانشگاه برای فرد ایمیل خواهد شد.

دانشگاه های کشور فنلاند

سیستم آموزشی کشور فنلاند بسیار با کیفیت می باشد. و امکانات رفاهی در این کشور بسیار مناسب است به همین دلیل هر ساله دانشجویان زیادی متقاضی تحصیل در کشور فنلاند می باشند. مدارک تحصیلی دانشجویان دانشگاه های علمی کاربردی و پیام نور نیز پذیرفته می شود. ولی با توجه به دانشگاه حداقل معدل برای دانشجویان در نظر گرفته شده است. برخی از دروس در بعضی از دانشگاه های فنلاند به زبان انگلیسی تدریس می شوند.

مدارک لازم برای ثبت نام در دوره کارشناسی

مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در فنلاند (دانشگاه های فنلاند) به صورت زیر می باشد:

  1. ارائه زیر نمرات مقاطع تحصیلی و ترجمه آن
  2. کپی از تمامی مدارک تحصیلی و ترجمه آن
  3. در صورت تحصیل در دانشگاه، خلاصه ای از مدارک باید ارائه شود
  4. عکس 4*3
  5. کپی تمام صفحات پاسپورت ( پاسپورت باید حداقل 2 سال اعتبار داشته باشد)
  6. ارائه مدرک زبان معتبر
  7. اصل شناسنامه

تحصیل در مقطع کارشناسی چهار ساله می باشد. دانشجویان باید قبل از ورود به دانشگاه در آزمون مشخصی شرکت کنند. و افرادی که به زبان سوئدی و فنلاندی تسلط دارند به صورت رایگان به تحصیل می پردازند. دانشگاه های وزارت علوم و فناوری اطلاعات فنلاند در جهان رتبه بسیار خوبی دارد. افراد برای ثبت نام در دانشگاه های فنلاند باید قبل از ماه های شهریور و دی اقدام کنند. زیرا زمان شروع ترم ها در دانشگاه های فنلاند در ماه های شهریور و دی می باشد.

بیمه های درمانی برای دانشجویان در دوره تحصیل آن ها به صورت رایگان می باشد. در صورت درخواست دانشجو، برای دانشجویان خوابگاه در نظر گرفته می شود. در دوره های کارشناسی بورسیه برای دانشجویان در نظر گرفته نمی شود. دانشجویان می توانند در طول دوره تحصیلی هفته ای 10 ساعت کار کنند. و مبلغی که برای کار در هر ساعت دریافت میکنند بین 8 تا 10 یورو می باشد.

کارشناسی ارشد در کشور فنلاند

  • دوره کارشناسی ارشد در کشور فنلاند 2 ساله می باشد.
  • دانشجویان باید برای ورود به دانشگاه در آزمون در نظر گرفته شرکت کنند.
  • در زمان تحصیل، بیمه رایگان برای فرد در نظر گرفته می شود.
  • در صورت درخواست دانشجو برای اقامت در خوابگاه، به دانشجو خوابگاه تعلق می گیرد.
  • دستمزد دریافتی برای هر ساعت کار مبلغی بین 8 تا 10 یورو می باشد.

تحصیل در مقطع دکترا

مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در فنلاند در مقطع دکترا به شرح زیر می باشد:

  • موافقت استاد در رابطه با سابقه تحصیلی دانشجو
  • دانشجو باید برای تحقیقات در دانشگاه مورد نظر مکانی که برای دانشجویی در نظر گرفته نشده پیدا کند
  • دانشجو باید اثبات کند که تمکن مالی دارد

دانشجویان مقطع دکترا برای انجمن های دانشجویی مبلغی را پرداخت نمی کنند. و از مزایای دانشجویی و تخفیفات در نظر گرفته برای دانشجویان برخوردار نمی شوند. مدت تحصیل در مقطع دکترا سه ساله می باشد. در مدت تحصیل دانشجو در مقطع دکترا، نیاز نیست مبلغی برای هزینه های بیمه پرداخت شود.

زمان ورود دانشجویان دکترا به دانشگاه، ماه های شهریور و دی می باشد. برای دانشجویان در مقطع دکترا هم مثل بقیه مقاطع تحصیلی خوابگاه در نظر گرفته شده است. در مقطع دکترا دانشجویان بورسیه می شوند. حداقل معدل برای دانشجویان مقطع دکترا شانزده می باشد. دانشجویان مقطع دکترا می توانند در طول تحصیل به صورت پاره وقت به مدت 30 ساعت در هفته کار کنند. حداقل حقوق پرداختی برای کارهای پاره وقت، برای هر ساعت بین 8 تا 10 یورو است.

با تشکر از مطالعه شما، اگر بعد از مطالعه مقاله نیاز به مشاوره های بیشتر در رابطه با مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در فنلاند دارید. می توانید با دریافت مشاوره از متخصصان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت پاسخ سوالات خود را دریافت کنید. بهتر از قبل از تصمیم برای مهاجرت، از قوانین کشور مورد نظر آگاه باشید. و با آگاهی بیشتری مهاجرت کنید. تا با مشکلات احتمالی مواجه نشوید.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *