مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » پرتغال » مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در پرتغال

مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در پرتغال



مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در پرتغال

آیا شما متمایل به رفتن به کشور پرتغال هستید ؟آیا میدانید مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در پرتغال  شامل چه مدارکی میشود؟ اگر شما هم برای رفتن به کشور پرتغال علاقمند هستید. و دوست دارید دانید که چه مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در پرتغال میباشد با خواندن این مقاله میتوانید از اطلاعات جامعی در زمینه پاسخ  به این پرسشها دست یابید.

توضیح مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در پرتغال

اشخاص خارجی که بنا  به هر علتی هدف مهاجرت کردن به کشور دیگری را  دارند، میبایست در راستای گرفتن ویزا یا به عبارتی روادید آن کشور اقدام نمایند  ؛  زیرا که  که بدون گرفتن ویزا حق ورود به کشور خارجی  را نخواهند داشت.

این کشور که  از جمله کشورهایی میباشد  که در  طی سال های اخیر از حیث سطح علمی در میان  دانشگاه ها ممتاز پیشرفت قابل توجهی داشته است و در  رنکینگ جهانی موفق شده اند  جایگاه های  در خور و خوبی را به دست آورند  وبه همین علت میباشد که باعث افزایش تعداد مهاجرت دانشجویی به این کشور شده، به صورتی که  گرفتن ویزای تحصیلی این کشور  به یکی از ویزاها که دارای متقاضیان زیادی  برای ورود به این کشور می باشد. در ضمن گرفتن این ویزا  میتواند یکی از مقدمات و  هم چنین راحت ترین روش های  گرفتن اقامت دائم کشور پرتغال می باشد.

اولین گام  قبل ازگرفتن  ویزای تحصیلی این کشور گرفتن پذیرش از دانشگاه مدنظر در کشور بیان شده میباشد یعنی اینکه که  اگر دانشجو پس از انتخاب رشته و محل تحصیل خود در کشور مبدا اطمینان پیدا کرد، قادر به این میباشد که برای دریافت ویزای تحصیلی  این کشور اقدام نماید.

برای گرفتن این نوع از ویزا فرد دانشجو  میبایست مراحلی را سپری کرده و یکسری  از مدارک لازم  را برای صادر نمودن ویزا به سفارت تحویل دهد.

چه مراحلی برای گرفتن ویزای تحصیلی کشور  پرتغال باید سپری شود؟

  • دریافت وقت قبلی برای مصاحبه و صدور مدارک در سفارت
  • اقدام به تحویل مدارک نشان دهنده هویت از جمله پاسپورت و شناسنامه
  • تحویل مدارک مالی و گرفتن پرینت حساب بانکی، که نشان دهنده ی تمکن مالی فرد برای ادامه ی تحصیل فرد و ادامه زندگی درکشور پرتغال لازم می باشد.
  • تحویل دادن نامه پذیرش از دانشگاه های این کشور
  • دریافت مخارج ویزا

نکات مهم در رابطه با مدارک اخذ ویزای تحصیلی پرتغال:

 

  • مدارک تحویل داده شده حتما کامل باشند، چرا که پرونده ی ناقص عودت داده شده و همین امر باعث اتلاف وقت دانشجو می شود.
  • مدارک هویتی حتما باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.
  • شناسنامه و پاسپورت فرد باید ممهور به مهر دادگستری و وزارت خارجه باشند.
  • هزینه ی دریافت ویزای تحصیلی به صورت نقدی در سفارت پرداخت می شود.
  • ارائه ی سند ملکی می توانند به عنوان اسناد تمکن مالی ارائه داده شوند.
  • دانشجو برای دریافت ویزای تحصیلی پرتغال باید شخصا به سفارت مراجعه کند.

از این لحاظ که دولت مردان  کشور پرتغال  برای افراد حق کار دانشجویی را  به رسمیت شناخته  اند ، دانشجو  این امکان را دارد که  در هر هفته متناسب با مقطع تحصیلی خود،  چیزی حدود بیست الی سی ساعت به کار کردن  بپردازند و به جای آن حقوقی مکفی دریافت کنند

و از این روش به پرداخت نمودن  مخارج زندگی دراین کشور کمک کند.

چه مدارکی  برای اخذ ویزای دانشجویی پرتغال مورد نیاز میباشد؟

 

 

  • تکمیل نمودن فرم های ویزای این کشور به صورت آنلاین و تحویل دادن کد به انضمام مدارک.

 

  • تحویل دادن یک عکس رنگی به اندازه ۳در۴

 

  • به همراه داشتن پاسپورت دارای اعتبار دارای امضا باشد و بیش از ۶ ماه از تاریخ انقضای پاسپورت باقی مانده باشد.

 

  • به همراه داشتن همه ویزاهای شنگن مربوط به گذشته

 

  • به همراه داشتن اصل ترجمه شده از شناسنامه و رونوشت شناسنامه به انضمام ترجمه انگلیسی و مهر مخصوص  دادگستری

 

  • به همراه داشتن ترجمه مدرک تحصیلی به انضمام ریز نمرات

 

  • به همراه داشتن مدرکی که نشان دهنده پذیرش در دانشگاه باشد
  • به همراه داشتن مدرکی که نشان دهنده اطمینان از محل اقامت در این کشور باشد

 

  • به همراه داشتن مدرک حساب بانکی که نشان دهنده تمکن مالی شخص میباشد

 

  • به همراه داشتن گواهی عدم سوء پیشینه و نداشتن سابقه کیفری موثر به ترجمه انگلیسی و  به انضمام  مهر دادگستری

 

  • به همراه داشتن گواهی سلامت پزشکی به انضمام ترجمه انگلیسی  و داشتن مهر دادگستری

 

  • به همراه داشتن اصل و رونوشت کارت بیمه مسافرتی با پوشش دست کم  سی هزار یورو یا پنجاه  هزار دلار به مدت دست کم نود و دو روز

 

  • به همراه بلیط گرفته شده به پرتغال

 

  • به همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا پرتغالی که نشانگر تسلط بر این زبان باشد

 

  • پرداخت نمودن مخارج ویزا

 

چه مدارکی  برای اخذ ویزای دانشجویی پرتغال مورد نیاز میباشد؟

 

 

  • تکمیل نمودن فرم های ویزای این کشور به صورت آنلاین و تحویل دادن کد به انضمام مدارک.

 

  • تحویل دادن یک عکس رنگی به اندازه ۳در۴

 

  • به همراه داشتن پاسپورت دارای اعتبار دارای امضا باشد و بیش از ۶ ماه از تاریخ انقضای پاسپورت باقی مانده باشد.

 

  • به همراه داشتن همه ویزاهای شنگن مربوط به گذشته

 

  • به همراه داشتن اصل ترجمه شده از شناسنامه و رونوشت شناسنامه به انضمام ترجمه انگلیسی و مهر مخصوص  دادگستری

 

  • به همراه داشتن ترجمه مدرک تحصیلی به انضمام ریز نمرات

 

  • به همراه داشتن مدرکی که نشان دهنده پذیرش در دانشگاه باشد
  • به همراه داشتن مدرکی که نشان دهنده اطمینان از محل اقامت در این کشور باشد

 

  • به همراه داشتن مدرک حساب بانکی که نشان دهنده تمکن مالی شخص میباشد

 

  • به همراه داشتن گواهی عدم سوء پیشینه و نداشتن سابقه کیفری موثر به ترجمه انگلیسی و  به انضمام  مهر دادگستری

 

  • به همراه داشتن گواهی سلامت پزشکی به انضمام ترجمه انگلیسی  و داشتن مهر دادگستری

 

  • به همراه داشتن اصل و رونوشت کارت بیمه مسافرتی با پوشش دست کم سی هزار یورو یا پنجاه  هزار دلار به مدت دست کم نود و دو روز

 

  • به همراه بلیط گرفته شده به پرتغال

 

  • به همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا پرتغالی که نشانگر تسلط بر این زبان باشد

 

  • پرداخت نمودن مخارج ویزا

طریقه تحویل دادن درخواست ویژه دوره لیسانس

 

پوشه درخواست دانشجو برای دوره لیسانس در کشور  پرتغال میبایست در بر گیرنده این موارد میباشد:

 

  • تحویل دادن فرم تکمیل شده درخواست
  • تحویل گواهی نشان دهنده شرکت در آزمون  و در نهایت ارائه گواهی نشان دهنده قبولی در آزمون ورودی
  • تحویل گواهی مدرک تأیید شده در مقطع متوسطه
  • تحویل گواهی سوابق علمی و پژوهشی که بتواند ثابت کند که دانشجو دارای  مطالعات کافی در رشته دانشگاهی مورد درخواست خود بوده است
  • به همراه داشتن اصل و ترجمه انگلیسی مدارک مقاطع تحصیلی گذشته دانشجو

 

طریقه تحویل دادن درخواست ویزه دوره فوق لیسانس

 

دانشجو برای درخواست نمودن  ثبت نام در دوره فوق لیسانس در  این کشور ملزم به تحویل دادن مدرک قبلی خود یعنی مدرک لیسانس در رشته ای دارای ارتباط با رشته تحصیلی مورد نظر خود میباشد .و نیز ، به جز فرم درخواست، میبایست نتایج علمی پژوهشی ترجمه شده خود را ارسال کند

برای دوره های فوق لیسانس ، که به صورت مستقیم دانشجو به دانشگاه یا دانشکده صنعتی انتخابی خود درخواست می دهد، و در نتیجه امکان این وجود دارد که  مدارک اضافی و یا شرکت در دیگر آزمون ها،بستگی  به نوع رشته تحصیلی دانشجو مورد نیاز باشد. بعضی  رشته ها نیاز به تجربه کاری، و یا انگیزه و یا مصاحبه از روش  اینترنتی دارد. به اندازه سیصدو پنجاه وسه رشته تحصیلی در مقطع فوق لیسانس در این کشور وجود دارد.

لازم به ذکر است که  درخواست های دانشجویی بر طبق  میانگین نمرات در درسها ی گوناگون تحصیلی مورد برسی قرار میگیرد.

نتیجه گیری

از آن جا که دولت مردان  این کشور برای داتشجویان  حق کار  کردن را تصویب نموده اند  دانشجو  قادر به این هست که در هر هفته به تناسب مقطع تحصیلی خود،  چیزی حدود بیست الی سی ساعت به کار بپردازد و در نتیجه این کار میتواند حقوقی به مقدار لازم دریافت کند و از این روش این امکان وجود دارد که  به پرداخت نمودن  مخارج زندگی در  این کشور کمک کند. به جز این موارد ، این فرصت برای شخص  دانشجو وجود دارد که در صورت علاقه داشتن و گرفتن پیشنهاد کاری در این کشور، حتی پس  از دوران تحصیلات قادر به این باشد که با تبدیل نمودن ویزای تحصیلی این  کشور به ویزای کاری  در این کشور،  بتواند مجوز اقامت نمودن  بیشتر را در این کشور را داشته باشد.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت که در زمینه اخذ اقامت و امور مهاجرتی با وجود وکلا و  کارشناسان مجرب دارای تخصص بسار زیادی میاشد .این امکان را برای شما محیا میکند تا شما را برای آشنایی با موضوع مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در پرتغال یاری نماید.

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *