مهاجرت تحصیلی انگلستان

مدارک لازم و هزینه های ویزای تایر4 انگلستان

اطلاعات تکمیلی دانشگاه بورونموث

روادید تایر 4 انگلستان درواقع همان روادید تحصیلی انگلستان می باشد که درخواست کنندگان زیادی دارد و بسیار محبوب است.انگلستان کشوری اروپایی می باشد که همسایه های آن در قسمت غربی ولز و در بخش شمالی این کشور اسکاتلند می باشند. انگلستان یکی از اعضای اتحادیه پادشاهی می باشد که پایتخت آن لندن نام دارد. جمعیت این کشور تقریبا به شصت و پنج میلیون نفر می رسد. واحد پول انگلیس پوند می باشد. این کشور در رشته های مختلف ورزش از اواخر قرن نوزدهم تا کنون پیشرفت چشمگیری داشته است. منچستر، لیورپول و شفیلد از شهر های مهم انگلستان هستند.

درباره کشور انگلستان

این کشور به دلیل داشتن جاذبه های توریستی طبیعی، مانند سواحل و جنگل های زیبا، آب و هوای بسیار خوب و داشتن فرهنگ و تاریخ معاصر و کلیسا ها و همچنین رود معروف تایمز که از وسط پایتخت انگلستان عبور می کند باعث جذب توریست های زیادی شده است. انگلستان در بین قدرت های تجاری و بازرگانی جهان قرار دارد و از نظر تولیدات، صادرات و صنایع مختلف یکی از پنج کشور برتر دنیا می باشد. زبان اصلی این کشور انگلیسی می باشد که لهجه ی خاص خودش را دارد و با زبان انگلیسی آمریکایی بسیار متفاوت می باشد.

اخذ ویزای کار

اگر به فکر کار پس از تحصیل در انگلستان هستید، لازم به ذکر است که شما باید گواهی سکونت در این کشور و روادید کاری مورد نظر خود را دریافت کنید. روادید شما بستگی به کاری که انجام می دهید دارد. همچنین رشته ی تحصیلی دانشگاهی شما و توانایی ها و مهارت شما تاثیر زیادی در پیدا  کردن شغل مناسب و مورد نظر شما دارد. شما باید بر اساس علاقه ی خود رشته ی دانشگاهی انتخاب کنید و پس از فارق التحصیل شدن، کار مربوط به این رشته را پیدا کنید.

شرایط لازم برای اخذ روادید تحصیلی کشور انگلستان

  • داشتن شانزده سال سن کامل.
  • داشتن جایگاه در رشته مورد نظر.
  • داشتن تسلط کامل بر زبان انگلیسی.
  • داشتن توان مالی برای پرداخت مخارج.
  • اهل کشور های حوزه اقتصادی اروپا و سوئیس نباشید.

مدت زمان گرفتن روادید تحصیلی انگلستان

متقاضی باید سه ماه قبل از شروع دوره ی تحصیلی اقدام کند و تا سه هفته برای دریافت روادید تصمیم بگیرد.

شهریه ها و مخارج روادید تحصیلی کشور انگلستان

  • افراد خارج از انگلیس باید 322 یورو برای گرفتن روادید خرج کنند.
  • پرداخت 322 یورو برای هر فرد تابع.
  • پرداخت مخارج و مالیات بهداشت

مدت زمان سکونت در انگلستان

مدت زمان سکونت در انگلستان بستگی به نوع رشته شما دارد؛ اما اگر تحصیل شما شش ماه طول بکشد، باید یک هفته زودتر به انگلستان بروید و اگر بیشتر از شش ماه طول بکشد باید یک ماه زودتر به انگلستان بروید.

روادید تحصیلی کشور انگلستان

  1. مطالعه
  2. کار پارت تایم که بستگی به پشتیبان و نوع رشته شما دارد
  3. برای داخل یا خارج از انگلستان درخواست دهید
  4. تقاضای تمدید مدت سکونت

با روادید تحصیلی کشور انگلستان شما قادر به انجام کار های زیر نیستید :

  • دریافت مخارج عمومی
  • شرکت در فعالیت های ورزشی به عنوان ورزشکار حرفه ای

شرایط لازم برای گرفتن روادید تحصیلی کشور انگلستان

  • داشتن یک جایگاه مشخص در رشته مورد نظر و پشتیبان.
  • داشتن پول کافی برای مخارج تحصیلی و زندگی.

ویزای تحصیلی انگلستان برای فارغ التحصیلان پزشکان و دندانپزشکان

شرایط لازم اخذ ویزای تحصیلی برای فارغ التحصیلان رشته پزشکی و دندان پزشکی :

  • داشتن برنامه ی مشخص.
  • داشتن درجه تعیین شده در رشته های پزشکی و دندان پزشکی.
  • دریافت این درجه از پشتیبان معتبر.
  • سپری کردن آخرین سال تحصیلی برای گرفتن این درجه.
  • پذیرش از طریق روادید تحصیلی برای تحصیل در انگلستان.

مطالعه بیشتر در انگلستان دارای شرایط زیر می باشد :

  • تحصیل در سطح بالاتر دانشگاهی.
  • تحصیل در دانشگاه هم سطح اما مربوط به رشته ی قبلی.
  • شرکت مججد در آزمون.
  • ثبت نام در موسسه برای تکمیل تحصیلات.

مدرک زبان لازم برای تحصیل در دانشگاه های انگلستان عبارتند از :

CEFR – SELT

استثنائات در روادید تحصیلی انگلستان

افرادی که از کشور هایی مانند استرالیا و ایلند مدرک زبان گرفته اند نیاز به اثبات تسلط به زبان انگلیسی ندارند. لازم به ذکر است که کسانی که قبلا روادید تحصیلی انگلستان را اخذ کرده بودن و یا ملیت کانادایی دارند لازم به اثبات دانش انگلیسی نیستند.

موارد لازم برای روادید تحصیلی انگلستان

  1. گذرنامه معتبر.
  2. عکس پشت نویسی شده.
  3. مدرک لازم برای اثبات توان مالی.
  4. گرفتن رضایت نامه از والدین در صورت 18- سال سن داشتن.
  5. داشتن صفحه خالی پشت گذرنامه برای قرار دادن روادید.
  6. این مدارک پس از گذشت 14 روز بعد از ورود به خاک انگلیس پس داده می شوند.

تقاضای روادید تحصیلی انگلستان

  • خواندن کامل قسمت راهنما.
  • پرداخت مخارج بهداشتی و هزینه های سلامت.

تقاضای روادید تحصیلی انگلستان از کشور های خارجی

  • درخواست اینترنتی برای روادید تایر 4.
  • داشتن اث انگشت و عکس برای مجوز اقامت.

تقاضای روادید تحصیلی انگلستان از کشور کره شمالی

  • عدم اجزه برای درخواست اینترنتی.
  • بارگیری فرم از بخش ضمیمه.
  • خواندن کامل دستور العمل.

تمدید ویزای دانشجویی انگلستان

  • داشتن 18 سال سن کامل.
  • تقاضای تمدید قبل از اتمام مدت اعتبار.

مخارج تمدید روادید

  • پرداخت 439 یورو برای خود و هر تابع.
  • پرداخت عوارض بهداشت و درمان.

تمدید اقامت در انگلستان

تقاضا های آنلاین و همراه بیمه تا دو ماه طول می کشد.

اطلاعات فردی لازم برای روادید تحصیلی انگلستان

داشتن عکس و اثر انگشت که مخارج این دو 20 یورو است.

ارائه مدارک شخصی

  • ارائه به مرکز پست در صورت تقاضای آنلاین.
  • ارائه به سازمان بیمه در صورت تقاضای شخصی.

تغییر روادید تحصیلی انگلستان

  • تقاضای منقضی کردن روادید کنونی.
  • پرداخت دوباره ی مخارج بیمه، سلامت و درمان.

شایستگی لازم برای روادید تحصیلی انگلستان

داشتن زیر شاخه در این رشته ها و ویزا ها :

  • Tier1
  • Tier2
  • Tier2
  • Tier2
  • Tier4
  • دانشجویی که دوباره امتحان داده است.
  • دانشجوی پرستاری.
  • دانشجوی در حال نوشتن پایان نامه.
  • دانشجوی فرصت مطالعاتی.
  • مجوز کار.
  • پزشک یا دندان پزشک فارغ التحصیل
  • الگوهای فارغ التحصیلی مهندسی و علوم.
  • الگوهای فارغ التحصیلی بین المللی.
  • استعداد تازه: شامل الگوهای اسکاتلند.                                                                                                                       

شرایط اعضای خانواده در روادید تحصیلی انگلستان

  • بیرون بودن از کشور سوئیس و کشور های حوزه اقتصادی اروپا.
  • همسر یا همکار مدنی شما باشد.
  • بودن زوج غیر رسمی.
  • فرزند زیر 18 سال سن که در مدت اقامت شما در انگلیس زاده شود.

شرایط حمایت شما از تابعان

  • شما باید توسط موسسه معتبر پشتیبانی شوید.
  • شما باید در یک رشته دانشجوی دولتی باشید که مدت تحصیل شما بیشتر از شش ماه باشد.
  • شما باید دانشجوی دکترا باشید.
  • پرداخت مالیات های بهداشت و درمان به صورت فردی.

مخارج روادید تایر 4

  • داشتن پشتیبان مالی ( اثبات با مدرک )
  • داشتن توان مالی کافی ( اثبات با مدرک )

مخارج شما به مدت زمان تحصیل شما و محل سکونت شما دارد. به طور کلی هر ساله دانشجویان و دانش آموزان زیادی اقدام به دریافت ویزای تحصیلی انگلستان می کنند و با گرفتن این ویزا، برنامه ی تحصیلی مناسب خود را درست می کنند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *