قبرس

شرایط کار در قبرس

شرایط کار در قبرس

شرایط کار در قبرس

در این مقاله قصد داریم به بررسی شرایط کار در قبرس در سال 2019 بپردازیم.

کشور قبرس یکی از کشور هایی می باشد که ایرانیان بسیاری به این کشور مهاجرت می کنند، زیرا این کشور به ایران؛

نزدیک می باشد و شرایط کاری در این کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد.

مقاله پیش رو توسط موسسه سفیران سروش سعادت جمع آوری و در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است.

 

اجازه کار برای مهاجران

جهت کسب اجازه برای کار در کشور قبرس نظر کارفرمایان و ریجیستری اداره مهاجرت قبرس توسط پلیس؛

مهاجرت بررسی می شود.

افراد باید برای دریافت ویزا، زمانی که در کشورشان هستند برای دریافت ویزای کاری اقدام کنند.

شرایط کار در قبرس به این صورت است که اگر فردی برای شغل مورد نظر استخدام نشد می توان؛

نیروهای کار خارجی را برای شغل مورد نظر استخدام کرد.

بعد از آن مدارک توسط سازمان های مربوطه بررسی می شود تا مشکلی برای استخدام و پیشنهاد کاری فرد؛

وجود نداشته باشد سپس برای فرد ویزای کاری صادر می شود.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کار

یکی از شرایط کار در قبرس این است که افراد باید اجازه اقامت در این کشور را نیز دریافت نمایند.

جهت دریافت اجازه اقامت باید مدارک زیر را ارائه دهند.

  • فرم های 58 و M.64 تکمیل و ارائه شود؛
  • فرد باید از تمامی صفحات پاسپورتش فتوکپی ارائه دهد؛
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه تایید شده؛
  • ارائه گواهی سلامت تایید شده؛
  • ارائه ضمانت نامه بانکی به مبلغ 200 تا 500 پوند قبرسی؛
  • ارائه قرار داد کاری که مورد تایید وزارت کار و بیمه باشد؛
  • فرد باید برای ثبت درخواستش مبلغ 20 پوند قبرس را پرداخت نماید.

شرایط تمدید ویزای کار

فرد برای تمدید ویزای کارش باید فرم M.61 را پر کند و آن را به پلیس این کشور و یا اداره مهاجرت تحویل دهد.

برای تمدید ویزای کار باید مبلغ 20 پوند پرداخت شود.

 

شرایط کار برای شهروندان اتحادیه اروپا

شهروندان اتحادیه اروپا می توانند بدون دریافت ویزا و فقط با ارائه کارت شهروندیشان و یا ارائه گذر نامه وارد؛

کشور قبرس شوند.

اما شرایط کار در قبرس برای افرادی که قصد داشته باشند بیشتر از سه ماه در این کشور اقامت داشته باشند؛

یا قصد داشته باشند در این کشور کار کنند تفاوت خواهد داشت.

فرد پس از ورود به کشور قبرس 8 روز فرصت دارد تا برای ثبت نام به اداره مهاجرت یا ARC و یا پلیس؛

محلی مراجعه کند. مبلغ پرداختی برای ثبت نام حدود 20 پوند قبرس می باشد.

فرد باید اقدامات لازم را برای دریافت شماره بیمه تامین اجتماعی انجام دهد.

فرد باید 3 ماهه قبل از تمام شدن اعتبار ویزا برای تمدید آن به اداره مهاجرت و ثبت احوال مراجعه نماید.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت

یکی از شرایط کار در قبرس این است که متقاضیان باید اجازه اقامت در کشور قبرس را داشته باشند.

جهت اخذ ویزای اقامت باید مدارک زیر تحویل داده شود:

  • ارائه اصل گذرنامه یا کارت شناسایی؛
  • ارائه قرار داد کاری تایید شده توسط وزارت کار؛
  • فرد باید کد اقتصادی دریافت شده از کارفرما را ارائه دهد.

شهروندان اتحادیه اروپا برای تمدید اقامت خود باید 5 پوند قبرس را بپردازند.

برای تمدید اقامت اعضای خانواده نیز برای هر فرد باید پنج پوند قبرس پرداخت شود.

اجازه اقامت فرد برای یک سال اول تمدید خواهد شد ولی اگر فرد در طول این 1 سال بیکار باشد؛

اقامت او دیگر تمدید نخواهد شد.

فردی که اجازه اقامت این کشور را دریافت نکرده باشد نمی تواند به سرعت وارد بازار کار شود.

فرد می تواند فرم درخواست را از وزارت مهاجران، پلیس مهاجرت و یا ریجستری شهروندی دریافت نماید.

 

اجازه اقامت برای کار های محدود

برای مشاغل خاص که به عنوان یک حرفه برای فرد محسوب می شود در ابتدا در خواست صلاحیت های؛

فرد بررسی می شود و سپس اجازه کار برای او صادر می شود.

بعد از آن فرد باید در آزمون مربوطه شرکت نماید و در صورت قبول شدن در آزمون صلاحیت شهروندی فرد؛

مورد بررسی قرار می گیرد.

این مشاغل شامل موارد زیر می شود:

  • وکیل؛
  • پزشک؛
  • دامپزشک؛
  • دندان پزشک؛
  • مهندس؛
  • حسابدار؛
  • مهندس برق.

اگر کارفرمایی به صورت قانونی فردی را استخدام نکند مبلغ پانصد پوند جریمه خواهد شد.

 

مهاجرت کاری برای رشته های هنر

شرایط کار در قبرس برای هنرمندان و نوازندگان به این صورت است که برای این افراد ویزای کار موقت صادر می شود.

وزارت کار برای هنرمندان کمک های مالی را در نظر گرفته است همچنین کمک می کنند تا هتل ها، شرکت ها و؛

دیگر مراکز همکاری نمایند.

این افراد در محل هایی مثل تئاتر، سیرک و سینما معرفی خواهند شد.

برای دریافت این ویزا چه مدارکی باید ارائه شود:

  • متقاضی باید فرم M-58A را تکمیل کرده و ارائه دهد؛
  • ارائه فتوکپی از تمامی صفحات پاسپورت؛
  • فرد باید ضمانت نامه بانکی ارائه دهد و مبلغ آن باید بین 200 تا 500 پوند باشد؛
  • ارائه بلیط برگشت؛
  • متقاضی باید مدرکی ارائه دهد که نشان داده شود در کشورش در آمد دارد؛
  • برای ثبت در خواست فرد باید مبلغ بیست پوند بپردازد.

موسسه سفیران سروش سعادت آمادگی دارد تا سوالات شما را در رابطه با شرایط کار در قبرس پاسخ دهد.

 

دستیاران داخلی در کشور قبرس

تعاریف شورای مدیران برای استخدام دستیاران داخلی مهاجر و کسب جواز به شرح زیر می باشد:

متقاضی که شغل خود و همسرش دریافت اوراق بهادار اجتماعی می باشد و سن فرزندانشان زیر 12 سال است.

هنگامی که در آمد سالانه خانواده ای بیشتر از 30 هزار پوند باشد.

زمانی که شغل بانوان خارجی مراقبت از سالمندان، معلولان، افرادی که بیماری جدی دارند و افراد با نیاز های خاص می باشد.

 

مدارک مورد نیاز برای استخدام دستیار داخلی

  • متقاضی باید فرم 58 را تکمیل نموده و ارائه دهد؛
  • ارائه کپی از تمامی صفحات گذر نامه؛
  • قرار داد کاری که توسط وزارت کار مهر و تایید شده؛
  • تعیین میزان حقوق دریافتی؛
  • متقاضی باید گواهی فرزندانش را ارئه دهد؛
  • ارائه ضمانت نامه بانکی با مبلغ 200 الی 500 یورو قبرسی؛
  • ارائه گواهی پزشکی از فردی که از او مراقبت می شود.

فرد برای هر سری تمدید این اقامت باید بیست پوند بپردازد همچنین فرد باید فرم M.61 را تکمیل نماید.

 

کارشناسان مجرب ما در موسسه سفیران سروش سعادت آمادگی دارند تا افراد را با توجه به علایق و شرایط؛

راهنمایی کرده تا بهترین و آسانترین راه را برای مهاجرت انتخاب کنند.

 

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *