مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » سرمایه گذاری 50 هزار پوندی در انگلستان

سرمایه گذاری 50 هزار پوندی در انگلستان



سرمایه گذاری 50 هزار پوندی در انگلستان

 

در سال 2019 سرمایه گذاری ۵۰ هزار پوندی در انگلستان راهی برای سرمایه گذاری معرفی می شود. اطلاعات درباره شرایط سرمایه گذاری ۵۰ هزار پوندی در انگلستان در 2019 به متقاضیان این امر کمک می نماید. لازم به ذکر است که از طریق سرمایه گذاری ۵۰ هزار پوندی در انگلستان می توان اقامت دائم این کشور را اخذ نمود. سرمایه گذاری 50 هزار پوندی در انگلستان راه مناسبی برای اخذ اقامت دائم دانشجویان بین المللی این کشور می باشد.

در این مقاله سعی شده به این سوالات پاسخ مناسب داده شود:

  • چرا سرمایه گذاری در انگلستان خوب است؟
  • چه کسانی می توانند سرمایه گذاری ۵۰ هزار پوندی در انگلستان انجام دهند؟
  • شرایط سرمایه گذاری ۵۰ هزار پوندی در انگلستان چیست؟
  • شرایط اقامت در کشور انگلستان به چه صورت می باشد؟
  • مدارک لازم برای این نوع سرمایه گذاری چیست؟
  • سرمایه گذاران می توانند به همراه خانواده خود به این کشور مهاجرت نمایند؟

 

چرا سرمایه گذاری در انگلستان؟

 

این کشور دارای رتبه پنجم اقتصاد دنیا و رتبه دوم را در بین کشور های اروپایی می باشد. از این رو سرمایه گذاری فرصت مناسبی برای اخذ اقامت دائم این کشور محسوب می شد. سرمایه گذاری ۵۰ هزار پوندی در انگلستان یکی از راه های مطرح سرمایه گذاری در این کشور  می باشد.

علاوه بر شرایط اقتصادی خوب سرمایه گذاری در این کشور مزایای دیگری نیز دارد. بطور مثال در برخی از روش های سرمایه گذاری در این کشور ارائه مدرک تحصیلی الزامی نیست.

با سرمایه گذاری در این کشور می توان اقامت دائم این کشور را اخذ نمود. با اخذ اقامت این کشور خانواده فرد می توانند از امکاناتی نظیر تحصیل، خدمات درمانی و… رایگان بهره مند گردند. با توجه به سطح دانشگاه های این کشور امکان تحصیل رایگان در این دانشگاه ها به تنهایی مزیت بزرگی است.

 

چه کسانی قادر به سرمایه گذاری ۵۰ هزار پوندی در انگلستان می باشند؟

 

به دو دسته افراد مجوز سرمایه گذاری ۵۰ هزار پوندی در انگلستان داده می شود. شرایط این دو دسته از افراد به شرح زیر می باشند:

  • افراد با ویزای تحصیلی:

امکان سرمایه گذاری۵۰ هزار پوندی در انگلستان برای متقاضیان با ویزای تحصیلی پس از اتمام تحصیل وجود دارد.

مدارک لازم:

  • مدرک تحصیلی (از دانشگاه های انگلستان)
  • طرح کارآفرینی

طرح کارآفرینی در مدت 12 ماه باید به اتاق بازرگانی ارائه گردد. در صورتی که مدارک تحصیلی به رشته های تجارت و مدیریت مرتبط باشد سرمایه گذاری موفق تر خواهد بود.

 

برای آگاهی از شرایط و نحوه اخذ ویزای تحصیلی به مقاله «شرایط اقامت انگلستان 2019» مراجعه نمایید.

 

  • افراد با ویزای کارآفرینی

افراد وارد شده به انگلستان از طرق مختلف در صورت آشنایی با شرایط تجارت قادر به سرمایه گذاری می باشند. برای این سرمایه گذاری افراد باید تاییدیه اتاق بازرگانی این کشور را داشته باشند. این افراد با داشتن طرح اولیه تجارت می توانند برای نوع سرمایه گذاری اقدام نمایند.

 

برای آگاهی بیشتر در این زمینه می توانید به مقاله «کارآفرینی در انگلستان» مراجعه نمایید.

 

شرایط سرمایه گذاری ۵۰ هزار پوندی در انگلستان

 

  • ارائه سرمایه به مبلغ 50,000 پوند
  • داشتن حداقل ۱۶ سال سن برای سرمایه گذاری
  • ارائه مدرک برای اثبات استطاعت مالی برای مخارج جانبی تجارت و زندگی

 

لازم به ذکر است که:

  • سرمایه گذاران اجازه برداشت 50,000 پوند را ندارند.
  • برای استطاعت مالی این افراد باید 4000 پوند درحساب داشته باشند.
  • همچنین 1900 پوند برای خانواده به مدت 3 ماه در حساب وجود داشته باشد و مدارک آن ارائه گردد.
  • برای تمدید و صدور اقامت دوم در مرحله دوم این مبالغ کاهش می یابد.
  • متقاضیان سرمایه گذاری در این کشور نباید تبعه کشورهای اروپایی باشند.

 

شرایط اقامت سرمایه گذاری انگلستان

 

  • افراد سرمایه گذار قادر خواهند بود؛ همسر و فرزندان کمتر از 18 سال خود را به کشور انگلستان ببرند. ویزای صادر شده در سرمایه گذاری در نوبت اول 3 سال اعتبار خواهد داشت. بعد از این مدت اقامت موقت برای 5 سال در این کشور مجدد صادر می گردد. پس از این 8 سال فرد قادر به اخذ اقامت دائم این کشور خواهد بود.

 

  • سرمایه گذاران 50،000 پوندی جز سرمایه گذاری و کارآفرینی نمی توانند در این کشور شغل دیگری داشته باشند. خانواده این فرد امکان استفاده از امکانات تحصیلی، بیمه درمانی و کار را دارا می باشند.

 

  • برای تمدید اقامت این کشور باید حداقل 50 درصد سال معادل حداقل 6 ماه را در انگلستان ساکن باشید.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به مقاله «شرایط اقامت انگلستان 2019» مراجعه نمایید.

 

مدارک لازم جهت سرمایه گذاری ۵۰ هزار پوندی در انگلستان

 

  • گذرنامه معتبر (دارای حداقل ۶ ماه اعتبار)
  • ارائه مدرک آیلتس با حداقل نمره ۵ (اثر مثبت در اخد ویزا). افراد کشورهای انگلیسی ملزم به ارائه مدرک زبان نمی باشند.
  • داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی الازامی است.
  • مدارک لازم بیمه درمانی فرد و خانواده اش
  • ارائه مدارک لازم مبنی بر سلامت فرد (گواهی سلامت)
  • مدارک بانکی برای اثبات استطاعت مالی برای پرداخت مخارج زندگی
  • گواهی عدم سوپیشینه کیفری فرد و همراهانش (در ۱۰سال گذشته در کشور مبدا)
  • مدارک طرح سرمایه گذاری و کارآفرینی در انگلستان

 

سرمایه گذاری 50 هزار پوندی در انگلستان

 

اگر تقاضای فرد برای سرمایه گذاری مورد قبول دولت انگلستان واقع نگردد فرد می تواند اعتراض نماید. برای اراه اعتراض به این رای 28 روز می باشد.

از شرایط این نوع سرمایه گذاری ارائه سرمایه نقدی به مبلغ 200,000 پوند علاوه بر 50,000 پوند می باشد. برای افرادی که قبلا در این کشور حضور نداشته اند؛ اخذ ویزا از طریق این نوع سرمایه گذاری دشوار است. بنابراین بهتر ازست از راه های دیگر سرمایه گذاری اقدام به اخذ ویزای این کشور نمایند.

 

برای آگاهی از راه های سرمایه گذاری می توانید به مقاله «مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری» مراجعه نمایید.

 

نتیجه گیری:

با توجه به شرایط و ضوابط مختلف این سرمایه گذاری ممکن است به اطلاعات بیشتری نیازمند باشید. همچنین وجود انواع مختلف سرمایه گذاری در این کشور نیاز به راهنمایی های حرفه ای را افزایش می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این نوع سرمایه گذاری می توانید به موسسه سفیران سروش سعادت مراجعه نمایید. همچنین موسسه سفیران سروش سعادت می تواند بهترین راه سرمایه گذاری را با توجه به شرایطتان به شما ارائه نماید.

 

سرمایه گذاری 50 هزار پوندی در انگلستان
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *