مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » سرمایه گذاری یک میلیون پوندی در انگلستان

سرمایه گذاری یک میلیون پوندی در انگلستان



سرمایه گذاری یک میلیون پوندی در انگلستان

 

سرمایه گذاری یک میلیون پوندی در انگلستان یکی از راه های اخذ اقامت در این کشور می باشد. برای اخذ اقامت انگلستان راه های بسیاری وجود دارد که یکی از این راه ها سرمایه گذاری می باشد. سرمایه گذاری در این کشور هم انواع گوناگونی دارد. یکی از راه های آن سرمایه گذاری یک میلیون پوندی در انگلستان می باشد. قوانین و شرایط سرمایه گذاری یک میلیون پوندی در انگلستان اخیرا تغییر یافته است.

 

انواع ویزای سرمایه گذاری انگلستان

 

اخذ ویزای سرمایه گذاری از 3 طریق در انگلستان امکان پذیر است که به شرح زیر می باشد:

 

ویزای سرمایه گذاری تاسیس شرکت یا کارآفرینی (Entrepreneur)

این ویزا از شهرت معروفیت زیادی برخوردار است. سیستم این ویزا بر مبنای امتیازبندی می باشد و متقاضی باید برای اخذ این ویزا 95 امتیاز کسب نماید.

مدارک لازم برای اخذ این ویزا:

  • داشتن مبلغ 200,000 پوند در بانک های معتبر (داخل یا خارج از انگلستان با قابلیت انتقال به این کشور)
  • مدرک زبانی آیلتس با حداقل نمره 4 در تمام مهارت ها.
  • اثبات استطاعت مالی برای تامین مالی مخارج خود و همراهان.

نکات مربوط به این مدارک:

  • مبلغ 200,000 پوند می تواند به خود فرد و یا همسرش تعلق داشته باشد.
  • در صورتی که متقاضی از کشورهای اروپایی باشد نیازی به ارائه مدرک زبانی نیست.
  • برای اثبات استطاعت مالی برای فرد متقاضی مبلغ 3310 پوند و برای همراهانش 1890 پوند لازم می باشد. همچنین در صورتی که فرد متقاضی در این کشور باشد مبلغ 945 پوند و برای همراهانش 680 پوند احتیاج است.

امتیازات مدارک:

  • تامین مالی 200,000 پوند 75 امتیاز
  • مدرک آیلتس (حداقل نمره 4) 10 امتیاز
  • اثبات استطاعت مالی 10 امتیاز

فرآیند اخذ این ویزا:

ارائه مدارک به همراه طرح اولیه تجارت مرحله اول اخذ این ویزا می باشد. مبلغ 200,000 پوند برای راه اندازی شغل استفاده می شود. این ویزا به مدت 40 ماه معادل 3 سال و 4 ماه اعتبار دارد. متقاضی با دو شرط میتواند این ویزارا برای 2 سال دیگر تمدید نماید. این دو شرط عبارتند از:

  • باقی مانده 200,000 پوند بعد از 40 ماه
  • ایجاد 2 فرصت شغلی در مدت 40 ماه

 

امکان فعالیت در شغل ایجاد شده برای فرد وجود دارد. پس از گذشت 5 سال فرد می تواند برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید. امکان همراهی خانواده (همسر و فرزندان زیر 18 سال) در این ویزا وجود دارد. همچنین دوخانواده می توانند همزمان این ویزا را اخذ نمایند.

 

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به مقاله «مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری» مراجعه نمایید.

 

ویزای سرمایه گذاری (investor)

 

اساس این ویزا نیز امتیاز بندی می باشد با این اختلاف که حداقل امتیاز برای اخذ این ویزا 75 می باشد.

شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا:

  • سرمایه ای بالغ بر 2,000,000 پوند در بانک های معتبر (داخل یا خارج از انگلستان با قابلیت انتقال به این کشور)
  • خرید اوراق قرضه، اوراق سهام و…. حداقل به مبلغ 1,750,000 پوند
  • سرمایه گذاری در 3 ماه اولیه اخذ ویزا

نکات مربوط به این مدارک:

  • مبلغ سرمایه گذاری تا قبل از نوامبر سال 2014 بالغ بر 1,000,000 پوند بود. پس از این تاریخ افزایش یافت.
  • این خرید و سرمایه گذاری در اوراق و سهام از منبع 2,000,000 پوند می باشد.
  • سرمایه گذاری باید قبل از اتمام 3 ماه اول صورت گیرد.

امتیازات مدارک:

  • سرمایه ای بالغ بر 2,000,000 پوند 30 امتیاز
  • خرید اوراق قرضه، اوراق سهام و…. حداقل به مبلغ 1,750,000 پوند 30 امتیاز
  • سرمایه گذاری در 3 ماه اولیه اخذ ویزا 15 امتیاز

فرآیند اخذ ویزا:

از مزیت های این ویزا الزامی نبودن ارائه مدرک زبان و مدرک تحصیلی می باشد. فرد برای تامین مخارج خود و همراهانش باید مبلغی در حساب بانکی داشته باشد. به همراه داشتن همسر و فرزندان زیر 18 سال نیز برای فرد امکان پذیر است.

اعتبار این ویزا 3 سال و 4 ماه می باشد. درصورتی که پس از این مدت مبلغ باقی مانده باشد این ویزا برای 2 سال بعدی نیز تمدید می گردد. پس از 5 سال برای اقامت دائم می توان اقدام نمود. در صورتی که مبلغ سرمایه اولیه بیشتر باشد زودتر می توان اقامت دائم این کشور را اخذ نمود. به صورت زیر:

  • سرمایه اولیه 5,000,000 پوند پس از 3 سال اقامت دائم اخذ می شود.
  • سرمایه اولیه 10,000,000 پوند پس از 2 سال اقامت دائم اخذ می شود.

 

هزینه اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری زیاد است برای اخذ ویزای این کشور می توانید ویزای تحصیلی اخد نمایید. برای آگاهی از شرایط اخد ویزای تحصیلی می توانید به مقاله «شرایط اقامت انگلستان 2019» مراجعه نمایید.

 

ویزای سرمایه گذاری از طریق کار پس از تحصیل ( post-study work)

 

یک نوع ویزای سرمایه گذاری و کاآفرینی محسوب می شود. سیستم اخذ این ویزا نیز براساس امتیاز بندی می باشد و شرط اخذ این ویزا کسب 95 امتیاز می باشد.

شرایط و مدارک لازم برای اخذ این ویزا:

  • سرمایه اولیه به مبلغ 50,000 پوند (به صورت نقد یا قابل دریافت از بانک ها و موسسات معتبر انگلستان.)
  • مدرک آیلتس با حداقل نمره 4 (در همه مهارت ها)
  • استطاعت مالی برای تامین مخارج خود و همراهان

نکات مربوط به این مدارک:

  • مبلغ اولیه سرمایه می تواند به خود فرد یا همسرش تعلق داشته باشد.
  • ارائه مدرک برای افراد کشورهای انگلیسی زبان الزامی نمی باشد.
  • برای اثبات استطاعت مالی برای فرد متقاضی مبلغ 3310 پوند و برای همراهانش 1890 پوند لازم می باشد. همچنین در صورتی که فرد متقاضی در این کشور باشد مبلغ 945 پوند و برای همراهانش 680 پوند احتیاج است.

امتیاز مدارک:

  • سرمایه اولیه به مبلغ 50,000 پوند 75 امتیاز
  • مدرک آیلتس (حداقل نمره 4) 10 امتیاز
  • استطاعت مالی 10 امتیاز

فرآیند اخذ ویزا:

ارائه مدارک همراه با طرح اولیه مرحله نخست در اخذ این ویزا می باشد. امکان همراهی خانواده با شرایطی که قبلا ذکر شد امکان پذیر است. اعتبار این ویزا و شرایط تمدید آن مشابه سرمایه گذاری کارآفرینی ( نوع اول) می باشد.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقاله «سرمایه گذاری 50 هزار پوندی در انگلستان» مراجعه فرمایید.

 

سرمایه گذاری یک میلیون پوندی در انگلستان

 

باتوجه به این مقاله متوجه شدید که از نوامبر سال 2014  مبلغ این سرمایه گذاری افزایش یافته است. مبلغ سرمایه گذاری به دو میلیون پوند افزایش یافته است.

 

نتیجه گیری:

 

سرمایه گذاری برای افرادی که توانایی مالی دارند راه مناسبی برای اخذ اقامت این کشور می باشد. در هرصورت سرمایه گذاری موضوعی ریسکی و تخصصی است و مستلزم مشورت می باشد. برای بهره مندی از مشاوره های تخصصی در این زمینه می توانید با موسسه سفیران سروش سعادت ارتباط برقرار نمایید. مطمئنا موسسه سفیران سروش سعادت تا انتهای مسیر کنار شماست و به شما در این مسیر کمک می نماید.

سرمایه گذاری یک میلیون پوندی در انگلستان
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *