آلمان

سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان

سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان

سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان یکی از راه های اخذ اقامت مهاجرت به این کشور می باشد.

به موجب قانونی در این کشور اتباع بیگانه قادر هستند با سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان اقامت این کشور رادریافت نمایند؛ از این رو سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان به عنوان راهی مرسوم برای مهاجرت و اقامت شناخته شده است. ثبت شرکت – سرمایه گذاری و ثبت شرکت از راه های اخذ اقامت آلمان می باشد.

روش های سرمایه گذاری در آلمان:

بطور کلی برای اخذ اقامت درآلمان می توان به 4 طریق سرمایه گذاری نمود:

  • راه اندازی کسب وکار بر اساس فعالیت ها تخصصی انفرادی:

در صورتی که شما به فعالیت های صنفی نظیر: رستوران، فروشگاه های پوشاک یا مواد غذایی و… مشغول هستید و تمایل دارید در آلمان سرمایه گذاری نمایید؛ بدون ثبت شرکت و فقط با اخذ مجوز صنفی مربوط به خود سرمایه گذاری نمایید.

  • شرکت با مسئولیت محدود:

در صورتی که دارای مالکیت یک شرکت فعال و دارای اعتبار هستید و تمایل به فعالیت در آلمان دارید با تاسیس شرکتی مشابه فعالیت خود را آغاز نمایید.شرکت شما با مسئولیت محدود و بهظور مستقل خواهد بود و این سرمایه گذاری مستلزم 25000 یورو سرمایه حداقلی می باشد.

  • شرکت تضامنی:

مشابه شرکت با مسئولیت محدود است که تنها تفاوت بین آن دو در نوع شرکت ثبتی است؛ که باعث تفاوت در اعتبار  مسئولیت های شرکت و سهامداران، در مقایسه با شرکت با مسئولیت محدود شده است

  • تاسیس شعبه (دفتر نمایندگی):

در صورتی که شما دارای مالکیت مجموعه های بزرگ تولیدی همچون کارخانه های مواد غذایی و یا شرکت های بزرگ بازرگانی چون شرکت های وارداتی و صادراتی می باشید قانون آلمان به عنوان یک تاجر کامل برای شما امکان ایجاد شعبه را برای سرمایه گذاری در این کشور فراهم نموده است.

انواع تاسیس شعبه:

  • شعبه مستقل
  • شعبه وابسته (همچون: دفاتر کارخانه ها- انبار پخش کالا – … )

 

حداقل سرمایه گذاری در آلمان برای ثبت شرکت:

قانون خاصی مبنی بر میزان حداقلی سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان وجود ندارد؛ اما این عدم حضور قانون باعث نمی شود که ثبت شرکت بدون سرمایه گذاری صورت گیرد. این مبلغ باید به اندازه سرمایه برای شروع یک کسب و کار به همراه هزینه های سال آینده شرکت باشد.

مخارج شرکت به مدت یک سال به صورت زیر می باشد:

  • هزینه حقوق دوازده ماه خودتان به عنوان مدیر شرکت.
  • هزینه اجاره دفتر به مدت یک سال.
  • هزینه حقوق کارمندان استخدام شده به مدت یک سال. (در صورت لزوم)
  • سایر هزینه ها مانند تبلیغات و… . (در صورت لزوم)

در نگاه اول ممکن است ثبت شرکت با سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان یکی در نظر آید اما ابن دو متفاوتند در روش سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان علاوه بر هزینه های یاد شده باید سرمایه حداقلی به کشور آلمان انتقال داده شود.

 

فرآیند و مراحل سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان:

مرحله اول ترجمه رسمی مدارک می باشد؛ پس از آن مدارک ترجمه شده باید توسط سفارت آلمان تایید گردد. اکنون این مدارک تایید شده به آلمان ارسال می گردد؛ اگر طرح توجیهی مورد تایید اداره ثبت شرکت ها در شهر انتخابی شما واقع گردد؛ شرکتی با نام شما ثبت می شود. سپس به نام شرکت افتتاح حساب بانکی صورت می گیرد. در این شرایط شما قادر خواهید بود که از سفارت برای مدت 3 ماهه ویزا اخذ نمایید. بعد از آن لازم است؛ برای انجام مرحله های نخست طرح توجیهی به آلمان نقل مکان نمایید.

امکان ارسال دعوتنامه برای خانواده زمانی به وجود می آید؛ که مرحله های نخست طرح توجیهی انجام شده باشد و کسب و کار راه اندازی گردیده باشد.

موفقیت شرکت به این معنی می باشدکه فعالیت های اقتصادی و مالی تا حد بسیا زیادی مطابق طرح توجیهی پیش روی نماید و چشم انداز قابل قبولی برای 3 سال آتی ارائه نموده و نتایج مالی آن مقبول باشد و پرداخت ها قانونی همچون بیمه، مالیات و … در موعد مقرر انجام شده باشد.

در صورتی که بعداز سه سال اقامت شرکت تاسیس شده طبق طرح توجیهی پیشرفت نموده باشد و موفقیت کسب کرده باشد اقامت دائم اروپا جایگزین اقامت موقت می گردد.

 

مزایای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان:

  • طول دوره انجام ازن فرآیند تقریبا کوتاه است.
  • الزامی نبودن ارائه مدرک زبان در صورتی که حداقل دارای مدرک دانشگاهی کارشناسی باشد.
  • ممکن بودن شروع کسب و کار در کشوری با اقتصاد قوی در سطح جهانی.
  • وضعیت و شرایط منحصر به فرد زندگی در این کشور.
  • الزامی نبودن مبلغ حداقلی برای سرمایه گذاری.
  • الزامی نبودن استخدام کارمند و کارگر.
  • الزامی نبودن ارائه برنامه تجارت.
  • امکان ثبت شرکت در سفارت آلمان به صورت غیر حضوری.
  • حقوق مساوی با دیگر شهروندان
  • امکان زندگی در کشورآلمان با  تمام اعضای خانواده.
  • امکان زندگی در تمامی کشورهای اتحادیه اروپا و حوزه شینگن.

 

محدودیت های اخذ اقامت آلمان با ثبت شرکت (بدون حداقل سرمایه گذاری)

  • مخارج بالا برای مهاجرت به آلمان و اخذ اقامت به این روش.
  • نیازمند به اسناد مربوط به فعالیت های اقتصادی در کشور اول.
  • شهریه نا معقول جهت تمدید اقامت و مالیات سالیانه.
  • لازم است حتماتا با فراهم آوردن دارایی یا حق بازنشستگی مکفی ولازم به عنوان پشتوانه زندگی برای متقاضیان بالاتر از چهل و پنج سال.
  • الزامی بودن ارائه مدرک آلمانی( A1) برای همه اعضای خانواده افراد کبیر.

 

مدارک لازم برای ثبت شرکت در آلمان 

  • تمامی اسناد تاییده شده ی مربوط به ثبت شرکت
  • مدارک هویتی تقاضاکننده
  • اسناد و مدارک شرکت ثبت شده ی فعال در کشور مبدا با پیشینه ی فعالیت معتبر و مربوط حدود یک ساله
  • مجوز معتبر فعالیت در آلمان (برای بعضی از مشاغل)

فرآیند اخذ اقامت آلمان به روش ثبت شرکت عموما بین 7-9 ماه به طول می انجامد.

 

شروط تمدید اقامت با سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان:

  • پرداخت مالیات به صورت سالیانه.
  • نشان دادن دارایی و نشان دادن درامد برای خود و همه اعضای خانواده برای مدت یک سال.
  • سود رسان بودن شرکت.

Related Posts

یک دیدگاه برای “سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان

  1. قاسمی گفت:

    احتمال موفقیت در ثبت شرکت و سرمایه گذاری در آلمان برای ایرانیان چقدر است؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *