مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » هلند » سرمایه گذاری در هلند

سرمایه گذاری در هلند



یکی از روش های مهاجرت به کشور هلند که می تواند منجر به دریافت اقامت از این کشور شود سرمایه گذاری در هلند می باشد.

افرادی که قصد سرمایه گذاری در هلند در سال 2019 را دارند بهتر است با قوانین و مقررات و شرایط کار و تجارت در این کشور آشنا باشند.

برای مطالعه بیشتر در رابطه با سرمایه گذاری در هلند و شرایط سرمایه گذاری می توانید مقاله ( شرایط سرمایه گذاری در هلند ) را که توسط موسسه سفیران سروش سعادت نوشته شده را مطالعه نمایید.

این کشور نیز همانند سایر کشور ها سرمایه گذاری را برای متقاضیان خارجی فراهم کرده است.

سرمایه گذاری در هلند

افرادی که می خواهندسرمایه گذای در هلند را تجربه کنند و از این روش به کشور هلند مهاجرت کنند، باید از این موضوع آگاه باشند که سرمایه گذاریدر این کشور با کسب ویزای توریستیMVVکه اجازه اقامت 90 روزه به فرد می دهد می توانند اقامت داشته باشند.

جهت سرمایه گذاری در هلند متقاضی باید مبلغی نسبتا بالا بپردازد، پیشنهاد موسسه سفیران سروش سعادت به متقاضیان این است که پیش از اقدام از تمامی قوانین و مقررات این کشور در رابطه با سرمایه گذاری اطلاعات کافی را کسب کرده و بعد از آن اقدامات لازم را جهت سرمایه گذاری انجام دهند.

افرادی که می خواهند در این کشور سرمایه گذاری کنند و گرین کارت کشور هلند را اخذ کنند، باید بتوانند از راه سرمایه گذاری برای شهروندان کشور هلند فرصت شغلی ایجاد نمایند

میزان سرمایه گذاری در این کشور بسیار زیاد است، پس در ابتدا کار اتاق بازرگانی NVP و وزارت اقتصاد باید سرمایه گذاری فرد را تایید کنند.

فرد باید حداقل برای 10 شغل در طول مدت پنج سال فرصت های شغلی ایجاد نماید.

متقاضی باید بتواند در کارهای نو و خلاقانه سرمایه گذاری کند تا برای کشور هلند و شهروندانش مفید واقع شود.

سرمایه گذاری

در کشور هلند معمولا سرمایه گذاری در موارد زیر اجرا می شود:

  • ثبت و یا ایجاد شرکت جدید در کشور هلند؛
  • متقاضی می تواند در شرکت ها ثبت شده در کشور هلند مشارکت داشته باشد؛
  • فرد می تواند در صندوق های اقتصادی که در کشور هلند در نظر گرفته شده مشارکت داشته باشد.

ثبت شرکت در هلند

ثبت شرکت در کشور هلند به دو صورت انجام می گیرد:

در روش اول فرد می تواند بیزینس پلن و یا طرح اقتصادی مد نظر خود را که توجیه اقتصادی نیز دارد به اتاق بازرگانی کشور هلند ارائه داده و پس از تایید شدن طرح اقدامات لازم جهت ثبت شرکت را انجام دهد.

در روش دوم این امکان برای متقاضی وجود دارد که به کشور هلند مهاجرت کرده و در آن جا شرکت هایی که ثبت شده اند را خریداری نماید.

جهت مطالعه بیشتر و کسب آگاهی از چگونگی ثبت شرکت در این کشور می توانید مقاله ( ثبت شرکت در هلند ) را مطالعه نمایید.

جهت ثبت شرکت در هلند چه مدارکی باید ارائه شود؟

برای ثبت شرکت در کشور هلند فرد باید مدارک ذیل را ارائه دهد:

  • ارائه طرح اقتصادی و سود آور با توجیه اقتصادی؛
  • متقاضی باید افراد فعال در شرکت را مشخص نماید، مثل هیئت مدیره انتخابی برای شرکت؛
  • سهم هر یک از سهامداران شرکت باید مشخص گردد؛
  • فرد باید برای اثبات سابقه کاری در بیزینس، تجارت و یا کار آفرینی مدرکی با سه سال سابقه کار ارائه دهد؛

اگر فردی نمیتواند مدرکی با حداقل 3 سال کار در زمینه تجارت و یا کار آفرینی ارائه دهد، باید برای کسب مجوز ثبت شرکت مدارک زیر را ارائه دهد:

ارائه سوایق کاری در حوزه مدیریتی؛

ارائه اطلاعات شخصی به همراه مدارک دوره های کاری و فنی.

متقاضی می تواند برای ارائه رزومه کاری ثبت اختراع، مدارک تحصیلی، لوح افتخار و سوابق کاری را ارائه دهد.

کسب امتیاز

متقاضیان برای ثبت شرکت در این کشور باید بتوانند حداقل امتیاز را کسب نمایند.

فرد می تواند امتیازات را از طرق زیر کسب نماید:

  • فرد با داشتن سوابق کاری می تواند 30 امتیاز کسب نماید؛
  • داشتن مدرک تحصیلی حداقل لیسانس 40 امتیاز؛
  • ارائه طرح توجیه برای شرکت 30 امتیاز؛
  • اگر متقاضی کار آفرین باشد 35 امتیاز کسب می نماید؛
  • اگر فرد به عنوان مالک شرکت باشد می تواند 30 امتیاز کسب نماید؛
  • و اگر شخصی به عنوان کارمند شرکت باشد می تواند 10 امتیاز به دست بیاورد.

ارائه مدارک برای سرمایه گذاری

برای سرمایه گذاری در هلند فرد باید مدارکی را ارائه دهد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:

  • ارائه مدارک تحصیلی؛
  • ارائه سوابق کاری؛
  • ارائه توضیحی از سهام و معاملات شرکت؛
  • متقاضی باید مدرکی را ارائه دهد که در آن توافق طرفیت در خصوص مبلغ سرمایه گذاری ثبت شده باشد؛
  • متقاضی باید از تمامی حساب های شرکت نیز مدرک ارائه دهد؛
  • ارائه نوع فعالیت شرکت و طرح اولیه در نظر گرفته شده برای شرکت؛
  • متقاضی باید توجه داشته باشد که طرح های ارائه شده اشتغال زا باشند؛
  • حمایت ها اقتصادی برای تاسیس شرکت.

دریافت اقامت دائم از کشور هلند

افرادی که از طریق ویزای کاری یا سرمایه گذاری به کشور هلند مهاجرت کرده اند، می توانند بعد از گذشت پنج سال از زندگی مستمر در کشور هلند و پرداخت مالیات برای خود و اعضای خانواده اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند.

برای مطالعه بیشتر در زمینه اخذ اقامت دائم از طریق کار می توانید به مقاله ( اقامت کاری کشور هلند ) را مطالعه نمایید.

مزایا اقامت دائم

متقاضی با دریافت اقامت دائم کشور هلند می تواند در تمامی شهر های کشور هلند به صورت نامحدود در رفت و آمد باشد.

اجازه اقامت برای مدت پنج سال صادر می شود و بعد از گذشت این مدت فرد باید برای تمدید اعتبار اقدامات لازم را انجام دهد.

با اخذ اقامت دائم این کشور فرد می تواند بدون دریافت ویزا کار، مشغول به کار شود.

شرایط لازم برای دریافت اقامت دائم

متقاضیانی که قصد کسب اقامت دائم کشور هلند را دارند باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • متقاضی باید به مدت 5 سال و به صورت مستمر در کشور هلند زندگی کرده باشد؛
  • فرد باید به صورت قانونی وارد کشور هلند شده باشد، افرادی که از طریق غیر قانونی و پناهندگی وارد این کشور می شوند اخذ اقامتشان طولانی، سخت تر و پیچیده تر می شود؛
  • فرد باید بتواند ثابت کند به قوانین و مقررات این کشور پایبند است.

در این مقاله سعی شد توضیحاتی در رابطه با سرمایه گذاری در هلند، قوانین و مقررات و چگونگی سرمایه گذاری به شما عزیزان ارائه داده شود.

اگر همچنان بعد از مطالعه مقاله سوالاتی در رابطه با روش های مهاجرت، اخذ اقامت و … در رابطه با کشور هلند پیش آمد، می توانید طی تماس با مشاوران موسسه سفیران سروش سعادت از مشاوره های رایگان بهره مند شده و با اطلاعات و آگاهی برای مهاجرت اقدام کنید.

سرمایه گذاری در هلند
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *