مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش



تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش

از پرطرفدار ترین روش ها برای مهاجرت و اخذ اقامت روش مهاجرت تحصیلی می باشد.

یکی از رشته های تحصیلی که متقاضیان زیادی دارد، رشته های پزشکی و دندانپزشکی می باشد.

اتریش یکی از کشورهایی است که دانشگاه های معتبری دارد و از سطح علمی بالا و پیشرفته ای برخوردار است.

به همین دلیل دانشجویان زیادی علاقه به ادامه تحصیل در دانشگاه های کشور اتریش را دارند.

در این مقاله می خواهیم اطلاعاتی در رابطه با تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش، چگونگی دریافت ویزا تحصیلی، هزینه های تحصیل در سال 2019 در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

 

دانشگاه های علوم پزشکی که مورد تایید وزارت علوم ایران هستند

 

  • دانشگاه های وین
  • دانشگاه های علوم پزشکی وین
  • دانشگاه گراتس
  • دانشگاه اینسبروک

 

 

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش

 

یکی از دانشگاه های برتر پزشکی در اتریش دانشگاه علوم پزشکی وین است.

دانشگاه علوم پزشکی وین از سال 2004 به بعد یک دانشگاه مستقل شده است.

این دانشگاه جز بزرگترین دانشگاه پزشکی در کشورهایی است که آلمانی صحبت می کنند.

متقاضیان تحصیل در رشته پزشکی و دندانپزشکی باید اقامت تحصیلی و پذیرش تحصیلی دریافت کنند.

پس از دریافت این موارد و گذشتن وقت می توانند تابعیت کشور اتریش را دریافت کنند و شهروند آن کشور شوند.

 

دانشگاه علوم پزشکی وین

 

بزرگترین موسسه علوم پزشکی در کشور اتریش است.

جز یکی از موسسات تحقیقاتی توسعه یافته و مدرن می باشد.

این موسسه علوم پزشکی دارای بزرگترین بیمارستان در اروپا می باشد.

این دانشگاه رشته های پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی را تدریس می کند.

مدت تحصیل در رشته پزشکی حدودا شش سال می باشد.

و دانشجویان می توانند در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا ادامه تحصیل دهند.

 

شرایط پذیرش دانشجویان در دانشگاه های اتریش

 

شرایط هر دانشگاه برای پذیرش دانشجو متفاوت است.

این شرایط با توجه به زبان انتخابی دانشجو و دانشگاه مد نظر متفاوت است.

پذیرش در دانشگاه های دولتی سختر از دانشگاه های خصوصی می باشد.

 

شرایط ورود به دانشگاه پزشکی وین

 

فرد متقاضی برای ورود باید گواهی C1  را ارائه دهد. و در یکسری از امتحانات مخصوص دانشگاه شرکت نماید.

 

 

شرایط خوابگاه دانشگاه پزشکی وین

 

دانشگاه پزشکی وین دارای خوابگاه هایی با وضعیت بسیار عالی و مجهز می باشد.

این خوابگاه ها در نزدیکی محل دانشگاه ها واقع شده اند.

هزینه های خوابگاه ماهیانه حدود 200 الی 300 یورو می باشد.

 

 

بورسیه تحصیلی دانشگاه های وین

 

بورسیه های تحصیلی برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا می باشد.

این بورسیه شرایط های تحصیل برای دانشجویان این مقاطع را آسانتر کرده است.

بورسیه های تحصیلی معمولا به افرادی تعلق می گیرد که بتوانند رزومه های قوی را به دانشگاه ارائه دهند.

در صورت بورسیه شدن فرد در دانشگاه، می تواند تحصیلات خود را به صورت رایگان ادامه دهد.

 

 

شهریه های دانشگاه های پزشکی و دندانپزشکی

 

شهریه دانشجویان اتحادیه اروپا، یا دانشجویان دارای اقامت دائم برای هر ترم حدود سیصد و شصت و سه یورو می باشد.

شهریه دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا و دارای اقامت تحصیلی مدت دار برای هر ترم هفتصد و بیست و شش یورو می باشد.

هزینه های اولیه زندگی و هزینه های بیمه درمانی به صورت تقریبی در ماه حدود 50 یورو می باشد.

دانشجویان در صورت تمایل می توانند منازل مسکونی برای مدت اقامت خود در اتریش اجاره کنند.

و اجاره منازل مسکونی با توجه به محل زندگی و متراژ خانه متفاوت می باشد.

 

 

شرایط تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش برای افراد با تابعیت خارجی چگونه است؟

 

  • نزدیک بودن محل زندگی فرد به دانشگاه
  • فرد باید سطح A دیپلم دبیرستان را داشته باشد.

این سطح از دیپلم معادل دیپلم در کشور اتریش می باشد.

در غیر این صورت فرد باید در دانشگاه مورد تایید وزارت علوم آموزش در یک دوره 3 ساله مشغول به تحصیل شود.

  • فرد باید قبلا در دانشگاهی تحصیل کرده باشد که مورد تایید دانشگاه فعلی او در اتریش باشد.

 

اگر فرد تحصیلات دانشگاهی ندارد باید نمرات دوره دیپلم وی دارای سطح A باشد.

  • مدارسی برای افراد زیر هجده سال و زیر سن ورود به دانشگاه برای تحصیل در اتریش وجود دارد.

 

 

رشته تحصیلی قبلی فرد

 

باید رشته تحصیلی قبلی فرد در کشوری که آنجا زندگی می کرده، با رشته پزشکی یا دندانپزشکی مرتبط باشد.

اگر در کشوری که فرد در آن جا زندگی کرده این رشته وجود نداشته باشد، بدون انطباق می تواند به تحصیل بپردازد.

دانشجو باید تسلط کافی بر زبان آلمانی داشته باشد، و مدرک معتبری را ارائه دهد.

دانشجو باید در مصاحبه ای برای تعیین صلاحیت شرکت کند.

 

 

مدرک زبان برای تحصیل در دانشگاه های کشور اتریش

 

همه دانشجویان باید تسلط کافی به زبان انگلیسی داشته باشند. و بتوانند مدارک معتبری را ارائه دهند.

آزمون هایی برای اثبات مهارت آن ها بر زبان انگلیسی در دانشگاه های پزشکی و دندانپزشکی از دانشجو گرفته می شود.

تحصیل در دانشگاه های اتریش بدون تسلط بر زبان ممکن نیست، و فقط بعضی از دانشگاه ها در اتریش به زبان انگلیسی می باشند.

 

 

کار برای دانشجو در حال تحصیل و فارغ التحصیلان

 

دانشجویان حداقل 3 ماه در سال می توانند به صورت تمام وقت مشغول به انجام کار شوند.

یا به صورت نیمه وقت، و حداقل 20 ساعت در هفته مشغول به کار شوند.

و مزد دریافتی آنها برای هر ساعت، مبلغی بین 8 تا 10 یورو خواهد بود.

در هر دو صورت کارفرما باید پرونده اخذ اشتغال فرد را بررسی کرده و برای صدور مجوز پرونده را به موسسات دولتی محلی ارجاع دهد.

 

این امکان وجود دارد تا بعد از اتمام تحصیلات فرد به کار در بیمارستانهای اتریش مشغول به کار شود.

و به عنوان کارمند به دولت اتریش مالیات بپردازند، و چند سال بعد درخواست خود را برای دریافت اقامت دائم ارائه دهند.

 

اگر شما نیاز به مشاوره بیشتر در رابطه با تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش، شرایط دانشگاه ها، مدارک مورد نیاز و سایر موارد در رابطه با تحصیل در اتریش دارید.

می توانید طی تماس با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، مشاوره های لازم را دریافت کرده و اقدامات درستی را در این رابطه انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *