تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا- مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی – پارس مهاجرت تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا - مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی - پارس مهاجرت
مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اسپانیا » تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا

تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا



تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا

مقاله زیر درمورد تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا میباشد و یکی  از راه های پر مخاطب برای مهاجرت  در کشور اسپانیا می باشد. دانشگاه های اسپانیا از رشته های تحصیلی متنوعی ایجاد شده است.

کشور اسپانیا عضو کشور های اتحادیه اروپایی می باشد که به دلیل آب و هوای گرم و مدیترانه ای دانشجویان از این شرایط لذت می برند. و به دلیل این که دانشگاه های اسپانیا از بین دانشگاه های اروپایی می باشد و این باعث شده که خیلی از دانشجویان خارجی باشند. در دانشگاه های اسپانیا به علاوه تحصیل در رشته و حرفه خود برای متخصص شدن کار می کنند.

هزینه تحصیل در مقطع دکترا:

. تحصیل در دانشگاه های دولتی در دوره دکترا بدون هزینه می باشد و دانشجویان فقط باید هزینه های جانبی و خدماتی دانشگاه را پرداخت کنند که مبلغ کمی می باشد. هزینه تحصیل در این دوره به طور مجانی می باشد.

یکی از مهم ترین مزایای تحصیل در دانشگاه های اسپانیا برای دانشجویان این می باشد که دانشگاه های اسپانیا مورد تایید وزارت علوم می باشد و به این معنا می باشد که دانشجویان ایرانی بدون نگرانی این امکان را دارند که در کشور اسپانیا به تحصیل خود ادامه دهند و اعتبار مدرک دانشگاهی در دانشگاه های اسپانیا برای وزارت علوم و وزارت بهداشت می باشد .

رشته های تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا :

تمامی رشته ها در دانشگاه های اسپانیا تدریس می شود و رشته های خاص مانند حقوق، زبان اسپانیایی، علوم اجتماعی، علوم کامپبوتر، مهندسی ها و علوم طبیعی جزء رشته های پرطرفدار در دانشگاه های اسپانیا می باشند.

جاذبه های تحصیل در اسپانیا :

شما به غیر از تحصیل در دانشگاه های اسپانیا این امکان را دارید که توانایی های خود را افزایش دهید. در دانشگاه های اسپانیا یک محیط آرام و دوستانه وجود دارد که دانشجویان زیادی خارجی در حال تحصیل کردن می باشد. سمینار و کار های علمی و کار های آزمایشگاهی در فضای آرام شرکت کنند و  دانشجویان مجوز این را دارند که با استادان خود صحبت کنند و کمک بخواهند.

 

سابقه و سطح علمی دانشگاه های اسپانیا :

برای تحصیل در دروه دکترا، شما این امکان را دارید که در یکی از دانشگاه های معتبر اسپانیا به تحصیل مشغول شوید. بعضی از دانشگاه ها بسیار قدیمی و حرفه ای می باشند که همیشه در لیست دانشگاه های بین المللی هستند. شهر های پیشرفته و حرفه ای مثل مادرید و بارسلونا، والنسیا، آلیکانته، سالامانکا و ماربیا این امکان را دارید که به ادامه تحصیل خود بپردازید. دانشگاه های اسپانیا اختراعات و نوآوری های زیادی در رشته علوم اعصاب داشته است. در حال حاضر دانشگاه های اسپانیا این خلاقیت  را دارا می باشد که برای برنامه های تحقیقاتی در برنامه های گوناگونی مثل فناوری و انرژی و… انجام میدهد. دانشگاه های اسپانیا با جذب بهترین دانشجویان بین المللی برای تحصیل در دوره دکترا به پیشرفت زیادی دست یافته است.

زبان تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا :

در دانشگاه های اسپانیا به زبان انگلیسی تدریس می شود و یکی از مزیت های دانشگاه های اسپانیا این است که بدون مدرک زبان نیز به فرد پذیرش داده می شود و این امر باعث شده که بسیاری از افراد به صورت مشتاقانه به فکر ادامه تحصیل در دانشگاه های اسپانیا باشند.

مدت زمان کار همزمان با تحصیل در اسپانیا :

دانشجویان در دوره دکترا در اسپانیا این امکان را دارند که 20 تا 30 ساعت در یک هفته به کار مشغول شوند و این امر می توانند به هزینه های زندگی و کار کمک کند .

مدارک لازم برای دریافت پذیرش دوره دکترا از دانشگاه های اسپانیایی :

  • مدارک تحصیلی ترجمه شده
  • رزومه تحصیلی داشتن
  • انگیزه نامه داشتن
  • پروپوزال
  • توصیه نامه داشتن
  • صفحه اول پاسپورت اسکن داشته باشید
  • سابقه کاری در صورت وجود

 

مدارک لازم برای پذیرش دانشگاه های اسپانیا :

یکی از مرحله های مهاجرت تحصیلی به اسپانیا جمع آوری و مهیا کردن مدارک لازم برای پذیرش دانشگاه های اسپانیا می باشد. در این روش باید به مدارک قانونی خواسته شده دقت بفرمایید و این که چرا دانشگاه های مختلف قواعد مشخصی برای مدارک های پذیرش دارند.

برای دریافت پذیرش قبل از تمام شدن تحصیل باید صورت بگیرد یعنی این که کسانی که ترم آخر هستند این امکان را دارند که با ارائه مدارک گواهی اشتغال به تحصیل و ریز نمرات را صادر کنند.

 

کار همزمان با تحصیل در اسپانیا :

کار داشتن همزمان با تحصیل در اسپانیا باعث شده است که دانشجویان بسیاری از هزینه های زندگی و تحصیل خود را پوشش دهند.  کشور اسپانیا از لحاظ هزینه های زندگی نسبت به کشور های اروپایی دیگر کم هزینه تر می باشد و اگر دانشجو هم کار کند و هم به تحصیل خود ادامه دهد شانس خوبی برای زندگی کردن دارد.

تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا

لازم به ذکر می باشد که دانشجویان باید به تحصیل خود بپردازند و در حین تحصیل به کار مشغول شوند یعنی کار به طور نیمه وقت می باشد.  شما این امکان را دارید که ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تغییر دهید و در نهایت این امکان برای شما وجود دارد که به اقامت دائم دست پیدا کنید. در ضمن ویزای کاری پروسه جداگانه ای دارد که باید طی شود و پس از تمامی پروسه ها و اینکه آیا شما واجد شرایط برای کار کردن در این کشور هستید یا خیر؟ باید طی شود.

زبان مورد نیاز برای کار حین تحصیل در اسپانیا :

زبان کار کردن به زبان انگلیسی می باشد اما بهتر است که زبان اسپانیایی بلد باشیم که در زندگی نقش به سزایی دارد. در ضمن بیشتر مشاغل از شما زبان اسپانیایی می خواهند. به دلیل اینکه بعضی از شغل ها با افراد جامعه و مردم ارتباط دارند باید زبان اسپانیایی را یاد بگیرید.

البته زبان اسپانیایی دومین زبان پرطرفدار جهان است که بیشتر از 90 میلیون نفر در کل جهان به زبان اسپانیایی صحبت می کنید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در مقطع دکترا در اسپانیا این امکان را دارید که با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و با کارشناسان ارشد ما به صورت تلفنی و حضوری مشاوره می دهند و کارشناسان ارشد ما شرایط شما را در نظر می گیرند و بهترین راه را به شما عزیزان پیشنهاد می دهند.

 

 

5 (100%) 16 votes



  1. هما گفت:

    سوپروايزر پيدا كردن واقعا سخته …

  2. ترنم گفت:

    مرسی از اطلاعات به روز شده و عالیتون

  3. بیژن مرتضوی گفت:

    کاش می شد موسسات اعزام دانشجو برای دکترا هم پذیرش می گرفتند

  4. rahaaaaaa گفت:

    ممنون از مطالب خوبتون

  5. رها گفت:

    شرایط دقیق گفتین مرسییییییی

  6. mani گفت:

    با تشکر از زحماتتون، آیا امکان عزیمت دانشجوی متاهل به همراه همسرش وجود دارد ؟

  7. ابن سینا گفت:

    من زنگ زدم یه موسسه می گفتن گرفتن پذیرش برای مستر مجدد راحت تر از دکتراس

  8. نیما گفت:

    اخذ پروسه های دکترا کفش آهنی میخواد از لحاظ تایمی مقرون به صرفه نیست زمان بره

  9. امیر علی گفت:

    سلام

    ممنون میشم در مورد تحصیل در دوره کالج اسپانیا توضیح دهید.
    و سپاس گذارم بابت سایت خوبتون

  10. مهسا گفت:

    مطالبتون واقعا جزئی و کامله
    متشکرم از سایت خوبتون

  11. sohrab گفت:

    کلا میشه گفت بعد تحصیل باید دنبال اقامت تو یه کشور دیگه باشی نرخ بیکاری مردم خودش خیلی بالاست چه برسه به من که مهاجرم کار بدن

  12. عادل گفت:

    سلام میشه بگین چطوری باید بیام وکالت بدم کارامو انجام بدین؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *