مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » جمهوری چک » اقامت پس از تحصیل در چک

اقامت پس از تحصیل در چک



اقامت پس از تحصیل در چک

کشور جمهوری چک عضو کشور های اتحادیه اروپا می باشد. شرکت های بین المللی زیادی در این کشور وجود دارد که دانشجویان پس از تمام شدن تحصیل شان می توانند برای کار و اقامت پس از تحصیل در چک اقدام کنید. هر سال تحصیلی در این کشور از دو ترم تحصیلی تشکیل می شود که در فصل های زمستان و تابستان که اقدام به ثبت نام می کنند.

 

 

مشاغل برای دانشجویان

  • صنایع عمده مانند صنعت خودرو، الکترونیک ، خدمات مالی، ماشین آلات و تجهیزات
  • صنعت ساخت و ساز و لوازم مهندسی و صنعت توریسم
  • متخصصان IT، مهندسان، کارگران ماهر در زمینه صنعتگران و کارگران ماشین آلات
  • شرکت های بزرگ مانند: اسکودا، بادویزر، پیلزنز اورکوئل، یونیپترول و….
  • میانگین ساعت کار: اغلب 40 ساعت در هفته، به هشت ساعت در روز صورت می گیرد.
  • تعطیلات عمومی که چهار هفته در سال می تواند مرخصی با حقوق داشته باشند.
  • نرخ مالیات، کسانی که در این کشور زندگی می کنند باید مالیات بر درآمد پرداخت کنند.

 

اقامت پس از تحصیل در چک

در این کشور راه های زیادی وجود دارد که شما باتوجه به وب سایت ها عمده ترین راه جستجوی کار را پیدا می کنید. شخص ابتدا باید رزومه کاری خود به همراه انگیزه نامه باید ارائه دهید و به سایت های کاریابی ایمیل بزنید. ابته در حد فهمیدن، نوشتن، حرف زدن کافی می باشد.

 

مشاغل موجود در کشور چک ارائه در سایت های کاریابی

  • CZ، بسیاری از سایت های خوب و کارآمد برای شغل مهاجرین وجود دارد اما کشور چک به این مشاغل نیازی ندارد.
  • CZ، در چک و انگلیسی
  • ولادا FRONTA DNES ، روزانه ملی با یک قسمت مشاغل
  • پراگ روزانه مانیتور، به زبان انگلیسی به صورت الکترونیکی
  • آژانس های استخدام

 

شرایط اقامت پس از تحصیل در چک

در بعضی از شرکت ها اگر جای خالی در سیستم کاری داشته باشند اعلام می کنند، شما می توانید در یکی از شرکت ها مشغول به کار شوید و این امکان را دارید که همان روزی که اعلام شدن روی وب سایت اعلام نیاز کردند برای مصاحبه بروید.

 

آیا شما نیاز به ویزا دارید؟

در کشور های اتحادیه اروپا به ویزای و یا مجوز کار احتیاجی ندارید، کسانی که تمایل به ماندن کتر از 90 روز در چک را دارند. شما تمایل دارید برای بیشتر از 30 روز در چک باقی بماند باید برای ویزای مورد نظر درخواست دهند.

اگر تمایل دارید که بیشتر از سه ماه در این کشور بمانید باید یک ویزای اقامت موقت یا ویزای کار را دریافت کنید.

آموزش عالی در این کشور که مرتبط به برنامه های دانشگاه ها می باشد که به دو گروه تمام وقت یا پاره وقت و همچنین ترکیبی که از هر دو دسته پاره وقت و تمام تشکیل شده می باشد.

دوره تمام وقت این مقطع که در بر گیرنده سخنرانی استاد، برگذاری همایش و سمینار و همچنین برگذاری تمرین های هفتگی می باشد.

 

چگونه می توانید یک مقیم دائم باشید؟

شهروندان کشور های غیر اتحادیه ارویا این امکان را دارند برای دریافت اقامت دائم پس از پنج سال اقامت موقت در جمهوری چک اقامت دائم را دریافت کنند.

 

شرایط دریافت پذیرش تحصیلی در چک

  • شرایط اصلی جهت پذیرش در مقطع لیسانس در این کشور عبارت است از : به همراه داشتن مدرک دیپلم و با موفقیت گذارندن آزمون Maturita است.
  • شرط ورود به مقطع فوق لیسانس در این کشور عبارت است از : به پایان رساندن دوره کارشناسی یا معادل این دوره می باشد.
  • شرط ورود به مقطع دکترا در این کشور عبارت است از : به پایان رساندن دوره فوق لیسانس می باشد و متقاضیان این دوره ملزم به شرکت در آزمون ورودی و مصاحبه شرکت کنند.

 

مدارک مورد نیاز برای ارسال مدارک در چک

آخرین مهلت ارسال درخواست برای پذیرش تحصیلی در چگ اواخر ماه های فوریه و مارس می باشد.

با این توضیح که اغلب دانشگاه ها اقدام به صدور فرم درخواست به صورت آنلاین می کنند و محتوای این آزمون به صورت شفاهی، کتبی و استعداد می باشد که رئیس دانشکده اقدام به تعیین می کنند.

 

بررسی دوره های تحصیلی کشور چک

هر سال تحصیلی در این کشور از دو ترم تحصیلی تشکیل می شود که در فصل های زمستان و تابستان که اقدام به ثبت نام می پردازند.

هر ترم تحصیلی در این کشور به یکی از روش های زیر انجام می شود که عبارت است از :

  • موفقیت در آزمون پایانی
  • گرفتن مدرک پایان دوره توسط متقاضی
  • گرفتن کارنامه با این توضیح که کارنامه در سه سطح عالی، خیلی خوب، خوب تقسیم می شود. برای اشخاصی در سطح چهارم مردود می شوند کارنامه صادر نمی شود.

 

مزایایی اقامت پس از تحصیل در چک

  • داشتن سابقه دراز مدت در امر آموزش در مدت زمان این سابقه به بیشتر از ششصد سال تجربه در زمینه آموزش دانشگاهی می رسد.
  • داشتن تنوع بالا و گوناگون در میان رشته های آموزشی در دوره های مختلفی مانند لیسانس، فوق لیسانس، دکترا و رشته های پزشکی و کلیه رشته های مهندسی و رشته های مربوط به علوم انسانی که به زبان های مختلف مانند زبان چک، زبان انگلیسی، زبان آلمانی و زبان فرانسوی تدریس می شود.
  • داشتن ظرفیت بالای این دانشگاه با این توضیح که تعدادی بیشتر از سی و هفت هزار دانشجو با تابعیت خارجی مشغول به تحصیل در این کشور می باشند.
  • از آن جا که این کشور دارای تجریه فرهنگی و تاریخی می باشد در نتیجه انتظار برخورد فرهنگ ها و اندیشه های گوناگون در این دانشگاه ها میرود که منجر به افزایش روابط بین المللی دانشجویان می شود.
  • با توجه به پایین بودن هزینه زندگی و تحصیل در این کشور در برابر کیفیت بالای زندگی و آموزشی که از جانب این کشور ارائه می گردد این کشور می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای تحصیل باشد.
  • فرصت ارائه بورسیه تحصیلی این کشور برای دانشجویان مقطع دکتری
  • وجود داشتن دانشگاه های دارای اعتبار که در سطح جهانی دارای اعتبار می باشند.

 

برای اطلاعات بیشتر می توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه اقامت پس از تحصیل در چک با کارشناسان حرفه ای و وکلای ما در ارتباط باشید. وکلا و مشاوران ما به صورت تلفنی و حضوری می تواند به شما خدمات مشاوره ارائه دهند.

 

اقامت پس از تحصیل در چک
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *