مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » مجارستان » اقامت دائم در مجارستان

اقامت دائم در مجارستان



اقامت دائم در مجارستان

ممکن است کسب اقامت دائم در مجارستان در سال 2019 سوال بسیار از متقاضیان مهاجرت به این کشور باشد.

اگرتصمیم به مهاجرت  به مجارستان را دارید و به دنبال اخذ اقامت دائم در مجارستان هستید مقاله پیش رو را مطالعه نمایید.

برای آگاهی از انواع طرق مهاجرت به مجارستان با موسسه سفیران سروش سعادت تماس گرفته و از مشاوره های رایگان بهره مند شوید.

 

کشور مجارستان

مجارستان کشوری است که در مرکز اروپا واقع شده است پایتخت این کشور شهر بوداپست می باشد.

این کشور حدودا ده میلیون نفر جمعیت دارد. این کشور عضو اتحادیه اروپا می باشد ولی واحد پول این؛

کشور آنفورینت می باشد.

زبان رسمی مردم این کشور مجاری می باشد ولی در شهر بوداپست افراد به زبان انگلیسی و آلمانی هم صحبت می کنند.

این کشور از شمال با کشور اسلواکی، از جنوب با کشور یوگسلاوی، از شرق با کشور رومانی و از غرب با کشور؛

اتریش هم مرز می باشد.

 

چرا مجارستان؟

مجارستان کشوری است زیبا که در محدوده شنگن قرار دارد همچنین این کشو عضوء اتحادیه اروپا می باشد.

هزینه زندگی در این کشور نسبت به سایر کشور های اروپپا غربی ارزان تر می باشد.

این کشور از نظر حمل و نقل عمومی بسیار پیشرفته می باشد به طوری که در سراسر شهر وسایل نقلیه عمومی در نظر؛
گرفته شده است و مردم کمتر به خرید ماشین های شخصی رو می آورند.

از نظر خدمات پزشکی نیز این کشور در سطح خوب و باکیفیتی قرار دارد و خدمات پزشکی برای افراد با؛

هزینه های کمتری انجام می شود.

در این کشور مدارس با سطح آموزشی استاندارد برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است و خدمات تحصیلی؛

هم مانند سایر خدمات این کشور ارزان قیمت می باشد.

 

اقامت دائم در مجارستان

برای دریافت اقامت دائم در مجارستانابتدا باید با دریافت ویزا اقامت موقت به این کشور مهاجرت کنید.

افرادی ک به دنبال ادامه تحصیل می باشند یا علاقه به گذراندن یک دوره برای یادگیری زبان دارند می توانند؛

ویزا تحصیلی کشور مجارستان را دریافت کرده و بعد از فارغ التحصیل شدن جهت اخذ اقامت دائم اقدامات؛

لازم را انجام دهند.

افرادی که ویزا توریستی این کشور را دریافت می کنند نمی توانند اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند.

همچنین افراد می توانند از طریق سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت در مجارستان اقامت موقت این کشور را دریافت نمایند.

افراد می توانند طی پنج سال و با تمدید سال به سال این ویزا در کشور مجارستان اقامت داشته باشند.

بعد از گذشت این مدت امکان تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم برای متقاضی وجود دارد.

 

دریافت پاسپورت مجارستان

بعد از گذشت 5 سال از اقامت موقت و تمدید هر سال آن، افراد می توانند اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند.

بعداز گذشت سه سال از اقامت دائم این کشور فرد می تواند برای دریافت پاسپورت این کشور اقدامات لازم را انجام دهد.

فرد برای دریافت پاسپورت این کشور باید مدرک معتبر زبان ارائه دهد.

همچنین متقاضی باید با فرهنگ، تمدن و تاریخ کشور مجارستان آشنایی داشته باشد.

 

انواع ویزا ها در کشور مجارستان

برای کسب اقامت دائم در مجارستان افراد می توانند با انواع ویزا ها به این روش مهاجرت کنند و سپس

اقامت دائم این کشور را اخذ کنند.

  • کسب اقامت تحصیلی در کشور مجارستان؛
  • دریافت ویزا کاری در مجارستان؛
  • اخذ اقامت از طریق ازدواج؛
  • اخذ اقامت با ثبت شرکت؛
  • اخذ اقامت با سرمایه گذاری در کشور مجارستان.

برای اطلاع از چگونگی اخذ ویزا های نامبرده با مشاوران موسسه سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.

ثبت شرکت در کشور مجارستان

ثبت شرکت و سرمایه گذاری در این کشور راهی امن، بی خطر و نسبتا آسان می باشد.

برای دریافت اقامت دائم در مجارستان فرد می تواند در ابتدا از طریق اقامت کوتاه مدت برای ثبت شرکت در این؛

کشور اقدام نماید.

فرد می تواند به عنوان مدیر شرکت برای خود و اعضای خانواده اش اقامت این کشور را دریافت نماید.

بعد از گذشت 5 سال و تمدید اقامت موقت در هر سال می توانید اقامت دائم کشور مجارستان را دریافت نمایید.

فرد با داشتن گواهی اقامت این کشور می تواند در این کشور ملک، زمین و مسکن به نام خود خریداری نماید.

حداقل سرمایه برای ثبت شرکت در کشور مجارستان مبلغ 24 هزار یورو می باشد.

 

مزایا ثبت شرکت در مجارستان

  • این کشور عضو اتحادیه اروپا و در محدوده شنگن است شما با ثبت شرکت می توانید در کشور های اروپایی؛

به تجارت بپردازید.

  • فرد و خانواده اش می توانند بدون دریافت ویزا به محدوده شنگن سفر کنند؛
  • ثبت شرکت یک روش مطمئن و امن می باشد؛
  • هزینه زندگی و سایر امکانات در این کشور نسبت به سایر کشور های غرب اروپا ارزان تر و به صرفه می باشد؛
  • کشور مجارستان مطمئن ترین کشور برای تمدید اقامت می باشد؛
  • تهدیدی برای سرمایه موجود در بانک وجود ندارد و بعد از انجام مراحل می توان سرمایه را برای؛

هزینه های مربوط به شرکت استفاده کرد.

  • حداقل زمان برای ثبت شرکت و شروع کار یک الی دو هفته می باشد؛
  • مالیات در نظر گرفته شده برای شرکت های کوچک ده درصد می باشد؛
  • برای ثبت شرکت معرفی 1 مدیر عامل برای شرکت لازم است؛
  • تعداد سهامداران در شرکت های مجارستان می توان بیشتر از 1 نفر باشد؛
  • سهامداران شرکت می توانند اشخاص حقیقی یا حقوقی باشند؛
  • اقامت موقت یک سال برای سهامداران و خانواد هایشان نیز صادر می شود.

 

کسب اقامت از طریق ازدواج

افرادی که قصد دارند در زمان کوتاهی اقامت دائم این کشور را دریافت کنند می توانند از طریق ازدواج اقدام کنند.

فرد با ازدواج با تبعه کشور مجارستان می تواند اقامت این کشور را دریافت نماید.

فرد پس از ازدواج اقامت موقت این کشور را دریافت می نماید و پس از گذشت 3 سال از ازدواج و زندگی؛

مشترک می تواند برای دریافت اقامت دائم در مجارستان اقدام کند.

بعد از گذشت 5 سال فرد می تواند پاسپورت این کشور را تحت شرایط در نظر گرفته شده دریافت نماید.

 

کسب اقامت از طریق تحصیل

یکی دیگر از ویزاهای پر طرفدار در کشور مجارستان ویزا تحصیلی در این کشور می باشد.

هزینه تحصیل در این کشور با توجه به نظام آموزشی این کشور ارزان قیمت تر از سایر کشور های اروپایی می باشد.

فرد بعد از فارغ التحصیل شدن می تواند اقامت دائم این کشور را دریافت نماید.

از مزیت های تحصیل در این کشور می توان به گذراندن دوره های زبان در کالج های این کشور اقدام کرد.

بعد از تحصیل فرد باید در شغلی مشغول به کار شد و بعد از گذشت 3 سال اقامت دائم را دریافت نماید.

 

پیشنهاد می شود قبل از اقدام برای اخذ ویزا با مشاوران و وکلا مجرب و موسسات معتبر مشورت کرده و بعد از

دریافت مشاوره برای مهاجرت اقدام نمایید.

مشاوران و کادر مجرب موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آمادگی دارد تا شما را در این امر راهنمایی کند.

 

اقامت دائم در مجارستان
5 (100%) 1 vote

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *