آلمان

اقامت دائم آلمان

اقامت دائم آلمان

اقامت دائم آلمان

اقامت دائم آلمان و روش های دریافت اقامت دائم در این کشور یکی از عنوان های پر مخاطب می باشد.

کشور آلمان یکی از کشور های توسعه یافته است که به تازگی مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته است.

دریافت اقامت دائم آلمان به چند روش امکان پذیر می باشد.

  • اقامت دائم در آلمان از طریق ازدواج
  • اقامت دائم در آلمان از طریق تولد
  • اقامت دائم در آلمان از طریق پناهندگی
  • اقامت دائم در آلمان از طریق تحصیل
  • اقامت دائم در آلمان از طریق کار
  • اقامت دائم در آلمان از طریق سرمایه گذاری

 

انواع مجوز اقامت در آلمان

نوع اقامت به مدت زمان اقامت شما بستگی دارد.

شهروندان آلمانی این امکان را دارند که برای اقامت دائم در آلمان بعد از دوره اقامت در آلمان مجوز اقامت را دریافت کنید.

به صورت کلی بعد از هشت سال، افراد خارجی که شرایط لازم را دارند می تواند درخواست اقامت بدهند.

اقامت دائم آلمان این امکان را می دهد بعد از مدت پنج سال بتوانید اقامت دائم از کشور را دریافت کنید.

بعضی از خارجی ها ترحیج می دهند که در آلمان ویزای دائم داشته باشند،

زیرا نمی توانند حقوق و نیاز های شهروندان آلمانی را بدهند.

به هرحال هر دو روش امکان سکونت در این کشور را می دهد.

 

اقامت دائم آلمان

اجازه اقامت یا محل اقامت دائم آلمان راه دیگری است که این امکان را می دهد در این کشور زندگی کنید.

مزیت های این اقامت شامل موارد زیر می باشد:

اقامت به کارمندان حرفه ای و متخصص

دانشجویانی که در موسسات آموزشی عالی در کشور آلمان فارغ التحصیل شدند،

بعد از مدت دو سال می توانند اقامت دائم خود را دریافت کنند.

کسانی که کارت آبی یا بلو کارت را دارند می توانند بعد از 33 ماه،

کار کردن با مدرک زبان آلمانی اقامت دائم خود را دریافت کنند.

کسانی که به کار مشغول هستند و ویزای کاری این کشور را دارند،

این امکان را دارند که بعد از سه سال اقامت دائم خود را دریافت کنند.

تابعیت آلمان از طریق تحصیل

شما می توانید از طریق قانونی به شهروند آلمانی تبدیل شوید، برای دریافت شهروند آلمانی باید:

  • در زمان درخواست شهروندی آلمان حق اقامت داشته باشید.
  • بعد از 8 سال به صورت پیوسته و قانونی در آلمان ساکن باشید.
  • امکان ویزای همراه برای خانواده ( همسر و فرزندان) را دارید.
  • مدرک زبان آلمانی B1 را داشته باشید.
  • عدم جرم و جنایت، هیچ گونه سوئ پیشینه ای نداشته باشید.
  • متعهد بودن به قانون اساسی آزادی و دموکراسی

 

تابعیت آلمان از طریق ازدواج

به صورت قانونی در آلمان باید به مدت سه سال ازدواج کرده باشید.

بعد از وارد شدن به آلمان ازدواج کنید، تابعیت آلمان از روش ازدواج در مدت زمان بیشتری دریافت می کنید.

ازدواج با یک شهروند آلمانی به صورت کلی به شما تابعیت این کشور را نمی دهد.

در برخی از نیاز های شهروندان آلمانی، شما باید به مدت دو سال ازدواج کرده باشید.

 

تابعیت آلمان از طریق تولد

از بدو تولد فرزند که در آلمان متولد شده، اگر از پدر و مادر آلمانی به دنیا آمده،

یا صرف نظر از فرزند در آلمان یا خارج از آلمان به دنیا آمده تابعیت آلمان را اخذ نمایید.

اگر پدر و مادر فرزند آلمانی نباشد، فرزند در آلمان به دنیا آمده باشد به صورت خودکار تابعیت کشور آلمان را دریافت می کند.

در زمان تولد یکی از پدر یا مادر اگر به مدت هشت سال در آلمان ساکن باشند اقامت آلمان را می توانند دریافت کند.

یک فرزند این حق را دارد که ملیت پدر و مادر را خود را بدست آورد.

 

چگونه تابعیت آلمان را دریافت کنیم؟

تبدیل شدن به یک شهروند آلمانی به این معنی می باشد که شما در کشور آلمان پذیرفته و قبول شده اید،

این امکان را دارید که در آلمان از مزایا و حقوق این کشور  برخوردار باشید.

هنگامی که شما به مدت هشت سال در این کشور زندگی کرده باشید، این امکان را دارید به که شهروند آلمانی تبدیل شوید.

سه روش برای زندگی کردن در آلمان وجود دارد، اول این که اقامت دائم E را دریافت کنید.

دوم این که از طریق کارت آبی به اقامت آلمان برسید.

سوم این که از یکی از راه های مهاجرتی وارد این کشور شوید و در نهایت اقامت دائم این کشور را دریافت کنید.

در این ادامه به توضیح ویزای E  پرداخته می شود.

 

شرایط اقامت دائم آلمان چگونه می باشد؟

اگر به مدت 5 سال در کشور آلمان ساکن باشید این امکان را دارید که اقامت آلمان را بدست آورید.

زمانی که به شما این اجازه را می دهند شما می توانید در کشور آلمان یا دیگر کشور های اتحادیه اروپا زندگی کنید.

 

برای دریافت این نوع اقامت دائم در آلمان:

  • به مدت پنج سال به صورت پیوسته در این کشور زندگی کنید.
  • محل اقامت و سکونت داشته باشید.
  • مدرک زبان آلمانی B1 را داشته باشید.
  • عدم جرم و جنایت، هیچ جرمی نداشته باشید.

 

مجوز اقامت در آلمان چیست؟

اگر شما به فکر این هستید که فقط کشور آلمان را ببینید و از دیدنی های این کشور استفاده کنید،

نیازی به دریافت ویزای دائم نیست شما این امکان را دارید که از طریق ویزای توریستی به هدف خود برسید.

ویزای توریستی به مدت 90 روز به شما داده می شود و می توانید از دیدنی های این کشور استفاده کنید.

مجوز اقامت در آلمان برای ویزا هایی می باشد که افراد مدت زمان بیشتر از 90 روز را بخواهند اقامت داشته باشند.

به عبارت دیگر شما به فکر تحصیل، کار و یا شرکت در فعالیت های دیگر این کشور باشید که باید ویزای دیگری دریافت کنید.

لازم به توضیح می باشد که اگر شما اجازه اقامت دائم EC را از یکی از کشور های اتحادیه اروپا دریافت کنید،

به مدت سه ماه در آلمان می توانید اقامت داشته باشید.

با یک پاسپورت و یا شناسنامه معتبر برای برنامه های خود در این کشور تصمیم بگیرید.

شما این امکان را دارید برای اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت با کارشناسان ارشد و حرفه ای ما به صورت تلفنی و حضوری مشاوره شوید. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سابقه درخشان در زمینه مهاجرت افتخار می کنند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *