مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آلمان » اقامت آلمان از طریق کار

اقامت آلمان از طریق کار



اقامت آلمان از طریق کار

شاید اخذ اقامت آلمان از طریق کار در راس انتخاب در بین انواع ویزا برای مهاجران قرار داشته باشد.

اخذ ویزای کار یکی از روش های مهاجرت به آلمان از طریق بوده که می تواند منجر به دریافت کارت آبی آلمان گردد.

متقاضیان جهت رقم زدن این اتفاق نیازمند داشتن یک موقعیت کاری در این کشور هستند.

شما جهت اخذ اقامت آلمان از طریق کار می توانید به دو صورت از ایران اقدام نمائید.

 

شرایط و موقعیت کار در آلمان

در سال های اخیر کشور آلمان به جهت رشد منفی جمعیت کشورش اقدام به جذب مهاجر نمود.

به هم ین منظور در بسیاری از حرفه ها تصمیم به جذب نیروی متخصص کاری نمود.

این کشور در سال 2012 میلادی به طور رسمی گرفتن کارت آبی را اعلام کرد.

برای دستیابی به این کارت شما می توانید در بهترین اتفاق دارای یک پیشنهاد کاری باشید.

البته به جهت عدم حضور شما در این کشور این مسیر کمی دشوار طی می شود.

شما می توانید در صورت واجد شرایط شدن برای ویزای جست و جوی کار آلمان اقدام نمائید.

نیروهای متخصص این امکان را دارند که با اخذ این ویزا در مدت زمان کوتاه به آلمان سفر کنند.

در صورتی که شما بتوانید پیشنهاد کاری را از اینجا بدست آورید جهت دریافت کارت آبی باید شرایط زیر را دارا بود.

 

کارت آبی یا BLUE CARD

  • مدت اعتبار بستکی به مدت قرارداد شما می باشد.
  • امکان دریافت اقامت دائم
  • امکان تمدید قرارداد کاری شما
  • امکان تمدید کارت آبی یا یلو کارت
  • مجوز ورود برای افراد متخصص و ماهر
  • امکان کار کردن در تمامی اتحادیه اروپا به غیر از کشور انگلیس، ایرلند و دانمارک
  • امکان زندگی و کار کردن در کشور آلمان
  • مزایا و تهسیلات به دارندگان این کارت
  • شما با دارا بودن این کارت و مدرک زبان آلمانی B1 امکان دریافت اقامت دائم این کشور بعد از سه سال
  • به عنوان مدرک معتبر می باشد
  • درآمد ناخالص برای دارندگان این کارت 44800 یورو بوده که البته میزان آن بنا به تخصص متفاوت است.
  • کمبود نیرو کار در آلمان به این دلیل باعث شده که خیلی از افراد متخصص برای دریافت این کارت اقدام کنند.
  • افرادی که در رشته های پزشکی، مهندسان، علوم طبیعی، ریاضی، انفورماتیک و علوم رایانه تحصیل کردند شانس بیشتری برای دریافت این کارت دارند.
  • دانشجویانی که در این کشور فارغ التحصیل شدند امکان دریافت این کارت با درآمد بالا و مشخص شده را دارند.
  • مدرک زبان آلمانی با سطح B1 با زمان معیین شده برای مجوز درخواست اقامت دائم
  • بدون داشتن پیشنهاد کاری امکان دریافت این کارت ندارید.

 

 اخذ اقامت آلمان از طریق کار

در سال 2055 میلادی کشور آلمان بابت تشویق و پاداش افراد متخصص و حرفه ای، امتیاز اقامت دائم از کشور آلمان را برای برخی از افراد که مهارت و تجربه بالایی دارند را بیشتر کرده است. کسانی که در رشته های مهندسی، پزشکی، علوم رایانه و… فارغ التحصیل شدند شانس بیشتری برای در پیدا کردن کار دارند.

شهروندان برخی از کشور ها این امکان را دارند که بدون نیاز به ویزا وارد این کشور شوند.

که البته اتباع اروپایی یا مقیم اروپا می توانند در عین حال درخواست مجوز اقامت و کار نمایند.

این افراد مجوز کار در کشور آلمان را بدست نخواهند آورد تا هنگامی که اقامت و کار این افراد مورد تایید نباشد.

تبعه کشور هایی چون آمریکا، استرالیا، اسرائیل، ژاپن و نیوزیلند احتیاج به اقامت و مجوز کار دارند.

 

مراحل اقامت آلمان از طریق کار

  • اولین راه این است که شما یک درخواست کتبی به سفارت آلمان بابت داشتن موقعیت کاری ارائه بدهید.
  • این درخواست از سوی کارفرمای آۀمانی با رعایت قوانین اداره کار و مهاجرت به شما ارائه گردد.
  • بعد از تحقیق و تفحص در نامه پیشنهاد کاری درخواست شما به اداره مهاجرت ارسال می شود.
  • البته این موقعیت ابتدا بابت ارزیابی و تصدیق جهت استعلام به اداره مربوطه ارسال می گردد.
  • برای ورود به آلمان باید سفارت این کشور درخواست شما را تایید نماید.

 

تعمق و تحقیق در مورد اجازه کار کشور آلمان

  • متقاضی بایستی توسط شرکت آلمانی که می تواند نیروی کار خارجی جذب نماید به کار گرفته شود.
  • اکثر این اشخاص استخدام شده باید مدارک دانشگاهی کارشناسی را حداقل داشته باشند.

 

درخواست بابت ویزای استخدامی شخصی

  • شخصی که به فکر این نوع ویزا می باشد باید مبلغی به اندازه یک میلیون یورو سرمایه داشته باشد.
  • شما به عنوان کارآفرین می توانید برای خود کار کرده و اقامت این کشور را بدست آورید.
  • البته طی نمودن این مسیر نیاز به دانش کامل شما از نوع بیزینس و توجیه اقتصادی این برنامه دارد.
  • پس از سه سالو انجام تعهدات و پرداخت مالیات به صورت منظم امکان دریافت اقامت دائم را دارید.
  • همچنین شما می توانید برای خانواده (همسر و فرزندان) اقامت آلمان را دریافت کنید.

 

راه های دیگر دستیابی به کار در آلمان

امکان دستیابی به ویزای کار آلمان پس از اتمام تحصیل در این کشور برای دانشجویان خارجی وجود دارد.

آنها می توانند بعد از فارغ التحصیلی به مدت 18 ماه اقامت را تمدید کرده تا کار مورد نظر خود را پیدا کنند.

با دستیابی به یک موقعیت کاری مرتبط با تحصیلشان می توانند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار تبدیل نمایند.

به جهت تحصیل رایگان و دانشگاه های معتبر خیلی از دانشجویان به فکر ادامه تحصیل در این کشور می باشند.

دانشجویان خارجی این امکان را دارند در هنگام تحصیل به صورت نیمه وقت نیز کار کنند.

 

پروسه تحصیل در آلمان

  • اگر شخصی هدف تحصیل در آلمان را داشته باشد، باید ابتدا از یکی از دانشگاه های معتبر پذیرش تحصیلی دریافت کنند.
  • شخص باید درخواست ویزای دانشجویی در کشور مبدا به سفارت آلمان بدهد.
  • در صورت تایید شدن ویزای تحصیلی خود را دریافت می کند.
  • سفارت آلمان باید درخواست ویزای تحصیلی برای دانشجو مشخص کند.
  • سفارت آلمان باید ویزای دانشجویی را ارزیابی و بررسی کند.

 

اقامت آلمان از طریق کار

خانواده شخص متقاضی این امکان را دارد در آلمان نیز در صورت داشتن موقعیت کاری مجوز کار دریافت کنند.

در حال حاضر، همسر این افراد حقوق یکسانی را هنگامی که در کشور آلمان هستند دارا خواهند بود.

لازم به ذکر است که بچه ها نیز برای وابستگی به والدین خود در آلمان حقوقی دارند.

اگر سن این افراد زیر 16 سال باشد و یکی از پدر یا مادر این افراد اقامت دائم این کشور را داشته باشند می توانند اقامت دائم دریافت کند.

کارشناسان ارشد و حرفه ای ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شما عزیزان این کمک می کنند و از ابتدا تا انتها های پروسه در کنار شما هستند.

کارشناسان ما با توجه به شرایط شما بهترین راه های مهاجرتی را به شما پیشنهاد می نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *