مهاجرت به کشور آلمان

اخذ ویزای آلمان

اخذ ویزای آلمان

جهت اخذ ویزای آلمان را دارید باید اصول این کشور را بدانید، زیرا کشور آلمان دارای نظام سیاسی جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی است. این کشور 16 ایالت دارد. شهرهای معروف این کشور هامبورگ، برلین، مونیخ و فرانکنورت است. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت قصد دارد این مقاله را در جهت اخذ ویزای آلمان و نیازمندی های دریافت آن در سال 2023 ارائه دهد. بابت اقامت بیشتر از 3 ماه در کشور آلمان باید به سفارت خانه آلمان در تهران مراجعه شود. برای ویزای آلمان اقدامات لازم را باید انجام داد. ابتدا باید از سفارت خانه وقت مصاحبه دریافت کرد. برای تعیین وقت بابت مصاحبه این امکان وجود دارد که در سایت سفارت خانه به صورت آنلاین وقت مصاحبه دریافت کرد. بعد از کامل کردن فرم درخواست ویزای آلمان، باید فرم برای سفارت خانه ارسال شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای آلمان

جهت دریافت ویزای آلمان ارائه مدارک زیر الزامی است: 

  • ارائه پاسپورت معتبر
  • ارائه شناسامه و کارت ملی
  • دعوت نامه
  • عکس
  • پرینت حساب بانکی جهت اثبات تمکن مالی
  • دلایل شما برای مهاجرت به این کشور (انگیزه نامه)

ویزای توریستی آلمان

کشور آلمان کشوری توریستی و گردشگری می باشد که بسیاری از توریستان و گردشگران، برای دیدن از اماکن دیدنی و گردشگری به این کشور سفر می کنند. کسانی که قصد سفر به آلمان برای گردشگری و بازدید دارند، باید ویزای توریستی آلمان را دریافت کنند. این نوع ویزای 90 روزه می باشد. همچنین پاسپورت معتبر داشته باشید، 3 قطعه عکس تمام رخ پاسپورتی نیاز است. دعوت نامه و برگه رزرو هتل هم باید داشته باشید.

همچنین بسیاری از افراد پس از بازدید از این کشور تمایل به مهاجرت از طرق مختلف پیدا خواهند نمود. بدین ترتیب در نمودار زیر هزینه اجاره بهای ماهیانه در این کشور شرح داده شده است:

اجاره بهای ماهانه در آلمان

اخذ ویزای آلمان جهت تحصیل

کشور آلمان از لحاظ تحصیل در رتبه های جهانی از دانشگاه های بسیار معتبر و مناسبی بابت ادامه تحصیل برخوردار است. به همین علت کشور آلمان باعث شده که مورد استقبال بسیاری از دانشجویان قرار بگیرد. برای افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور آلمان را دارند ابتدا باید پذیرش تحصیلی از دانشگاه مقصد را دریافت کرد.

مدارک لازم بابت دریافت ویزای تحصیلی آلمان به شرح زیر است:

  • پاسپورت معتبر به مدت 6 ماه و 2 عدد کپی از تمامی صفحه های آن
  • ارائه پذیرش تحصیلی از دانشگاه
  • اصل و ترجمه مدرک 3 سال دوره دبیرستان
  • اصل و ترجمه مدرک پیش دانشگاهی
  • در صورت داشتن پذیرش دوره ارشد باید ترجمه این دوره را هم داشته باشید
  • تکمیل فرم درخواست ویزای آلمان
  • ارائه کارت ملی و شناسنامه و 2 عدد کپی
  • ارائه 3 قطعه عکس
  • ارائه SOP یا همان انگیزه نامه
  • ارائه تمکن مالی و پشتیبان مالی

لازم به ذکر است دانشجویانی که ویزای دانشجویی دارند مدت این ویزای اقامت، 3 ماهه می باشد. دانشجویان بعد از ورود به کشور آلمان باید درخواست ویزای بلند مدت تحصیلی بدهند.

اخذ مجوز آلمان جهت کار

اخذ ویزای کاری آلمان از 2 طریق صورت می پذیرد که می توان به پیشنهاد کاری و ویزای جستجوی کار موقت کشور آلمان اشاره کرد. افرادی که قصد کار کردن در این کشور را دارند این امکان را دارند که ویزای کار یا کارت آبی در این کشور را دریافت کنند و در نهایت به اقامت دائم این کشور دست پیدا کنند. برای دریافت ویزای کاری آلمان ارائه مدارک مثل ویزای اقامتی و تحصیلی، داشتن پاسپورت دارای 6 ماه اعتبار، شناسنامه و کارت ملی به علاوه کپی آنها، بیمه خدماتی و درمانی، 3 قطعه عکس، پرینت حساب بانکی و تمکن مالی لازم و ضروری می باشد.

انواع روادید کاری کشور آلمان

ویزای کار آلمان برای کسب و کار به 2 گروه تقسیم می شود که به شرح زیر می باشد:

  • گروه اول کسانی هستند که برای پیدا کردن کار به آلمان سفر می کنند.
  • گروه دوم کسانی هستند از سمت شرکت های خاص و ارگان هایی که در این کشور می باشد به این افراد پیشنهاد کاری می دهند.

برای کسانی که گروه اول هستند ابتدا ویزای 3 تا 6 ماهه صادر می شود. این افراد در این ماه به دنبال پیدا کردن شغل مورد نظر خود باشند، سپس به شخص ویزای کار 3 ماه داده می شود. بعد از این مدت این امکان را دارند برای دریافت کارت آبی درخواست بدهد. شخص بعد از شروع به کار و پرداخت مالیات می تواند برای ویزای دائم اقدام کند. برای کسانی که دعوت نامه از طرف شرکت از کشور آلمان بابت کسب و کار دریافت کرده اند، ارائه این دعوت نامه به سفارت خانه ضروری می باشد.

انواع روش های اخذ ویزای کاری آلمان

مدارک تکمیلی جهت صدور ویزای آلمان

ارائه برخی مدارک علاوه بر مدارک اصلی، برای اخذ ویزای آلمان نیاز است:

  • فرم امنیتی باید داشته باشید.
  • ارائه روادیدهای درخواست شده شخص در 5 سال گذشته
  • ارائه بیمه درمانی و خدماتی معتبر
  • رزرو پرواز و هتل
  • تمکن مالی، ثابت کند که فرد از توانایی مالی خوبی برخوردار می باشد.
  • ارائه ضمانت نامه بانکی برای هر شخص به ارزش بیست میلیون تومان
  • حضور فرد بابت انگشت نگاری ضروری می باشد.

انواع روادید برای مهاجرت به آلمان

انواع ویزا برای مهاجرت به آلمان و شرح آن عبارتست از:

نوع ویزاشرح
Aویزای ترانزیت فرودگاهی به شما مجوز سفر تنها از فرودگاه های کشورهای عضور شنگن را می دهد و امکان خارج شدن از این محدوده را ندارید.
Bمجوز اقامت بلند مدت را به شما اعطاء خواهد نمود.
Cاخذ این نوع ویزا به مدت کوتاه مدت می باشد و زمان این ویزا بستگی به شرایط شما دارد که سفارت خانه آلمان برای شما در نظر گرفته است.

اگر در کشورهای عضو شنگن اقامت داشته باشید این ویزای را می توانید به 3 گروه تقسیم کنید:

  • ویزای یک بار ورود
  • ویزای دوبار ورود
  • ویزای چند بار ورود

اخذ ویزای سرمایه گذاری آلمان

طرح ویزای سرمایه گذاری آلمان از کارآفرینان، سرمایه گذاران خارجی و اعضای خانواده آنها برای زندگی، کار یا اداره تجارت در کشور استقبال می کند، مشروط بر اینکه ابتدا سرمایه گذاری واجد شرایط انجام شود و سرمایه گذاری شما تأثیر مثبتی بر اقتصاد آلمان داشته باشد. سرمایه گذار یا نوآفرین اصلی باید در یک پروژه سرمایه گذاری، یک شرکت آلمانی یا شرکت خود سرمایه گذاری کند تا واجد شرایط اخذ اقامت آلمان باشد. در حالی که ویزای طلایی بسیاری وجود دارد که توسط کشورهای دیگر اجرا می شود، با توجه به موقعیت ثروتمند آلمان و نفوذ منطقه ای آلمان در اتحادیه اروپا، اخذ ویزای طلایی در آلمان واقعا سودمند است. جهت اطلاع از شرایط سرمایه گذاری در آلمان پیشنهاد ما به شما مطالعه مقاله مذکور می باشد.

آلمان یکی از کشورهای کلیدی اروپایی است که دارای اقتصاد پررونق، وضعیت سیاسی باثبات، و فرصت های کار و تحصیل فراوان است. آلمان با داشتن یک صنعت قوی در تولید و مهندسی، به عنوان یک نیروگاه اقتصادی کلیدی با فعالیت های اقتصادی شلوغ در نظر گرفته می شود. ناگفته نماند که فرصت ‌های سرمایه‌ گذاری در اقتصاد آلمان سودمند است. نکته مهم این است که برنامه ویزای طلایی در آلمان برخلاف ویزای طلایی سایر کشورها است زیرا هیچ مسیر متعارفی برای اقامت وجود ندارد. در عوض، تا زمانی که حداقل آستانه سرمایه گذاری برآورده شود، دولت آلمان الزامات نسبتاً آسان تری برای سرمایه گذاری دارد.

اخذ ویزای شنگن آلمان

در سال های اخیر کشورهایی مانند کشور سوئد، کشور نروژ و کشور فنلاند به اسکاندیناوری معروف شدند. قرارداد بابت رفت و آمد و ورود و خروج در مرزهای مشترک این کشورها به صورت آزاد منعقد شد. به عبارت دیگر شهروندان این کشورها برای سفرهای درون مرزی احتیاجی به اخذ ویزا نداشتند. چند سال بعد از آن کشورهای آلمان و فرانسه نیز عضو این کشورهای شدند.

کسانی که هدف های مختلف از جمله تحصیل، گردشگری، کاری، ازدواج و غیره این امکان را دارند برای ویزای آلمان اقدام کنند. برای اخذ ویزا شخص باید دلیل موجه و سند معتبری برای سفر به این کشور را به سفارت خانه ارائه دهد. کارشناسان ارشد ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شما در زمینه اخذ ویزای آلمان کمک می کنند. به صورت تلفنی و حضوری شرایط شما را بررسی می کنند. بهترین راه مهاجرت را به شما پیشنهاد می کنند.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *