مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آلمان » ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی آلمان



ویزای تحصیلی آلمان

شرایط اخذ ویزای تحصیلی آلمان در سال 2019 دچار تغییراتی در طول پروسه زمانی این کشور بوده است.

در حال حاضر اتخاذ مسیر ویزای تحصیلی آلمان می تواند یکی از طولانی ترین ویزاهای تحصیلی اروپا باشد.

اما همچنان یکی از بهترین گزینه ها برای ادامه تحصیل در اروپا به جهت تحصیل رایگان به حساب می آید.

چه بهتر آنکه بتوان حتی به عنوان یک دانشجوی خارجی بدون هزینه در این کشور تحصیل نمود.

 

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل 

تحصیل در دانشگاه های آلمان خیلی پیشنهاد می شود زیرا از مزایای بسیاری برخوردار است.

هزینه های تحصیل در کشور های پیشرفته و درجه بالای اروپایی بسیار بالا می باشد.

یکی از مزیتهای دانشگاه های آلمان این است که علاوه بر تحصیل رایگان دانشجویان واجد شرایط را بورسیه می کند.

و این دانشجویان می توانند به صورت رایگان هم تحصیل و هم هزینه های زندگی را رایگان نمایند.

این امر باعث شده است که بسیاری از دانشجویان غیر اروپایی قصد تحصیل در این کشور را داشته باشند.

به دلیل این که از تمامی لحاظ مانند علمی، اقتصادی و اجتماعی بسیار بالا است.

یکی از مزایای این راه این است که شما در حین تحصیل این امکان را دارید به کار مشغول شوید.

این مزیت باعث می شود که کمک هزینه زندگی خود را تامین کنید.

در پایان تحصیل امکان تمدید ویزای تحصیلی به مدت حداقل شش ماه تا حداکثر 18 ماه وجود دارد.

در صورت به دست آوردن کار تمام وقت مرتبط با رشته تحصیلی به ویزای کار و اقامت دست یافت.

 

ویزای تحصیلی آلمان 

شما می توانید برای دو نوع ویزای برای تحصیل در آلمان درخواست نمائید.

این نوع ویزا بنا به نوع برنامه می تواند متغیر باشد که کوتاه مدت یا بلند مدت باشد.

مرسوم ترین نوع ویزای تحصیلی ویزای تایپ D است که برای تحصیل در دوره های کالج یا دانشگاهی است.

تحصیل در این کشور به دو دلیل مورد استقابل بسیاری از افراد قرار گرفته است:

یکی به دلیل این که دانشجویان خارجی نیز می توانند به صورت رایگان تحصیل کنند.

دیگر اینکه بعد از پایان تحصیل خود امکان کار کردن و اقامت دائم در این کشور قدرتمند اروپایی وجود دارد.

 

مراحل دریافت ویزای تحصیلی آلمان 

برای اخذ این ویزا ابتدا نیاز به اخذ پذیرشاز یک مرکز آموزشی یا دانشگاه می باشد.

به دلیل این که متقاضیان زیادی برای ویزای تحصیلی در آلمان اقدام می کنند باید شرایط زیر را در نظر بگیرید

سپس باید از سفارت آلمان وقت بگیرید، تاریخ اقدام  رزرو وقت سفارت باید متناسب با شرایط روز انجام شود.

ویزای تحصیلی این کشور از زمان صدور و دریافت از سفارت مبداء 3 ماه اعتبار دارد.

دانشجو باید بعد از ورود به کشور آلمان به اداره امور مهاجرت درخواست تمدید و ثبت اقامت را دهد.

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان 

برای دریافت ویزا باید مدارک زیر را داشته باشید:

  1. ارائه دو کپی پاسپورت که 6 ماه اعتبار دارد
  2. اخذ پذیرش تحصیلی و ارائه پذیرش به سفارت
  3. گواهی آخر دوره 3 سال تحصیلی به همراه ترجمه ارائه به سفارت
  4. گواهی پایان دوره دانشگاه و ترجمه آن
  5. فرم درخواست ویزا و ارائه آن به سفارت
  6. عکس رنگی جدید برای پاسپورت و ارائه آن به سفارت
  7. دو عدد کپی شناسنامه و ارائه آن به سفارت
  8. ثابت کردن تمکن مالی برای مدت تحصیل
  9. ارائه یک ضمانت نامه از کسی که در آلمان اقامت دارد
  10. هزینه صدور ویزای تحصیلی آلمان 60 یورو می باشد که باید به صورت نقدی به سفارت داده شود.
  11. مدارک سابقه های شغلی و ارائه آن به سفارت
  12. دارای انگیزه نامه و زندگی نامه و ارائه آن به سفارت

 

مزایای مهاجرت تحصیلی به آلمان 

  • شهریه های دانشگاه های دولتی آلمان برای تحصیل به صورت رایگان می باشد.
  • زبان تدریس در این دانشگاه ها زبان انگلیسی و آلمانی می باشد.
  • امکان ویزای همراه بعد از وارد شدن به این کشور شاید وجود داشته باشد.
  • کسانی که درسشان تمام شده می توانند بارعایت قوانین مهاجرتی برای اقامت دائم اقدام کنند.
  • این امکان را دارند در طول تحصیل به کشور هایی که عضو کشور شنگن هستند سفر کنند.
  • این امکان را دارند که بعد از تحصیل به کار مشغول شوند و برای اقامت دائم در این کشور اقدام کنند.

 

دانشگاه های آلمان 

در دانشگاه های آلمان سه گروه تقسیم می شود

گروه اول دانشگاه های آموزش عالی فنی

گروه دوم دانشگاه های آموزش عالی موسیقی

گروه سوم دانشگاه های آموزش عالی هنر

که می توانید با سلیقه خود دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید و به تحصیل در آن بپردازید.

در دانشگاه های آموزش عالی رشته های حقوق و پرستاری و فیزیک تدریس می شود.

شما می توانید این رسته ها را تا دکترا ادامه دهید و مدرک دکترای حقوق این کشور را حتی دریافت کنید.

دانشگاه های آموزش عالی حرفه ای به طور کاربردی و عملی می باشند،

طول دوره تحصیلی اغلب نسبت به دانشگاه های دیگر کوتاه تر می باشد.

پذیرش در رشته های مد، فشن، موسیقی و طراحی شامل آزمون ورودی می شود.

لازم به ذکر است که رشته های کارشناسی(لیسانس) اکثرا به زبان آلمانی تدریس می شود.

اگر تمایل دارید که پذیرش از دانشگاه های برتر این کشور را دریافت کنید،

بهتر است مدرک تحصیلی شما در کشور ایران از دانشگاه های سراسری باشد.

 

صحبت نهایی

اگر مشتاق به اخذ ویزای تحصیلی آلمان هستید در مورد آن حتما تحقیقات گسترده ای انجام دهید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این ویزا امکان این را دارید که به موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و با کارشناسان ارشد ما به صورت تلفنی و حضوری مشاوره شوید.

 

 

 

 

ویزای تحصیلی آلمان
5 (100%) 16 votes



  1. صبا صابری گفت:

    سلام

    ممنون میشم در مورد شرایط ویزای کاری این کشور توضیح دهید.

  2. sohrab گفت:

    اگر من یکبار از این کشور ویزای ریجکتی داشته باشم شانس مجددی برای ویزای تحصیلی دارم ؟

  3. شادی گفت:

    ممنون بابت اطلاعات خوبتون

  4. علی رام رادین فر گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مورد ویزای تحصیلی آلمان تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد کسب و کار در آلمان هم مطلب بذارید

  5. nazari گفت:

    مقاله مفیدی بود مرسی

  6. Amir.j گفت:

    جدیدا سفارت خیلی ها رو ریجکت می کنه
    دلیلش چی می تونه باشه؟

  7. leilakk گفت:

    در این کشور میشه از بورسیه های تحصیلی استفاده کرد؟

  8. امیرحسین گفت:

    با سلام
    مقاله خیلی خوب و مفیدی بود.

  9. شایان صمدی گفت:

    شرایط ویزای تحصیلی آلمان برای من که 24 سال دارم چیه؟ برای مشاور چکار کنم

  10. امیر علی حیدری گفت:

    سلام ویزای تحصیلی آلمان را راحت میشه اخذ کرد با شرایط حال حاضر ؟

  11. ترانه گفت:

    سلام راه حل کم کردن وقت سفارت آلمان چیست؟

  12. عرفان پایدار گفت:

    در مورد رشته های فنی در آلمان امکان تحصیل در سطوح عالی میباشد.

  13. هزاره گفت:

    آیا پس از اتمام تحصیلات در آلمان میتوان ویزای تحصیلی را به ویزای کاری تبدیل نمود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *