ویزای تحصیلی آلمان- مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی – پارس مهاجرت ویزای تحصیلی آلمان - مهاجرت به کانادا | اخذ اقامت کشور های اروپایی - پارس مهاجرت
مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آلمان » ویزای تحصیلی آلمان
سفیران سروش سعادت

ویزای تحصیلی آلمان



یکی از روش های مهاجرت به آلمان از طریق ویزای تحصیلی آلمان می باشد که امروزه مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته است.

کشور آلمان از دانشگاه های معتبر و سطح دانش بالایی در برگرفته است که از نیرو های حرفه ای و تحصیل کرده ای به جهان تحویل می دهد.

اگر تمایل به ادامه تحصیل در این کشور را دارید مقاله زیر به شما کمک می کنند.

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل :

تحصیل در دانشگاه های آلمان خیلی پیشنهاد می شود زیرا از مزایای بسیاری برخوردار است. هزینه های تحصیل در کشور های اروپایی بسیار بالا می باشد.

یکی از مزیت های دانشگاه های آلمان این است که دانشجویان واجد شرایط را بورسیه می کنند و این دانشجویان می توانند به صورت رایگان تحصیل کنند.

و این امر باعث شده است که بسیاری از دانشجویان غیر اروپایی قصد تحصیل در این کشور را داشته باشند به دلیل این که از تمامی لحاظ مانند علمی، اقتصادی و اجتماعی بسیار بالا است.

یکی از مزایا این راه این است که شما در حین تحصیل این امکان را دارید به کار مشغول شوید و این باعث می شود که کمک هزینه زندگی خود را تامین کنید.

و در پایان تحصیل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنید و در نهایت به اقامت دائم کشور آلمان دست پیدا کنید.

 

ویزای تحصیلی آلمان :

کشور آلمان در قاره اروپا قرارد دارد که قطب اقتصادی این قاره به حساب می آید.

به دو دلیل مورد استقابل بسیاری از افراد قرار گرفته است یکی به دلیل این که با دریافت بورسیه می توانید به صورت رایگان تحصیل کنید و دیگر اینکه بعد از پایان تحصیل خود امکان کار کردن را دارید و در نهایت به اقامت دائم آلمان دست پیدا می کنید.

مراحل دریافت ویزای تحصیلی آلمان :

برای پذیرش در یکی از دانشگاه های آلمان نیاز به پذیرش در دانشگاه می باشد.

سپس باید از سفارت آلمان وقت بگیرید ( دریافت وقت بهتر است از آژانس های مسافرتی انجام شود) به دلیل این که متقاضیان زیادی برای ویزای تحصیلی در آلمان اقدام می کنند باید شرایط زیر را در نظر بگیرید:

  • تاریخ اقدام به رزرو وقت سفارت باید به صورتی باشد که قبل از کلاس های باشد که باید بتوانید از شروع کلاس ها در کشور آلمان شرکت کنید .
  • باید 2 ماه قبل روز مصاحبه شده باشد تا برنامه ریزی کنید که آسیب به برنامه هایتان وارد نکنید.

 

لازم به ذکر است که کسانی که مدرک زبان آلمانی را ندارد این امکان را دارند که در دانشگاه ها کالج زبان را انتخاب کنند و مدرک زبان دریافت کردند ادامه تحصیل دهند.

در دوره کالج علاوه بر زبان دورس پایه نیز تدریس می شود.

ویزای تحصیلی آلمان مدت 3 ماه اعتبار دارد که دانشجو باید بعد از ورود به کشور آلمان به اداره امور مهاجرت درخواست تمدید دهد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان :

برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان باید مدارک زیر را داشته باشید:

  1. ارائه دو کوپی پاسپورت که 6 ماه اعتبار دارد
  2. اخذ پذیرش تحصیلی و ارائه پذیرش به سفارت
  3. گواهی آخر دوره 3 سال تحصیلی به همراه ترجمه ارائه به سفارت
  4. گواهی پایان دوره دانشگاه و ترجمه آن
  5. فرم درخواست ویزا و ارائه آن به سفارت
  6. عکس رنگی جدید برای پاسپورت و ارائه آن به سفارت
  7. دو عدد کوپی شناسنامه و ارائه آن به سفارت
  8. ثابت کردن تمکن مالی برای مدت تحصیل
  9. ارائه یک ضمانت نامه از کسی که در آلمان اقامت دارد
  10. هزینه صدور ویزای تحصیلی آلمان 60 یورو می باشد که باید به صورت نقدی به سفارت داده شود.
  11. مدارک سابقه های شغلی و ارائه آن به سفارت
  12. دارای انگیزه نامه و زندگی نامه و ارائه آن به سفارت

 

تحصیل در آلمان :

برای ویزای تحصیلی در آلمان شرایط زیر باید دارا باشید:

  • شهریه های دانشگاه های آلمان برای تحصیل به صورت رایگان می باشد.
  • زبان تدریس در این دانشگاه ها زبان انگلیسی و آلمانی می باشد.
  • امکان ویزای همراه بعد از وارد شدند به این کشور
  • کسانی که درسشان تمام شده می توانند برای اقامت دائم اقدام کنند.
  • این امکان را دارند در طول تحصیل به کشور هایی که عضو کشور شنگن هستند سفر کنند.
  • این امکان را دارند که بعد از تحصیل به کار مشغول شوند و برای اقامت دائم در این کشور اقدام کنند.

 

دانشگاه های آلمان :

در دانشگاه های آلمان سه گروه تقسیم می شود:

گروه اول دانشگاه های آموزش عالی فنی

گروه دوم دانشگاه های آموزش عالی موسیقی

گروه سوم دانشگاه های آموزش عالی هنر

که می توانید با سلیقه خود دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید و به تحصیل در آن بپردازید.

در دانشگاه های آموزش عالی رشته های حقوق و پرستاری و فیزیک تدریس می شود که می توانید تا دکترا ادامه دهید و مدرک دکترا دریافت کنید.

در دانشگاه های آموزش عالی حرفه ای به طور کاربردی و عملی می باشد که اغلب مدت زمان تحصیل نسبت به دانشگاه های دیگر کوتاه تر می باشد.

کسانی که رشته های مد، فشن، موسیقی و طراحی را دوست دارند در دانشگاه های هنر می توانند تحصیل کنند.

لازم به ذکر است که تمامی رشته ها کارشناسی(لیسانس) در کشور آلمان تدریس می شود.

اگر تمایل دارید که پذیرش از دانشگاه های برتر این کشور را دریافت کنید بهتر است مدرک تحصیلی شما در کشور ایران از دانشگاه های سراسری باشد.

تا این امکان برای شما به وجود آید که ویزای تحصیلی آلمان را دریافت کنید و برای ادامه تحصیل وارد این کشور شوید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزای تحصیلی آلمان این امکان را دارید که به موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و با کارشناسان ارشد ما در مورد ویزای تحصیلی آلمان به صورت تلفنی و حضوری مشاوره شوید.

 

 

 

 

5 (100%) 1 vote






سفیران سروش سعادت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *