مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آلمان » اقامت آلمان از طریق کارآفرینی

اقامت آلمان از طریق کارآفرینی



اقامت آلمان از طریق کارآفرینی

کشور آلمان برای افراد خارجی این امکان را گذاشته که با ثبت شرکت و تاسیس یک تجارت در دولت آلمان، سرمایه گذاری در آلمان و ثبت شرکت به اقامت موقت برسند و در نهایت اقامت دائم خود و همراهان خانواده خود را اخذ نمایند. اقامت آلمان از طریق کارآفرینی یکی از روش های مهاجرت می باشد.

 

شرایط درخواست اقامت

از لحاظ قانونی چند شرط اساسی برای افرادی که قصد اقامت آلمان را دارند باید داشته باشند:

  1. برنامه های توجیهی اقتصادی که مورد تایید اداره بازرگانی آلمان باشد.
  2. مدرک تحصیلی و شغلی ارائه داده شود.
  3. امور مربوط به شرکت ثبت شود.
  4. مبلغ 12500 یورو به حساب بانکی شرکت واریز شود.
  5. دارا بودن کسب و کار در کشور آلمان
  6. سن فرد درخواست کننده بالای 45 سال باشد.
  7. تحصیلات فرد درخواست کننده حداقل کارشناسی باشد.
  8. متقاضی مدرک زبان آلمانی داشته باشد.
  9. کسب و کار شخص باید با نیاز های اقتصادی جامعه یکی باشد.

 

مزایای اقامت آلمان از طریق کار آفرینی

  • ایجاد فرصت های اقتصادی بعد از تمام شدن تحریم ها
  • دسترسی به تولید کنندگان برتر اروپا و امکان همکاری با محصولات مشترک
  • پرداخت وام های بلند مدت با بهره های کم
  • بهره گیری از شرایط مناسب اقتصادی در کشور آلمان با حرفه ای ترین اقتصاد در اروپا
  • ایجاد تجارت آزاد در کل دنیا
  • داشتن سوبسیدها و تشویق کننده های اقتصادی
  • مرکز اروپا و نزدیکی به کشور ایران
  • سفر به کشور های عضو اتحادیه اروپا بدون اخذ ویزا
  • زندگی کردن در کل اروپا
  • افتتاح حساب بانکی تجاری در کل اروپا
  • دریافت اقامت آلمان به منظور یکی از بهترین کشور های اروپایی
  • امکان تحصیل رایگان
  • امکان استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی
  • ساده ترین راه مهاجرتی به این کشور

 

مدارک مورد نیاز برای اقامت آلمان از طریق کارآفرینی

  1. فرم درخواست پر شود.
  2. پاسپورت شخص باید دارای شش ماه اعتبار باشد.
  3. بیزینس پلن مورد تایید باشد.
  4. مدرک تحصیلی ارائه داده شود.
  5. وقتی که سن شخص بالای 45 سال باشد باید از سفارت گواهی اشتغال دریافت کند.
  6. ارائه سابقه کاری

براساس قوانین مهاجرتی شخص این امکان وجود دارد که اقامت بلند مدت از طریق ثبت شرکت در آلمان برای افراد سهام دار و مدیر عامل دریافت نمایید.

لازم به ذکر می باشد مدت زمان انجام این کار از اول تا اخذ ویزای اقامت تقریبا 5 تا 8 ماه طول می کشد.

اقامت آلمان ازطریق کارآفرینی

مهاجرت به آلمان از این روش، شخص باید سرمایه ی اولیه برای کارآفرینی در این کشور داشته باشد تا بتواند اقامت خود را در این کشور بدست آورد. سرمایه ی اولیه که اشخاص می خواهند برای مهاجرت از این راه به دست آورند بستگی به اندازه سرمایه گذاری شخص دارد.

بر اساس قوانین کشور آلمان، هر شخصی با هر ملیتی و نژادی این امکان را دارد که شرکت، کسب و کار راه اندازی کند ولی اگر مدیر اجرایی شرکت، اقامت آلمان را نداشته باشد باید برای اخذ اقامت آلمان اقدامات لازم را صورت بگیرد.

اغلب بررسی و تحقیق کارشناسان اداره مهاجرت دو تا چهار ماه طول می کشد و بعد از بررسی به شما اعلام می کنند که اقامت کوتاه مدت آلمان شما پذیرفته شده است یا خیر؟

افرادی که تابعیت کشور هایی مانند: استرالیا، کانادا، ژاپن، کره، نیوزلند و ایالت متحده آمریکا را دارند احتیاجی به اجازه ابتدایی و اقامت کوتاه مدت را ندارند و بدون دریافت اقامت موقت می توانند وارد این کشور شوند و اقامت از طریق کارآفرینی را کسب نمایند.

بررسی اقامت آلمان از طریق کارآفرینی چگونه می باشد؟

اگر به فکر اقامت از طریق کارآفرینی در آلمان هستید و در کشور آلمان هستید و اقامت قانونی این کشور از روش های دیگری مانند تحصیل، کاری، ازدواج و … انجام می شود. شما این امکان را دارید که به اداره مهاجرت آلمان درخواست بدهید و بیزینس پلنی که به این کشور داده اید می توانید اقامت موقت کوتاه مدت خود را دریافت کنید.

وقتی که افراد از خارج این کشور درخواست اقامت از روش کارآفرینی در آلمان را می دهند باید از اتاق بازرگانی آلمان تاییدیه دریافت کنید. اول باید درخواست و بیزینس پلن خود را به مقامات اداره مهاجرت بدهید و کارشناسان در اداره مهاجرت در آلمان بررسی می کنند و نظرشان را به شما اعلام می کند.

راه کارآفرینی در آلمان با بیزینس پلن چه شرایطی دارد؟

  • دارای تقاضا در منطقه مد نظر در آلمان داشته باشد.
  • در اقتصادر این کشور تاثیرات مثبتی بگذارد.
  • حساب بانکی، تعهد مالی، وام و تمکن مالی مشخص باشد.
  • از مراکز و نهاد های مورد تایید در بیزینس پلن های سود آور باشد.

لازم به ذکر است که اشخاصی که می خواهند سریعتر اقامت از طریق کارآفرینی را دریافت کنند باید اقامت تحصیلی این کشور را داشته باشند یا در این کشور به تحصیلات خود ادامه داده اند. هزینه های اخذ اقامت آلمان از طریق کارآفرینی به هزینه های بیزینس پلن بستگی دارد.

 

آیا بهترین راه مهاجرت اقامت آلمان از طریق کارآفرینی میباشد؟

همان طور که در این مقاله گفته شد اقامت از طریق کار آفرینی یکی از آسان ترین و راحت ترین راه های مهاجرت می باشدکه دارای مزیت های زیادی می باشد. از جمله :

  • اقتصاد پایدار و با ثبات
  • سرمایه گذاری در یکی از بهترین کشور های اروپایی
  • خلاقیت و نوآوری در آلمان و اتحادیه اروپا
  • کمک به سرمایه گذاری در آلمان و اتحادیه اروپا
  • پرداخت مالیات مانند شهروندان این کشور
  • استفاده از نیروی کار جوان و قوی
  • امکان دریافت وام با بهره پایین
  • شرایط مطلوب اقتصادی
  • ایجاد زیر ساخت های توسعه یافته

افرادی که قصد دارند اقامت آلمان از طریق کارآفرینی دریافت کنند باید بدانند که این روش به تنهایی منجر به اقامت دائم نمی شود و باید برای دریافت اقامت دانم بتوانند برنامه توجیهی اقنصادی از شغلی که سابقه کاری دارد را ارائه بدهند.

برای اطلاعات بیشتر می توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و با مشاوران حرفه ای و قوی ما در این مورد مشاوره شوید. مشاوران ارشد ما به صورت تلفنی و حضوری می توانند به شما عزیزان مشاوره بدهند.

 

4.6
08



  1. ali گفت:

    سلام و تشکر از سایت خوبتون
    اقامت آلمان از طریق کارآفرینی ایا محدودیت سنی هم دارد؟
    ممنونم

  2. شجاعی گفت:

    آیا حمایت های دولتی هم انجام می شود

  3. مهراد گفت:

    اگر در زمان کارآفرینی با یک کارفرمای دیگه ادامه کار بدی میشه اقامتتو تبدیل و تغییر بدی؟

  4. صابری گفت:

    شرایط کارآفرینی در آلمان چیه

  5. طلایی پور گفت:

    برای کارآفرینی باید مدرک خاصی داشته باشیم؟

  6. قراری گفت:

    آیا اخذ اقامت دایم آلمان از طریق ازدواج با شهروند آلمانی امکانپذیر است؟

  7. amir abbas گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مورد اقامت آلمان از طریق کارآفرینی تشکر می کنم اگه ام کانش هست در مورد موسسات کا آفرینی آلمان هم مطلب بذارید

  8. امیرحسین گفت:

    مقاله خیلی خوب و مفیدی بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *