مهاجرت تحصیلی آمریکا

پزشکی و دندانپزشکی آمریکا

پزشکی و دندانپزشکی آمریکا

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی آمریکا فرآیند تحصیلی متفاوتی را به نسبت سایر کشورها داراست. این کشور دارای نظام آموزشی و دانشگاه های معتبر بوده و همچنین مقصد اصلی مهاجران قلمداد می گردد. اگر شما به عنوان یک دانشجوی ایرانی مشتاق به تحصیل در این کشور هستید در این نوشتار با ما همراه باشید. همکاران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در این نوشتار به شرح این موضوع پرداخته اند.

تفاوت در تحصیل رشته های پزشکی 

مهاجرت برای پزشکان و دندانپزشکان (همه اطلاعات برای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی یا ادامه تحصیل و کار برای پزشکان عمومی، پزشکان متخصص) مطلع می گردید. چنانچه در پی یافتن وکیل مهاجرت متخصص برای پزشکان هستید، می خواهید اطلاعات مناسبی برای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی آمریکا از پایه یا در مقطع تخصص اخذ نمایید. در اینجا به صورت گام به گام پیش خواهیم رفت و نکاتی را درخصوص آغاز تحصیل در این رشته ها در دانشگاه های آمریکا به نظرتان خواهیم رساند.

(چنانچه شما پزشک یا دندانپزشک هستید و به دنبال ویزای کار یا کسب تخصص درکشورهای دیگر هستید این مقاله را مطالعه فرمایید). چگونه رشته پزشکی و دندانپزشکی را در دانشگاه های خارج کشور شروع نماییم؟ چنانچه تمایل دارید جهت ادامه تحصیل وارد رشته پزشکی و دندانپزشکی آمریکا شوید، ابتدا بایستی شرایط پذیرش از دانشگاه های آمریکایی را در این رشته ها بدست آورید. باید پیش از هر اقدامی بدانید که شرایط پذیرش رشته های پزشکی در اروپا ،آمریکا و آسیا متفاوت است. ما برای درک هر چه بهتر این موضوع به تفکیک شرایط پذیرش از کشورها و دانشگاه های مختلف پرداخته ایم. قبل از پرداختن به موضوع پزشکی و دندانپزشکی آمریکا ابتدا در مورد کشور هم تراز آن بدانید.

پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از انگلستان

چنانچه تمایل دارید در اروپا رشته پزشکی و دندانپزشکی را مطالعه کنید،

دانشگاه های انگلستان از برترین رتبه پزشکی برخوردار هستند.

جهت اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی (دکترای حرفه ای ) در انگلستان شما باید از دو راه عمل کنید.

۱- گذرندان دوره A Level  انگلستان

شما بایستی حدود دو سال در مقطع A Level درس خوانده و بعد وارد رشته پزشکی و دندانپزشکی شوید.

البته در پایان دوره A Level که دوره ای شبیه دوره پیش دانشگاهی در ایران است،

کسب نمرات بالا در این مقطع در دروس اصلی به عنوان پیش نیاز محسوب می شود.

فرد متقاضی پزشکی بهتر است که در بیمارستانها در کنار پزشکان و اطبا به عنوان داوطلب کار کند،

تا با دریافت توصیه نامه از این افراد و کسب تجربه شانس خود را برای ورود به این رشته ها افزایش دهید.

چنانچه مایل هستید در مورد این دوره و روشهای ورود از این طریق اطلاعات بیشتر کسب نمایید،

بهتر است با مشاورین یا وکلای ما در مؤسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمائید.

۲-  دوره ی فاوندیشن انگلستان

پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از طریق دوره های یک ساله (اخذ پذیرش Foundation پزشکی درانگلستان)

در این طریق، شخص به طور سریع تر دوره را مطالعه نموده و ظرف یکسال آن را پشت سر می گذارد.

این دوره کلا فشرده تر است و معمولا کالج با دانشگاه های پزشکی انگلیس، ایرلند و سایر کشورها طرف قرارداد است.

البته شانس ورود به رشته های پزشکی در انگلیس صرفا از طریق دوره ALEVEL میسر می گردد.

دانشجویان در صورت اخذ نمرات مفید، وارد رشته ی پزشکی در انتخاب های محدودی می شود.

دانشجو می تواند پس از فارغ التحصیلی در انگلیس، مشغول به کار شود تا اقامت این کشور را بدست آورد.

مدرک پزشکی انگلستان مورد تأیید وزارت بهداشت ایران و اکثر کشورهای جهان بوده و هیچ پیش شرطی ندارد.

 

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اروپا و حوزه شنگن

به دلیل کاهش هزینه ها انتخاب بعدی اکثر دانشجویان ایرانی حوزه ی شنگن می باشد.

مسیر بعدی دانشجویان ایرانی اخذ پذیرش پزشکی در اروپا تحصیل پزشکی در دانشگاه های عضو اتحادیه شنگن است.

پذیرش پزشکی و دندانپزشکی آمریکا از دانشگاه های آلمان

یکی از کشورهای عضو شنگن که بسیار محل مناسبی جهت تحصیل پزشکی و دندانپزشکی است کشور آلمان است.

این کشور از نظر رتبه دانشگاهی نیز صاحب نام و مشهور است.

لیکن پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های آلمان برای رشته پزشکی و دندانپزشکی مستلزم مقدماتی است.

از جمله داشتن مدرک زبان آلمانی، گذراندن علوم پایه پزشکی و دندانپزشکی و اموری نظیر آن که امر را با صعوبت در بعضی موارد روبرو نموده است .

پذیرش پزشکی و دندانپزشکی آمریکا از دانشگاه های آلمان

اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه های اتریش

دانشگاه های این کشور جهت پذیرش دانشجو شرایط بسیار خاصی دارد.

دانشجو باید در ایران در کنکور پزشکی و دندانپزشکی قبول شده باشد یا معدل بالایی داشته باشد.

سپس با شرکت در آزمون مجدد پزشکی این کشورها بتواند از دانشگاه های معتبر اتریش اخذ پذیرش نماید.

اساسا پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های اتریش با همه رشته های دیگر در اتریش متفاوت است.

پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های اتریش مستلزم شرایط بسیار مناسب دانشجو است.

البته این شرایط شامل حال کسانی نیست که در حال حاضر پزشک یا دندانپزشک هستند.

کسانیکه پزشک یا دندانپزشک هستند به راحتی می توانند در مقطع PHD  تحصیل کنند.

لذا اساسا شرایط این افراد آسانتر است،

ما در بخش مخصوص پزشکان و دندانپزشکان به تفصیل دراین باره بحث نمودیم.

اگر شما پزشک یا دندانپزشک هستید جهت مطالعه به آنقسمت رجوع بفرمائید.

خاطر نشان می کنیم که بهترین راه ورود به دانشگاه های اتریش در رشته پزشکی و دندانپزشکی،

اخذ پذیرش از دانشگاه های دیگر اروپاست که راحت تر پذیرش می کنند.

سپس دانشجو بعد از چند ترم و دانش زبان آلمانی به دانشگاه وین (اتریش) منتقل شود.

مدرک دانشگاه وین کاملا مورد تأیید وزارت بهداشت می باشد و هیچ پیش شرطی ندارند.

با توجه به اینکه تحصیل در این دو کشور به زبان آلمانی است،

شاید دانشجویان به گزینه های دیگری در حوزه ی شنگن فکر کنند،

شاید یکی از گزینه های ابتدایی کشوری است که تحصیل به زبان انگلیسی در آن مقدور باشد.

 

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی مجارستان

اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاه های مجارستان بی تردید امری آسانتر از اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی از آلمان و اتریش است.

همچنین هزینه های تحصیل در این کشور به نسبت تحصیل پزشکی و دندانپزشکی آمریکا بسیار پایین تر می باشد.

هر چند مدرک پزشکی انگلستان، آلمان، و اتریش از مدرک پزشکی مجارستان معتبرتر است.

مدرک دانشگاه های مجارستان در رشته پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و امثالهم، با پیش شرط و بصورت مشروط در ایران قبول می شود.

اشخاص بایستی در ایران دوباره دوره تکمیلی بگذرانند و امتحاناتی را پشت سر بگذرانند تا بتوانند کارت نظام پزشکی ایران را اخذ کنند.

برای ورود به دانشگاه های پزشکی و دندانپزشکی مجارستان شما نیاز به  IELTS5 /5 یا ۶ دارید.

اگر مدرک زبان ندارید می توانید در کالج های زبان در مجارستان تحصیل کرده و پس از آن وارد دانشگاه شوید.

سالانه تعداد زیادی دانشجو در رشته پزشکی و دندانپزشکی انگلستان، اتریش، آلمان و مجارستان تقاضای پذیرش می کنند.

 

 اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی در چک

دانشگاه های پزشکی و دندانپزشکی جمهوری چک نظیر دانشگاه های مجارستان مورد تأیید مشروط وزارت بهداشت می باشد.

میزان کیفیت و شرایط تحصیل و زندگی در جمهوری چک به کیفیت زندگی در اتریش و آلمان نمی باشد.

هرچند دانشگاه پزشکی چک دانشگاه بی اعتبار نیست.

اخیرا دانشجویان زیادی جهت تحصیلی در دانشگاه کشور چک درخواست نموده و اقدام می کنند.

چنانچه به اطلاعات تفصیلی در این باب نیاز دارید با وکلا یا مشاورین مؤسسه ما تماس حاصل بفرمایید.

ما قطعا توصیه می کنیم در کشورهایی درس پزشکی بخوانید که از نظر مدرک بالاترین رتبه را دارند.

دانشجویان می توانند با تحصیل در یک کشور معتبر امکان کار بعد از دوره پزشکی عمومی را هم دارا باشند.

 

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی آمریکا

پذیرش تحصیلی پزشکی و دندانپزشکی آمریکا از موضوعات مورد علاقه بسیاری از دانشجویان است.

زیرا دانشجویان رشته های مختلف به این کشور به عنوان یک کشور علمی با مدارکی با رتبه بالا نگاه می کنند.

درک پزشکی و دندانپزشکی آمریکا مورد تأیید وزارت بهداشت ایران است.

در اکثرکشورهای دنیا این مدرک بدون قید و شرط مورد تأیید است.

دوره پزشکی نیز در کشور آمریکا مانند اکثر کشورها با احتساب دوره پیش پزشکی دوره ای ۷ ساله دارد.

شخص دانشجو می بایست ابتدا چهار سال رشته های علوم پایه بخواند سپس وارد دوره کارورزی و رزیدنتی شود.

نکته حایز اهمیت این که اخذ ویزای تحصیلی برای علوم پایه از سفارت آمریکا کاری آسان نیست.

باز هم یادآوری می کنیم این شامل کسانی نیست که پزشک هستند.

برای پزشکان اخذ ویزا به مراتب خیلی آسانتر و سهلتر بوده، اما با شرایط کنونی این درخواست ریسک دارد.

در مورد کسانی که پزشک هستند و می خواهند در آمریکا مشغول کار شوند،

مفصل بحث نمودیم و توضیح دادیم که می توانید به قسمت مربوط آن روجوع کنید .

 

مهاجرت پزشکان و دندانپزشکان

چنانچه مدرک دکترای حرفه ای دارید یا به عبارتی پزشک یا دندانپزشک هستید و می خواهید که در خارج از ایران کار کنید.

این اطلاعات که ما به طور اختصار و شامل اهم مطالب آوردیم، می تواند برای شما عزیزان مفید باشد.

ما مطالب را با مقایسه و تحلیل آوردیم تا شما بتوانید با اطلاع از جمیع شرایط و مطالب به راحتی اتخاذ تصمیم بفرمایید.

پزشکان عمومی و متخصص که از دانشگاه های پزشکی ایران فارغ التحصیل شده اند،

می توانند برای ادامه فعالیت و کار در این رشته به سایر کشورهای دنیا نیز مهاجرت نمایند.

اما شرایط تطبیق مدارک پزشکی را باید پشت سر بگذارند که در هر کشوری متفاوت می باشد.

پزشکان و دندانپزشکان عزیزی که مایل به مهاجرت به اروپا یا امریکا هستند بایستی به این نکته دقت داشته باشند،

مدرک دکترای حرفه ای پزشکی یا دندانپزشکی ایران در اکثر کشورهای دنیا مورد تایید قطعی نیست.

مدرک این عزیزان بایستی طبق قوانین هر کشوری ارزیابی گردد.

برای ارزیابی مدرک و قبولی آن در اکثر کشورها یک یا چند امتحان دیگر برگزار می گردد.

پزشک مورد نظر ابتدا باید امتحانات را با موفقیت پشت سر بگذارد،

تا بتواند بعد از آن و پشت سر گذاردن دوره های ملزوم، به عنوان یک پزشک یا دندانپزشک شروع به کار کند.

این امتحانات با هم فرق دارد مثلا در امریکا تمام دکترها باید امتحان USMLE  را پشت سر بگذارند.

لذا پیش از هر مطلبی ما در مورد امریکا و این امتحان با شما سخن خواهیم گفت.

 

اخذ پذیرش پزشکی و دندانپزشکی آمریکا

پزشکان برای مهاجرت به امریکا چه برای تحصیل یا کار در امریکا، بایستی امتحان USMLE را پاس کنند.

البته نکته ی بسیارمهم این است که در برخی ایالات و در قسمت های دور افتاده آنها می توانند حتی بدون پشت سر گذاشتن امتحان USMLE وارد کار شوند.

اما در اکثر موارد پشت سر گذاشتن امتحان USMLE از موارد الزامی می باشد.

فرد طبیب مذکور باید این دوره را بگذراند،چه برای امتحان USMLE تشریف ببرید یا چه برای کار در مناطق دور افتاده متقاضی باشید، هر دوی اینها راه درستی برای اقدام نیست،

زیرا اگر برای USMLE اقدام کنید یا برای ویزای کار (H1b) در هر دو صورت ویزای شما بسیار پر ریسک است.

ما تصور می کنیم که عالی ترین کار برای شما این است که از راههای دیگر ویزای امریکا را گرفته، وارد امریکا بشوید.

اولا ببینید همه چیز مورد دلخواه شما و همان طور که تصور می نمودید هست یا نه ؟

ثانیا اگر تمایل دارید پس از ورود در امریکا بمانید می توانید در یک course آمادگی آزمون USMLE ثبت نام کنید.

در نتیجه بعد از گذراندن دوره و انجام امور مقدماتی ، امکان اقدامات بعدی برای اخذ اقامت کاری در امریکا فراهم خواهد شد.

ثبت نام USMLE آمریکا 

نکته بسیار مهم این است که همانطور که پیشتر هم بر عرضتان رسید،

اساسا با ثبت نام USMLE نمی توانید ویزای امریکا را بگیرید، یا به عباراتی شانس اخذ ویزا خیلی پائین است.

همچنین شانس یافتن کار در مناطق محروم امریکا که بدون USMLEشما می توانید آن کارها را تقاضا کنید.

برفرض هم اگر کار را یافتید فرآیند اخذ ویزای H1b خود یک پروسه دشوار به شمار می رود،

گاها تا دو سال این پروسه به طول می انجامد، اما طرق آن در صورتی که در امریکا باشید بسیار آسانتر است.

بنابرین ابتدا برای ویزای امریکا اقدام کنید، به امریکا بروید بعدا در آنجا برای سایر امور اقدام بفرمایید.

اگر مایل هستید در زمینه ویزای امریکا برای پزشکان و دندانپزشکان، نحوه ورود اولیه ، اخذ اقامت امریکا و امثال این نوع اطلاعات مشاوره تلفنی رایگان داشته باشید می توانید با وکلا و مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

Related Posts

یک دیدگاه برای “پزشکی و دندانپزشکی آمریکا

  1. تینا توکلی گفت:

    پزشکی و دندانپزشکی در آمریکا واقعا عالیه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *