مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » اخذ ویزای کار در اتریش

اخذ ویزای کار در اتریش



اخذ ویزای کار در اتریش

کشور اتریش به دلیل ثبات اقتصادی و فرهنگی کشوری می باشد که مورد استقبال افراد قرار گرفته است. کشور اتریش رتبه چهارم از لحاظ ثبات اقتصادی دارد. کشوری زیبا و آرام می باشد. اخذ ویزای کار در اتریش یکی از راه های مهاجرت به این کشور می باشد.

 

معرفی کشور اتریش جهت دریافت ویزای کاری اتریش

اتریش کشوری در اروپای مرکزی می باشد که از سمت شمال با کشور آلمان و جمهوری چک، از سمت جنوب با کشور اسلوونی و ایتالیا، از سمت غرب با سوئیس هم مرز می باشد. در سال 2008 رتبه سوم از لحاظ امنیت کشور های دنیا دارد. اتریش عضو کشورهای اتحادیه اروپا می باشد. این کشور عضو کشور های شنگن می باشد.

زبان رسمی این کشور آلمانی می باشد. نزدیک به نود و هشت درصد از این مردم به همین زبان حرف می زنند. کشور اتریش کشوری با ثبات اقتصادی بالا، در حالی که نرخ تورم در اتریش پایین می باشد. اشخاص این امکان را دارند که هزینه های اجاره مسکن و اجاره دفتر کار و… را پرداخت کند. این کشور نسبت به کشور های دیگر اروپایی از لحاظ هزینه مناسب و مطلوب تر می باشد.

کشور آلمان با کشور اتریش از لحاظ اقتصادی در حال رقابت هستند. رشته تحصیلی مفید برای اشخاصی که در رشته های مهندسی به خصوص رشته های برق، رشته الکترونیک، رشته الکتروتکنیک، رشته مکانیک، رشته صنایع، رشته انفورماتیک، رشتهIT، رشته نرم افزار، رشته عمران و… تدریس می شود.

 

بررسی مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کار اتریش

کشور هایی مانند اتریش به دلیل اقتصاد قوی ای که دارند متقایان زیادی برای ویزای کار نسبت به کشورهای اروپایی دیگر دارد. بیشتر متقاضیان با هدف دریافت اقامت دائم اتریش حهت ویزای کار اقدامات لازم می دهد. اقامت و تابعیت در این کشور کمی شبیه به هم هستند.

افرادی که تحصیلات خود را در اروپا گذرانده اند و فارغ التحصیل شدن و مدارک تحصیلی خود را از اروپا دریافت کردند، امتیاز بیشتری برای کار کردن در اروپا را دارند. اشخاص بابت ویزای کاری اتریش این امکان را دارتد در مشاغل با درآمد بالا استخدام شوند، بعد از تقریبا چهار کار در اتریش و پرداخت مالیات به دولت، امکان دریافت اقامت دائم اتریش را دریافت می کنند.

اتریش به عنوان یکی از ثروت مند ترین و با امنیت بالا عضو کشور اروپا می باشد. نرخ بیکاری در این کشور در سال 2016 به 5 درصد رسید.

 

اخذ ویزای کار در اتریش

یک نیروی کار بسیار واجد شرایط از یک کشور ثالث می توانند در این کشور زندگی و کار کند. در ضمن احتیاج به کارت قرمز سفید قرمز دارد. این کارت برای یک دوره 24 ماهه می باشد. می توانید سکونت و کار کردن توسط کارفرمای تعیین شده برای این مدت زمان معیین در اختیار شخص قرار می دهند.

 

اخذ ویزای کار در اتریش – کارت قرمز سفید قرمز

در صورتی که موارد زیر را داشته باشید می توانید برای کارت قرمز سفید قرمز اقدام کنید:

  • نیروی کار کلیدی خود اشتغالی
  • نیروی کار ماهر و با تجربه در کسب و کار مشخص
  • فارغ التحصیلان از دانشگاه ها و کالج ها تحصیلات عالی اتریش
  • موسسان مشاغل نوآور

 

البته اشخاصی که در دانشگاه های اتریش تحصیل کردند می توانند آسان تر کارت قرمز سفیر قرمز را دریافت کنند. به طور مثال اگر شما دوره لیسانس (کارشناسی) را در کشور اتریش به پایان رسانده اند این امکان را دارند بدون این که به کشور مبدا برگردند تحصیل خود را ادامه بدهند و این کارت را دریافت کند و به دنبال شغل مورد نظر خود باشند و به کار های نیمه وقت مشغول شوید.

چهار دسته زیر شامل دریافت این کارت می باشد:

  • کارمندان بسیار واجد شرایط و متخصصات که شانس کافی را دریافت کرده باشند.
  • کارمندان و متخصصان در کسب و کار های کم باشند که با کمبود نیرو مواجه باشند.
  • نیروی کار در شغل هایی که در بازار کار کیلدی باشند.
  • دانشجویانی که در دانشگاه های خارج از اتریش فارغ التحصیل شدند.

 

شرایط امتیاز بندی برای اخذ ویزای کار در اتریش

  • سن

از سن 20 تا 35 سالگی : 20 امتیاز دارد.

از سن 35 تا 40 سالگی : 15 امتیاز دارد.

از سن 40 تا 45 سالگی : 10 امتیاز دارد.

  • مدارک تحصیلی

مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد : 20 امتیاز دارد.

مدرک تحصیلی دکترا : 40 امتیاز دارد.

مدرک رشته فنی مهندسی کامپیوتر و نرم افزار : 30 امتیاز دارد.

مدرک فارغ التحصیلان کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های اتریش: 10 امتیاز دارد.

  • مدرک زبان

مدرک زبان آلمانی و یا انگلیسی : 5 تا 10 امتیاز دارد.

  • سابقه کاری

سوابق کاری به ازای هر یک سال : 2 امتیاز دارد.

اگر شش ماه در کشور اتریش شابقه کاری داشته باشید : 10 امتیاز دارد.

 

نیروی کار برای اخذ ویزای کار در اتریش چه شرایطی را باید داشته باشد؟

  • باید تحت ویزای جست جو کار برای پیدا کردن کار به کشور اتریش سفر کند. در مدت اعتبار ویزا یک پیشنهاد کاری دریافت کند که به مراجع صالح اقامتی در اتریش برای کارت قرمز سفید قرمز اقدام کند.
  • باید در مراجع صالح در کشور مبدا و یا کشوری که اقامت دارید درخواست کارت قرمز سفید قرمز بدهید تا پیشنهاد کاری دریافت کنید.

چه مشاغلی مورد نیاز کشور اتریش می باشد؟

  • کارگر ساحتمان
  • فرزکار
  • تکنسین برای مهندسی مکانیک
  • تکنسین برای فن آوری مهندسی قدرت
  • تراشکار فلز
  • مهندسی متخصص قدرت
  • تکنسین برای پردازش داده ها
  • مهندسین تجهیزات کشاورزی
  • مهندسین مکانیک
  • مهندسین برق قدرت
  • مهندسی فارغ التحصیل متخصص
  • جوشکار
  • نصاب الکتریک ، تعمیر کار برق
  • نجاران
  • تعمیر کاران متخصص
  • کاشی
  • مکانیک موتور
  • نصاب لوله
  • تعمیرگاه لوله
  • فارغ التحصیلان پرستاری

 

چه مدارکی برای دریافت کارت قرمز سفید قرمز نیاز می باشد؟

  • پاسپورت معتبر
  • اصل و کوپی شناسنامه
  • عکس که بیشتر از شش ماه از آن نگذشته باشد.
  • ثابت کردن تمکن مالی
  • ثابت کردن بیمه درمانی و سلامت
  • ثابت کردن وجود ممر معاش

 

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با تجربه بالا و سابقه درخشان می تواند به شما عزیزان در زمینه اخذ ویزای کار در اتریش مشاوره دهند. مشاوران ما به صورت تلفنی و حضوری در خدمت شما عزیزان خواهند بود.

 

 

اخذ ویزای کار در اتریش
به این پست امتیاز دهید



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *