مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آلمان » اخذ ویزای آلمان

اخذ ویزای آلمان



اخذ ویزای آلمان

اگر به هر دلیلی تمایل سفر به کشور آلمان و اخذ ویزای آلمان را دارید باید شرایط و اصول این کشور را بدانید.

کشور آلمان کشوری توسعه یافته می باشد.

کشور آلمان دارای نظام سیاسی جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی می باشد.

این کشور 16 ایالت دارد. شهر های معروف این کشور هامبورگ، برلین، مونیخ و فرانکنورت است.

 

قدم اول جهت اخذ ویزای آلمان

بابت اقامت بیشتر از سه ماه در کشور آلمان باید به سفارت خانه آلمان در تهران مراجعه کنید.

برای ویزای آلمان اقدامات لازم را انجام دهید. ابتدا باید از سفارت خانه وقت مصاحبه دریافت کنید.

برای تعیین وقت بابت مصاحبه این امکان را دارید که در سایت سفارت خانه به صورت آنلاین وقت مصاحبه دریافت کنید.

بعد از کامل کردن فرم درخواست ویزای باید برای سفارت خانه ارسال کنید.

 

دیگر مدارک مورد نیاز برای ویزای آلمان شامل 

  • دارای پاسپورت معتبر
  • دارای شناسامه و کارت ملی
  • دعوت نامه
  • عکس
  • پرینت حساب بانکی
  • دلایل شما برای مهاجرت به این کشور

 

دریافت ویزای آلمان بابت تحصیل

کشور آلمان از لحاظ تحصیل در رتبه های جهانی از دانشگاه های بسیار معتبر و مناسبی بابت ادامه تحصیل برخوردار است.

به همین علت کشور آلمان باعث شده که مورد استقبال بسیاری از دانشجویان قرار بگیرد.

برای افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور آلمان را دارند ابتدا باید پذیرش تحصیلی از دانشگاه مقصد را دریافت کنند.

 

مدارک لازم بابت دریافت ویزای آلمان

  • پاسپورت معتبر به مدت شش ماه و دو عدد کوپی از تمامی صفحه های آن
  • ارائه پذیرش تحصیلی از دانشگاه
  • اصل و ترجمه مدرک سه سال دوره دبیرستان
  • اصل و ترجمه مدرک پیش دانشگاهی
  • در صورت داشتن پذیرش دوره ارشد باید ترجمه این دوره را هم داشته باشید.
  • فرم درخواست ویزای آلمان تکمیل باشد.
  • ارائه کارت ملی و شناسنامه و دو عدد کوپی
  • ارائه سه قطعه عکس
  • ارائه sop یا همان انگیزه نامه
  • ارائه تمکن مالی و پشتیبان مالی

لازم به ذکر است دانشجویانی که ویزای دانشجویی دارند مدت این ویزای اقامت،

سه ماهه می باشد که دانشجویان بعد از ورود به کشور آلمان باید درخواست ویزای بلند مدت تحصیلی بدهند.

 

اخذ ویزای آلمان برای سفر

کشور آلمان کشوری توریستی و گردشگری می باشد که بسیاری از توریستان و گردشگران،

برای دیدن از اماکن دیدنی و گردشگری به این کشور سفر می کنند.

کسانی که قصد سفر توریستی به آلمان را دارند باید ویزای توریستی دریافت کنند.

این نوع ویزای 90 روزه می باشد. باید پاسپورت معتبر داشته باشید،

سه قطعه عکس تمام رخ پاسپورتی نیاز است. دعوت نامه و برگه رزرو هتل هم باید داشته باشید.

 

اخذ ویزای آلمان جهت کار

افرادی که قصد کار کردن در این کشور را دارند این امکان را دارند که ویزای کار یا کارت آبی در این کشور را دریافت کنند و در نهایت به اقامت دائم این کشور دست پیدا کنند.

برای دریافت ویزای کاری ارائه مدارک مثل ویزای اقامتی و تحصیلی، داشتن پاسپورت دارای شش ماه اعتبار، شناسنامه و کارت ملی به علاوه کوپی آن ها، بیمه خدماتی و درمانی، سه قطعه عکس، پرینت حساب بانکی و تمکن مالی لازم و ضروری می باشد.

 

انواع ویزای کار آلمان

ویزای کار آلمان برای کسب و کار به دو گروه تقسیم می شود گروه اول: کسانی هستند که برای پیدا کردن کار به آلمان سفر می کنند. گروه دوم کسانی هستند از سمت شرکت های خاص و ارگان هایی که در این کشور می باشد به این افراد پیشنهاد کاری می دهند.

برای کسانی که گروه اول هستند ابتدا ویزای سه تا شش ماهه صادر می شود تا این افراد در این ماه به دنبال پیدا کردن شغل مورد نظر خود باشند، سپس به شخص ویزای کار سه ماه داده می شود و بعد از این مدت این امکان را دارند برای دریافت کارت آبی درخواست بدهد.

شخص بعد از شروع به کار و پرداخت مالیات می تواند برای ویزای دائم اقدام کند.

برای کسانی که دعوت نامه از طرف شرکت از کشور آلمان بابت کسب و کار دریافت کرده اند،

ارائه این دعوت نامه به سفارت خانه ضروری می باشد.

 

مدارک تکمیلی بابت ویزای آلمان

  • فرم امنیتی باید داشته باشید.
  • ارائه روادید های درخواست شده شخص در پنج سال گذشته
  • ارائه بیمه درمانی و خدماتی معتبر
  • رزرو پرواز و هتل
  • تمکن مالی، ثابت کند که فرد از توانایی مالی خوبی برخوردار می باشد.
  • ارائه ضمانت نامه بانکی برای هر شخص به ارزش بیست میلیون تومان
  • هزینه سفارت برای صادر شدن ویزای آلمان به ارزش شصت یورو
  • حضور فرد بابت انگشت نگاری ضروری می باشد.

 

چند نوع ویزا داریم؟

ویزای نوع A:

ویزای نوع A یا ویزای ترانزیت فرودگاهی به شما مجوز سفر تنها از فرودگاه های کشور های عضور شنگن را می دهد و امکان خارج شدن از این محدوده را ندارید.

ویزای نوع B:

ویزای نوع B مجوز اقامت بلند مدت را به شما اعطا خواهد نمود

ویزای نوع C:

اخذ این نوع ویزا به مدت کوتاه مدت می باشد و زمان این ویزا بستگی به شرایط شما دارد که سفارت خانه آلمان برای شما در نظر گرفته است. اگر در کشور های عضو شنگن اقامت داشته باشید این ویزای را می توانید به سه گروه تقسیم کنید:

ویزای یک بار ورود، ویزای دوبار ورود، ویزای چند بار ورود می باشد.

ویزای یک بار ورود شما امکان دارید به یک کشور عضو شنگن سفر کنید. ویزای دو بار ورود به شما این امکان را می دهد که به دو کشور عضو شنگن سفر کنید.

 

ویزای شنگن چیست ؟

در سال های اخیر کشور هایی مانند کشور سوئد، کشور نروژ و کشور فنلاند به اسکاندیناوری معروف شدند، و قراردادب بابت رفت و آمد و ورود و خروج در مرز های مشترک این کشور ها به صورت آزاد منعقد شد.

به عبارت دیگر شهروندان این کشور ها برای سفر های درون مرزی احتیاجی به اخذ ویزا نداشتند.

چند سال بعد از آن کشور های آلمان و فرانسه نیز عضو این کشور های شدند.

 

چه افرادی می توانند ویزای آلمان را دریافت کنند؟

کسانی که هدف های مختلف از جمله تحصیل، گردشگری، کاری، ازدواج و…. این امکان را دارند برای ویزای آلمان اقدام کنند و برای اخذ ویزا شخص باید دلیل موجهی و سند معتبری برای سفر به این کشور را به سفارت خانه ارائه دهد.

کارشناسان ارشد ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شما عزیزان در زمینه اخذ ویزای آلمان کمک می کنند و به صورت تلفنی و حضوری شرایط شما را بررسی می کنند و بهترین راه مهاجرت را به شما عزیزان پیشنهاد می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *