مهاجرت به کشور انگلستان

اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در انگلستان

اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در انگلستان

اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در انگلستان ، شرایطی دارد که در راس آن اثبات واقعی بودن رابطه و ازدواج و همچنین عدم سوء استفاده از رابطه و ازدواج تنها برای کسب اقامت انگلستان قرار دارد. یکی از راه های اخذ اقامت و تابعیت کشور انگلستان، ازدواج یا رابطه نامزدی با فردی است که اقامت دائم یا شهروندی کشور انگلستان را دارا می باشد. اثبات این امر به ویژه برای افرادی که در کشور انگلستان با هم زندگی می‌کنند آسان تر است.

اعلام ازدواج، امری ضروری

قبل از وقوع عقد ازدواج یا تشکیل زندگی زناشویی، زوجین موظفند موضوع را به اداره های ثبت محلی اعلام نمایند. پیش از اعلام زوجین باید به مدت هفت روز در انگلستان یا در ولز اقامت کنند و نداشتن اقامتگاه مشترک در این هفت روز ایرادی ندارد. در این زمان، مامور ثبت به طور جداگانه با زوجین مصاحبه می کند و طی آن از واقعی بودن رابطه اطمینان حاصل می کند. از همین رو منطقی است که زوجین تمام اطلاعات شخصی و اساسی مربوط به طرف مقابل را بدانند. در صورت تایید واقعی بودن رابطه، سند اعلام توسط مامور برای امضا به زوجین تسلیم می شود.

اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در انگلستان با تبعه انگلیس

  • اگر متقاضی اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در انگلستان با تبعه انگلیس ازدواج کرده باشد.
  • موظف است به مدت سه سال در انگلستان بوده و در این مدت بیش از ۲۷۰ روز خاک این کشور را ترک نکرده باشد.
  • همچنین نیاز است به مدت ۱۲ ماه تا زمان تسلیم درخواست، بیش از ۹۰ روز خاک انگلستان را ترک نکرده باشد.
  • عنصر نامطلوب نباشد، بدین معنا که سابقه کیفری یا دستگیری توسط پلیس را نداشته باشد.
  • علاوه بر آشنایی با زبان انگلیسی، قصد اقامت در انگلیس را نیز داشته باشد.

اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در انگلستان با غیر تبعه انگلیس

در مقابل اگر متقاضی اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در انگلستان، با شخصی غیر از تبعه انگلیس ازدواج کند. باید به مدت ۵ سال در انگلیس بوده و در روز درخواست اجازه اقامت دایم را داشته باشد. در طول این ۵ سال بیش از ۴۵۰ روز از خاک انگلستان بیرون نرفته باشد. طی ۱۲ ماه تا روز اعلام درخواست، بیش از ۹۰ روز از خاک انگلستان بیرون نرفته باشد. عنصر نامطلوب شناخته نشود، یعنی سابقه دستگیری توسط پلیس و سابقه کیفری نداشته باشد. علاوه بر داشتن آشنایی با زبان انگلیسی قصد اقامت در خاک انگلیس را نیز داشته باشد.

ویزای نامزدی

افرادی که تقاضای ویزای دیدار به منظور نامزدی را دارند باید شرایط زیر را دارا باشند:

  • قصد نامزدی به منظور ازدواج واقعی باشد و از همین طریق به خاک انگلیس ورود نمایند؛
  • نیتشان ثبت ازدواج در خاک انگلیس باشد؛
  • اغلب رسیدگی به چنین درخواستی ۳ هفته زمان می برد؛
  • اعتبار ویزای نامزدی شش ماهه است.

شرایط عمومی اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در انگلستان

  • متقاضی اخذ اقامت از طریق ازدواج در انگلستان باید ۱۸ سال تمام داشته باشد؛
  • وضعیت تاهل فرد باید شفافیت داشته باشد، بدین معنا که چند همسری در انگلستان پذیرفته نیست؛
  • خروج خاک انگلستان پیش از پایان مهلت ۶ ماهه‌ی ویزا باید توسط متقاضی ثابت گردد؛
  • متقاضی باید ثابت نماید که توانایی پرداخت هزینه های خود را طی این مدت ۶ ماهه دارا است.

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در انگلستان

  • تسلیم پاسپورت جدید و قدیم؛
  • یک قطه عکس رنگی در ابعاد ۴.۵*۳.۵؛
  • مدارک مربوط به وضعیت مالی از جمله منبع درآمد و حساب بانکی متقاضی (حداقل حقوق ۱۸۶۰۰ پوند در سال است)
  • مدارک مربوط به واقعی بودن رابطه و قصد ازدواج از جمله عکس ها و فیلم ها، پرینت تماس ها و ایمیل ها و همچنین سفرهای مشترک.

مدارک لازم جهت اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در انگلستان

پس از طی مراحلی که در قسمت پیش توضیح داده شد متقاضی می تواند با تسلیم مدارک زیر درخواست اقامت را از طریق ازدواج مطرح نماید:

  • پاسپورت جدید و قدیم؛
  • مدارک شناسایی؛
  • عقدنامه؛
  • اثبات رابطه زوجیت از طریق عکس و فیلم مراسم عروسی و غیره؛
  • تحویل فرم پر شده درخواست ویزا؛
  • مدرک زبان آیلتس در زمینه مهارتهای زندگی؛
  • تکمیل فرم اسپانسر شیپ و امضا آن توسط همسر؛
  • دو قطعه عکس در اندازه ۶*۴.

هزینه های مربوط به درخواست اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در انگلستان

برای افرادی که پاسپورت یا مدارک مهاجرتی شان حاکی از یکی از موارد زیر باشد، یک هزینه ۳۵ پوندی برای اعلام باید پرداخت شود:

  • دارای وضعیتی پایدار و مستقر در انگلستان باشند؛
  • مشمول قوانین مهاجرتی نشوند؛
  • ویزای دیدار به منظور ازدواج یا زندگی مشترک داشته باشند؛
  • از سوی اتحادیه اروپا محق برای اخذ اقامت دائم در انگلیس باشند.

اگر هیچ کدام از مدارک فوق‌الذکر را نداشته باشند باید ۴۷ پوند برای اعلام پرداخت کنند و موارد زیر را رعایت نمایند:

  • نشانی خود را با جزئیات اعلام نمایند؛
  • اگر نشانی شان خارج از انگلستان باشد یک نشانی تماس در انگلیس اعلام کنند؛
  • جزئیات هویتی قبلی و فعلی خود را اعلام نمایند؛
  • عکس پاسپورتی.

کسب یا تبدیل اقامت در اثر ازدواج

آن دسته از متقاضیان اخذ اقامت و تابیعت از طریق ازدواج در انگلستان، که قبل از اخذ ویزای نامزدی دارای ویزای کار یا تحصیل با بیش از شش ماه اعتبار هستند، می توانند ویزای پیشین خود را به ویزای مربوط به ازدواج تبدیل کنند. در صورتی که متقاضی از قبل ویزای اقامت داشته باشد قادر خواهد بود به مدت دو سال دیگر آن را تمدید نماید. متقاضیانی که هیچگونه ویزای انگلیس نداشته باشند می توانند از همان ابتدا یک ویزای ۲۷ ماهه اخذ نمایند.

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ اقامت از طریق ازدواج در انگلستان، گذشت دو سال کامل از اقامت در انگلیس است. فرزندان متقاضی که سنشان کمتر از ۱۸ سال تمام است نیز می توانند همزمان با متقاضی تقاضای ویزا را به عنوان وابسته به کشور انگلستان تقدیم کنند.

کارشناسان و متخصصان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت،  با کادری مجرب و توانا با در اختیار داشتن وکلای کاردان  و تجارب بین المللی به روز و ارزنده در این زمینه، در خدمات رسانی به علاقه مندان  اخذ اقامت و تابعیت از طریق ازدواج در انگلستان می باشند.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *