مهاجرت تحصیلی دومنیکا

اخذ اقامت دومنیکا از طریق تحصیل

اشرایط خذ اقامت دومنیکا از طریق تحصیل

اخذ اقامت دومنیکا از طریق تحصیل از جمله اصلی ترین عوامل و روش های ممکن برای مهاجرت به این کشور کوچک و مقرون به صرفه می باشد در صورتی که شما هم علاقه مند بع داشتن اطلاعاتی در زمینه اخذ اقامت دومنیکا از طریق تحصیل هستید با مطالعه نمودن این مقاله و هم چنین مراجعه نمودن به سایر مقالات موجود در سایت موسه حقوقی سفیران سروش سعادت می توانید به اطلاعات جامعی دست یابید.

بررسی وضعیت متقاضیان اقامت دومنیکا از طریق تحصیل

دانشجویان متقاضی بسیاری در سراسر جهان وجود دارد که تمایل به تحصیل در این کشور دارند. چراکه میزان هزینه زندگی و تحصیل در دومینیکا بسیار ارزان و مقرون به صرفه بوده و مناسب یک دانشجو می باشد. ویزای تحصیلی یا دانشجویی با شرایط آسانی برای دانشجویان متقاضی صادر می گردد. مشروط بر این که هیچ گونه سابقه کیفری و سوء پیشینه نداشته باشند. دانشجویانی که مشغول تحصیل در دانشگاه های این کشور هستند، امکان کار همزمان را تحصیل را دارند.

همچنین می توانند پس از فارغ التحصیلی با جست و جوی کار در رشته مرتبط با تحصیلات خود به کار مشغول شده و در این کشور اقامت بگیرند.تکنولوژی مدرنیته در این کشور رشد بسیار خوبی داشته است. از این رو شمار داوطلبان تحصیل در رشته های مهندسی، پزشکی و محیط زیست روز به روز در حال افزایش است. مدارک اعطای از سوی دانشگاه های این کشور بسیار معتبر می باشد. دومنیکا شاید دارای یکی از رقابتی ترین سیستم های آموزشی در کشور های هم جوار خود را دارد دانش آموزان داخلی این کشور از طریق مدرسه متوسطه ثبت نام می کنند و بسیاری از آنها در این مرحله وارد نیروی کار می شوند. با این حال، تعداد زیادی از مردم این کشور اقدام به ورود به کالج و دانشگاه  این کشور می نمایند.

آشنایی با کالج و دانشگاه های کشور دومنیکا

نام کالج دولتی کشور دومنیکا Clifton Community College می باشد . با این حال، بسیاری از متقاضیان در مدارس دیگر این کشور درس می خوانند از جمله اصلی ترین دانشگاه های این کشور که می تواند گزینه مناسبی برای تحصیل دانشجویان باشد دانشگاه غرب اندی، مدارس ماهواره ای U.K. و U.S  برای دانشجویان  سایر کشورها می باشد. علاوه بر این، دانشگاه راس یک دانشکده پزشکی بزرگ در منطقه است و برای مطالعه زمینه های بیولوژیکی، دانشگاه کلمسون محبوبی می باشد.

میزان هزینه تحصیل در دومنیکا

هزینه ادامه تحصیل در کشور دومینیکا تا سن 14 سالگی برای دانش آموزان (صرف نظر از نوع تابعیت و ملیت) رایگان می باشد. اما دانش آموزان برای این که بتوانند از سن 14 سالگی تا اتمام دوره متوسطه (دبیرستان) به تحصیل بپردازند می بایست تابعیت این کشور را دریافت کنند. چراکه تعداد دانش آموزان در کلاس های مدارس دولتی زیاد می باشد. هزینه های تحصیلی در مدارس و دانشگاه های مختلف این کشور، متفاوت و متغیر است

مزیت های اخذ اقامت دومنیکا از طریق تحصیل

از جمله مهم ترین مزایای اقامت دومنیکا از طریق تحصیل عبارتند از:

  • پیشرفت تحصیلی در مدارس متوسطه
  • افزایش دسترسی به تحصیلات عالی
  • تحصیل رایگان برای همه دانش آموزان
  • ایجاد فرصت های بیشتری برای دسترسی جوانان به تحصیلات دانشگاهی

بررسی شرایط اخذ اقامت دومنیکا از طریق تحصیل

کلیه متقاضیان اخذ اقامت دومنیکا از طریق تحصیل نیاز به اخذ ویزای دانشجویی دارند. برای اخذ این نوع از ویزا در گام اول متقاضیان ملزم به پذیرفته شدن در یک  موسسه آموزشی معتبر  می باشند و در گام بعدی متقاضیان باید یک درخواست ویزا را قبل از این که اقدام به وارد شدن به این دانشگاه شوند برای سفارت خانه این کشور ارسال نمایند.هم چنین این اشخاص ملزم بعه ارائه کلیه مدارک زیر می باشند:

  • ارائه گذرنامه  دارای اعتبار به انضمام ، دو قطعه عکس دارای شرایط گذرنامه ای
  • ارائه صورت حساب بانکی
  • ارائه نامه پذیرش از جانب دانشگاه دارای اعتبار
  • ارائه گزارشات مبنی بر عدم سوء پیشینه
  • ارائه مدرکی که بیان گر پرداخت هزینه درخواست این اشخاص باشد.
  • ارائه گزارش پزشکی، از جمله نتایج  آزمایش خون HIV / AIDS

لازم به ذکر می باشد برای کسانی که مایل به اخذ اقامت دومنیکا از طریق تحصیل می باشند صحبت کردن به انگلیسی یا فرانسوی ضروری است، زیرا این زبان ها زبان های بومی و مشترک هستند که مردم این کشور صحبت می کنند، البته اکثر مردم این کشور  به زبان انگلیسی  صحبت می کنند که دانشجویان بین المللی باید بتوانند در این زبان ها برای ثبت نام در برنامه های دانشگاهی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

وضعیت اسکان متقاضیان اخذ اقامت دومنیکا از طریق تحصیل

اکثر دانشجویان بین المللی کشور دومنیکا در خوابگاه های موجود در محوطه دانشگاه خود زندگی می کنند.  البته دانشجویان این امکان را دارند  که در آپارتمان ها ی نزدیک محوطه دانشگاه زندگی کنند . لازم به ذکر می باشد که کلیه هزینه های اسکان متقاضیان اخذ اقامت دومنیکا از طریق تحصیل  غیر قابل بازگشت می باشد و شامل برنامه های آموزشی نمی شوند.

متقاضیان اخذ اقامت دومنیکا از طریق تحصیل برای ثبت نام باید بتوانند نشان دهند که  از حمایت مالی  بر خوردار می باشند حمایت مالی در این کشور شامل پرداخت هزینه مسکن و بیمه درمانی می شود. برخی از دانشجویان بین المللی در حالی که در دانشگاه ثبت نام می کنند، کار خواهند کرد. هزینه زندگی در دومینیکا  نسبت به کلیه کشور های سراسر کارائیب متوسط ​​و مقرون به صرفه می باشد در این کشور دانشجو باید تحصیلات خود را پرداخت کند. برخی ممکن است واجد شرایط دریافت کمک هزینه تحصیلی و تخفیف برای خدمات استثنایی یا تحصیل در یک منطقه در تقاضا باشند. به طور کلی، مدارس به دانش آموزان کمک می کنند تا منابع لازم را بدست آورند.

بررسی شرایط ورود برای دوره های کارشناسی دومنیکا

متقاضیان اخذ اقامت دومنیکا از طریق تحصیل می توانند برای دوره های کارشناسی یا از طریق پذیرش دانشگاه ها و کالج ها (UCAS)  اقدام به درخواست مشترک نمایند در این صورت  فقط از یک روش درخواست استفاده می کنند . اگر دانشجویان  از UCAS برای استفاده از دانشگاه های دیگر انگلیس استفاده می کنند،  در این صورت می توانند از دانشگاه UCAS و ازدانشگاه بریستول نیز استفاده کنند و از درخواست مشترک استفاده نکنند.

در صورتی که شما هم با مطالعه مقاله اخذ اقامت دومنیکا از طریق تحصیل علاقه مند به کسب اطلاعاتی در زمینه شرایط تحصیلی کشور دومنیکا شدید این فرصت را دارید تا با مراجعه نمودن به مقالاتی نظیر مهاجرت تحصیلی به دومینیکا و یا دانشگاه های دومنیکا به اطلاعات جامعی دست یابید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *