مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اسپانیا » اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک

اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک



اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک

خرید ملک در خارج از کشور نوعی سرمایه‌گذاری به شمار می‌رود.در این مقاله به بررسی اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک می پردازیم.

سرمایه‌گذاری به طریقی که می‌توان توسط آن اقامت یک کشور را اخذ کرد. اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک ازجمله اهدافی است که بسیاری از افراد از سراسر دنیا به دنبالش هستند.

در قسمت‌های مختلف این مقاله موضوع را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و به بررسی‌های بیشتری می‌پردازیم.

 

تعریف اقامت اسپانیا ازطریق خرید ملک

طبق قوانین مصوب اسپانیا، هر شخصی از طریق خرید ملک در اسپانیا می‌تواند به اخذ اقامت این کشور دست یابد.

البته لازم است بدانید این شرایط، شامل اشخاص عضو اتحادیه اروپا نمی‌گردد. چراکه آنها به خودی خود حق زندگی و اقامت دائم در کشورهای عضو اتحادیه را دارند.

 

اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک

افرادی که خرید ملک در کشورهای خارجی به ذهن آنها خطور می‌کند، اولویت اول آنها عدم پرداخت اجاره مسکن است.

در واقع به دلیل اجاره بهای بالای مسکن در اروپا، آنها به این نتیجه می‌رسند که می‌بایست در کشور مورد نظر ملک خرید.

برای مثال کشور اسپانیا را در نظر می‌گیریم. شخصی که به‌ طور مداوم در رفت‌وآمد به این کشور است، طبیعتا هزینه‌های زیادی را بابت اجاره مسکن پرداخت می‌نماید.

از طرفی فردی که قصد مهاجرت به اسپانیا را دارد، هزینه اجاره خانه ذهنش را به خود مشغول می‌کند.

بنابراین این دسته افراد می‌توانند با خرید ملک در اسپانیا، علاوه بر رهایی ازپرداخت اجاره بها،سرمایه‌گذاری در ملک انجام دهند.

بنابراین برای مهاجرت، این روش بهترین گزینه است. چرا که می‌توانند به راحتی به هدف اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک دست یابند.

ناگفته نماند قانون اخذ اقامت از طیق خرید ملک در برخی کشورهای اروپایی اجرایی نیست. اما در کشور اسپانیا از طریق خرید ملک می‌توان به ویزای طلایی (golden visa) دست یافت.

بنابراین در خرید ملک در اسپانیا، دو مزیت وجود دارد: اخذ اقامت اسپانیا و “سرمایه‌گذاری در اسپانیا.

 

مبلغ لازم جهت خرید ملک دراسپانیا

یکی از نکات مهم در اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک، میزان مبلغ سرمایه‌گذاری شده در این امر است. در واقع میزان این سرمایه، به مرز 500 هزار یورو رسیده باشد.

این بدین معناست که با 500 هزار یورو می‌توان چندین ملک خریداری نموده و نهایتا اقامت اسپانیا را اخذ کرد.

لازم به ذکر است املاکی که با هدف اخذ اقامت خریداری می‌گرند می‌بایست فارغ از دریافت هرگونه تسهیلات بانکی باشد.

 

تبدیل اقامت موقت به اخذ پاسپورت

چنانچه پس از اقامت موقت به‌مدت 3 تا 5سال سپری گردد، می‌توانید نسبت به اخذ اقامت دائم اسپانیا اقدام نمایید.

در نهایت پس از مدت 5 سال اقامت دائم در این کشور، می‌توانید پاسپورت اسپانیایی اخذ کنید.

لازم است بدانید متقاضی در 5سال اولیه در این کشور، می‌تواند بدون محدودیت به سایر کشورهای اتحادیه اروپا سفر کند.

اما اگر قصد سفر به خارج از اتحادیه اروپا را داشته باشد، به ازای هر 180 روز، صرفا 90 روز اجازه سفر دارد.

افرادی که دارای این نوع اقامت هستند، از طریق ثبت شرکت می‌توانند فعالیت اقتصادی داشته باشند.

نکته مهم این است که مادامی که ویزای مولتی تبدیل به اقامت نگردد، حق فعالیت اقتصادی در اسپانیا را ندارید.

متقاضیانی که از این طریق موفق به اخذ اقامت اسپانیا می‌شوند، ملزم به اشتغال و درآمدزایی نیستند. اما همواره هیچ گونه منعی هم در این مورد برای آنان وجود ندارد.

بنابراین اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک می‌تواند بهترین گزینه برای متقاضیان اخذ اقامت محسوب گردد.

 

فرآیند خرید ملک و اقامت اسپانیا

مراحل اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک می‌بایست به طور کامل و مرحله به مرحله انجام پذیرد.

در مرحله اول فرد از طریق اخذ ویزای توریستی اسپانیا که به‌مدت 3 ماه است به این کشور سفر می‌کند. او در این مدت 3ماهه ملک مورد نظر را خریداری نموده و انعقاد قرارداد انجام می‌گیرد. پس از آن شخص بایستی با مراجعه به دفاتر ثبت اسناد رسمی جهت ثبت سند، وقت قبلی رزرو نماید.

توجه داشته باشید کد شناسایی nie‌ را پیش ازحضور در دفتر اسناد دروقت مقرر، از اداره پلیس دریافت نمایید. همچنین کلیه استعلامات اداره دارایی، آب، گاز، برق، تلفن، شهرداری و… درخصوص ملک موردنظر را نیز بررسی و آماده کنید.

زمانی که وقت ثبت اسناد دارید،کلیه مدارک را همراه با قرارداد منعقده خرید ملک تحویل دفتر ثبت اسناد رسمی دهید.

ارائه کلیه مدارک بدون ناقصی جهت ثبت ملک به نام شخص الزامی است.

در پایان این مراحل، با در دست داشتن سند ملک، به سفارت اسپانیا در ایرن رفته و درخواست اقامت کنید. بدین ترتیب پس از گذشت 3 الی 6 ماه موفق به اخذ ویزای یکساله مولتی می‌گردید.

به طور کلی مدت زمان لازم جهت اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک، به مدت 10 الی 15 ماه می‌باشد.

 

تمدید اقامت اسپانیا با خرید ملک

جهت تمدید اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک، مستلزم دارا بودن دو شرط اساسی است:

  • در طول مدت اقامت به مدت 5 سال، ملک خریداری شده توسط متقاضی حفظ گردد.
  • در سفرهای طولانی مدت به سایر کشورها، به ازای هر 180 روز، تنها 90 روز خارج از خاک اسپانیا سفر کنید.

تمدید ویزا سالانه به مدت یکساله صادر می‌گردد. تمدید کارت اقامت نیز به صورت یکساله یا دو ساله می‌باشد.

 

چه مدارکی لازمه این نوع اقامت است؟

مدارک لازم جهت اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک به شرح ذیل می‌باشد:

  • تاییدیه موجودی حساب بانکی فرد متقاضی به مبلغ 160 هزار یورو
  • پاسپورت دارای اعتبار
  • گواهی عدم سابقه کیفری یا عدم سوءپیشینه
  • ارائه ویزای توریستی اسپانیا به مدت 3 ماه
  • سند مالکیت ملک خریداری شده توسط متقاضی
  • گواهی آزمایشات پزشکی متقاضی
  • گواهی آزمایش های پزشکی

 

معایب خرید ملک در اسپانیا چیست؟

اخذ اقامت از طریق خرید ملک محدودیت‌ها و معایبی را دارا است که عبارتند از:

  • هزینه‌ بالایی جهت خرید ملک لازم است
  • در سال اول،‌ متقاضی مجاز به همراه بردن خانواده خود به اسپانیا نیست.
  • حضور و زندگی در اسپانیا به مدت 6 ماه در سال (به ازای هر 180 روز، 90 روز زندگی الزامی است)
  • تبدیل ویزای مولتی به اقامت موقت و در نهایت اقامت دائم، حتمی و قطعی نمی‌باشد.

 

مزایای خرید ملک در اسپانیا چیست؟

اخذ اقامت ازطریق خرید ملک، درعین محدودیت‌هایی که دارد، شامل مزایایی نیز هست که عبارتند از:

  • دارا بودن حق سکونت و زندگی در اسپانیا
  • مسافرت نامحدود به کشورهای عضو اتحادیه اروپا
  • اخذ ویزای مولتی و اقامت برای سایر اعضای خانواده
  • اجباری نبودن اشتغال وکسب وکار در اسپانیا
  • اخذ اقامت موقت و درنهایت اخذ اقامت دائم اروپا
  • معافیت از پرداخت مالیات بصورت سالیانه
  • مجاز به افتتاح حساب در بانک‌های اروپایی
  • تحصیل رایگان فرزندان متقاضی در اسپانیا، به محض اخذ اقامت در این کشور
  • سهولت و آسانی در دریافت ویزای سایر کشورها
  • امکان دریافت تابعیت اسپانیا پس از گذشت 10سال اقامت مستمر وقانونی در اسپانیا

اگرقصد دارید به کشور اروپایی اسپانیا مهاجرت نمایید، راه‌های مختلفی وجوددارد. هریک از این راه‌ها دارای معایب و محاسنی هستند که موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می‌تواند شما را یاری نماید.

این موسسه با در اختیار داشتن وکلای مجرب در این زمینه بهترین گزینه را متناسب باشرایط شما ارائه می‌دهند.

بنابراین می‌توانید با تماس بصورت رایگان از طریق تماس تلفنی ومراجعه حضوری ازمشاوره‌های کارشناسان ما استفاده نمایید.

کارشناسان و وکلای ما جهت ارائه مشاوره مهاجرتی و اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک درخدمت شما خواهند بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *