مهاجرت کاری کانادا

اخذ اقامت از طریق ویزای کار در کانادا

اخذ اقامت از طریق ویزای کار در کانادا

اخذ اقامت از طریق ویزای کار در کانادا از جمله اصلی ترین روش های ممکن برای مهارجت به این کشور پهناور و مهاجر پذیر می باشد. چنانچه شما هم برای کسب اطلاعات بیشتری در مورد شرایط اخذ اقامت از طریق ویزای کار در کانادا هستید با مطالعه نمودن این مقاله و هم چنین مراجعه نمودن به سایر مقالات موجود در سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به اطلاعات جامعی دست یابید. از آنجایی که کشور کانادا از جمله کشورهای انگلیسی زبان و مهاجرپذیر می باشد که همیشه این کشور اولویت اول افراد برای اخذ اقامت از طریق ویزای کار در کانادا یا تحصیل بوده است.

بررسی مشاغل در کانادا

اگر شما در حال برنامه ریزی یک حرفه جدید در سال جاری هستید، باید بدانید که مشاغل با درآمد بالا در کشور کانادا بسیار پر متقاضی در ادامه این مقاله به بررسی نمودن برخی از بالاترین میزان مشاغل درخواست شده در کانادا در سال 2019 خواهیم پرداخت. اکثر مشاغل مورد نیاز کشور کانادا در صنایع استخراج معدن، نفت و بهداشت بوده است. البته این موضع بسیار جالب می باشدکه متقاضیان کار در کشور کانادا لزوما نیاز به کسب مهارت های خاص برای به دست آوردن یکی از این مشاغل می باشد.

مشاغل مربوط به بخش خرده فروشی، خدمات بهداشتی و اجتماعی و هم چنین مشاغل مربوط به بخش های تولید تقریبا یک سوم از کل مشاغل این کشور را تشکیل می دهند که به نظر می رسد که مهمترین معیار انتخاب شغل در کشور کانادا معیار جنسیت متقاضیان کار در این کشور می باشد.

بر اساس جنسیت شایع ترین مشاغل برای هر دو جنسیت مردان و زنان عبارتند از، شغل فروش خرده فروشی، مشاغل مربوط به آشپزخانه، حسابداران مالی و حسابرسان مالی و شایع ترین شغل برای مردان، رانندگی کامیون حمل و نقل، مدیران خرده فروشی و عمده فروشی، نجار، نگهبان، سرایداران ساختمان، افسران اداری می باشد و شایع ترین شغل برای زنان، مشاغلی نظیر دستیاران اداری، پرستاران، صندوقداران و معلمان ابتدایی می باشند .

مراحل لازم اخذ اقامت از طریق ویزای کار در کانادا

در مرحله اول متقاضیان ملزم به بررسی نمودن شرایط خود برای انجام این کار می باشند. برخی از این شرایط عبارتند از:ملیت متقاضیان، میزان سن، توانایی زبان، اعضای خانواده، تحصیلات، تجربه کاری و پیشنهاد شغلی در مرحله دوم، اقامت از طریق ویزای کار در کانادا از شرایط مختص به خود نیز برخودار می باشد. در این مرحله برای آماده سازی اسناد مورد نیاز می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • گذرنامه یا سند سفر
  • نتایج آزمون زبان
  • ارزیابی مدارک تحصیلی
  • پیشنهاد کار شغلی از کارفرما در کانادا
  • گواهینامه های پلیس
  • امتحانات پزشکی
  • اثبات بودجه

مراحل لازم اخذ اقامت از طریق ویزای کار در کانادا

ادامه رویه اخذ اقامت از طریق ویزای کار در کانادا

در مرحله سوم متقاضی مشخصات خود را برای ورود به استخر (Pool) ارسال می نماید. اگر فرد واجد شرایط اقامت از طریق ویزای کاری کانادا باشد با استفاده از یک سیستم مبتنی بر امتیاز، در استخر اکسپرس وارد شود. این ابزار به اشخاص کمک می کند که نمره کلی سیستم رتبه بندی (CRS) امتیازات خود را بر اساس پاسخ هایی که متقاضیان ارائه می دهند مورد محاسبه قرار می دهد یک سیستم مبتنی بر امتیاز است که متقاضیان برای ارزیابی و رتبه بندی مشخصات شما استفاده می کنیم و آن را در استخر اکسپرس اینتری رتبه بندی می کنیم، که مواردی چون مهارت ها، تحصیلات، توانایی زبان، تجربه کاری، پیشنهاد شغلی، وضعیت تاهل و… در امتیاز بندی بسیار مهم می باشد.

در مرحله چهارم متقاضیان پس از دریافت دعوت نامه و درخواست اقامت دائم کشور کانادا می توانند اقدام به ارسال دعوت نامه ها را برای اعطای کاندیداهای با بالاترین نمره در استخر ارسال کنند. اگر فرد امتیازات لازم را دریافت کند، پس از 60 روز برای درخواست اقامت دائم می تواند اقدام نماید و پردازش مدارک هم به مدت شش ماه زمان لازم دارد . سپس افراد با کار کردن به مدت 3 سال می توانند اقامت دائم خود را تمدید کنند.

لازم به ذکر می باشد امتیاز کلی فرد شامل امتیاز اصلی و سایر امتیاز اضافی می باشد. نقاطی که از CRS دریافت می کنند عبارتند از یک مجموعه اصلی از امتیازات تا 600 که از نمره کل 1200 است. امتیاز اصلی تا 600 امتیاز بر اساس عوامل مهارت و تجربه و عوامل تاثیر گذار همسر قانونی یا شریک عاطفی همانند مهارت های زبان همسر شخص اصلی و مدارک نیز می باشد.

امتیازات اضافی در روند (کمکی) تا 600 امتیاز می باشد که عبارتند از:

  • ارائه مدارک دیپلم از کانادا
  • داشتن پیشنهاد شغلی معتبر
  • داشتن پیشنهاد از یک استان یا قلمرو در کانادا
  •  داشتن اقوام درجه یک
  • برخورداری از مهارت های قوی زبان فرانسه

شرایط لازم برای متقاضیان اخذ ویزای کاری کانادا

اشخاصی که واجد شرایط می باشند مقدور به در یاقت نمودن این ویزا هستند، برخی از این شرایط عبارتند از:

  • افرادی که رشته آن ها در لیست مشاغل مورد نیاز کانادا باشد
  • افرادی که در شغل خود دارای مهارت مورد رضایت و مورد تایید کارفرماهای کانادایی باشند.
  • افرادی که دارای پیشنهاد شغلی از جانب کارفرمایان خود از کشور کانادا باشند.
  •  افرادی که حداقل برای 1 سال با محیط کانادایی سازگاری و در محیط این کشور سابقه اقامت دارند.
  •  افرادی که دارای مدارک دانشگاهی یا فنی حرفه ای از کانادا باشند.
  • افرادی که حداقل دارای مهارت CLB7 در زبان انگلیسی می باشند.
  • افرادی که دارای مدرک زبان فرانسه برای امتیاز کمکی می باشند.
  • افرادی که دارای تاییدیه مدارک دانشگاهی و یا مدارک فنی و حرفه ای از ECA کانادا قبل از ورود به استخر باشند.
  • داشتن نامه عدم سو پیشینه
  • این اشخاص ملزم به کسب نمودن اطلاعاتی در زمینه شهر قوانین مدنی و جامع شروندی کشور کانادا می باشند.
  • داشتن گواهی پزشکی سلامتی

در صورتی که شما هم با مطالعه نمودن مقاله اخذ اقامت از طریق ویزای کار در کانادا علاقه مند به مهاجرت کاری به این کشور شدید این فرصت را دارید تا با مراجعه نمودن به سایر مقالات موجود در سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نظیر ویزای کاری کانادا و یا مهاجرت به کانادا از طریق کار به اطلاعات جامعی دست یابید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *