اتریش

اخذ اقامت اتریش از طریق کار

اخذ اقامت اتریش از طریق کار

اخذ اقامت اتریش از طریق کار که در زمره ی ده انتخاب مهاجرتی سال 2019 هست را در این گفتار تحلیل خواهیم کرد. اخذ اقامت این کشور از راه های دیگری همچون: سرمایه گذاری، تحصیل و … امکان پذیر است اما اقدام از این روش برای متقاضیانی که در جستجو کار هستند به دلیل مزایایی که دارد مناسب تر می باشد. اخذ اقامت اتریش از طریق کار راهی برای اخذ اقامت دائم در کلیه کشورهای اروپایی می باشد.

ویزای کار در اتریش مشابه ویزای کار در آلمان می باشد که فرصت بی نظیری را به متقاضیان کسب و کار در این کشور می دهد.

اقتصاد کشور اتریش:

اتریش کشوری ثروتمند و با ثبات در اقتصاد جهان است. این کشور مقام هفتم را در کشورهای ثروتمند جهان دارا می باشد. نرخ تورم پایین و حداقل بودن هزینه ها در این کشور نسبت به سایر کشورهای اروپایی از دلایل مهاجرت به این کشور می باشد.

قدرتمندی اتریش در زمینه اقتصاد نشان دهنده بازار کار مناسب و خوب در این کشور می باشد و همین امر باعث می گردد اخذ اقامت اتریش از طریق کار مورد استقبال فراوانی قرار گیرد.

 

اشتغال در کشور اتریش:

طولانی بودن زمان اخذ ویزای کاری کشورهایی چون : آمریکا، انگلستان و… باعث می شود تقاضا برای کشورهایی مانند اتریش که زمان کوتاهتر و سریعتری دارند افزایش یابد. با توجه به این که بیشتر افرادی که در وین زندگی می نمایند عموما اتریشی نیستند؛ بنابراین وجود تبعیض نژادی در این کشور بعید و نا محسوس می باشد؛ همین باعث می شود متقاضیان اخذ اقامت در اتریش از طریق کار دچار مشکل نگردند.

داشتن دانش زبان آلمانی فرصت های شغلی بهتری را برای افراد متقاضی فراهم می نماید.

 

شیوه های اخذ اقامت اتریش از طریق کار:

  • روش اول:

در این روش برای دریافت ویزا و اخذ اقامت اتریش از طریق کار باید حداقل مدرک کارشناسی و همچنین یک پیشنهاد کاری داشته باشید. داشتن پیشنهاد کاری به تنهایی کافی نبوده و به دعوتنامه ای از سوی کارفرما احتیاج دارد. کارفرما نیز باید شرکت معتبری در این کشور داشته باشد تا به وسیله این دعوتنامه قادر از به اخذ اقامت اتریش طریق کار گردید. ویزا از این طریق مجوز اقامت و کار کمتر از 2 سال را به فرد می دهد.

در این روش دریافت دعوتنامه از کارفرما مشکل می باشد و اخذ اقامت اتریش از طریق کار را دشوار می نماید. علت این دشواری در ادامه بیان می گردد.

در تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا قوانین کار مشابه هم می باشند؛ همچنین قوانین اعطای اقامت و تابعیت نیز شباهت زیادی به هم دارند. قانونی در جهت  ارائه خدمات بازار کار در کشورهای اتحادیه اروپا وجود دارد که طبق آن باید آگهی های کاری 3 ماه در کشور اتریش و همچنین 3 ماه در کشورهای اتحادیه اروپا منتش شود تا ثابت شود هیچ نیروی کار مناسبی برای آن شغل در اتریش و اروپا متقاضی آن شغل نمی باشد.

اگر قصد دریافت ویزا و اخذ اقامت اتریش از طریق کار دارید مدت این فرآیند 5 ماه است و متقاضیان بعد از کار به مدت 4 سال و پرداخت مالیات به این کشورمی توانند برای اخذ اقامت دائم اقدام نمایند.

 

  • روش دوم:

در این روش برای دریافت ویزا و اخذ اقامت اتریش از طریق کار به افراد 6 ماه فرصت برای جستجوی شغل در این کشور را می دهند. در این شیوه برای اخذ اقامت در اتریش از طریق کار باید حداقل 70 امتیاز از 100 امتیاز موجود کسب نمایید. اگر اداره کار اتریش موافقت خود را اعلام نماید، فرد وارد این کشور شده و 6 ماه فرصت برای پیدا کردن کار خواهد داشت. بعد از پیدا کردن کار و عقد قرارداد برای صدور مجوز کار اسناد و مدارک به اداره کار ارسال می گردد؛ پس از تایید قانونی، کارت اقامت اتریش از طریق کار با عنوان کارت قرمز – سفید – قرمز برای مدت 12 ماه صادر و به فرد تعلق می گیرد.

بعد از دریافت این کارت قادر خواهید بود برای اخذ ویزای کشور اتریش برای اعضای خانواده خود اقدام نمایید.

مدارک لازم برای اخذ اقامت اتریش از طریق کار :

  • تکمیل فرم درخواست کار
  • عکس
  • شناسنامه
  • گذرنامه
  • بیمه نامه
  • سوابق کاری
  • اسناد و مدارک تحصیلی
  • تاییدیه عدم سوپیشینه
  • گواهی کتبی استطاعت مالی
  • ترجمه اسناد و مدارک به زبان آلمانی و یا انگلیسی

 

شرایط امتیازی جهت اخذ اقامت اتریش از طریق کار  :

  • امتیازات طبق سن به صورت زیر می باشد:

 

  • 20-35 سال سن  20 امتیاز
  • 35-40 سال سن                                                        15 امتیاز
  • 40-45 سال سن  10 امتیاز

 

  • امتیازات طبق مدرک تحصیلی به شکل زیر می باشد:

 

  • مدارک تحصیلی لیسانس و فوق ایسانس  20 امتیاز
  • مدرک تحصیلی دکترا 40  امتیاز
  • فارغ التحصیلان رشته فنی و مهندسی و رشته کامپیوتر  30  امتیاز
  • فارغ التحصیل لیسانس یا فوق لیسانس دانشگاه های اتریش 10 امتیاز
  • دارای کارهای تحقیقاتی وپژوهشی و ثبت اختراع 20 امتیاز

 

  • امتیازات طبق سطح دانش زبانی به شرح زیر می باشد:

 

  • مدرک مبتدی یا پیشرفته زبان آلمانی یا انگلیسی    5 – 10 امتیاز

 

  • امتیازات طبق سوابق کاری به این صورت می باشد:

 

  • هر 1 سال سابقه کار                2 امتیاز (حداکثر 20 امتیاز)
  • حداقل 6 ماه سابقه کار در کشور اتریش                      10 امتیاز

کارت قرمز- سفید قرمز در کشور اتریش:

این کارت به 4 گروه از افراد تعلق می گیرد. این 4 گروه عبارتنداز:

  • کارگرانی که بسیار واجد شرایط و متخصص بوده و امتیازات کافی کسب نموده اند.
  • کارگران و متخصصین مشاغل کمیاب که کمبود نیروی کار دارند.
  • نیروی کار در شغل های کلیدی بازار آزاد.
  • فارغ التحصیلان دانشکده ها و کالج های بین المللی. (جز اتریش)

یک دیدگاه برای “اخذ اقامت اتریش از طریق کار

  1. مسعود گفت:

    سلام من مسعود هستم .و دارای مدارک تیپلم هستم ودارای 48سال سن هستم دارای مدارک های – برق خانگی – برق صنعتی – مکانیک متورهای هواپیماهای کوچک – ساخت سازه هواپیما کوچک ملخی از صفر تا صد – طراح بهترین اسلحه برای ساخت – طراح دستگاه cnc و ساخت آن – طراح و ساخت دستگاه و تبدیل آب به آتش – طراحی وساخت بهترین متور پرنده – کاره حرفه ای با چوش -چوشکاری کاربیت – چوش کاری برق – دارای مدارک 7 اختراع وثبت ان – نصب و راهاندازی درب های کنترل و کرکره های برقی -نصب ایفون های تصویری و دوربین های مدار بسته – کاربا کامپیوتر سخت افزاری ونرم افزاری – طراحی وب سایت – وخیلی کارهای دیگر که شما به فکرتون هم خطور نمیکنه انجام میدم حالا من در کدام یک از کشور ها میتوانم بروم به نظره شما

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *