مهاجرت به کشور امارات

تابعیت و اقامت در امارات

تابعیت و اقامت در امارات

در سال 1972 میلادی قوانین و مقرراتی در راستای تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی به تصویب رسید و در سال 1975 میلادی دستخوش اصلاحاتی گردید. این اصلاحات به صورتی بود که در سال 1971 میلادی که قانون تابعیت وضع نگردیده بود، کلیه افراد خارجی که در این کشور اقامت داشتند و زندگی می کردند. اما همانطور که در قوانین کلیه کشورهای جهان آمده است، از راه های مختلفی می توان به تابعیت و اقامت آن کشور دست یافت. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت اطلاعات جامعی در این زمینه دارد که طی مقاله ای با همین عنوان در اختیار متقاضیان قرار می دهد. بنابراین پیشنهاد می نماییم از تجارب و اطلاعات کارشناسان و وکلای ماهر این موسسه استفاده نموده است. در جهت امور مهاجرتی خود مناسب ترین گزینه را انتخاب نمایید.

طرق اخذ تابعیت و اقامت در امارات

همانطور که اشاره گردید راه ها و روش های مختلفی برای به دست آوردن تابعیت و اقامت وجود دارد. افراد خارجی که تصمیم خود را برای مهاجرت قطعی نموده اند، می توانند با توجه به شرایطی که دارا هستند، یکی از طرق مذکور در این مقاله را که در بخش های بعدی به آن اشاره خواهیم کرد، انتخاب نموده است. به تابعیت و اقامت در امارات دست یابند. به طور کلی روش های زیر برای این منظور وجود دارد:

  • از طریق تولد در خاک امارات
  • از طریق ازدواج

تابعیت و اقامت امارات از طریق تولد

از جمله روش های اخذ تابعیت و اقامت در امارات، می توان به تولد در خاک این کشور اشاره نمود. کودکانی که در خاک این کشور متولد می شوند، تابعیت و شهروندی امارات به آنان تعلق نمی گیرد. مگر این که پدر و مادر وی نامعلوم باشند. در این صورت از شهروندان اماراتی محسوب می گردد. در واقع کشور امارات از قاعده خون برای اعطاء تابعیت به فرزندان تبعیت می کند. برای مثال چنانچه پدر کودک از اتباع اماراتی باشد. اما فرزند متقاضی در خارج از خاک این کشور متولد شده است، فرزند متقاضی اماراتی محسوب می گردد.

در نمودار زیر تعداد مهاجرینی که در سال های اخیر به این کشور مهاجرت نموده اند بدین شرح می باشد:

رشد جمعیت و تعداد مهاجرین به کشور امارات

تابعیت امارات برای فرزندی که مادر وی اماراتی است. زمانی اعطاء می گردد که پدر کودک نامعلوم باشد. پیروی از نظام تابعیت خون از ژانویه سال 1973 میلادی در این کشور به تصویب رسید. تا به امروز نیز همین قانون برای اتباع خارجی اعمال می گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر مقاله مهاجرت به امارات مطالعه بفرمائید.

اخذ پاسپورت و مجوز امارات از طریق تقاضاء

به دست آوردن تابعیت و اقامت در امارات متحده عربی از طریق تقاضاء و ارائه درخواست نیز امکان پذیر است. بدین معنا که:

  1. در صورتی که اتباع قطر، بحرین و عمان به مدت 3 سال در امارات اقامت داشته باشند می توانند تابعیت این کشور را اخذ نمایند.
  2. اتباع سایر کشورهای عربی در صورتی که به مدت 7 سال در امارات اقامت داشته باشند. مجاز به درخواست تابعیت امارات هستند.
  3. شهروندان دیگر کشورها نیز زمانی می توانند تابعیت کشور امارات را به دست آورند که به مدت 30 سال در این کشور زندگی کنند.

جهت زندگی در این کشور مقاله هزینه زندگی در امارات از اطلاعات شاخصی برخوردار می باشد.

تابعیت و اقامت امارات از طریق ازدواج

از دیگر روش هایی که منجر به اخذ تابعیت و اقامت می شود. ازدواج با یکی از مردان اماراتی است. برای مثال یک زن خارجی در صورتی می تواند تابعیت امارات را بگیرد که همسر او از اتباع اماراتی باشد. مشروط بر این که زن خارجی بایستی حداقل 3 سال در امارات زندگی و اقامت داشته باشد. همچنین از تابعیت قبلی خود نیز انصراف دهد. برای انصراف از تابعیت قبلی خود، ارائه مدرک و گواهی از وزارت کشور که ترک تابعیت قبلی وی را به اثبات برساند، الزامی است.

برعکس این موضوع منجر به دریافت تابعیت نخواهد شد. به عبارت دیگر چنانچه مرد خارجی با زنی از اتباع امارات ازدواج نماید. از این رو نمی تواند تابعیت این کشور را به دست آورد. جهت کسب اطلاعات در باب سایر روش های مهاجرتی قانونی به این کشور مقاله تحصیل در امارات را مطالعه بفرمائید.

تابعیت و اقامت امارات از طریق ازدواج

قانون تابعیت مضاعف در امارات

کشور امارات در زمره کشورهایی قرار دارد که قانون تابعیت مضاعف را به هیچ وجه نمی پذیرد. به عبارت دیگر، یک فرد خارجی در صورتی که شرایط اخذ تابعیت و اقامت در امارات را داشته باشد. از این رو بایستی از تابعیت قبلی خود یعنی کشور مبدا انصراف داده و آن را ترک کند. در غیر این صورت تابعیت امارات به او تعلق نمی گیرد. ترک تابعیت می تواند به صورت اختیاری یا اجباری باشد. بنابراین این اجازه به افراد داده شده است که به صورت اختیاری از تابعیت اماراتی خود انصراف دهند. اما ترک اجباری تابعیت و در واقع سلب تابعیت اماراتی در موارد زیر اتفاق می افتد:

  • هرگاه فرد تابعیت یک کشور خارجی را اخذ نموده باشد، در این صورت از تابعیت اماراتی سلب می گردد.
  • هرگاه فرد اماراتی بدون اجازه دولت امارات در نیروهای مسلح کشوری خارجی استخدام شده باشد.
  • هرگاه فرد خارجی از طریق فریب دادن و حیله گری، تابعیت امارات را به دست آورده باشد.
  • هرگاه شخص در کشور امارات جنایتی را مرتکب شود.
  • هرگاه فرد اماراتی بیشتر از 4 سال در خارج از خاک امارات زندگی و اقامت داشته باشد.

کلیات اخذ مجوز شهروندی در امارات

همانطور که در ابتدای مقاله عنوان گردید راه های مختلفی برای به دست آوردن تابعیت و اقامت در امارات وجود دارد. البته هر یک از روش ها تابع قوانین و مقررات خاصی در این کشور هستند. چنانچه قصد مهاجرت به کشور امارات را دارید اما اطلاعات کافی در این زمینه ندارید و قصد دارید از طریق مشاوره مراحل مهاجرت خود را طی نمایید. پیشنهاد می گردد با کارشناسان و مشاورانی که در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت حضور دارند، تماس بگیرید. جهت مهاجرت به سایر کشورهای اروپایی از جمله پرتغال مقاله مهاجرت به پرتغال را بررسی بفرمائید.

آنها آمادگی کامل در ارائه مشاوره های حرفه ای و تخصصی داشته و مرحله به مرحله در امر مهاجرتی شما به کشورهای اروپایی و غیراروپایی همراه شما خواهند بود. از این رو، می توانید از طریق تماس تلفنی به صورت رایگان و یا مراجعه حضوری به دفتر موسسه، مشاوره های لازم را دریافت نمایید. این موسسه سابقه طولانی و درخشانی در زمینه مهاجرت به کشورهای مختلف دارد. بهترین مشاوره ها را در اختیار افراد متقاضی قرار می دهد.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *