مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » انگلستان » Student Visitor Visa ویزای ویزیت انگلستان

Student Visitor Visa ویزای ویزیت انگلستان



 

Student Visitor Visa ویزای ویزیت انگلستان

 

کشور انگلستان در سال 1386 شمسی قانون جدیدی را برای دانش آموزان و محصلان بین المللی که قصد مهاجرت تحصیلی به انگلستان را داشتند تعیین کرد.

این قانون به این صورت بود که دانش آموزان قادر باشند تا با روادید موقت وارد کشور انگلستان شوند و بدون داشتن پشتیبان مالی، در این کشور به مدت دوازده هفته سکونت داشته باشند. این قانون برای دانشجویان نیز وجود دارد؛ به طوری که دانشجویان در موسسات معتبر و بسیار خوب درس خوانده باشند که سطح بسیار بالای در جهان دارند.

درباره کشور پادشاهی انگلستان

انگلستان کشوری اروپایی می باشد که همسایه های آن در قسمت غربی ولز و در بخش شمالی این کشور اسکاتلند می باشند. انگلستان یکی از اعضای اتحادیه پادشاهی می باشد که پایتخت آن لندن نام دارد. جمعیت این کشور تقریبا به شصت و پنج میلیون نفر می رسد. واحد پول انگلیس پوند می باشد.

این کشور در رشته های مختلف ورزش از اواخر قرن نوزدهم تا کنون پیشرفت چشمگیری داشته است. منچستر، لیورپول و شفیلد از شهر های مهم انگلستان هستند.

درباره ی روادید ویزیت کشور پادشاهی انگلستان

ویژگی های روادید ویزیت انگلستان عبارتند از :

مدت زمان اعتبار این نوع از روادید شش ماه می باشد.

این روادید قابل تمدید نمی باشد.

نوع این روادید تحصیلی است و برای دانش آموزان و دانشجویان بین المللی صادر می شود.

این روادید برای کار نمی باشد و مجوزی برای پیدا کردن شغل نیست.

این روادید برای مطالعه درسی و علمی می باشد.

این روادید غیر قابل تبدیل می باشد.

والدین، خواهر و برادر درخواست کننده نمی توانند همراه وی به انگلستان بروند و متقاضی باید تنها سفر کند.

پس از اتمام اعتبار این روادید فرد باید کشور انگلستان را ترک کند.

هدف از مطالعه

دانش آموزان و دانشجویان می توانند با روادید ویزیت به انگلستان به صورت موقت سفر کنند؛ با انجام این سفر، دانشجو و دانش آموز می تواند درباره ی تحصیل در انگلستان، دانشگاه های این کشور، مدارس با کیفیت و سطح بالا انگلستان و همچنین روش های تدریس نیز تحقیق کند. همچنین می توانند در این شش ماه به صورت آزمایشی مورد تدریس دانشگاه ها و مدارس با کیفیت قرار گیرند.

با انجام تحقیق و مطالعه کوتاه مدت در کشور انگلستان، دانش آموزان و دانشجویان می توانند برای تحصیل در انگلستان اطلاعات کافی کسب کنند و پس از اتمام مدت زمان اعتبار روادید ویزیت، روادید تحصیلی کشور انگلستان را دریافت کنند.

بررسی کلی از جمعیت بازدید کنندگان

سالانه تقریبا دویست و شصت و دو هزار دانشجو و دانش آموز پس از اتمام دوره تحقیق در انگلستان و تمام شدن مدت زمان روادید ویزیت انگلستان، این کشور را برای ادامه ی تحصیل انتخاب می کنند.

دانش آموزان و دانشجویان آمریکایی، چینی، ترکی و روسی بیشترین درخواست کنندگان روادید تحصیلی کشور انگلستان برای ادامه ی تحصیل در این کشور می باشند.

 

نام کشور هایی که نیاز به روادید ویزیت ندارند عبارتند از :

برزیل

اتباع ایالات متحده آمریکا

کره جنوبی

ژاپن

کانادا

مکزیک

شیلی

گواتمالا

آرژانتین

پاراگوئه

سنگاپور

مالزی

هنگ کنگ

تایوان

اسرائیل

استرالیا

 

طول دوره

کم ترین طول دوره های تحقیقی چهار ماه، حد متوسط آن هشت ماه و بیشترین مدت طول دوره دوازده ماه می باشد .

 

 

مخارج دوره

برای موفق بودن در این راه باید توان مالی کافی داشت و از عهده ی مخارج بر آمد. کم ترین مخارج این دوره 1400 پوند می باشد و تا 3000 پوند نیز ادامه دارد.

به صورت کلی روادید ویزیت انگلیس برای دانشجویان و دانش آموزان دوازده تا بیست و دو سال مفید است. این روادید به درخواست کنندگان اجازه می دهد تا درباره ی تحصیل در کشور پادشاهی انگلستان تحقیق کنند و با داشتن طرح و برنامه مناسب و خوب برای ادامه ی تحصیل در این کشور آماده شوند.

 

 



  1. hiva گفت:

    با سلام و تشکر از سایت بسیار خوبتون،آیا با ویزا تایپ C توریستی هم می توان جهت انجام امور ثبت درخواست اقامت به انگلیس سفر کرد؟

  2. عادل گفت:

    باسلام و درود ممنون از مطالب خوبتون . من در مورد کشور انگلستان یه تعداد سوال داشتم چطور میتونم مطرح کنمو پاسخ بگیرم؟

  3. asal گفت:

    هزینه هاش خیلی گرون نمیشه ؟

  4. amir abbas گفت:

    بابت مطلب خوبتون تشکر میکنم اگه امکانش هست دربار ه ویزای کشور ۀامان هم مطلب بذارید

  5. سیروان گفت:

    ممنون بابت سایت خوبتون

  6. یحیی گفت:

    دوست ندارم انگلیس رو
    اقامت نمیده

  7. پدرِ پسرشجاع گفت:

    خیلی گرونه

  8. سمیرا حاتم زاده گفت:

    سلام، دخترم ۱۶ سالشه میخوام همزمان باهاش اقدام کنم؟ چطوری میتونم باهاتون ارتباط بگیرم؟

  9. ارسلان رکنی گفت:

    تشکر از مقاله خوبتون

  10. amir abbas گفت:

    اگه امکانش هست در مورد کشور آلمان هم مطلب بذارید

  11. سعید گفت:

    امکانش هست با این ویزا تو انگلیس دنبال کار گشت و بعدا برای ویزای کاری اقدام کرد؟

  12. sohrab گفت:

    حتما باید قبلا ویزای شنگن داشت با شرایسط خوب مالی ویزا نمیدن؟

  13. Arezoo گفت:

    ممنون از اطلاعات خوبتون.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *