آلمان

ویزای کاری آلمان

ویزای کاری آلمان

ویزای کاری آلمان از ویزاهایی است که افراد زیادی خواهان اخذ آن می باشند.

وقتی صحبت از کشوری به میان می ­آید که به لحاظ صنعت و تجارت، شرایط بسیار مطلوبی دارد.

آلمان صاحب یکی از برترین اقتصادهای دنیا و از کشورهای کاملاً اثرگذار در اتحادیه اروپا است.

شما می توانید جهت مهاجرت به آلمان با انجام مشاوره در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت این مسیر را طی نمائید.

قوانین حمایتی مناسبی در ازاء شهروندان خود دارد،

صنایع و شرکت­های بسیاری در آن حضور دارند که هرکدام سرآمد حوزه خود هستند،

نرخ بیکاری در آن بسیار پایین است و از همه مهمتر اینکه افق­های آینده آن بسیار روشن است،

کاملاً می­توان انتظار داشت کشور مورد صحبت، نقطه هدف بسیار از جویندگان کار در نیا باشد.

آلمان، کشور مورد بحث در این نوشتار است.

 

شرایط کاری کشور آلمان

آلمان شرایط کاری بسیار خوبی دارد اما باید مهاجرین غیر قانونی را از این شرایط استثنا کرد

اگرچه بعضی مشاغل هستند که مهاجرین غیر قانونی بیشتر در آن­ها بکار گرفته می شوند،

اما قوانین بسیار سختگیرانه­ای در این زمینه وجود دارد که در صورت کشف این موارد، جریمه­های سنگینی در انتظار این افراد و کارفرماهای آن­ها خواهد بود.

در حوزه صنعت که یکی از اصلی­ترین بخش های مولد است، آلمان­ها بسیار قوی عمل کرده­اند

تا جاییکه از نظر صنعتی جایگاه سوم دنیا را دارند و تنها آمریکا و ژاپن را بالاتر از خود می­بیند.

همچنین قرار گرفتن در جایگاه چهارم به لحاظ تولید ناخالص ملی و برخورداری از پنجمین اقتصاد برتر دنیا، نوید شرایط کاری مناسب در کشور آلمان را می دهد.

کار در آلمان، به طور متوسط حدود 1371 ساعت در سال یا 26.3 ساعت در هفته است.

بر طبق نظر سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD)، کمترین میزان در دنیا است.

با این وجود آلمان همواره در بین 10 کشور برتر دنیا حضور داشته است.

اگر تعطیلات این کشور نیز به این شرایط اضافه شود، مشخص می­شود آلمان­ها چقدر درست و اصولی رفتار کرده­اند تا امروزه در این موقعیت قرار بگیرند.

 

کاریابی در آلمان

در آلمان نیز مشابه سایر کشورهای اروپایی، روش عرضه یک فرصت شغلی به این صورت است که

ابتدا آن شغل در داخل کشور آلمان، آگهی می­ شود و در صورت یافت نشدن نیروی مورد نظر،

در مرحله بعدی در سطح اتحادیه اروپا آگهی می شود.

چنانچه در این مرحله نیز کسی برای این فرصت شغلی اعلام آمادگی نکرد، افراد خارجی فرصت گرفتن این شغل را می ­یابند.

کاملاً واضح است با این روش شانس کسب یک فرصت شغلی برای خارجی­ ها بسیار پایین است.

در روش دیگر شخص می ­تواند با حضور در کشور آلمان به دنبال شغل مد نظر خود بگردد.

برای این کار نیاز به ویزای جستجوی کار است.

توجه شود این ویزا صرفاً جهت جستجوی کار است و اصلاً به شخص مجوز شروع کار را نخواهد داد.

برای کاریابی در این کشور موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت شما عزیزان را یاری می نماید.

 

مدارک لازم برای ویزای جستجوی کار آلمان

  • تکمیل فرم درخواست
  • عکس گذرنامه ای
  • پاسپورت معتبر
  • شناسنامه
  • مدرک محل اقامت پس از ورود به جمهوری فدرال آلمان
  • مدارک تحصیلی
  • تأییدیه اعتبار مدرک تحصیلی در آلمان

 

کارت آبی اتحادیه اروپا

حال به هریک از روش­های گفته شده یا به هر طریق دیگری فردی بتواند یک موقعیت شغلی برای خود در آلمان بیابد که حداقل 49600 یورو درآمد سالیانه داشته باشد، قدم اولیه در دریافت کارت آبی (EU Blue card) را برداشته است.

می­توان کارت آبی را به نوعی همان ویزای کار در آلمان دانست.

کارت آبی نه تنها به آلمان بلکه به کل اتحادیه اروپا تعلق دارد و اصلا یک مجوز کار محسوب می­ شود.

برخورداری از مدرک تحصیلی معتبر (که اعتبار آن توسط سازمان ارزشیابی مدارک تحصیلی در آلمان تایید می­ شود) شرایط را برای دریافت کارت آبی کامل می­ کند.

توجه شود اگر شغل اکتسابی در فهرست مشاغل خاص آلمان باشد،

مبلغ درآمد سالیانه آن جهت دریافت کارت آبی می­ تواند تا مبلغ 38688 یورو کاهش پیدا کند.

 

مشاغل پرتقاضا در آلمان 

کارشناسان علوم کامپیوتر و انفورماتیک، پزشکان، مهندسان در رشته ­های مختلف بعضی از مثال­های این مشاغل خاص محسوب می­ شوند.

کارت آبی برای مشاغلی که قرارداد 4 ساله دارند، با اعتبار 4 ساله صادر خواهد شد.

اما اگر مدت قرارداد کمتر باشد، اعتبار کارت تنها سه ماه بیشتر از مدت قرارداد خواهد بود.

اما تمدید اعتبار این کارت چندان دشوار نیست، در مورد آن با یک وکیل مشورت نمائید.

در هر صورت فرد اگر بتواند مدت 33 ماه را با این کارت در آلمان شاغل باشد و البته از پرداخت مالیات نیز غافل نشده باشد، می­تواند اقامت دایم (PR) آلمان را کسب کند.

شایان ذکر است در صورت داشتن مدرک زبان B1 آلمانی در کنار کارت آبی، حتی در مدت 21 ماه نیز می­توان اقامت دایم آلمان را دریافت کرد.

از دیگر مزایای کارت آبی اینست که همسر و فرزندان شخص دارنده این کارت می­توانند طی مدت اعتبار کارت، در آلمان کار و زندگی کنند.

 

ویزای کاری آلمان

در هر حال، برای کار در آلمان نیاز به ویزای معتبر بدین منظور می باشد.

چه در حالتی که فرد خودش به موجب ویزای جستجوی کار، فرد حضورا کاری را بیابد و چه در حالتی که از راه دور بتواند نظر کارفرمایی را جلب نماید، در هر دو حالت باید ویزای کاری آلمان را اخذ نمود.

تنها، ویزای کاری آلمان است که مجوز کار در این کشور به شمار می آید.

 

مدارک لازم برای ویزای کار در آلمان

  • تکمیل فرم درخواست برای اقامت یا ویزای بلند مدت
  • عکس گذرنامه­ای به ابعاد (35 در 45 میلی متر(
  • پاسپورت معتبر به علاوه دو کپی از صفحات سوم و چهارم آن
  • شناسنامه همراه با ترجه آلمانی یا انگلیسی
  • مدرکی که قرارداد کاری را اثبات می­کند. این مدرک باید حاوی اطلاعاتی همچون زمان شروع و مدت زمان انجام کار، حقوق ناخالص، امضاء دارنده حق امضاء (کارفرما) و متقاضی، شرح فعالیت، اطلاعات تماس کارفرما و شماره ثبت شرکت باشد.
  • مدارک تحصیلی با ترجمه آلمانی یا انگلیسی
  • تأییدیه اعتبار مدرک تحصیلی در آلمان
  • مدارک مربوط به سوابق کاری و فعالیت های شغلی در ایران البته به زبان آلمانی یا انگلیسی
  • رزومه
  • مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی
  • گواهی بیمه درمانی مسافرتی معتبر (زمان ارائه ویزا(

متقاضیان ویزای کاری آلمان می­توانند با بهره­گیری از مشاوران مجرب موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، آگاهی خود را افزایش دهند

لازم به ذکر است موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت جزو بهترین موسسات حقوقی کشور می باشد.

این موسسه آماده پاسخگوی و مشاوره تلفنی (رایگان) و حضوری به شما دوست و هموطن عزیز و انجام کلیه امور مربوط به پذیرش و اخذ ویزا و همراهی در تمامی مراحل اخذ ویزا و اقامت با گارانتی و تضمین کامل را دارد.

 

 

Related Posts

7 دیدگاه برای “ویزای کاری آلمان

  1. ریحانه گفت:

    ممنون از مطالبتون

  2. خسروى گفت:

    شرايط كار توى اين كشور براى رشته هاى فنى فوق العادس ، برادر من بعد از يك ماه به راحتى كار پيدا كرد

  3. diana گفت:

    با سلام از سایت خوبتون ایا برای کار کردن در المان باید مجوز داشته باشیم؟

  4. فهیمه گفت:

    سپاس فراوان از مقاله های خوبتون واقعا فوق العاده هست

  5. مهشید رحمانی گفت:

    برای ویزای کاری حتما به مدرک زبان المانی نیاز است؟

  6. راسخ محمدی گفت:

    بهترین شرایط کاری در اروپا در آلمان،نروژ و فرانسه است
    اینها برای مهاجرت کارعالی هستند

  7. بیژن مرتضوی گفت:

    سپاس از شما

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *