مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » آلمان » مهاجرت به کشور المان

مهاجرت به کشور المان



 مهاجرت به کشور المان

 مهاجرت به کشور المان یکی از پرطرفدارترین گزینه های مهاجرتی است.

آیا قصد مهاجرت به کشور المان را دارید؟ آیا با شرایط مهاجرت به کشور المان اشنایی دارید؟

آیا روش های مهاجرت به کشور المان را می دانید؟

ایا با مهاجرت به کشور المان می توان به اقامت رسید؟

اقامت در کشور المان از چه روش هایی قابل اخذ می باشد؟

ایا با ویزای مختلف کشور المان اشنایی دارید؟

ایا از ویزاهای گوناگون کشور المان مانند ویزاهای کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری و …. اطلاعی دارید؟

در این مقاله ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به موضوع مهاجرت به کشور المان و روش های گوناگون مهاجرت به کشور المان می پردازیم.

 

درباره آلمان

کشور المان در قاره اروپا واقع شده است.

آلمان از شمال با دانمارک، دریای شمال و دریای بالتیک، از غرب با فرانسه، هلند، لوکزامبورگ و بلژیک، از شرق با چک و لهستان و از جنوب با اتریش و سوئیس هم مرز می باشد.

این کشور پر جمعیت ترین، صنعتی ترین و همینطور ثروتمند ترین کشور عضو اتحادیه اروپا می باشد.

المان ۸۲ میلیون نفر جمعیت دارد.

واحد پولی کشور المان یورو و زبان رسمی آن آلمانی است.

نظام سیاسی این کشور جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی می باشد.

این کشور۱۶ ایالت دارد و از شهرهای مهم ان می توان برلین، هامبورگ، فرانکفورت و مونیخ را نام برد.

آلمان کشوری با فرهنگ بسیار غنی و مردمی بسیار قانون مند می باشد.

نرخ بیکاری در المان در سال ۲۰۱۶ نسبت به سال های گذشته کاهش یافته و به ۴.۲ ٪ رسیده است.

جمعیت این کشور در حال پیر شدن است و از اینرو مجموعا نگاه مثبتی به مهاجران دارد.

 

مهاجرت به کشور المان

برای مهاجرت به کشور المان روش های گوناگونی وجود دارد که عبارت است از :

  • اخذ تابعیت و اقامت از طریق تولد
  • اخذ تابعیت و اقامت از طریق ازدواج
  • ویزای کاری
  • ویزای تحصیلی
  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

 

تابعیت و اقامت

تابعیت رابطه ای است سیاسی، اقتصادی، معنوی و بین المللی که بین فرد و کشورش برقرار است؛

و باعث می شود فرد و کشورش نسبت به یکدیگر وظایف و تکالیفی داشته باشند .

اقامت رابطه ای است حقوقی و مادی که فرد را به قسمتی از خاک کشور مرتبط می کند و به تابعیت شخص ارتباطی ندارد

همچنین فرد در مواردی مانند حق رای و امور سیاسی اجازه دخالت ندارد.

اخذ تابعیت و اقامت از طریق تولد

اخذ تابعیت از طریق تولد از سیستم های خون یا خاک متشکل می شود.

در سیستم خون تابعیت فرزند به تابعیت والدین و در سیستم خاک تابعیت فرزند به محل تولد فرزند بستگی دارد.

سیستم مورد قبول در کشور المان سیستم خون میباشد

بدان صورت که اگر فرزندی با پدر یا مادر المانی در کشور المان متولد شود از بدو تولد تابعیت کشور المان را کسب می نماید.

 

اخذ تابعیت و اقامت از طریق ازدواج

در کشور آلمان، در صورت ازدواج شخصی خارجی با فردی که تبعه آلمان است، فرد خارجی می تواند به اقامت و سپس تابعیت کشور المان دست یابد.

فرد تبعه المان باید بدین منظور واجد شرایطی باشد:

از جمله درامد کافی برای تامین هزینه زندگی خود و همسرش و مدارکی مبنی بر نیت واقعی ازدواج.

همچنین شخص خارجی پس از ازدواج می تواند به کار یا تحصیل رایگان در این کشور بپردازد؛

و پس از ۳ سال اقامت در این کشور اقامت دائم کشور المان را کسب نماید.

ویزای کاری

کشور آلمان درحال حاضر به متقاضیان، ویزای جستجوی کار را پیشنهاد می دهد.

مدت زمان این ویزا ۶ ماهه و در صورت یافتن کار قابل تمدید است.

این ویزا دارای شرایطی از جمله سن مناسب، مدرک تحصیلی کارشناسی به بالا، گواهی تمکن مالی و سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی می باشد

همچنین برای دریافت ویزای کاری المان نیازی به گرفتن مدرک زبان نمی باشد ولی داشتن دانش زبان المانی الزامی است.

با دریافت ویزای کاری و تمدید این ویزا به مدت ۴ سال می توانید به اقامت دائم المان دست یابید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با این ویزا شما می توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس گرفته و از مشاوره با مشاورین و وکلای زبده و متخصص بهره مند شوید.

ویزای تحصیلی

به علت تحصیل رایگان در کشور آلمان بسیاری از افراد خواهان مهاجرت به این کشور می باشند.

از شرایط تحصیل در این کشور داشتن قبولی در دانشگاه های سراسری ایران و مدرک زبان است.

برای تحصیل در مقطع لیسانس مدرک A1 یا  A2 آلمانی مورد نیاز است و دروس به زبان المانی ارائه میگردد.

لازم به ذکر است که تحصیل در این مقطع ۴ ساله می باشد.

تحصیل در مقطع فوق لیسانس نیازمند B2  المانی یا ایلتس ۶.۵ به بالا می باشد و دروس به دو زبان المانی و انگلیسی ارائه می شوند.

برای مقطع دکتری دانشجویان با رزومه قوی و دانش زبان کافی می توانند با اساتید دانشگاه ها ارتباط برقرار کرده و پذیرش دریافت نمایند.

 

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

 

مهاجرت به کشور المان از دو طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت نیز امکان پذیر می باشد که هر کدام زیر شاخه های خود را دارند.

برای این نوع مهاجرت، شما در کشور آلمان نیازمند طرح اقتصادی قابل اجرا می باشید که سوددهی مطلوبی داشته باشد.

از انواع ثبت شرکت در کشور المان می توان به ثبت شرکت با ۲۵۰۰۰ یورو با مسئولیت محدود و تعداد اعضای حداقل یک نفر،

یا ثبت شرکت با ۵۰۰۰۰ یورو و …. اشاره نمود.

از مزایای ثبت شرکت در کشور المان این است که شما در کل قاره اروپا امکان بازگشایی حساب بانکی دارید

و می توانید با همه کشورهای دنیا وارد معالمه شوید.

شما با ثبت شرکت در کشور المان می توانید همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را نیز همراه ببرید

و از تحصیل و خدمات درمانی رایگان در این کشور بهره مند شوید.

هم چنین با مبالغ ۲۵۰۰۰۰ یورو ، ۵۰۰۰۰۰ یورو و ۱۰۰۰۰۰۰ یورو و شرایط خاص در هر کدام از موارد،

در کشور المان می توان سرمایه گذاری نمود و به اقامت رسید.

پناهندگی

افرادی که به عنوان پناهنده به کشور المان وارد می شوند به مدت نامشخصی در شرایط سخت و نابه هنجاری در کمپ های بخصوص به سر می برند

که زندگی سخت ، عدم حق کار و شرایط اتی نامشخص از تبعات ان است.

موسسه ما با گرامی داشتن متقاضیان، همیشه به شما عزیزان مهاجرت از طریق قانونی را پیشنهاد می نماید.

 

در این مقاله مهاجرت به کشور المان و روش های اخذ تابعیت و اقامت در کشور المان از طرق مختلف مورد بحث واقع شد.

طبق مطالب فوق کشور المان کشوری ثروتمند و پیشرفته در عصر حاضر می باشد که با شرایطی از جمله امکان تحصیل رایگان، امکان کار و نرخ بیکاری پایین، امکانات رفاهی و امنیتی بالا و بسیاری موارد دیگر افراد زیادی را برای مهاجرت به این کشور علاقه مند کرده است.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با تجربه و دانش خود ضامن موفقیت شماست.

 



  1. قلندری گفت:

    مهاجرت به کشور المان خیلی پرطرفداره
    سفارت واقعا شلوغه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *