مهاجرت سرمایه گذاری در استرالیا

ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا یکی از بهترین روش هایی است که منجر به مهاجرت خانوادگی به کانادا می گردد.کسانی که جویای فعالیت‌های تجاری در کشور استرالیا می‌باشند و یا به سرمایه‌گذاری در این کشور علاقه دارند می‌توانند از ویزای سرمایه‌گذاری در استرالیا استفاده نمایند.

از سریع‌ترین و عالی‌ترین روش‌های مهاجرت به کشور استرالیا مهاجرت از طریق کارآفرینی و یا سرمایه‌گذاری می‌باشد.

در این نوشتار مختصراً به شرایط مورد لزوم برای اخذ این نوع از ویزاها اشاره می‌نماییم. لازم به ذکر است که دریافت ویزاهای تجاری از نظر اداری و حقوقی بسیار غامض می‌باشد لذا توصیه می‌شود پیش از هر گونه تلاشی برای اتخاذ این نوع از ویزاها حتماً با مؤسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

 

انواع ویزای سرمایه‌گذاری در استرالیا

ویزا های نوین برای سرمایه‌گذاری در کشور استرالیا به سه گروه ذیل دسته‌بندی می‌شوند:

  • دسته اقامت موقت چهار ساله ویزای سرمایه‌گذاری در کشور استرالیاساب‌کلاس 188 که قابل تبدیل به ویزای اقامت دائم می‌باشد.
  • دسته اقامت دائم ویزای سرمایه‌گذاری در کشور استرالیاساب کلاس 132
  •  دسته اقامت دائم ویزای سرمایه‌گذاری کشور استرالیا ساب کلاس 888 که مرحله ثانویة ویزای 188 می‌باشد.

قابل توضیح است که ویزاهای 890 مربوط به اقامت دائم مستقل و 892 مربوط به اقامت دائم اسپانسری ایالتی نیز همچنان برای افرادی که با ویزاهای تجاری پیشین به استرالیا وارد شده‌اند، موجود می‌باشند.

گروه اقامت موقت چهار ساله ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا (ساب‌کلاس 188)

دسته موقت ویزاهای سرمایه‌گذاری در کشور استرالیا یا ساب‌کلاس 188 به سه زیرگروه به شکل آتی دسته‌بندی می‌شوند:

1) ویزای کارآفرینی کشور استرالیا

2) ویزای سرمایه‌گذاری عادی

3) ویزای سرمایه‌گذاری ممتاز

 

ویزای کارآفرینی کشور استرالیا

مردم کشور ایران اغلب برای مهاجرت به کشور استرالیا از روش ویزای کارآفرینی کشور استرالیا اقدام می‌نمایند. برای دریافت این نوع ویزا متقاضی بایستی واجد ویژگی‌های زیر باشد:

* افراد متقاضی باید زیرا پنجاه و پنج سال تمام باشند. لازم به ذکر است که هم‌اکنون برخی از ایالت‌های کشور استرالیا از قبیل ایالت‌های استرالیای جنوبی و غربی در اکثر موارد شرط سنی را برای افراد بالای 55 سال نیز می‌پذیرند.

* متقاضی باید از یکی از ایالات استرالیا اسپانسرشیپ دریافت نماید.

* لازم به ذکر است که ویزای مربوط به کارآفرینی در کشور استرالیا نیاز به امتیازبندی دارد و متقاضی رای موفق شدن در آن باید شصت و پنج امتیاز به دست آورد.

در اینجا امتیازبندی با ویزای مهارتی متفاوت است. مختصراً می‌توان اشاره نمود که مواردی از قبیل سن، زبان انگلیسی، مدرک تحصیلی یا فنی، میزان سرمایه، میزان گردش مالی، اختراع و ابتکار، سابقه صادرات کالا، سابقه سرمایه‌گذاری و سابقه مدیریت، امتیاز می‌گیرند. در موارد معدودی حتی می‌توان این نوع ویزا را با امتیاز کمتری دریافت نمود.

* مینیمم باید پانصدهزار دلار در دو سال از چهار سال گذشته گردش مالی وجود داشته باشد.

به دلیل اینکه ارزش دلار در چهار سال اخیر در ایران تغییر کرده است، افرادی که با توجّه به ارزش فعلی دلار با ارائه این گردش مالی مشکل دارند، این امکان را دارند که گردش مالی خود را در سه الی چهار سال گذشته که ارزش دلار به مراتب پایین‌تر بود ارائه نمایند.

* کمترین سرمایه قابل قبول برای متقاضی هشتصدهزار دلار می‌باشد. و قابل ذکر است که سرمایه فوق می‌تواند به صورت اموال منقول و یا غیر منقول باشد. مثلاً خانه، زمین، پول، ماشین و مانند آنها.

برخلاف ویزای مهارتی در ارتباط با ویزای کارآفرینی در کشور استرالیا، برخوردار بودن نمره زبان ملاک نیست هر چند که این ویژگی نیز می‌تواند در بالا بردن امتیاز متقاضیان نقش داشته باشد.

 

ویزای سرمایه‌گذاری عادی در کشور استرالیا

* برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری معمولی در کشور استرالیا گردش مالی مد نظر قرار نمی‌گیرد.

* متقاضی و همسرش باید دست‌کم از سرمایه 25/2 دلاری برخوردار باشند (در دو سال از پنج سال گذشته).

* سابقه ممتاز در مدیریت سرمایه‌گذاری

* متعهد شدن متقاضی به سرمایه‌گذاری 5/1 میلیون دلاری در یکی از ایالات کشور استرالیا

* متقاضی یا همسر او باید یکی از ویژگی‌های زیر را نیز واجد بوده باشند: یا باید در یک پروسة مالی که دارای ارزشی بالای 5/1 میلیون دلار است، در یک سال گذشته سابقه مدیریت داشته باشند و یا این که در یک سال گذشته ده درصد یک پروسة مالی به اسمشان باشد.

 

ویزای سرمایه‌گذاری ممتاز در کشور استرالیا

* برای این نوع ویزا هم گردش مالی مورد نیاز نمی‌باشد.

* متقاضی و همسر او باید دست‌کم از پنج میلیون سرمایه برخوردار باشند.

* نوع سرمایه‌گذاری متقاضی باید به وسیله ایالت مقصد تأیید گردد.

* متعهد شدن متقاضی به سرمایه‌گذاری در ایالت مذکور دست‌کم به مبلغ پنج میلیون دلار به مدت چهار سال.

گفتنی است که تا حد زیادی کنترل این نوع سرمایه در اختیار خود فرد متقاضی می‌باشد نه دولت.

در مورد ویزای سرمایه‌گذاری ممتاز در کشور استرالیا سیستم امتیازبندی موجود نمی‌باشد.

در این نوع ویزا نمره زبان هم شرط نمی‌باشد ولی در عوض متقاضی باید در صورت به دست نیاوردن نمره لازم مبلغی به دولت استرالیا پرداخت نماید که در ازای پرداخت آن معادل با پانصد و ده ساعت کلاس زبان رایگان برای او پس از ورودش به کشور استرالیا در نظر گرفته شود.

 

مزایای ویزای سرمایه‌گذاری کشور استرالیا (ساب کلاس 188)

* متقاضی این امکان را دارد که مدت چهار سال در کشور استرالیا زندگی کند.

* اجازه اشتغال و زندگی به اعضای خانواده متقاضی نیز در کشور استرالیا اعطا می‌گردد.

* پروسه اخذ اقامت دائم در کشور استرالیا از طریق دریافت ویزای 888 یا سایر ویزاها برای متقاضی تسهیل می‌گردد.

* افرادی که با متقاضی وابستگی کامل دارند از قبیل همسر و فرزندان می‌توانند با متقاضی وارد کشور استرالیا شوند.

 

گروه اقامت دائم ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا (ساب کلاس 132)

این نوع از ویزا ویژة صاحبان کمپانی‌های بزرگ، مدیران و کسانی است که از قدرت سرمایه‌گذاری بیشتری برخوردارند.

افراد متقاضی باید بعد از اخذ ویزا و وارد شدن به خاک کشور استرالیا متعهد گردند که مبلغ 5/1 میلیون دلار استرالیا به آن کشور آورده و آن را وقف کارهای تجاری در آن کشور نمایند.

گروه فوق واجد این ویژگی‌ است که از همان اول و پیش از ورود به کشور استرالیا فرد متقاضی و خانواده وی، موفق به کسب ویزای اقامت دائم در کشور استرالیا شده و از مزایای آن بهره‌مند می‌گردند که به طور مثال می‌توان به بهره‌مندی از خدمات پزشکی رایگان و بهره‌مندی رایگان فرزندان از تحصیل اشاره نمود.

در این گونه ویزا، فرد متقاضی تمام سرمایه‌گذاری را شخصاً و با اختیار کامل انجام می‌دهد.

 

شرایط دریافت ویزای سرمایه گذاری کشور استرالیا (ساب کلاس 132)

* فرد متقاضی باید سنش از پنجاه و پنج سال کمتر باشد.

* برای دو سال از چهار سال گذشته فرد متقاضی و یا همسرش باید دارای چهارصد هزار دلار پیش از اقدام کردن برای ویزا باشند.

* مجموع دارایی فرد متقاضی و یا همسر وی باید افزون بر 5/1 میلیون دلار باشد و ضمناً این دارایی قابل انتقال به کشور استرالیا باشد.

* فرد متقاضی باید صاحب کسب و کاری باشد که دست‌کم سه میلیون دلار گردش مالی در یک یا چند پروسة مالی در طی 2 سال از 4 سال گذشته داشته باشد.

* فرد متقاضی باید پنجاه و یک درصد از پروسة مالی که کمتر از مبلغ چهارصدهزار دلار در سال عایدی داشته است را دارا باشد.

* و یا اینکه سی درصد از پروسة مالی که عایدی بالای چهارصدهزار دلار در سال داشته را دارا باشد.

* و یا اینکه مالک ده درصد یک شرکت سهامی عام را دارا باشد.

* ضمناً متقاضی باید در ارتباط با مدیریت و فعالیت مؤثر در پروسة مالی مد نظر خود مدارک لازم را ارائه نماید.

 

گروه اقامت دائم ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا (ساب کلاس 888)

همان طور که قبلاً نیز ذکر شد این ویزا مرحله دوم ویزاهای گروه 188 است.

هر متقاضی که واجد یکی از زیرگروه‌های این ساب‌کلاس ویزاها باشد می‌تواند برای دریافت اقامت دائم با دارا بودن شرایط مورد لزوم اقدام کند.

در ارتباط با ویزای زیرگروه کارآفرینی ویژگی‌های زیر الزامی می‌باشد:

* دست‌کم یک سال تمام اقامت در طی دو سال گذشته در کشور استرالیا قبل از اقدام متقاضی برای اخذ این نوع ویزا

* دست‌کم 24 ماه فعالیت در پروسة مالی و ارائه دادن مدرک مالیاتی BAS برای کل این دوسال

* باید سابقه مدیریتی فرد متقاضی در پروسة اثبات مالکیت پروسه مالی با توجّه به ویژگی‌های زیر اثبات گردد:

1) در صورتی که گردش مالی پروسة مالی پایین‌تر از 400.000 دلار باشد، دست‌کم پنجاه و یک درصد سهام

2) در صورتی که گردش مالی پروسة مالی بالاتر از 400.000 دلار باشد، برخوردار بودن از سی درصد سهام کافی می‌باشد.

* دارا بودن دست‌کم 300.000 دلار گردش مالی در سال پروسة مالی برای یک سال پیش از درخواست ویزا (قابل ذکر است که این شرط بعضی وقت‌ها در صورت کسب موافقت ایالت اجباری نمی‌باشد.)

داشتن دست‌کم دو شرط از سه شرط ذیل:

1) دارا بودن دست‌کم 200.000 دلار ارزش خالص در پروسة مالی

2) مینیمم ارزش دارایی و پروسة مالی 600.000 دلار باشد

3) استخدام دست‌کم دو نفر به صورت فول تایم

برای ویزای مربوط به زیرگروه سرمایه‌گذاری عادی باید دست‌کم چهار سال از سرمایه‌گذاری متقاضی گذشته باشد و فرد متقاضی دست‌کم باید دو سال با همین ویزا در کشور استرالیا زندگی نموده باشد.

برای ویزای مربوط به زیرگروه سرمایه‌گذاری ممتاز نیز باید دست کم چهار سال از سرمایه‌گذاری ممتاز متقاضی گذشته باشد و فرد متقاضی باید در این مدت زمان هر سال دست‌کم چهل روز در کشور استرالیا حضور داشته باشد و همسر وی نیز باید دست‌کم شش ماه کامل در استرالیا حضور داشته باشد.

 

ویزاهای 890 مربوط به اقامت دائم مستقل و 892 مربوط به اقامت دائم اسپانسری ایالتی

ویزاهای مذکور مربوط به اقامت دائمی‌ می‌باشند برای متقاضیانی که سابقاً با ویزاهای موقت 160، 161، 162، 163، 164 و 165 در کشور استرالیا بوده و ویژگی‌های لازم را داشته‌اند.

اهمّ ویژگیهای لازم برای ویزای 892:

* دست‌کم 12 ماه اقامت در کشور استرالیا

* دست کم 24 ماه فعالیت در پروسة مالی و ارائه دادن مدارک مالیاتی BAS برای کل این دو سال

* به اثبات رسیدن سابقه مدیریتی فرد متقاضی در پروسة مالی

به اثبات رسیدن مالکیت پروسة مالی با توجه به شرایط ذیل می‌باشد:

1) در صورتی که گردش مالی پروسة مالی پایین‌تر از 400.000 دلار باشد، دست‌کم پنجاه و یک درصد سهام

2) در صورتی که گردش مالی پروسة مالی بالاتر از 400.000 دلار باشد، سی درصد سهام

* دارای بودن دست‌کم 200.000 دلار گردش در سال برای پروسة مالی در یک سال پیش از درخواست صدور ویزا (گفتنی است که شرط مزبور بعضی وقت‌ها با پذیرش ایالت الزامی نمی‌باشد.)

دارا بودن دست‌کم دو شرط از سه شرط زیر:

1) دارا بودن حداقل 75.000 دلار ارزش خالص در پروسة مالی

2) مینیمم ارزش دارایی متقاضی و پروسة مالی 250.000 دلار باشد

3) استخدام دست‌کم یک نفر به صورت تمام وقت

اهمّ ویژگی‌های لازم جهت ویزای 890 :

* دست‌کم 12 ماه اقامت در کشور استرالیا

* دست‌کم 24 ماه فعالیت در پروسة مالی و ارائه دادن مدارک مالیاتی BAS برای کل این دو سال

* به اثبات رسیدن سابقه مدیریتی فرد متقاضی در پروسة مالی

* به اثبات ریدن مالکیت پروسة مالی با توجه به نکات ذیل:

1) اگر گردش مالی پروسة مالی پایین‌تر از 400.000 دلار باشد، دست‌کم پنجاه و یک درصد سهام

2) اگر گردش مالی پروسة مالی بالاتر از 400.000 دلار باشد، سی درصد سهام

دارا بودن دست‌کم 300.000 دلار گردش سالیانه پروسة مالی برای یک سال پیش از درخواست ویزا (لازم به ذکر است که بعضی وقت‌ها این شرط با احراز پذیرش ایالت الزامی نمی‌باشد.)

دارا بودن دست‌کم دو شرط از سه شرط زیر:

1) دارا بودن دست‌کم 100.000 دلار سرمایه‌گذاری خالص در پروسة مالی

2) دارایی فرد متقاضی و پروسة مالی او دست‌کم باید دارای ارزش 250.000 دلار باشد.

3) استخدام دست‌کم یک نفر به صورت تمام وقت

لازم به ذکر است که بعضی از امتیازات مربوط به واجدان اقامت دائم کشور استرالیا از طریق دریافت ویزاهای تجاری 132، 888، 890 و 892 به شرح زیر می‌باشد:

* این متقاضیان می‌توانند در هر نقطه از کشور استرالیا به صورت مادام‌العمر زندگی نمایند و مشغول به کار باشند.

* این متقاضیان می‌توانند همانند یک تبعة استرالیا با هزینه بسیار اندک و یا حتی به صورت رایگان در مدارس و دانشگاه‌های این کشور به تحصیل خود ادامه دهند.

* متقاضیان می‌توانند از مراقبت‌های دارویی و پزشکی رایگان کشور استرالیا برخوردار گردند.

* متقاضیان می‌توانند از بیمه بیکاری و یا بازنشستگی کشور استرالیا برخوردار گردند.

* متقاضیان می‌توانند برای سیتی‌زن شیپ شدن در استرالیا (شهروندی استرالیا) تقاضا دهند و گذرنامه استرالیایی دریافت نمایند.

* همسر و فرزندان و افراد وابسته به متقاضی قادر خواهند بود همراه با وی به کشور استرالیا مهاجرت نموده و از کلیة امتیازات فرد متقاضی، بهره‌مند گردند.

برای اخذ ویزای  های مختلف استرالیا و مخصوصا ویزای سرمایه گذاری استرالیا با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس داشته باشید.

16 دیدگاه برای “ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا

  1. v!da گفت:

    سلام
    ویزای سرمایه گذاری استرالیا نیازمند چه مدارکی است؟

  2. قراری گفت:

    بهترین سرمایه گذاری با تضمین برگشت سود برای سرمایه های خرد و متوسط جهت سرمایه گذاری در استرالیا کدام بخش هاست؟

  3. ali ram گفت:

    بابت مطالب به روزتون در مورد ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد مورد ویزای سرمایه گذاری در نیوزلند هم مطلب بذارید

  4. آدینه گفت:

    سپاس فراوان

  5. لیدا بهرامی گفت:

    با سرمایه گذاری در این کشور می شود اقامت پدر و مادر خود را اخذ نمود؟

  6. Arezoo گفت:

    سلام.
    در سرمایه گذاری در استرالیا چقدر ریسک وجود دارد؟ و بیشتر چه بخشی در اقتصاد این کشور فعال می باشد؟
    ممنون

  7. sohrab گفت:

    این مبالغ رو از چه طریق میشه به استرالیا منتقل کرد ؟ منظور اینه با وجود تحریم ها اصلا میشه ؟

  8. سیروان خردمند گفت:

    حداقل سرمایه لازم برای سرمایه گذاری در استرالیا چقدره؟

  9. mehran گفت:

    سلام حداقل سرمایه برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا چقدر است ؟

  10. leilakk گفت:

    سلام. مراحل دریافت اقامت دائم در این کشور به چه صورت هست؟ لطفا راهنمایی کنید.

  11. سحر صابری گفت:

    سلام
    ممنون از مطالب به روزتون

  12. خدیجه هزاره گفت:

    با سلام
    آیا میتوان با ویزای سرمایه گذاری اقامت دائم برای سایر اعضای خانواه دریافت نمود؟

  13. امیر گفت:

    مقاله خوب و سودمندی بود.

  14. نظریان گفت:

    مرسی از مقاله مفیدتون

  15. اصغرزاده گفت:

    کاش پول داشتم 🙁

  16. طلایی پور گفت:

    حداقل سرمایه ای که برای سرمایه گذاری لازمه چقدره؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *