مهاجرت به کشور ترکیه

ویزای ترکیه

ویزای ترکیه

شهروندان ایرانی بدون اخذ ویزای ترکیه می ­توانند به این کشور سفر نموده و 90 روز اقامت گزینند. اجازه تحصیل و کار و نخواهند داشت. تنها اجازه بازدید به آنان داده شده است. دولت ترکیه برای افرادی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند ویزاهای مختلفی صادر می­ نماید. از جمله این ویزاها می ­توان به ویزای تحصیلی، ویزای کاری، ویزای سرمایه گذاری و ویزای ازدواج ترکیه اشاره نمود. دوستان می ­توانند با وکلای موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه مهاجرت به این کشور مشاوره نمایند.

انواع ویزای ترکیه

ترکیه دارای جاذبه های گردشگری فراوانی است و سالانه گردشگران زیادی از سایر نقاط جهان به این کشور سفر می ­نمایند. از همین رو این کشور در بخش صنعت تورسیتم رشد بسیاری نموده است. دانشجویانی که قصد انجام کار را دارند، می­ توانند از فرصت های شغلی در این بخش استفاده نمایند. همچنین افراد زیادی با اخذ ویزای سرمایه گذاری به این کشور مهاجرت نمایند. در صورت موفقیت در فعالیت های تجاری آنها به راحتی می­ توانند برای اخذ اقامت دائم این کشور اقدام نمایند.

دولت ترکیه برای ورود اتباع خارجی به این کشور ویزاهای مختلفی صادر می­ نمایند. این ویزاها به صورت Single و Multiple صادر می­ گردد. براساس این افراد می­ توانند با اخذ یک ویزا تنها یک بار و در برخی موارد با اخذ یک ویزای اجازه چند بار ورود و خروج را خواهد داشت.

انواع ویزای این کشور عبارتند از:

  • ویزای گردشگری
  • ویزای تجاری
  • ویزای دانشجویی
  • ویزای کاری
  • ویزای پژوهش در ترکیه

روادید توریستی ترکیه

این نوع ویزا به صورت Single صادر می­ گردد و افراد پس از یک بار ورود و ترک این کشور باید برای ورود مجدد، این ویزا را تهیه نماید. همان طور که می ­دانید اتباع ایرانی بدون اخذ ویزا می ­توانند به مدت 90 روز به این کشور سفر نمایند. اما شهروندان سایر کشورها که جهت گردشگری به این کشور سفر می­ نمایند، تنها با اخذ ویزای توریستی اجازه ورود به این کشور را خواهند داشت. جهت اطلاع از شرایط مهاجرت به این کشور مقاله مهاجرت به ترکیه را مطالعه بفرمائید.

رشد مهاجرت به این کشور از طریق نمودار زیر در اختیار شما قرار گرفته است:

درصد رشد مهاجرت در ترکیه

روادید کاری ترکیه

آن دسته از افرادی که علاقمند به انجام کار هستند، می باید ویزای کار در ترکیه ر اخذ نمایند. لازمه اخذ این ویزا دارا بودن از یک پیشنهادکاری از سوی کارفرمایی در ترکیه است. پس از اخذ دعوتنامه کاری افراد می ­توانند به سفارت ترکیه در کشور مبدأ خود مراجعه و برای ویزای کاری این کشور درخواست نمایند. مدت زمان اعتبار این ویزا بسته به قراردادکاری فرد با کارفرمای مورد نظر در ترکیه می­ باشد. پس از اتمام قراردادکاری و در صورت تمایل به انجام کار در ترکیه این افراد می ­توانند با مراجعه به وزارت کار ترکیه نسبت به تمدید اعتبار ویزای خود اقدام نمایند. ناگفته نماند افراد برای انجام کار علاوه بر اخذ ویزای کاری، مجوز انجام کار در ترکیه را نیز باید دریافت نمایند. برای هر شغلی یک مجوز جداگانه صادر می گردد.

تحصیل و ویزای تحصیلی ترکیه

ترکیه دارای دانشگاه های معتبر بسیاری می­ باشد که از رنکینگ های بالایی در جهان برخوردار هستند. دانشجویان برای ادامه تحصیل در این کشور باید روادید تحصیلی این کشور را اخذ نمایند که قبل از اقدام به درخواست ویزای تحصیلی ترکیه باید ابتدا درخواست پذیرش خود را به دانشگاه مورد نظر خود در ترکیه ارسال نمایند. پس از موافقت دانشگاه مورد نظر و ثبت نام دانشجو، فرد می­ تواند برای اخذ روادید تحصیلی این کشور اقدام نماید. مدت اعتبار ویزای تحصیلی ترکیه به صورت 1 ساله می باشد.

روادید ترکیه به صورت تجاری

این ویزا همانند روادید توریستی این کشور یک بار ورود و دارای اعتباری 90 روزه می­ باشد. سرمایه گذاران و یا کارآفرینانی که قصد سرمایه گذاری و یا ایجاد کسب و کار را دارند، برای اخذ اقامت طولانی مدت باید ابتدا فعالیت و کسب و کار خود را به مقامات این کشور ثابت نمایند. پس از تایید فعالیت های خود به آنان اقامت طولانی مدت داده خواهد شد. سرمایه گذارانی که بتوانند در مدت 5 سال در کسب و کار خود موفق عمل نمایند، می توانند برای اقامت در ترکیه اقدام نمایند.

روادید پژوهشی ترکیه

این ویزا یکی دیگر از روادید این کشور بشمار می رود که پژوهشگران و محققان برای کارهای تحقیقاتی و یا حفاری باستان شناسی به این کشور مراجعت می­ نمایند. در برخی مواقع پژوهشگران به صورت گروهی به این کشور سفر می­ نمایند که باید تمامی اعضاء تیم یک نسخه کپی از پاسپورت خود را به همراه عکس های پاسپورتی برای اخذ این ویزا به سفارت تحویل نمایند. پس از این که مدارک آنان توسط این اداره تایید گردید، می­ باید هزینه های بررسی پرونده گروه پرداخت گردد.

محققان به جای ارائه دعوتنامه کاری که برای اخذ ویزای کاری به سفارت ارائه داده می ­شود. از این رو می­ توانند نامه ای از سوی موسسه و یا موزه ای که پژوهش تیم تحقیقاتی را حمایت می نماید را ارائه نمایند. برای اخذ این نامه افراد می­ توانند درخواست خودا را به وزارت ارشاد و فرهنگ در این کشور ارسال نمایند.

هزینه زندگی در ترکیه

در قسمت هزینه خوراک در این کشور برای افرادی که خواهان اخذ روادید هستند به شرح زیر می باشد:

اقلام هزینه به لیر ترکیه
یک وعده غذا در رستوان معمولیTL25.00
غذا برای 2 نفر در رستوران معمولیTL90.00
McMeal در McDonaldsTL20.00
کاپوچینوTL10.58
کوکا / پپسی (بطری 0.33 لیتر)TL3.89
آب (0.33 لیتر بطری)TL1.35
شیر، (1 لیتر)TL15.80
یک قرص نان 500گرمیTL2.18
1کیلو گرم برنج سفیدTL3.87
تخم مرغ 12 عددTL8.87
1کیلوگرم پنیر محلیTL14.46
1کیلوگرم سینه مرغTL9.80
1کیلوگرم گوشت گاوTL28.08
1کیلوگرم سیب زمینیTL1.65

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ترکیه

تمامی افرادی که قصد سفر و یا مهاجرت را دارند باید مدارک زیر را برای اخذ روادید به سفارت این کشور ارائه نمایند:

  • ارائه پاسپورت معتبر
  • تکمیل فرم درخواست روادید
  • ارائه 2 قطعه عکس
  • دعوتنامه یا پیشنهادکاری
  • ارائه گواهی سلامت فرد
  • ارائه بلیط رزرو برگشت و یا مدارکی که توان مالی فرد را برای برگشت از ترکیه بیان می ­نماید.
  • ارائه مدارکی که تمکن مالی فرد را برای مدت زمان اقامت وی در ترکیه ثابت می­ نماید.
  • پرداخت هزینه های بررسی ویزا

افرادی که قصد مهاجرت به ترکیه را دارند می توانند جهت اخذ پاسخ به سوالات، با کارشناسان و مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس‌ بگیرند. آنها پاسخگو تمامی سوالات متقاضیان گرامی در زمینه سرمایه گذاری در کشور ترکیه می باشند.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *