مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » امارات » ویزای تحصیلی امارات

ویزای تحصیلی امارات



با موفقیت در گرفتن ویزای تحصیلی امارات می توان شرایط مهاجرت و هم چنین گرفتن حق اقامت این کشور را فراهم نمود در صورتی که شما هم علاقه مند به داشتن اطلاعاتی در رابطه با موضوع ویزای تحصیلی امارات می باشید در ادمه این نوشتار همراه ما باشید.امارات متحده عربی به سرعت به عنوان یک مرکز آموزش عالی پیشرفت می کند با این توضیح که این کشور به صورت عمده دارای افزایش چشمگیری از  میزان تقاضای داخلی برای آموزش و پرورش و موسسات آموزشی پیشرفته تر شده است.

اسناد مورد نیاز ویزای تحصیلی امارات

قبل از شروع فرآیند درخواست ویزای تحصیلی امارات ، شخص در ابتدا ملزم می باشد که  از دانشگاه نامه خود را دریافت کند. سپس باید تمام اسناد خود را به دانشگاه ارسال کنند که در این صورت درخواست این اشخاص به  اداره مورد نظر ارسال خواهد شد.

ازجمله مهم ترین مدارکی که این اشخاص برای درخواست ویزای دانش آموز امارات متحده عربی نیاز دارند عبارتست از:
به همراه داشتن فرم درخواست تکمیل شده (ارائه شده توسط دانشگاه)
به همراه داشتن کپی پاسپورت (معمولا 2 تا 4 نسخه لازم است به همراه داشتن عکس های مختص به شخص (12 نسخه)
به همراه داشتن نامه درخواست پذیرش از دانشگاه امارات متحده عربی که برای این اشخاص درخواست شده باشد.
به همراه داشتن اظهارات بانکی نشان دهنده مورد تأیید بودن بودجه برای هزینه های تحصیل و هزینه زندگی باشد
به همراه داشتن کپی هزینه ویزا و پرداخت هزینه تحصیل
به همراه داشتن قرارداد اجاره یا اثبات اقامت دانشجویی
به همراه داشتن مدرک کارشناسی خود در صورت درخواست برای تحصیل در دوره کارشناسی ارشد.

بررسی شرط آزمایش پزشکی متقاضیان ویزای تحصیلی امارات

متقاضیان ویزای تحصیلی امارات باید پس از ورود به مرکز پزشکی امارات متحده عربی یک آزمایش پزشکی انجام دهند.
به طور معمول  آزمایشات پزشکی این کشور شامل بررسی عمومی از وضعیت سلامت شخص متقاضی ، آزمایش اشعه X  که از قفسه سینه شخص متقاضی گرفته خواهد شد ، و انجام آزمایش HIV (ایدز) شخص متقاضی ، آزمایش هپاتیت B، آزمایش هپاتیت C، آزمایش بیماری سل (TB)،  می شود .

لازم به ذکر می باشد که هزینه اداره ویزا توسط اداره خدمات دولتی  این کشور تعیین شده است، اما دانشگاه  و هم چنین مؤسسه ای که برای  این اشخاص اقدام به درخواست کرده  است  از لحاظ میزان سایر هزینه خدمات اضافی  دارای تفاوت می باشد.

هزینه بیمه درمانی این اشخاص نیز ممکن است بسته به نوع دانشگاه  این اشخاص می باشد.که در این صورت این اشخاص باید بیمه درمانی خود را دریافت کنند.
به طور کلی، هزنه لازم برای دریافت یک ویزای دانشجویی در  این کشور می تواند هزینه ای بالغ بر هشتصد و بیست الی سه هزار دلار داشته باشد،  البته این نوع از هزینه شامل هزینه بیمه درمانی این اشخاص نمی باشد.

مدت زمان لازم برای فرایند ویزای تحصیلی امارات

مدت زمان لازم برای فرایند دریافت این نوع از ویزا می تواند چند هفته طول بکشد، بنابراین این اشخاص باید قبل از  قبل آماده باشند.
مدت زمان لازم برای گذراندن فرایند در یافت ویزای تحصیلی دانشجویان این کشور به طور معمول   مابین دو الی  پنج هفته پس از زمان ارسال تمامی اسناد که دارای شرایط و کامل شده باشند می باشد. با این وجود، یک ویزای اکسپرس برای دریافت هزینه اضافی وجود دارد که  مدت زمان لازم برای پردازش این ویزا به میزان  یک  الی سه هفته  به زمان نیاز دارد لازم به ذکر می باشد که یک ویزای اقامت دانشجویی در  این کشور و در صورتی که دانشجو برای مدت زمانی که بیشتر از شش ماه از امارات خارج شود، در این صورت نامعتبر می باشد.

شرایط انجام کار متقاضیان ویزای تحصیلی امارات

در سال 2017 میلادی اعلام شد که دانشجویانی که دارای تابعیت بین المللی باشند و بیش از 18 سال دارند می توانند برای مجوز کار برای مشاغل نیمه وقت در امارات متحده عربی درخواست دهند. البته قبل از این سال   کلیه دانشجویانی که دارای تابعیت خارجی باشند  فقط برای کار در محوطه دانشگاه  دارای مجوز لازم بودند.

بنابراین  این اشخاص می توانند برای انجام دوره های کارآموزی، تجربه کار یا مشاغل درخواست در یافت کمک هزینه های خود  اقدام نمایند.و رزومه خود را در حین تحصیل در مقطع تحصیل در امارات متحده عربی ایجاد نمایند.

دانشجویان این کشور قادر به استخدام نمودن در حدود چهار هزار و پانصد  شغل مختلف در زمینه های شغلی گوناگون می باشند.

مراحل دریافت ویزای تحصیلی امارات

برای موفقیت در زمینه درخواست ویزا دانشجویان این اشخاص ملزم می باشند که برای موفقیت در زمینه تحصیل در این کشور در صورت نیاز به تحصیل در خارج از کشور در دبی نیازمند یک نوع از ویزای دانشجویی هستند البته اگر امارات این اشخاص در امارات متحده عربی  سکونت ندارندو یا هم چنین متعلق به به یکی از 5 کشور شورای همکاری خلیج  یعنی کشور های بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی بخشی از شورای همکاری خلیج فارس  باشند نیازی به دریافت این نوع ویزا نمی باشند.
برای ثبت نام در مدارس ابتدایی، متوسطه یا دبیرستان، ویزای اقامت این کشور مورد نیاز است که توسط یکی از والدین مورد حمایت قرار بگیرند. از سوی دیگر اگر  این اشخاص در امارات متحده عربی برای تحصیلات عالی (یعنی تحصیلات عالی) درخواست می نمایند، در این صورت دارای شرایط لازم برای دریافت ویزای دانشجویی تحت حمایت همه کالج ها و دانشگاه ها و همچنین برخی از موسسات آموزشی در آن قرار می گیرند.
در این صورت این اشخاص می توانند برای دریافت یک ویزای دانشجویی (مجوز ورود و اقامت دانشجویی) فقط پس از پذیرش نامه پیشنهاد برای برنامه خود از دانشگاه مورد نظر خود را قبول کنند و هر هزینه ای را پرداخت کرده باشند.

در صورتی که شما هم با مطالعه نمودن مقاله ویزای تحصیلی امارات علاقه مند به تحصیل نمودن و در نهایت اخذ اقامت این کشور شدید این فرصت را دارید تا با مشاوره نمودن با مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت و هم چنین مراجعه نمودن به سایر لینک های موجود در سایت این موسسه نظیر تحصیل پزشکی در امارات و یا مهاجرت کاری به امارات به اطلاعات جامعی دست یابید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *