مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » استرالیا » ویزای ازدواج استرالیا در سال 2019

ویزای ازدواج استرالیا در سال 2019



ویزای ازدواج استرالیا در سال 2019

کشور استرالیا با توجه به شرایط هر فرد، اجازه ورود ویژه ای برای او در نظر می گیرد. یکی از شرایط ویژه ای که کشور استرالیا برای ورود افراد خارجی به این کشور در نظر گرفته است، ورود از طریق ویزای ازدواج استرالیا است. در این مقاله در ارتباط با شرایط دریافت ویزای ازدواج استرالیا مطالبی را ارائه خواهیم کرد. نام دیگر این ویزا، ویزای نامزدی است.

 

منظور از ویزای ازدواج استرالیا چیست؟

ویزای ازدواج استرالیا یکی از انواع ویزا هایی است که در اختیار علاقمندان به مهاجرت به کشور استرالیا قرار می گیرد. این ویزا در اختیار کسانی قرار خواهد گرفت که هنوز ازدواج نکرده اند اما قصد ازدواج با یکی از شهروندان کشور استرالیا را دارند. مقصود از شهروندان استرالیا همه ی کسانی است که تابعیت کشور استرالیا را داشته و یا اقامت دائم این کشور را در دست دارند.

 

مدت اعتبار ویزای ازدواج استرالیا چه میزان است؟

دارندگان این ویزای کشور استرالیا می توانند 9 ماه در این کشور اقامت موقت داشته باشند. در صورتی که در طول مدت مشخص شده ازدواج این زوج به صورت رسمی به ثبت نرسد، فرد باید از مرزهای کشور استرالیا خارج شود.

 

ویزای ازدواج استرالیا

برای آن که بتوانید ویزای ازدواج استرالیا را به دست آورید باید از شرایط ویژه ای برخوردار باشید. این شرایط عبارتند از؛

* یک فرد با اقامت دائم کشور استرالیا و یا با ملیت کشور نیوزیلند (در صورتی که شرایط زندگی در کشور استرالیا را داشته باشد)، چنانچه قبلا گفته شد، حمایت مالی شما را به عهده بگیرد. این فرد باید همان شخصی باشد که شما با او رابطه عاطفی دارید.

* شما باید اثبات کنید که در راه ازدواج شما هیچ گونه منع قانونی وجود ندارد. این موانع عبارتند از؛

  • هیچ کدام از طرفین ازدواج نکرده باشند؛
  • هر دو طرف به سن قانونی رسیده باشند؛
  • ازدواج برنامه ریزی شده تحت قوانین کشور استرالیا قابل انجام باشد.

* شما به عنوان یک فرد بالغ باید فردی که قصد ازدواج با وی را دارید قبلا دیده باشید. در این راستا می توان اثبات کرد که؛

  • این یک ازدواج از پیش تعیین شده است.
  • شما و نامزدتان یکدیگر را قبل از آن که به سن 18 سالگی برسید، دیده اید و برای انجام ازدواج خود بعد از رسیدن به سن قانونی برنامه ریزی کرده باشید.
  • شما یکدیگر را از طریق اینترنت دیده باشید. توجه داشته باشید که رد و بدل کردن عکس های شخصی دلیل قانع کننده ای نخواهد بود.

* شما باید از لحاظ سلامت جسمانی در وضعیت ایده آل قرار داشته باشید.

 

مدت زمان انتظار برای دریافت ویزای ازدواج استرالیا چه میزان است؟

پاسخ دقیقی برای این پرسش وجود ندارد چرا که شرایط پاسخ به درخواست ها در هر سفارت خانه متفاوت است. با این وجود می توان گفت که با توجه به حجم درخواست های صدور روادید شما به یک بازه زمانی 4 الی 10 ماهه برای دریافت ویزای خود نیاز خواهید داشت.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای ازدواج استرالیا چیست؟

علاوه بر مدارکی که پیش تر به آن اشاره کردیم، برای دریافت ویزای کشور استرالیا به مدارک عمومی نیز نیاز خواهید داشت. این مدارک عبارتند از؛

  • فرم تکمیل شده درخواست صدور روادید کشور استرالیا،
  • گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه پس از پایان مدت درخواست با حداقل دو صفحه خالی؛

* چنان چه پیش تر گفته شد، مدت اقامت قانونی شما از طریق این ویزا 9 ماهه خواهد بود. بنابراین گذرنامه شما باید حداقل 15 ماه اعتبار قانونی داشته باشد.

  • پرداخت هزینه صدور روادید به صورت نقدی در سفارت استرالیا
  • یک قطعه عکس 2.9*3.4 رنگی
  • دعوت نامه رسمی از جانب نامزد شما
  • گواهی عدم بدهکاری مالیاتی
  • گواهی عدم سوء پیشینه قضایی

همه ی مدارک فوق باید به صورت رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود و در اختیار سفارت قرار گیرد.

 

پس از ورود به استرالیا چه باید کرد؟

پس از آن که از طریق ویزای ازدواج وارد خاک کشور استرالیا شدید، باید مقدمات ازدواج خود را فراهم کنید. در طول مدتی که شما از طریق این ویزا در کشور استرالیا حضور دارید، می توانید در خاک این کشور به صورت تمام وقت کار کنید و درآمد شخصی خود را داشته باشید.

البته توجه داشته باشید که اجازه اقامت شما موقتی است. پس از آن که ازدواج کردید باید برای دریافت ویزای همراه اقدام کنید. در این صورت شما به یکی از شهروندان کشور استرالیا تبدیل خواهید شد و می توانید از تمام مزایای شهروندان کشور استرالیا استفاده کنید.

 

ویزای همراه استرالیا چه شرایطی دارد؟

برای درخواست ویزای همراه در کشور استرالیا باید ازدواج شما به صورت رسمی ثبت شده باشد. شما می توانید به صورت همزمان برای ویزای همراه موقت و دائم کشور استرالیا درخواست ارسال کنید. در صورتی که درخواست شما خارج از مرزهای کشور استرالیا ثبت شده باشد، باید تا زمانی که ویزای شما صادر می شود از خاک این کشور بیرون بمانید. همچنین در صورتی که در خاک استرالیا درخواست خود را ثبت کرده باشید، باید هنگام صدور ویزا در خاک استرالیا باشید.

زمانی که اجازه اقامت موقت در کشور استرالیا را دارید، می توانید آزادانه از کشور استرالیا خارج شده یا به این کشور وارد شوید تا در رابطه با اقامت دائم شما تصمیم نهایی اخذ شود. همچنین شما اجازه خواهید داشت تا در کشور استرالیا کار کنید.

در صورتی که درخواست ویزای همراه دائم خود را خارج از خاک استرالیا ثبت کنید، می توانید تا زمان صدور ویزا در داخل یا خارج از کشور استرالیا باشید. با این وجود در صورتی که درخواست شما در استرالیا ثبت شود، هنگام دریافت ویزا باید در خاک استرالیا حضور داشته باشید.

باید به این نکته نیز اشاره کرد که اقامت دائم کشور استرالیا معمولا به یک بازه زمانی دو ساله نیازمند است. در صورتی که مدارک شما به صورت دقیق و کامل ارائه شود ممکن است تا پیش از دو سال نیز اجازه اقامت شما صادر شود.

در صورتی که در هنگام ارائه درخواست یکی از شرایط زیر را داشته باشید نیز، مدت زمان انتظار شما به صورت چشمگیری کاهش خواهد یافت؛

* پنج سال از مدت زمان ازدواج رسمی شما گذشته باشد؛

* دو سال از مدت زمان ازدواج رسمی شما گذشته باشد و شما صاحب فرزند مشترک باشید.

 

در این مقاله در ارتباط با ویزای ازدواج استرالیا در سال 2019 توضیحاتی را ارائه کردیم. با این وجود در صورتی که قصد دارید اطلاعات بیشتری در این زمینه بدست آورید، می توانید با مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

ویزای ازدواج استرالیا در سال 2019
4.9 (97.33%) 15 votes



  1. diana گفت:

    ایا برای مهاجرت به استرالیا
    ویزای ازدواج استرالیا گزینه ی مناسبی و کم ریسکی هست؟

  2. nazari گفت:

    سلام ازدواج بعد از تحصیل در استرالیا ممکنه؟

  3. amirmohamad گفت:

    سلام برای ویزای ازدواج استرالیا در سال 2019 شرایط دیگری هم وجود دارد ؟

  4. سحر گفت:

    سلام
    لطفا در مورد ویزای تحصیلی این کشور توضیح دهید.
    ممنون از مطالب به روزتون

  5. leilakk گفت:

    سلام. چند سال بعد از تحصیل می تونیم در استرالیا بمونیم؟ اقامت دائمی داره؟ اگه داره با چه شرایطی؟

  6. نام گفت:

    لطفا درمورد بورسیه های تحصیل استرالیا هم توضیح دهید.

  7. امیرحسین گفت:

    سلام ممنون از مقاله خیلی خوبتون.

  8. لیدا بهرامی گفت:

    سلام همراه اگه مدرک دیپلم داشته باشه میشه اقامت دریافت کنه؟

  9. لیدا بهرامی گفت:

    ممنون بابت اطلاعات مفیدتون

  10. فهیمه راد گفت:

    سلام من همسرم ۱۸۹ اقدام کرده آیا برای اپلای کردم از همان اول اسم من باید آورده شود؟

  11. هیراد حدادی گفت:

    با سلام
    آیا جهت امر خیر در استرالیا کیسی هم سراغ دارید

  12. مهراد گفت:

    برای ازدواج باید کجا ازدواج رو ثبت کرد ؟ میشه رفت تو ترکیه این کار رو کرد؟

  13. صمد کشکولی گفت:

    عذرخواهی میکنم شما کیس مناسب برای ازدواج هم معرفی میکنید برای مهاجرت

  14. طلایی پور گفت:

    چه جالب
    ممنون بابت اطلاعاتتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *