دانمارک

مهاجرت کاری به کشور دانمارک

مهاجرت کاری به کشور دانمارک

مهاجرت کاری به کشور دانمارک

کشور دانمارک در شمال قاره­ی اروپا واقع گردیده و مردم این کشور بعنوان راضی ترین مردم جهان از زندگی خود معرفی شده اند. ما در این مقاله تصمیم به بررسی مهاجرت کاری به کشور دانمارک را داریم.

از اینرو از عزیزانی که قصد مهاجرت به کشور دانمارک را دارند دعوت می­نمائیم تا مقاله را تا پایان به دقت مطالعه فرمایند.

شرایط اقتصادی در کشور دانمارک بسیار مناسب است و اختلاف درآمد مردم در این کشور بسیار کم و مردم این کشور از امکانات رفاهی بسیار بالایی برخوردارند.

کشور دانمارک برای صدور ویزا برای افرادی که از سایر کشورها به این کشور مهاجرت می­نمایند، سیستم امتیاز دهی را قرار داده است.

بدین گونه که افراد برای دریافت ویزا باید امتیاز 100 را کسب نمایند تا بتوانند ویزای این کشور را اخذ نمایند.

افرادی که برای دریافت ویزای کاری دانمارک اقدام می­نمایند نیازمند پیشنهاد کاری از سوی کارفرمایی در دانمارک می­باشد.

کارفرما در کشور دانمارک بایستی دلایل انتخاب نیروی کار خارجی را به دولت دانمارک بیان نماید تا بتواند پیشنهاد کاری برای نیروهای خارجی ارسال کند.

افرادی که موفق به کسب پیشنهاد کاری از سوی کارفرمای دانمارکی شوند می­توانند به همراه همسر و فرزندان زیر 18 سال خود به این کشور سفر نمایند.

 

جستجوی کار در کشور دانمارک

کشور دانمارک داری 5/5 ملیون جمعیت می­باشد و نرخ بیکاری در این کشور 6% تخمین زده شده است.

اگرچه این میزان نرخ بیکاری کم است اما دولت دانمارک کمتر متقاضی کارکنان خارجی به این کشور است.

البته در برخی موارد این کشور نیازمند نیروی متخصص در بازار کار خود میباشد که از متخصصان خارجی درخواست می­نماید.

افرادی که قصد مهاجرت کاری به کشور دانمارک را دارند برای یافتن کار در این کشور از طریق موسسات کاریابی می­توانند اقدام نمایند.

این موسسات دارای سایت هایی می­باشند که افراد با مراجعه به آنها می­توانند لیستی از انواع مشاغل را مشاهده نمایند.

از مهمترین وب سایت های کاریابی در دانمارک عبارتند از:

Jobnet.dk یکی از بزگترین مراجع کاریابی در کشور دانمارک است که وابسته به دولت دانمارک می­باشد.

Workindenmark این پورتال اطلاعاتی در مورد شغل مورد نظر در اختیار فرد قرار می­دهد و همچنین پیشنهادات کاری به فرد ارائه می­نماید.

همچنین این پورتال اطلاعاتی در مورد هزینه ها و شرایط زندگی در کشور دانمارک را در اختیار مراجعه کنندگان قرار می­دهد.

اولین شغل در دانمارک

دانشجویانی که قصد یافتن شغل در رشته مرتبط با تحصیلات خود در دانمارک را دارند.

با شرکت در دوره­ای آموزشی به نام اولین شغل می­توانند بطور مستقیم به این مشاغل معرفی گردند.

در این دوره دانشجویان با مشاورانی مصاحبه خواهند نمود تا بتوانند براحتی به جستجوی مشاغل مورد نظر خود بپردازند.

ناگفته نماند تدریس در این دوره ها به زبان آلمانی و دانمارکی ارائه می­گردد.

منطقه مرزی

در کشور دانمارکی افرادی که بدنبال شغل در مرز بین دانمارک و آلمان هستند می­توانند با مراجعه به سایتeures-kompas.eu  مراجعه نموده و شغل مورد نظر خود را بیابند.

 

مهاجرت کاری به کشور دانمارک

کشور دانمارک یکی از کشورهای اتحادیه اروپا است.

این کشور در جهت جبران کمبود نیروی کار خود به جذب نیروهای متخصص از سایر کشورها پرداخته است.

افرادی که قصد مهاجرت کاری به کشور دانمارک را دارند، در ابتدا بایستی مشاغل مورد نیاز این کشور را مشاهده نمایند.

در صورتیکه مهارت فرد یکی از نیازهای بازار کار این کشور باشد، می­تواند درخواست ویزای کاری این کشور را بنماید.

همانطور که می­دانید افراد برای انجام کار در کشور دانمارک باید دارای پیشنهاد کاری از کشور دانمارک باشند.

اعتبار اقامتی که این دولت برای افراد صادر می­نماید بستگی به مدت زمان همکاری فرد در طی قراردادی دارد که با کارفرما منعقد گردیده است.

بطور کلی در ابتدا اعتبار مجوز کار فرد به مدت 4 سال دارای اعتبار است.

اما برای افرادی که برای انجام کارهای موقتی به این کشور مراجعت می­نمایند، اقامت و مجوز کاری 6 ماهه برای آنها صادر می­گردد.

 

Fast Track  یا طرح سریع

دولت دانمارک برنامه ای برای جذب نیروهای متخصص خارجی در بازار کاری خود بوجود آورده است.

دولت دانمارک به کسانی که در این طرح قرار گرفته اند اقامت موقت این کشور را صادر می­نماید.

این طرح به شرکت هایی که بدنبال نیروهای متخصص هستند کمک می­نماید تا بتوانند در مدت زمان بسیار کم نیروهای متخصص را یافته و استخدام نمایند.

با استفاده از این طرح دیگری نیازی به بررسی درخواست شرکت ها از سوی آژانس های بین المللی نیز نمی­باشد.

همچنین این طرح برای متخصین خارجی این امکان را فراهم می­نماید تا افراد بتوانند بطور همزمان در داخل کشور دانمارک و خارج از این کشور کار انجام دهند.

 

 انواع تقسیم بندی های طرح Fast Track چگونه اند؟

برنامه طرح سریع کاریابی در کشور دانمارک به سه دسته تقسیم می­گردد.

  • شهروندان خارجی که قادر به پرداخت برنامه Fast Track هستند.

از جمله شروط استفاده از طرح سریع در کشور دانمارک برای دریافت اقامت کاری این کشور اینست که فرد باید دارای حقوقی معادل 400000 کرون دانمارکی در سال باشد.

  • افرادی که بعنوان محقق استخدام می­شوند.

افرادی که با استفاده از برنامه طرح سریع وارد کشور دانمارک می­شوند نباید به هدف تحقیق و مطالعه به خاک این کشور وارد شوند.

افرادی که جهت انجام کارهای تحقیقی اقامت موقت دریافت می­نمایند اولاً بایستی دارای پیشنهاد کاری از سوی کارفرمای دانمارکی باشد.

ثانیاً حقوق دریافتی وی 400000 کرون در سال مقرر گردیده باشد.

افرادی که بعنوان محقق اجازه اقامت کشور دانمارک را دریافت نموده اند.

در صورتیکه بنا به دلایلی شغل خود را در این کشور تغییر دهند نیازی نیست تا فرد اقامت جدید و مجوز کاری جدید اخذ نماید.

  • هدف اشتغال با حالت کارآموزی

طرح اقامتی Fast Track کشور دانمارک مشمول افراد با استعدادهای خاص که قصد انجام کار در شرکت های دانمارکی با هدف یادگیری پیشرفته را دارند نیز می­شود.

اما افرادی که به عنوان کارآموز شناخته می­شوند مشمول این طرح نمی­گردند و به آنها اجازه اقامت کاری داده نمی­شود.

 

گرین کارت دانمارک چیست؟

همانطور که گفته شد افراد برای اینکه بتوانند در کشور دانمارک کار انجام دهند علاوه بر دریافت اقامت کاری باید مجوز کار این کشور را نیز اخذ نمایند.

دولت دانمارک در طی برنامه ای، به افرادی که برای انجام کار به این کشور سفر می­کنند کارت سبزی ارائه می­دهد که توسط این کارت نیازی نیست تا مجوز کار دریافت کنند.

دریافت اقامت از طریق این نوع ویزا برای همه­ی افراد با انواع دستمزد امکان پذیر می­باشد.

این نوع ویزا تنها افرادی که به ایجاد کسب و کار ویا کارآفرینی به این کشور مراجعت می­نمایند را شامل نمی­گردد.

 

اجازه کار در دانمارک چگونه است؟

برخی افراد برای انجام کار در کشور دانمارک احتیاج به تأیید مدارک خویش از سوی مسئولین مربوطه در کشور دانمارک را دارند.

افراد بایستی لیست مشاغل وزارت علوم را بررسی نموده و مشاغلی که احتیاج به تأیید مدارک افراد را دارند مشاهده نمایند.

بطور مثال دندانپزشکان و پزشکان برای انجام کار در کشور دانمارک ابتدا باید مدارک تحصیلی شان در این کشور تأیید گردد.

افرادی که قصد مهاجرت کاری به کشور دانمارک را دارند با سوالات زیادی از جمله:

آیا با دریافت اقامت کاری دانمارک می­توان اقامت دائم این کشور را کسب نمود؟

آیا با دریافت ویزای کاری موقت می­توان به همراه اعضای خانواده به این کشور سفر نمود؟

هزینه های زندگی در کشور دانمارک چگونه است؟

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت علاقمند به پاسخگویی به سوالات عزیزان در زمنیه مهاجرت کاری به کشور دانمارک می­باشد. عزیزان می­توانند جهت مشاروه و راهنمایی با کارشناسان این موسسه ارتباط برقرار نمایند.

 

Related Posts

یک دیدگاه برای “مهاجرت کاری به کشور دانمارک

  1. majid گفت:

    salam, lotfan mablaghe oraghe gharze va kharide manzel ra befarmaid mamnon

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *