مهاجرت کاری پرتغال

مهاجرت کاری به پرتغال

مهاجرت کاری به پرتغال

مهاجرت کاری به پرتغال چه شرایط و ویژگی هایی می تواند داشته باشد؟ کشور پرتغال کشوری زیبا در جنوب غربی اروپا می باشد و با کشور اسپانیا و اقیانوس اطلس هم مرز می باشد. در قسمت شمالی این کشور آب و هوای معتدل دارد و در سمت جنوب آب و هوای گرم می باشد. مهاجرت کاری به پرتغال یکی از روش های مهاجرتی به این کشور می باشد. جمعیت این کشور یازده میلیون نفر می باشد. واحد پول این کشور برحسب یورو می باشد. نوع دولت جمهوری می باشد.

شرایط اخذ ویزای مهاجرت کاری به پرتغال

بعد از دریافت اقامت از طریق کار نسبت به دریافت تابعیت یا شهروندی این امکان را دارید که برای این کشور اقدام کنید. لازم به ذکر است که یکی از راه های دیگر مهاجرت، مهاجرت تحصیلی به این کشور می شوند. دانشجویان در هنگام تحصیل می توانند مشغول به کار های نیمه وقت شوند و به هزینه های تحصیل و زندگی خود کمک کنند.

قانون کار پرتغال، به قبل از شروع به کار باید راجع به آن و شرایط کار در پرتغال تحقیق کنند. کار دانشجویی در این کشور امکان پذیر می باشد اما باید از قبل مجور کار را دریافت کنید. دوره تحصیلی شما مجوز کار تمام وقت یا نیمه وقت را می دهند.

مهاجرت کاری به پرتغال

مجوز کار برای کشور پرتغال نسبت به کشور های اروپایی دیگر متفاوت می باشد که باید متقاضیان از کشور مبدا اقدام کنند. تابعیت کشور های جز کشور های اروپایی به یک اجازه کار به مدت شش ماه برای کشور پرتغال احتیاج ندارند. بعد از این مدت باید مجوز کار داشته باشیدو افرادی که خارجی (عضو اتحادیه اروپا) نمی باشند به صورتی که در کشور پرتغال می خواهند باشند باید یک پیشنهاد شغلی درست به عنوان مجوز کار داشته باشند.

این افراد حتما باید مجوز کار را دریافت کنند و سپس به کار مشغول شوند. اراده مهاجرت ویزای ورود به پرتغال را صادر می کنند. کسانی که در کشور پرتغال به کسب و کار مشغول هستند باید بیمه اجتماعی داشته باشند و مالیات را پرداخت کند.

مجوز اقامت از راه سرمایه گذاری

  • سرمایه گذاری در ملک و مستغلات با سرمایه 500.000 یورو
  • به سپرده نقدی و سرمایه گذاری از راه اوراق قرضه و سهام 1.000.000 یورو
  • راه اندازی کسب و کار بیشتر از 10 موقعیت شغلی

راه های سرمایه گداری در پرتغال

روش مهاجرت کاری به پرتغال به دو صورت یک ویزای طلایی دریافت می شود:

  • با توجه به سرمایه گذاری در فرهنگ و تحقیقات علمی می توان با 350.000 یورو سرمایه گذاری کرد.
  • سرمایه گذار این امکان را دارد که با توجه به خرید و بازسازی و نوسازی هزینه های مالی را به میزان 500.000 یورو افزایش دهد.

شرایط مهاجرت به پرتغال

اگر شما عضو اتحادیه اروپا، ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و یا سوئیس هستید و تمایل دارید که در کشور پرتغال برای مدت سه ماه بیشتر اقامت داشته باشید باید یک فرم گواهی ثبت نام از شورای شهر کشور خودتان درخواست دهید. بعد از این که گواهی ثبت نام را به مدت 5 سال دریافت کردید شما این امکان را دارید که یک گواهی دائم داشته باشید.

اگر شما یک فرد دولت ثالث هستید این امکان را دارید که برای اقامت به کشور پرتغال ویزای اقامت را دریافت کنید و وارد کشور پرتغال شوید. لازم به ذکر اسن که هر نوع قانونی که ممکن است برقرار شود، مجوز اقامت موقت به مدت زمان یک سال در پاسپورت شما صادر شده است و شما می توانید پاسپورت خود را تمدید کنید.

دسترسی بیگانه به کار

  • قرارداد به صورت کتبی می باشد.
  • کارمند باید وضعیت قانونی خود را اثبات کند.
  • کارفرما باید یک کپی از قرارداد را به موسسه نظارت بر توسعه و شرایط کاری نشان دهد که تا 30 روز با قوانین به کار مشغول شوند.
  • باید اسم کارمند در لیست کارمندان باید و باید ظرف 15 روز در تاریخ شروع و پایان قرارداد به صورت نوشتاری ثبت گردد.
  • در حالی که بعضی از U افراد نرده های ساخته شده باشد؛ لیسبون پایتخت شهر پرتغال وابستگی خود را به پناهندگان قرار داده است.
  • درخواست پناهندگی به بحران بدهی کشور که باعث شده نگرانی های مالی خطرناک به وجود بیاید، در حالی که بیشتر کشور های اروپایی خود در مقابل واکنش رسانه ای و بحران پناهندگان با زیاد شدن جمعیت پوپولیست رو به رو شدند. کشور پرتغال از بسیاری از افراد در این مورد حمایت می کند.

راه های مهاجرت به کشور پرتغال

  • مهاجرت به پرتغال از روش پناهندگی
  • مهاجرت به پرتغال از روش ازدواج
  • مهاجرت به پرتغال از روش سرمایه گذاری
  • مهاجرت به پرتغال از روش کار
  • مهاجرت به پرتغال از روش تحصیل
  • مهاجرت به پرتغال از روش تولد

مهاجرت به پرتغال از روش کار

در مهاجرت به پرتغال از طریق دعوت نامه کاری، باید بر اساس قانون اتحادیه اروپا هر کارفرمایی که تمایل به استخدام نیرویی را دارد ابتدا باید دلیل منطقی قوی داشته باشد.

شخص کارفرما باید ابتدا سه ماه در این کشور آگهی بزند اگر در این مدت شخصی قبول نکرد . کارفرما باید سه ماه در اتحادیه اروپا تبلیغ کند که نیروی کار پیدا کند اما اگر شخصی پیدا نشد. کارفرما مجوز این را دارد که شخص مورد نظر خود را استخدام کند.شخص مورد نظر باید مدارک خود را به کارفرما بدهد و برای ویزای کار اقدام کند.

مشاغل موجود در پرتغال

  • شغل های هتل داری و پذیرایی، گردشگری، آشپز خانه و کارکنان
  • قسمت کشاورزی و میوه سبزی
  • قسمت بهداشت و درمان
  • قسمت فناوری اطلاعات، مهندسین کامپیوتر، پروفایل های خاص و مهارت های فنی
  • قسمت حسابداری، منابع انسانی
  • مهارت های زبانی پرتغال برای کار و زندگی در این کشور لازم می باشد. شامل: انگلیسی، اسپانیایی، فرانسوی و یا آلمانی و…

هزینه زندگی در پرتغال

  • مطلع بودن از ازدواج، مشارکت مدنی
  • گواهی موجود مانع نداشته باشد.
  • ثبت نام در مشارکت مدنی
  • ساخت و اصلاح ثبت نام در مشارکت مدنی

لازم به توضیح می باشد که مشاوران و وکلای حرفه ای ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در مورد مهاجرت کاری به پرتغال به شما سروران گرامی با توجه به شرایط شما مشاوره تلفنی و حضوری می دهند. مشاوران و وکلای ما از ابتدا تا انتها در کنار شما عزیزان خواهند بود.

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *