مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » اتریش » مهاجرت کاری به اتریش

مهاجرت کاری به اتریش



مهاجرت کاری به اتریش

مهاجرت کاری به اتریش  امروزه به یکی از پر طرفدار ترین راه های مهاجرت به اروپا تبدیل شده است.

برای اقدام در این زمینه می بایست شرایط و قوانین اداره مهاجرت را رعایت نمود.

شما به عنوان یک تبعه خارجی حق کار در کشورهای اتحادیه اروپا را خواهید داشت.

فقط کافی است با یکی از روش های زیر بتوانید شرایط لازم را ایجاد نمائید.

شما برای دستیابی به مجوز و ویزای کاری اتریش نیاز به پیشنهاد کاری خواهید داشت.

البته دستیابی به این پیشنهاد و مجوز کاری بصورت مستقیم از اتریش خیلی دشوار است.

شما می توانید برای ویزاهای دیگری که رمز ورود شما را ساده تر ایجاد می کند، اقدام نمائید.

روش های مهاجرت کاری به اتریش

روش اول

فرد می تواند جهت ادامه تحصیل رایگان از طریق ویزای دانشجویی وارد کشور اتریش شود.

دانشجو می تواند در حین تحصیل در دانشگاه به کار موقت در کشور اتریش مشغول شود.

دانشجویان رشته های مختلف تحصیلی در کشور اتریش، از شانس بالاتری برای یافتن شغل برخوردار هستند.

همه ی کسانی که از طریق ویزای تحصیلی وارد اتریش شده اند،

این اجازه را دارند که تا یک سال پس از پایان دوره ی تحصیلی خود در خاک این کشور بمانند.

آنها می توانند در این حین فرصت کافی برای یافتن شغل مورد نظر خود را داشته باشند.

فارغ التحصیلان مقطع دکترا نیز می توانند دو سال پس از پایان تحصیل خود در این کشور بمانند.

روش دوم

فرد می تواند با ارسال رزومه به کارفرمایان و شرکت های مختلف در کشور اتریش، تقاضای کار خود را ثبت برساند.

در صورتی که مورد توجه یک موسسه یا شخص قرار گیرد، از جانب وی برای کار به کشور اتریش دعوت شود.

این روش سخت ترین روش برای دریافت ویزای کار است.

چرا که کارفرمایان برای استخدام نیروی کار از کشور سوم باید ابتدا یک دوره ی سه ماهه،

درخواست نیروی کار برای متقاضیان اتریشی به ثبت برساند در صورتی که موفق به یافتن نیروی کار مناسب نشوند،

باید یک دوره سه ماهه ی دیگر تقاضا برای جذب نیروی کار از اتحادیه اروپا داشته باشند.

تنها در این حالت اگر موفق به یافتن نیروی کار نشوند می توانند برای استخدام نیروی کار از کشور سوم اقدام کنند.

البته شما می توانید با نوع دیگری از ویزا راحت تر برای کار در اتریش اقدام نمائید.

آن هم کسب ویزای جست و جوی کار است، در صورتی که در لیست مشاغل مورد نیاز باشید.

روش سوم مهاجرت کاری به اتریش 

اتریش این امکان را ایجاد کرده است که فرد متقاضی کار با یک ویزای جست و جوی کار برای شش ماه وارد خاک اتریش شود.

متقاضی در این مدت اجازه دارد تا شغل مورد نظر خود را بیابد.

این اجازه تنها در صورتی صادر خواهد شد که فرد بتواند حداقل 70 امتیاز از 100 امتیاز لازم جهت اخذ ویزای کار را بدست آورد.

در صورتی که فردی موفق به یافتن کار در کشور اتریش شود، می تواند به مدت یک سال اجازه ی کار در خاک این کشور را بدست آورد و پس از آن نیز توانایی اخذ اقامت موقت در اتریش را خواهد داشت.

پس از اینکه فرد موفق به اثبات در اختیار داشتن اجازه ی اقامت و حقوق ثابت ماهیانه شد،کارت اقامت را دریافت خواهد کرد.

پس از پایان یک سال اجازه ی کار در اتریش، فرد می تواند برای تمدید آن اقدام کند.

در صورت موافقت با تمدید اجازه ی کار، او می تواند دو سال دیگر در اتریش بماند.

پس از گذراندن یک دوره 5 ساله مداوم در کشور اتریش و پرداخت مالیات بر درآمد،

فرد می تواند جهت اجازه ی اقامت دائم در خاک اتریش اقدام کند.

در صورتی که این اجازه صادر شود، دیگر نیازی به تمدید اجازه ی کار نخواهد بود و فرد می تواند آزادانه در کشور اتریش کار کند.

 

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت کاری به اتریش

  • فرم درخواست ویزای کار
  • دو قطعه عکس 3*4 که مربوط به شش ماهه اخیر است
  • ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی به زبان آلمانی
  • گذرنامه با حداقل 3 ماه مدت اعتبار
  • بیمه ی درمانی معتبر برای 6 ماه به ارزش 30000 یورو
  • ارائه ی ترجمه ی عدم سوء پیشینه قضایی و اصل مدرک
  • ترجمه ی رزومه ی کاری معتبر به زبان آلمانی
  • ارائه ریز نمرات آخرین دوره ی تحصیلی و اصل مدرک تحصیلی بعلاوه ترجمه به زبان آلمانی
  • ارائه ی فرم تمکن مالی که نشان دهد شما توانایی پوشش هزینه های خود در اتریش را دارید
  • مدرک زبان معتبر در سطح مقدماتی (A2)

 

شناحت از راه های مهاجرتی 

مهاجرت کاری به اتریش، می تواند آینده ی کاری شما در خاک اروپا را تضمین کند.

با این وجود یافتن کار مناسب برای ساکنین کشورهای خارج از اتحادیه اروپا در اتریش یک پروسه زمان بر است.

شما می توانید با داشتن حرفه و تخصص و در سن مناسب و زمان ایده آل برای کار در کشور دیگری اقدام نمائید.

فقط کافیست از مشائل حقوقی و مهاجرتی آن کشور آگاه باشید.

در حال حاضر بسیاری از کشورها نیاز به نیروی انسانی جهت کار در حرفه های خاص دارند.

البته مهاجرت به هر کشوری می بایست بر اساس قوانین روز مهاجرتی آن کشور صورت پذیرد.

در صورتی که تمایل به ادامه ی تحصیل دارید، با توجه به کم بودن هزینه های تحصیل در کشور اتریش، می توانید از طریق ویزای تحصیلی به کشور اتریش مهاجرت کنید و پس از پایان دوره تحصیلی خود، از شانس بیشتری برای بدست آوردن شغل در خاک اروپا بهرمند شوید.

برای کسب اطلاعات دقیق و جامع حتما با مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نمایید.

مهاجرت کاری به اتریش
به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *