مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » سوئیس » مهاجرت به سوئیس ازطریق پناهندگی

مهاجرت به سوئیس ازطریق پناهندگی



مهاجرت به سوئیس ازطریق پناهندگی

یکی از روش های غیر قانونی مهاجرت، مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی می باشد که افراد با مهاجرت؛

به این روش باید شرایط سخت و طولانی راتحمل کنند.

این امکان وجود دارد که بعد از مطالعه این مقاله نظرتان به کلی در رابطه با پناهندگی تغییر کند.

در این مقاله به مواردی در رابطه با مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی در سال 2019 اشاره خواهیم کرد.

برای دریافت اطلاعات درباره روش های اخذ اقامت می توانید به مقاله ( راه های اخذ اقامت سوئیس) رجوع کنید.

 

مهاجرت

امروزه بسیاری افراد برای زندگی در شرایط بهتر تصمیم می گیرند تا کشور خود را ترک کرده و به کشور دیگری؛

که از نظر اقتصاد و کار بهتر می باشد مهاجرت کنند.

به هر حال دلایل مهاجرت به کشوری دیگر ممکن است برای هر فردی متفاوت باشد.

بعضی از افراد به دلیل جنگ در کشورشان، بعضی به دلیل تحت تعقیب بودن از طرف دولت کشورشان و برخی هم؛

به دلیل وضع اقتصادی کشورشان به مهاجرت فکر می کنند.

کشور سوئیس به دلیل داشتن اقتصادی با ثبات و داشتن آرامش و امنیت مورد توجه بسیاری از افراد می باشد.

 

مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی

افرادی که روش مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی را انتخاب می کنند باید در نظر داشته باشند که سختی های؛

بسیاری در این راه وجود دارد.

قوانین پناهندگی در کشور سوئیس با توجه به قوانین کنوانسیون ژنو می باشد.

با توجه به این قوانین وضع شده افرادی که تحت تعقیب بوده اند و یا تهدید شده اند پناهندگی به آن ها تعلق خواهد گرفت.

 

قانون پناهندگی

قانون پناهندگی در رابطه با مسائلی مثل بازگشت پناهندگان به کشورشان، حمایت فوری پناهندگان با شرایط خاص؛

وضعیت حقوقی در نظر گرفته شده برای پناهندگان وضع شده است.

قوانین پناهندگی طبق ماده 3 قوانین کشور سوئیس به شرح زیر خواهد بود:

در ماده 3 تعریف شده که چه افرادی به عنوان پناهند در این کشور پذیرش می شوند.

پناهنده کسیست که: از کشوری که در آنجا متولد شده و یادر کشوری که در آن اقامت داشته و؛

خطر هایی اوتهدید می کرده، یافرد از اتفاقی وحشت دارد و به دلایل مسائلی مثل نژاد، مذهب و ملیت؛

عضویکی از گروه های اجتماعی بودهو او را تهدید به مرگ کرده اند.

وضعیت های نامناسبشامل موارد زیر می شود:

  • تهدیدجدی زندگی فرد و تهدید به مرگ؛
  • تهدید سلامت جسمانی و آزار های جسمی؛
  • اعمال فشارهای روحیو روانی بر فرد.

طبق این تعاریف فردی با چنین مشخصاتی می تواند از 144 کشور که این قوانین را امضاء کرد اند پناهندگی دریافت کند.

برای مطالعه بیشتر مقاله (پناهندگی در سوئیس) را مطالعه نمایید.

 

اقامت موقت

یکی از انواع اقامت در کشور سوئیس اقامت موقت نام دارد ک در ادامه به بررسی این نوع اقامت می پردازیم.

افرادی که می خواهند از طریق تور های اروپایی به کشو سوئیس مهاجرت کنند و از طرف دولت سوئیس به؛

عنوان پناهنده شناخته نشوند باید به کشورشان بازگردند.

اگر شرایط به گونه ای باشد که فرد نتواند به کشورش بازگردد اقامت موقت کشور سوئیس را دریافت می نماید.

اعتبار این اقامت 1 ساله می باشد و ممکن است طی شرایطی 1 سال دیگر نیز تمدید شود.

همچنین ممکن است افراد بتوانند اجازه فعالیت در مشاغل کم در آمد را داشته باشند.

 

اقامت نوع N

افرادی که در کشور سوئیس در خواست پناهندگی خود را اعلام می کنند اگر درخواستشان پذیرفته شود اجازه اقامت؛

از نوع N را دریافت می کنند.

این افراد اجازه کار با توجه به نظر دولت بین 3 تا 6 ماه را نخواهند داشت و بعد از این مدت می توانند با؛

شرایط خاصی که برایشان در نظر گرفته می شود کار کنند.

باید به این نکته اشاره شود که کارفرمایان با این شرایط معمولا افراد را استخدام نمی کنند.

 

اقامت نوع S

یکی دیگر از انواع اقامت در کشور سوئیس اقامت از نوع S می باشد، که به طور خلاصه به آن اشاره خواهیم کرد.

افرادی که اعلام نیاز به کمک می کنند این نوعاز اقامت را دریافت می کنند.

اگر این افراد محل زندگی شان را تغییر دهند باید در کمتر از 7 روز به مقامات مربوطه اطلاع دهند.

همچنین این افراد باید با اطلاع قبلی به مقامات کار کرده و یا تغییر شغل دهند.

این افراد اجازه ی خروج از مرزهای سوئیس را بدون اجازه مقامات ندارند.

 

اقامت نوع G

این اقامت برای پناهندگان در نظر گرفته نشده. افرادی که خارج از کشور سوئیس اجاز اقامت دارند ودر کشور های؛

هم مرز با کشور سوئیس مشغول به کار هستند اقامت G را دریافت خواهند کرد.

این افراد اجازه رفت و آمد به کشور سوئیس را نیز دارند.

این افراد طبق قانون منطقه مرزی که بین کشور سوئیس و همسایگان این کشور منعقد شده باید 1 هفته یکبار؛

به محل اقامت خود در کشور های هم مرز با سوئیس برگردند.

افراد برای تغییر شغل باید مقامات در در جریان گذاشت و بعد از اجازه تغییر شغل دهند.

اعتبار این اقامت برای 1 سال می باشد.

 

اقامت CI

این نوع از اقامت فقط برای اقامت خانواده های بین دولتی صادر خواهد شد.

همچنین این اقامت به نمایندگان با تابعیت خارجی و همسر و فرزندان زیر 25 سالشان اعطا می گردد.

افرادی که اقامت از نوع CI  را دارند می توانند در مشاغل با در آمد بالا مشغول به کار شوند.

 

روند مهاجرت

افرادی ک مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی را انتخاب کرده اند بعد از اعلام پناهندگی به دولت سوئیس؛

درخواست پناهندگیشان در پنج مرکز مربوط به پناهندگان بررسی خواهد شد.

این پنج مرکز توسط یک مرکز به نام SEM مدیریت و نظارت می شود.

روند رسیدگی به درخواست فرد معمولا 90 روز طول خواهد کشید ولی ممکن است این زمان بیشتر هم شود.

پس از بررسی در خواست فرد مرحله آماده سازی آغاز خواهد شد. این مرحله معمولا در مدت 3 هفته؛

انجام می شود.

این افراد باید 1 جلسه به صورت رایگان نزد مشاوری رفته و در رابطه با چگونگی دریافت پناهندگی مشاوره شوند.

روند کارها و اثر انگشت فرد و مدارک ارائه شده توسط فرد در SEM ثبت می شوند و این مرکز تمامی موارد؛

را برای قبولی و یا رد درخواست پناهندگی فرد بررسی خواهد کرد.

اگر درخواست پناهندگی فرد توسط SEM رد شود متقاضی باید به کشور خود بازگردد و اگر فردی نتواند به؛

کشورش بازگردد برای او اجازه اقامت موقت صادر خواهد شد.

 

شرایط کار برای پناهندگان

افرادی که مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی را انتخاب کرده اند و درخواست پناهندگیشان پذیرفته شده؛

اجازه کار در مشاغل خاصی را دارند که در ادامه به این مشاغل اشاره می کنیم:

  • انجام شغل پرستاری در بیمارستان ها یا منزل افراد،
  • مشاغل مربوط به ساختمان سازی؛
  • شاغل شدن در کارخانه های تولید مواد غذایی؛
  • کار در هتل و مراکز پذیرایی؛
  • مشاغلی مثل باغبانی و کشاورزی و جنگل داری؛
  • شاغل شدن در مراکز دفن زباله.

 

مهاجرت به سوئیس از طریق پناهندگی مورد تایید موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نمی باشد و توصیه این؛

موسسه این است ک افرادی که قصد مهاجرت دارند روش های قانونی مهاجرت را انتخاب کنند.

برای دریافت مشاوره رایگان و انتخاب بهترین را برای مهاجرت می توانید با مشاوران مجرب ما در تماس باشید.

همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله (شرایط مهاجرت به سوئیس ) را مطالعه نمایید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *