مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » سنگاپور » مهاجرت به سنگاپور از طریق کار

مهاجرت به سنگاپور از طریق کار



مهاجرت به سنگاپور از طریق کار یک فرصت مناسب برای دسترسی به یک دستمزد بالا و زندگی در شرایطی مناسب است. بسیاری از افراد آگاهی کمی در رابطه با کشور سنگاپور در اختیار دارند و همین مسئله سبب می شود که آن ها مهاجرت به این کشور را امری اشتباه قلمداد کنند.

کشور سنگاپور با جذب سرمایه های خارجی و با تمرکز بر گسترش تحصیل در این کشور موفق شده است در مسیر پیشرفت اقتصادی قدم های بزرگی را بردارد. حضور شرکت های چند ملیتی و خارجی در این کشور، تمایل به جذب نیروی کار را به صورت قابل توجهی افزایش داده است.

وجود چنین مسائلی ما را در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بر آن داشته است تا در رابطه مهاجرت به سنگاپور از طریق کار توضیحاتی را ارائه کرده و در اختیار شما قرار دهیم.

درباره سنگاپور

پس از استقلال کشور سنگاپور از مالزی، این کشور با توسعه شرایط تحصیل، موفق شد تا در زمینه های مختلف با به کار گیری نیروهای متخصص پیشرفت های قابل توجهی را تجربه کند. برنامه ریزی های بلند مدت این کشور به گونه ای تنظیم شده است که بتوانند در سال 2025 به یکی از مهم ترین قطب های اقتصادی جهان تبدیل شوند.

این کشور که از به هم پیوستن حدود 160 جزیره تشکیل شده است، مساحتی کمتر از مساحت تهران دارد و 5.8 میلیون نفر نیز در این کشور زندگی می کنند. از نظر آب و هوایی شرایط کشور سنگاپور با شرایط آب و هوایی شمال ایران شباهت های فراوانی دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با موقعیت این کشور، توصیه ما این است که مقاله «کشور سنگاپور» را مطالعه بفرمایید.

مزایای زندگی در سنگاپور

زمانی که قصد دارید تا مهاجرت به سنگاپور از طریق کار را تجربه کنید، بهتر است ابتدا آگاهی کافی داشته باشید که چه فرصت هایی در اختیار شما قرار خواهد گرفت. در رابطه با مزایای زندگی و کار در کشور سنگاپور  می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اقتصاد پویا؛ سنگاپور دومین کشور برتر جهان در زمینه رشد اقتصادی در سال 2017 بوده است،
  • درآمد بالا؛ با توجه به آنکه حداقل دستمزد دریافتی در سنگاپور، 3600 دلار است، مردم سنگاپور از ثروت خوبی برخوردار هستند. البته باید اشاره کرد که بومیان سنگاپور همچنان با مشکل فقر روبرو هستند،
  • محیط شهری پاک و استفاده از معماری مدرن،
  • امنیت؛ سنگاپور در سال گذشته یکی از 20 کشور امن جهان شناخته شده است،
  • توجه ویژه به توسعه و تحصیل،
  • نظام مالیاتی برنامه ریزی شده و پایین بودن سطح مالیات،
  • چند ملیتی بودن؛ در حدود 36% جمعیت کشور سنگاپور را شهروندان خارجی تشکیل می دهند،
  • سیستم های پیشرفته حمل و نقل،
  • سیستم های قانونی مقتدر،

کار در کشور سنگاپور

به طور کلی نیروی کار در کشور سنگاپور، 5 روز کاری، از دوشنبه تا جمعه از ساعت 9 الی 6 بعد از ظهر در محل کار خود حاضر می شود. با این وجود در برخی از شرکت های خصوصی کار در روز شنبه به صورت نیمه وقت نیز رایج است. تعداد روزهایی که به صورت رسمی در کشور سنگاپور تعطیل به حساب می آید نیز 14 روز است.

بر اساس تحقیقات تیم موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مردم کشور سنگاپور به چهار زبان انگلیسی، مالایی، ماندارین و تامیل سخن می گویند و معمولا به بیش از یک زبان مسلط هستند. نیروهای کار خارجی که به زبان انگلیسی تسلط ندارند باید حتما از طریق آزمون های موجود اثبات کنند که به این زبان تسلط دارند.

کمبود مهارت در کشور سنگاپور

برای اینکه بتوانید شانس خود را برای مهاجرت به سنگاپور از طریق کار افزایش دهید، می توانید به لیست کمبود مهارت های شغلی این کشور مراجعه کنید. بر اساس آخرین لیست منتشر شده در سال 2019، مشاغل زیر مورد نیاز دولت سنگاپور است:

  • حسابداران دارای مدرک تحصیلی،
  • متخصصان خدمات مشتری،
  • کارشناسان امنیت سایبری،
  • مهندسان (شیمی، برق، عمران و مکانیک)
  • تحلیل گران اقتصاد،
  • وکلا،
  • مدیران پروژه،
  • نمایندگان فروش،
  • تکنسین ها،
  • جوشکاران.

ویزای کار سنگاپور

تنها پس از دریافت ویزای کاری سنگاپور، مجوز مهاجرت به سنگاپور از طریق کار را دریافت خواهید کرد. ویزای کاری در کشور سنگاپور به 5 دسته عمده تقسیم می شود که عبارتند از:

  • ویزای کار حرفه ای،
  • ویزای کار نیمه حرفه ای،
  • ویزای کار آموزشی و دانشجویان،
  • ویزای اعضای خانواده،
  • ویزای کار در حین سفر.

هر یک از این ویزای کاری در کشور سنگاپور دارای شرایط خاصی است که می توانید با مطالعه مقاله «ویزای کار سنگاپور» از شرایط آن آگاهی بیش تری بدست آورید.

مدارک مورد نیاز دریافت ویزای کار سنگاپور

چنانچه اشاره کردیم، برای مهاجرت به سنگاپور از طریق کار باید حتما یکی از انواع ویزای کار این کشور را در اختیار بگیرید. مهم ترین مدارکی که هنگام درخواست برای دریافت ویزای کاری از شما خواسته خواهد شد عبارتند از:

  • فرم تکمیل شده در خواست ویزای کار،
  • نامه یافتن شغل در کشور سنگاپور که به مهر و امضای کارفرما رسیده باشد،
  • گواهی اجازه کار در سنگاپور،
  • گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار،
  • 2 قطعه عکس که در شش ماه گذشته ثبت شده باشد،
  • گواهی بیمه سلامت درمانی،
  • آخرین مدرک تحصیلی بعلاوه ریز نمرات،
  • کلیه مدارکی که نشان دهنده تخصص شما در یک زمینه حرفه ای باشد.

میزان درآمد در سنگاپور

بر اساس قوانین کشور سنگاپور، حداقل حقوق در نظر گرفته شده برای نیروی کار در کشور سنگاپور 3600دلار است که بیش تر به کارگران غیر متخصص پرداخت می شود. این کارگران بیش تر از میان بومیان کشور سنگاپور انتخاب می شوند. در آمد نیروی کار خارجی در کشور سنگاپور به مراتب بیشتر است به طوری که میزان درآمد ماهیانه در این کشور در حدود 5600 دلار سنگاپور است.

این درآمد در مقایسه با بسیاری از کشور های اروپایی بیش تر است و این در حالی است که هزینه های زندگی تنها اندکی با کشورهای مطرح اروپایی تفاوت دارد. برای اطلاع بیش تر در این زمینه مقاله «هزینه زندگی در سنگاپور» را مطالعه فرمایید.

کلام پایانی

مهاجرت به سنگاپور از طریق کار یک پروسه زمان بر است و ممکن است تا یک سال به طول بیانجامد. با این وجود می توان بیان کرد که با توجه به سطح دستمزد ها و امکان پس انداز بخش قابل توجهی از آن در طول ماه، مهاجرت به سنگاپور از طریق کار یک عمل ارزشمند خواهد بود.

مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با بهره گیری از تجربیات خود در پرونده های مهاجرتی پیشین قادر خواهند بود تا در کوتاه ترین زمان ممکن، بهترین مسیر مهاجرتی را برای شما طراحی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *