مهاجرت به کانادا
صفحه اصلی » کشورها » ایسلند » مهاجرت به ایسلند از طریق ازدواج

مهاجرت به ایسلند از طریق ازدواج



مهاجرت به ایسلند از طریق ازدواج

ایسلند جزیره ای کوچک در شمال اروپا می­باشد، مساحت این کشور تنها 103هزار کیلومتر است. با اینحال افراد زیادی مهاجرت به ایسلند از طریق ازدواج را انتخاب می­کنند.

ناگفته نماند راههای زیادی برای مهاجرت به کشور ایسلند وجود دارد، از جمله دریافت ویزای کاری، مهاجرت تحصیلی، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و …

ما در این مقاله مهاجرت به ایسلند از طریق ازدواج را بررسی می­نمائیم. از عزیزانی که قصد مهاجرت به این طریق را دارند دعوت می­نمائیم تا مقاله را تا پایان مطالعه نمایند.

ایسلند دارای آب و هوایی سرد به همراه آتشفشانهای داغ می­باشد. زمستانها تاریک و تابستانها خورشید در شبانگاهان مشاهده می­گردد.

جمعیت این کشور برابر با 329100 نفر می­باشد که از این میان23000 نفررا مهاجرین خارجی تشکیل می­دهد.

مردم این کشور به زبان ایسلندی که همان زبان آلمانی می­باشد صحبت می­کنند. همچنین اکثر شهروندان این کشور به زبان انگلیسی تسلط کامل دارند.

شرایط اقتصادی کشور ایسلند مناسب است و بطور کلی تولید ناخالص داخلی این کشور 14.5 میلیارد دلار برآورد شده است. همچنین نرخ بیکاری در این کشور بسیار پایین و حدود 5% می­باشد.

کشور ایسلند از جمله کشورهایی است که در زمینه حقوق بشر پیشگام است. در بندششم وهفتم قانون اساسی این کشور از تضمین حقوق بشر صحبت به میان آمده است.

در این کشور انتخابات بصورت آزادانه انجام می­گیرد و هیچگونه تبعیض نژادی، زبانی و مذهبی در این کشور مشاهده نمی­گردد.

 

تابعیت

رابطه ایی که فرد از لحاظ سیاسی، حقوقی ومعنوی با دولت دارد را تابعیت می­نامند. اخذ تابعیت یک کشور باعث ایجاد حقوق و وظایف افراد در مقابل دولت و همچنان حقوقی است که افراد در مقابل دولت دارند.

کشورهای متمدن و پیشرفته از اتباع کشور خود در مقابل تعرض های سایر دولت ها حمایت هایی را می­نماید که نشان دهنده ارزش تابعیت آن کشور است.

به همین دلیل اکثر کشورهای جهان سوم علاقمند به اخذ تابعیت کشورهای اروپایی هستند.

دولت ها در مقابل اتباع کشور خود مسئول هستند و اجازه سلب تابعیت از آنها را ندارند، در عین حال می­توانند افراد خارجی که اقامت کشورشان را بدست آورده اند از کشور اخراج نمایند.

کشور ایسلند نیز همانند سایر کشورهای اروپایی سیستم اعطای تابعیت از طریق خون می­باشد. بدین معنا که نوزادان با تولد از والدین ایسلندی بطور خودکار تابعیت کشور ایسلند را دریافت می­نمایند.

نوزادانی که خارج از کشور ایسلند متولد شده اند و والدین آنها ایسلندی هستند نیز دارای تابعیت ایسلند هستند.

افراد خارجی جهت دریافت تابعیت کشور ایسلند بایستی به مدت 5 سال با اقامت قانونی در کشور ایسلند حضور داشته و پس از 7 سال اقامت در این کشور می­توانند تابعیت این کشور را اخذ نمایند.

در کشور ایسلند در برخی موارد افراد می­توانند تابعیت خود را کمتر از 7 سال بدست آورند. افرادی که با اتباع ایسلندی ازدواج می­کنند می­توانند با گذشت 3 سال از ازدواج آنها تابعیت این کشور را کسب نمایند.

 

مهاجرت به ایسلند از طریق ازدواج

افرادی که قصد مهاجرت به ایسلند از طریق ازدواج را دارند بایستی فرد تبعه ایسلندی ثابت نماید که توانایی مالی برای ازدواج و زندگی در این کشور را دارد.

همچنین فرد خارجی باید به زبان ایسلندی درحد عمومی تسلط داشته باشد. فرد پس از ازدواج با تبعه ایسلندی بایستی به سفارت ایسلند جهت دریافت ویزای ازدواج مراجعه نماید.

در ضمن فرد بایستی تمامی مدارک مربوط به ازدواج خود را به سفارت این کشور تحویل دهد. سفارت ایسلند پس از بررسی مدارک موجود با درخواست ویزای ازدواج فرد موافقت خواهد نمود.

مدارکی که فرد باید قبل از ورود به کشور ایسلند به سفارت این کشور ارائه نماید عبارتنداز:

  • پاسپورت معتبر
  • مدارک تولد فرد
  • مدارکی که نشان دهنده وضعیت تأهل فرد است.
  • تکمیل فرم شاهد
  • بلیط هواپیما
  • گواهی تأیید اداره مهاجرت مبنی بر سکونت قانونی فرد در ایسلند
  • ارائه تمامی مدارک طلاق در صورتیکه فرد ازدواج قبلی داشته باشد.
  • گواهی فوت همسر سابق

مدت زمانی که طول می­کشد که پرونده فرد توسط مقامات ایسلندی بررسی و مجوز صادر گردد بطور میانگین 3-6 هفته می­باشد.

 

شرایط ازدواج برای دریافت تابعیت ایسلند چیست؟

افرادی که با اتباع ایسلندی ازدواج نموده اند برای اینکه بتوانند تابعیت این کشور را دریافت کنند، بایستی دارای شرایط زیر باشند:

  • زوج ویا زوجه باید حداقل 5 سال از تابعیتش در کشور ایسلند گذشته باشد.
  • از ازدواج زوجین 4 سال بگذرد و حداقل 3 سال بصورت مستمر در کشور ایسلند حضور داشته باشند.
  • افرادی که با همسران ایسلندی به صورت قانونی ازدواج ننموده اند پس از مدت 5 سال می­توانند تابعیت این کشور را کسب نمایند.

 

قانون ازدواج ایسلند چگونه است؟

طبق قوانینی که کشور ایسلند در رابطه با ازدواج افراد ایسلندی با خارجی وضع نموده است، افراد باید دارای شرایط زیر باشند:

  • زوج و زوجه دارای سن بالاتر از 18 سال باشند.
  • زوج و زوجه نباید در زوجیت شخص دیگر باشند.
  • طبق قوانین ایسلند فرد خارجی نباید ممانعتی با ازدواج همسر ایسلندی از سوی کشورش داشته باشد.
  • تمامی مدارک خواسته شده از سوی دولت ایسلند باید به زبان انگلیسی و یا اسکاتلندی ترجمه شده باشد.

مدارک خواسته شده بایستی دوخفته قبل از ازدواج طرفین به مقامات این کشور تحویل داده شود. البته می­توان مدارک را ایمیل نمود و دو روز قبل از ازدواج اصل مدارک را ارائه نمایند.

 

مدارک مورد نیاز برای ازدواج در ایسلند چیست؟

زوجین بایستی مدارک زیر را به مقامات دولت ایسلند جهت ثبت ازدواجشان ارائه نمایند.

  • تکمیل فرم ریکیاویک برای ازدواج. که در این فرم بایستی دو نفر به عنون شاهد جهت گواهی اینکه ممانعتی برای ازدواج با اتباع ایسلندی ندارد.
  • مدارک شناسایی طرفین
  • زوجین بایستی مدارک تأهل خود را به این کشور ارائه نماید. در کشور ایسلند قانون تک همسری وجود دارد و افرادی که قبلا ازدواج نموده اند بایستی مدارک طلاق خود را برای ازدواج با اتباع ایسلندی ارائه نمایند.
  • ارائه مدارکی که ثابت نماید طرفین در ازدواج قبلی دارای بدهی نمی­باشند.
  • زوج و زوجه در هنگام عقد بایستی دارای اقامت قانونی کشور ایسلند باشند.
  • ارائه پاسپورت های معتبر طرفین( اتباع انگلیس، نروژ، دانمارک و فنلاند از ارائه گذرنامه معاف هستند).

 

افراد با سوالات زیادی در زمینه مهاجرت به ایسلند از طریق ازدواج روبرو می­شوند:

اگر ازدواج فرد ایسلندی با اتباع خارجی در کشور دیگری صورت پذیرد می­توان جهت اخذ تابعیت ایسلند اقدام نمود؟

ثبت ازدواج در کشور ایسلند در چه مکانهایی انجام می­گیرد؟

آیا کشور ایسلند ثبت ازدواج طرفین در کشور دیگر را می­پذیرد؟

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت افتخار دارد تا پاسخگوی سوالات عزیزان در زمینه مهاجرت به ایسلند از طریق ازدواج باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر می­توانید با کارشناسان این موسسه ارتباط برقرار نمائید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *